duminică, 14 februarie 2016

O Actualizare a Energiilor 2-12-2016



De Jenny Schiltz

Energia este foarte intensă și va continua să se amplifice până după luna plină din 2/22. În această perioadă vor avea loc actualizări ale ADN-ului. Epuizarea și sentimentul de neliniște și copleșire îi sunt asociate. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru voi înșivă. Beți multă apă, electroliți și potasiu. Corpul vostru se va manifesta ca și cum tocmai ați fi alergat la maraton. Grăsimile sănătoase, cum ar fi uleiul de nucă de cocos și avocado ajută să nu se simțim de parcă am ”arde” din interior. Vitamina D fie în mod natural de la Soare fie în formă lichidă ne va ajuta la ameliorarea acestei tranziții. Și băile cu sare ne vor ajuta să ne menținem corpul hidratat. Este important să ne ascultăm impulsurile. Dacă simțiți nevoia să dormiți, dormiți. Dacă simțiți nevoia să scrieți, scrieți. Dacă vă simțiți neliniștiți, prinși în capcană și febrili – ieșiți afară. Natura are un mod de a ne echilibra energiile și de a ne da ceea ce avem nevoie, noi trebuie doar să ascultăm. 

Când trecem prin actualizări de ADN, tot ceea ce se află în celulele noastre și nu ne mai servește trebuie curățat. Această eliberare va fi simțită în timpul somnului și/sau în momentele noastre de veghe. Mulți dintre noi curăță vechile contracte și emoțiile din viețile trecute care au fost păstrate în corpul nostru celular. 

Cum viețile noastre trecute sunt teme pe care le-am experimentat în această viață (dintr-o altă perspectivă), acesta este un moment potrivit să vă uitați la toți cei care se află în viețile voastre și să schimbați locul cu ei. Puteți vedea rolurile și lecțiile din punctul lor de vedere? Îngăduiți-i inimii voastre să se deschidă complet și iertați, iertați-i pe ei, circumstanțele și, cel mai important, pe voi înșivă. În momentul în care simțiți iertarea în voi, trimiteți recunoștință pentru tot ceea ce sufletul vostru a învățat din aceste interacțiuni. Pe măsură ce vindecați relațiile în această viață, ajutați la vindecarea vieților în care ați experimentat teme similare (vieți trecute, concomitente).

Tăierea corzilor va fi foarte importantă săptămâna viitoare. Doriți să tăiați toate corzile, contractele și acordurile care nu vă mai servesc, care trec prin trecutul, prezentul și viitorul vostru. Chemați-l pe AA Mihael să vă ajute să faceți acest lucru, el este întotdeauna fericit să ajute.

Această energie dă un sentiment de ”împingere”. O dorință de a strânge cureaua și răzbi prin această muncă astfel încât să putem umbla pe deplin întrupați și întregi. Este un timp absolut uimitor pe măsură ce din ce în ce mai multe abilități se deschid și tot mai mulți oameni intră în contact cu nevăzutul. 

Vă trimit tuturor multă iubire și binecuvântări,
Jenny

link catre articolul original

Traducerea Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.