luni, 1 februarie 2016

Integrarea Iubirii Necondiționate



Arcturienii și Suzanne Lie

Bună Dragi Cititori,
Am ales să luăm ACUM o pauză de o săptămână în acest proces de profundă vindecare și transmutare a Iubirii Necondiționate, astfel încât voi să vă puteți integra experiența în viața voastră de zi cu zi și în sentimentul de sine. ”Sentimentul de sine” este modul în care vă percepeți propriul vostru sine. Pe măsură ce Iubirea Necondiționată vă umple corpul, chakră cu chakră, observați o schimbare în modul în care vă gândiți la sinele vostru.

O provocare cu care noi, Galacticii, ne confruntăm este că omenirea a fost spălată pe creier să creadă că are nevoie să primească ajutor, dar este prea nepotrivit să ofere ajutor la rândul ei. Înainte de a putea ”da ajutor” s-ar putea să fie necesar să ”faceți o pauză” în procesul vostru de vindecare astfel încât să vă puteți integra Noul vostru SINE în viața voastră de zi cu zi.

Așa cum prea multă mâncare produce crampe la stomac, prea multă integrare a Iubirii Necondiționate poate crea un sentiment de epuizare. Această epuizare era DEJA acolo, dar nu ați putut-o simți până când nu v-ați iubit necondiționat suficient de mult pe voi înșivă pentru a vă putea conecta profund la vehiculul pământesc pe care îl purtați și a experimenta cum vă simțiți de fapt.

Lumea voastră 3D v-a instruit și să ignorați faptul de a fi obosiți, să luați o pastilă sau o altă substanță pentru a vă putea ignora mai bine corpul. Apoi ”vă duceți în mod curajos la bun sfârșit munca”. Acest comportament este rezultatul spălării creierului prin intermediul nenumăratelor instrumente mass-media ale Iluminaților.

Noi, Galacticii, știm când este ACUM-ul nostru pentru a merge adânc în interiorul SINELUI nostru Multidimensional pentru a ne relaxa și a câștiga o mai profundă perspectivă a câmpurilor de energie pe care le-am creat. Acesta este momentul în care putem observa mult mai profund modul în care omenirea se aclimatizează la aceste câmpuri de energie.

Iubirea Necondiționată pe care voi ați integrat-o în Chakra Inimii voastre, NU vă va spune să ”continuați” chiar dacă acest lucru îi dăunează corpului vostru. Inima voastră fizică, Chakra Inimii voastre și Inima voastră Înaltă, care se află între Chakra Inimii voastre și chakra Gâtului, reprezintă miezul vindecării voastre.

Prin urmare, aceste zone ale corpului vostru sunt focalizate pe vindecare și NU pe muncă. Amintiți-vă faptul că Chakra Inimii voastre vă guvernează și plămânii. Plămânii voștri lucrează împreună cu inima pentru a aduce în corp oxigenul proaspăt vital care este integrat în sângele pe care inima voastră îl circulă prin tot corpul.

Voi toți ați primit o vindecare profundă și de durată. Cu focalizarea pe Chakra Inimii voastre, inimă și plămâni, acesta este ACUM-ul perfect pentru a vă lua niște R (Relaxare) și R (Odihnă). Vă rugăm să vă mențineți focalizarea pe Chakra Inimii voastre în timp ce vă ”relaxați” și ”integrați” ceea ce în mod atât de curajos ați acceptat până acum.

S-ar putea crede că prea multă frică este periculoasă, lucru care este adevărat. Cu toate acestea, prea multă iubire, mai ales iubire necondiționată, poate dezrădăcina multe amintiri ascunse și spălări de creier de genul ”Tu nu meriți ...” De câte ori în viața voastră 3D nu vi s-a spus că nu meritați un anumit lucru sau pe cineva?

De fapt, de câte ori emisiunile voastre de la televizor și alte reclame nu v-au transmis că nu sunteți suficient de buni numai dacă ... le cumpărați săpunul, le luați medicamentele, pierdeți din greutate sau luați pastilele lor? Vă recomandăm cu tărie să nu mai îngăduiți ca aceste ”reclame” să intre în conștientizarea voastră.

De fapt, pe măsură ce propriul vostru Corp de Lumină interior se trezește treptat sub administrarea Iubirii Necondiționate pentru sinele vostru, veți găsi multe ”tratamente” și ”soluții” în propria voastră Ghidare interioară Mai Înaltă.

Aceste tratamente și soluții sunt o formă a unei vindecări interioare, profunde care este, probabil, resimțită ca și oboseală. Oboseala este modul corpului vostru de a vă spune ”Am nevoie să fac o pauză acum.”

Prin urmare, vă sugerăm ca în această săptămână să vă relaxați în SINELE vostru aflat într-o continuă expansiune astfel încât să puteți integra mai bine tot ceea ce ați învățat despre sinele vostru.


Vă oferim această meditație care să vă ajute.



Acceptați Ploaia Luminii Mai Înalte

Faceți câteva respirații lungi, profunde, pentru a vă centra conștiința.
Acum, vedeți-vă realitatea așa cum este ea în acest moment.

Începeți cu toate acele părți din viața voastră pe care le iubiți
Toate persoanele
Locurile
Situațiile
Și lucrurile pe care le iubiți.

Amintiți-vă că totul este viu în realitatea voastră.
Fiecare persoană, loc, situație sau lucru pe care îl iubiți este ceva ce voi invitați în realitatea voastră și este o reprezentare a conexiunii voastre cu SINELE vostru Creator, adevărat.

Simțiți aceste iubiri ale vieții voastre în inima voastră și îngăduiți ca această energie a iubirii să călătorească 
în sus în mintea și în gândurile voastre
și în jos prin tot corpul vostru
apoi în corpul lui Gaia, sinele vostru planetar.

Mențineți acea Iubire în timp ce observați acele părți din viața voastră pe care doriți să le transmutați sau să le schimbați.

NU atașați nici o frică acestor aspecte ale vieții voastre, deoarece aceasta va interfera cu capacitatea voastră de a vă conecta cu SINELE vostru Creator.

Amintiți-vă, frica separă,
În timp ce IUBIREA expansionează și unifică.

În timp ce vă examinați cu grijă realitatea, îngăduiți ca tot ceea ce IUBIȚI în viața voastră să se expansioneze până când cuprinde toate părțile din viața voastră pe care doriți să le schimbați.

În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă părțile pe care le iubiți în viața voastră ca pe o pajiște verde.

Acum imaginați-vă părțile dificile din viața voastră ca pe niște găuri în acea pajiște.

Păstrați-vă acest proces ca pe ceva simbolic astfel încât să nu fiți atrași în frică de încărcătura negativă a ”problemelor voastre care sunt simbolizate prin găurile din pajiște”.

Și știți că realitatea voastră trei dimensională va avea întotdeauna pajiști și găuri – iubiri și frici.

Acum vizualizați o ploaie de lumină mai înaltă care cade pe pajiștea voastră.

Vedeți cum lumina mai înaltă extinde aceste zone acoperite cu iarbă
În timp ce face acele găuri din ce în ce mai mici.

Trimiteți lumina mai înaltă direct în acele găuri, în timp ce
Umpleți aceste găuri cu iubire necondiționată.

Uitați-vă din nou la ploaia de lumină mai înaltă
Vedeți cum această lumină mai înaltă umple găurile din pajiștea voastră,
Și le transmută în bazine de lumină.

Trimiteți IUBIRE Necondiționată în bazinele de lumină
Și observați cum iubirea necondiționată scânteiază deasupra bazinelor de lumină.

Vizualizați întregul câmp, inclusiv găurile – care au devenit bazine de lumină – ridicându-se să se alăture ploii de lumină.

Uitați-vă încă o dată la porțiunile iubite ale realității voastre.

Observați cum ceea ce ați iubit
Pare a vindeca ceea de ce v-a fost frică cândva.

Simțiți cum i-ați îngăduit sinelui vostru să iubească necondiționat.

Vedeți cum iubirea voastră necondiționată a expansionat conștientizarea voastră într-o nouă expresie a realității.

Trimiteți-i realității voastre trecute iubirea necondiționată și recunoștința pe care un mare învățător o merită.

Trimiteți acest sentiment de iubire și recunoștință în ceea ce eliberați.

Simțiți cum trimiterea iubirii necondiționate și a recunoștinței vă ajută în eliberarea oricăror obiceiuri pline de stres și frică.

Stați pe marginea fiecărui bazin de lumină care a fost cândva un punct de minim în viața voastră.

Priviți în acel bazin pentru a vedea reflexia lecțiilor pe care le-ați învățat din acea provocare.

Fiți recunoscători pentru lecțiile bine învățate.

Predați cu iubire acea lecție în ploaia de lumină.

Vizitați fiecare bazin de lumină și eliberați plini de iubire fiecare ”legătură de frică”
care a fost asociată cândva cu acel domeniu al vieții voastre.

Acum înlocuiți acea ”legătură de frică” cu noua ”legătură de iubire”.

Această Legătură de IUBIRE este cea care vă îngăduie
să vă predați plini de iubire lecțiile în ploaia de lumină.

Pentru că ”Ploaia de Lumină Mai Înaltă”
precum și dedicarea voastră extinsă de a înlocui frica cu iubire,

Va face ca într-o zi să vă treziți că vechile voastre probleme au devenit

DOAR învățătorii care v-au învățat cum să
          ridicați frecvența realității voastre
                      prin predarea fricilor voastre în Ploaia de Lumină Mai Înaltă.



Dragi cititori,
Vom continua cu cea de-a Cincea Chakră, Chakra Gâtului, Luni, 8 Februarie 2016. Alt motiv pentru care luăm o pauză în acest ACUM este pentru că Primele dintre cele Patru Chakre ale voastre sunt mai focalizate pe propria voastră viață și pe felul în care puteți ”ACCEPTA Lumina Mai Înaltă”.

Pe de altă parte, Chakrele voastre de la a Cincea la a Șaptea sunt mai focalizate pe modul în care vă veți experimenta Puterea Interioară înnăscută pentru a PROIECTA această Iubire Necondiționată în afară în viața voastră și în planeta voastră, Gaia.

Vă rugăm să vă acordați această săptămână de pauză pentru a vă bucura de scrierile și înregistrările pe care vi le oferim pentru a vă ajuta să îmbrățișați și să integrați pe deplin Iubirea Necondiționată pe care ați acceptat-o în primele voastre patru chakre ca să vă pregătiți pentru ”Serviciul Activ în Ascensiunea Planetară”.

Vă cerem să continuați să împărtășiți procesul vostru din această săptămână, deoarece Conștiința Unității va fi vitală pentru nenumăratele moduri în care VOI veți servi dragei voastre planete Gaia pentru a ”vă lua Acasă” în propriile voastre Expresii Mai Înalte ale SINELUI.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.