luni, 8 februarie 2016

Iubirea Necondiționată A Propriului Sine - Chakra A Cincea

Chakra a Cincea și Iubirea Necondiționată


Rezumatul nostru de Până ACUM

Binecuvântări Tuturor și bine ați revenit din pauza voastră. Știu că eu am fost în stare să mă relaxez mai profund în acest proces și sper că ați fost cu toții capabili să vă relaxați în această nouă versiune mai înalt dimensională a voastră înșivă la care vă treziți în acest Acum al lui Unu.

În pregătirea pentru chakra gâtului, care este primul portal în sinele vostru mai înalt dimensional, dați-ne voie ca pentru un moment să ne întoarcem la începutul acestui proces, la prima voastră chakră.

Acum că vă deschideți cea de-a cincea chakră și veți în stare să intrați în tărâmuri mai înalte ale realității, vă sugerăm să vă acordați un moment mai lung pentru a vă împământa mai profund prima voastră chakră – jos, jos, jos, jos în miezul lui Gaia. Conectați acel voi în cristalul central al lui Gaia.

Acum, ridicându-vă în sus, sus, sus în prima voastră chakră, treceți în cea de-a doua voastră chakră pe care, la fel, o iubiți necondiționat și îngăduiți-i corpului vostru emoțional să devină mult mai matur și să vindece acel copil rănit și să-l aducă în Lumina vieții voastre de zi cu zi.

Pentru că ceea ce ați învățat ca și copii este vital pentru perioada voastră adultă, deoarece copilul vostru își amintește misiunea voastră, și mult prea des acea misiune pe care noi am ales să ne-o luăm înainte de a ne lua acest corp o uităm atunci când devenim adulți.

Acum revizităm chakra a treia a puterii noatre interioare și a puterii asupra/puterii interioare – și noi am ales Puterea Interioară. Pentru că, cu acea Putere Interioară noi suntem în stare să îmbrățișăm noile frecvențe ale Luminii care intră din ce în ce mai mult în realitatea noastră.

Acum expansionăm acea putere interioară în chakra inimii noastre pe care am expansionat-o și am stabilizat-o atât de mult în timpul pauzei noastre.

Acum trecem în cea de-a cincea chakră. Chakra a cincea este portalul nostru în dimensiunile mai înalte. Cea de-a cincea noastră chakră ne guvernează clarauzul – abilitatea noastră de a auzi vocea mai înaltă. Ea ne guvernează și auzul fizic și comunicările noastre fizice.

Pe măsură ce intrăm în această chakră a cincea și îi trimitem Iubirea noastră Necondiționată, împărtășim de asemenea și Focul Violet pentru a arde, arde, arde toată umbra gândurilor, sentimentelor, emoțiilor pline de frică care nu au fost exprimate și care nu vor trebui exprimate pentru că noi le ardem acum cu Focul Violet transmutându-le în Lumină, Lumină, Lumină.

Din această chakră noi suntem în stare să privim printr-un portal și să ne vedem Inima și toate chakrele noastre mai joase, precum și să deschidem acel portal mai înalt pentru a primi mesajele noastre mai înalte cu ajutorul clarauzului nostru și să ne conectăm cu componentele mai înalte ale sinelui nostru care pot percepe clarsimțirea a ceea ce vede.

Acum, în timp ce stăm un moment simțind chakra Inimii, ne conectăm cea de-a cincea chakră a noastră, chakra gâtului, cu cea de-a patra noastră chakră, chakra inimii. Pentru că chakra inimii noastre este în continuă comunicare cu tot ceea ce funcționează în corpul nostru fizic.

Și pe măsură ce intrăm din ce în ce mai adânc în această Lumină Mai Înaltă, abilitățile noastre înnăscute de a citi, vorbi, auzi și împărtăși Limbajul Luminii se vor extinde foarte mult și vom simți mult din acest Limbaj al Luminii în corpul nostru fizic, în inima noastră fizică, precum și în chakrele noastre mai joase.

Suntem astfel în stare să luăm toate aceste informații – informații non-verbale, în mare parte informații emoționale sau tactile pe care le-am primit de la corpul nostru și le aducem ca și contribuție în chakra a cincea. Cea de-a cincea noastră chakră are abilitatea de a traduce aceste informații non-verbale în gânduri conștiente, emoții, scrieri, imagini și toate formele de împărtășire conștientă a experienței noastre.

Cu această însuflețire, cu Iubirea Necondiționată pe care o împărtășim și care a fost împărtășită cu toate corpurile noastre până acum și pe care o expansionăm în chakra gâtului, putem folosi această Iubire Necondiționată pentru a discerne aceste mesaje mai înalte. Pentru că Iubirea Necondiționată cunoaște Iubirea Necondiționată și Iubirea Necondiționată cunoaște înșelătoria.

Așa că, pe măsură ce aducem această Iubire Necondiționată în cea de-a cincea noastră chakră, noi o putem folosi ca mecanism de descifrare. Ca mecanism de descifrare pentru a simți mai întâi tiparul energetic și dacă ele se bazează pe Iubirea Necondiționată și Lumina Multidimensională? Și dacă răspunsul este un răsunător Da, atunci spunem ”Te rog, suntem pregătiți să ascultăm mesajul pe care îl trimiteți.”

Și în timp ce ascultăm acest mesaj suntem capabili să-l aducem în abilitățile clarauzului chakrei noastre a cincea astfel încât să fim în stare să traducem aceste mesaje mai înalt dimensionale în limbajul vorbit al vieții noastre de zi cu zi.

Prin intermediul acestei de-a cincea chakre suntem capabili să discernem – este aceasta o realitate reală? Cea de-a cincea noastră chakră care este guvernată de glanda noastră tiroidă este în stare să se miște prin cantități masive de informație și să discearnă informațiile care sunt importante pentru vindecarea noastră, pentru educarea noastră în continuare, pentru educarea noastră inter-dimensională și multidimensională.

Este această informație ceva ce noi putem aduce în celelalte chakre astfel încât să putem menține o stare de vindecare și trezire la frecvențele mai înalte ale Luminii care se mișcă în corpurile noastre și în sistemul nostru?

Vă cerem acum să faceți o respirație lungă și profundă și să respirați direct în gât și să simțiți cum acest gât, acest portal, poate auzi ceea ce urechile voastre fizice s-ar putea să nu fie în stare să perceapă. Așa că ascultați, nu cu urechile voastre fizice, ci cu abilitățile de comunicare expansionate ale chakrei gâtului vostru.

Acum, pentru a vă pregăti chakra gâtului pentru această abilitate, nu uitați să-i trimiteți Iubire Necondiționată. Și în timp ce-i trimiteți Iubire Necondiționată trimiteți-vă vouă înșivă Iertare Necondiționată pentru tot ceea ce credeți că ar fi trebuit să faceți, pentru tot ceea ce n-ați făcut și Acceptare Necondiționată pentru orice s-ar fi întâmplat în viața voastră de până acum, pentru că este o componentă a propriului vostru plan de la naștere pe care voi singuri vi l-ați scris.

Poate că l-ați simțit a fi dur, dar când voi ați scris acest plan ați știut că doreați să Ascensionați în Corpul vostru de Lumină în această încarnare. Ați știut că veți avea abilitatea de a găsi o cale să vă Iubiți Necondiționat pe Voi Înșivă și să folosiți această mare putere a Iubirii Necondiționate pentru Voi Înșivă astfel încât să puteți face față provocării de a trece prin situații pe care înainte le-ați fi considerat prea provocatoare, prea înfricoșătoare.

Dar acum voi comunicați cu Sinele vostru Mai Înalt. Acum voi puteți vedea calea în între – în între ceea ce poate ar fi trebuit să fi făcut, în între ceea ce nu doriți să faceți. Și puteți găsi acea cale, acea rază de Iubire Necondiționată și Lumină Multidimensională încât să spuneți ”Sunt pregătită să merg pe această cale. Sunt pregătită să îmi asum aceste provocări. Sunt pregătită să fiu acel ”eu” care am ales să fiu înainte de a-mi lua această încarnare.”

Acum îngăduiți-vă să păstrați această frază, să păstrați acest decret în inima voastră.

Și îngăduiți ca acel decret să se împărtășească pe sine cu tot ceea ce auziți, cu tot ceea ce spuneți.

Îngăduiți acel decret că Voi Sunteți Pregătiți să îndepliniți acel contract pe care voi l-ați scris înainte de a vă lua această încarnare. Puteți simți marele curaj pe care l-ați avut atunci când l-ați scris.

Când ați scris acest contract Voi ați fost Sinele vostru Mai Înalt. Astfel, pe măsură ce vă deschideți Chakra a Cincea și o umpleți cu Iubire Necondiționată aduceți-vă clarauzul. Aduceți-vă abilitatea de a intra în comuniune și a comunica cu propriile voastre Expresii Mai Înalte ale Sinelui.

Decretul Celei De-a Cincea Chakre


Acum, pentru a vă pregăti Chakra Gâtului pentru această abilitate, asigurați-vă că-i trimiteți Iubire Necondiționată. Și în timp ce-i trimiteți Iubire Necondiționată, trimiteți-vă vouă înșivă Iertare Necondiționată pentru tot ceea ce v-ați gândit că ar fi trebuit să faceți sau n-ați făcut și Acceptare Necondiționată pentru tot ceea ce a avut loc până acum în viața voastră pentru că este o componentă a propriului vostru plan de dinainte de a vă fi născut și pe care voi l-ați scris pentru voi înșivă.

Poate că l-ați simțit a fi dur, dar când voi ați scris acest plan ați știut că doreați să Ascensionați în Corpul vostru de Lumină în această încarnare. Ați știut că veți avea abilitatea de a găsi o cale să vă Iubiți Necondiționat pe Voi Înșivă și să folosiți această mare putere a Iubirii Necondiționate pentru Voi Înșivă astfel încât să puteți face față provocării de a trece prin situații pe care înainte le-ați fi considerat prea provocatoare, prea înfricoșătoare.

Dar acum voi comunicați cu Sinele vostru Mai Înalt. Acum voi puteți vedea calea în între – în între ceea ce poate ar fi trebuit să fi făcut, în între ceea ce nu doriți să faceți.

Și puteți găsi acea cale, acea rază de Iubire Necondiționată și Lumină Multidimensională încât să spuneți ”Sunt pregătită să merg pe această cale. Sunt pregătită să îmi asum aceste provocări. Sunt pregătită să fiu acel ”eu” care am ales să fiu înainte de a-mi lua această încarnare.”

Acum îngăduiți-vă să păstrați această frază, să păstrați acest decret în inima voastră. Și îngăduiți ca acel decret să se împărtășească pe sine cu tot ceea ce auziți, cu tot ceea ce spuneți.

Îngăduiți acel decret că Voi Sunteți Pregătiți să îndepliniți acel contract pe care voi l-ați scris înainte de a vă lua această încarnare. Puteți simți marele curaj pe care l-ați avut atunci când l-ați scris.

Când ați scris acest contract Voi ați fost Sinele vostru Mai Înalt.

Astfel, pe măsură ce vă deschideți Chakra a Cincea și o umpleți cu Iubire Necondiționată aduceți-vă clarauzul. Aduceți-vă abilitatea de a intra în comuniune și a comunica cu propriile voastre Expresii Mai Înalte ale Sinelui.

Acum, amintiți-vă că dacă ați dorit să vă întâlniți cu cineva în mod regulat v-ați stabilit o oră pentru acea întâlnire. Ați fi creat un loc de întâlnire și ați fi documentat acea întâlnire.

Așa că acum vă cerem ca fiecare dintre voi să vă scrieți în jurnalul vostru, în calendarul vostru – o dată pe zi, la ”această” oră mă voi duce în ”acest” loc cu computerul meu, cu instrumentele mele artistice, cu abilitatea mea de a scrie, abilitatea mea de a înregistra și îmi voi folosi vocea mea mai înaltă și voi spune, ”Draga mea, în acest Acum sunt pregătită să încep și să continui o comunicare zilnică cu tine – expresia mea mai înaltă a sinelui.

Îți promit, expresia mea mai înaltă a sinelui că voi documenta aceste informații astfel încât ele să fie împământate în corpul lui Gaia. Și în timp ce documentez aceste informații, îți promit că-mi voi folosi vocea, Vocea mea Mai Înaltă, fie prin cuvintele sau cântecul meu, prin scrierile mele, prin arta mea, prin toate expresiile creativității mele.

Voi împărtăși aceste informații cu alții. Sunt importantă. Ceea ce am de împărtășit este important. Știu acest lucru pentru că îmi aud Sinele Mai Înalt amintindu-mi că eu sunt importantă.

Binecuvântări – binecuvântări mie. Mă iubesc pe Mine Însămi Necondiționat.



Alte informații despre cea de-a Cincea Chakră găsiți aici, ele fiind traduse deja.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.