sâmbătă, 13 februarie 2016

Invocație de Curățare de Implanturi și Entități



De Anrita Melchizedek

În timp ce mă pregătesc pentru această sesiune de curățare de implanturi și entități, respir profund în corpul meu, mă relaxez, mă împământez și mă înrădăcinez și chem Supraluminarea Mamei/Tatălui Dumnezeu și toate Ființele de Lumină din Înalt pe care eu personal le recunosc.

Fuzionez acum cu Preaiubita mea Prezență Eu Sunt, cel mai înalt aspect al Sufletului meu de Lumină din Inima Cosmică a lui Dumnezeu, mă învălui în frumoasa Flacără a Iubirii Divine diamantină, aurie și albă îngăduindu-i acestei frumoase frecvențe a Iubirii să activeze fiecare particulă sub-atomică din Ființa mea, știind că Eu Sunt Iubire, că Eu Sunt o Flăcără de Iubire Divină sacră transfiguratoare și o Ființă de Lumină Maestru în serviciul Mamei Pământ și a întregii vieți de pe ea.

Știu, de asemenea, că în timp ce merg pe această cale a Iubirii Divine, sunt momente în care aș putea să mă aleg cu implanturi sau să atrag entități astrale joase, fie pentru a ajuta la curățarea lor, fie pentru a le ajuta să treacă în nivelul următor de evoluție al sufletului lor. Îmbrățișez acest aspect al vieții mele în cunoașterea că pot curăța toate acestea cu iubire și blândețe. Cer acum îndepărtarea oricăror implanturi sau dispozitive holografice care ar fi putut fi plasate în corpul meu, câmpul meu de energie sau holograma mea, de către orice ființe întunecate sau lipsite de etică.

Curățarea Implanturilor: Implanturi Holografice aflate în Câmpul de Energie și Hologramă

Îi cer ajutor Arhanghelului Mihael și Legiunilor sale de Lumină în îndepărtarea acestor implanturi sau a oricăror alte dispozitive holografice.

Vizualizez acum în fața mea un ecran curat ca și ecranul unui film, având imaginea persoanei mele pe el.

Când simt sau știu că acest proces de activare se amplifică pentru mine, proiectez o lumină ultra-violet pe acest ecran și cer să se împlânte în fiecare implant și în imaginile holografice asociate lui.

De obicei, aceste implanturi sunt cutii subțiri și flexibile ca și sârma, deși ele pot arăta și ca niște dispozitive radio sau plăci de calculator, sau pot arăta ca și orice altceva, dar de obicei sunt dispozitive electronice. Înțeleg că ele pot fi găsite în holograma mea, în câmpul meu de energie și voi lucra mai întâi cu acele implanturi care pot fi găsite în holograma și/sau în câmpul meu de energie.

Știu că 90% din această muncă se bazează pe intenție și cu toate Legiunile Luminii din Înalt și toate Ființele de Lumină pe care eu personal le recunosc, împreună cu Arhanghelul Mihael, știu că acest proces este foarte real pentru mine și că EU curăț aceste implanturi.

Și acum văd acest ecran curat cu o imagine a mea însămi, presărată probabil cu zone colorate în ultra-violet. Mâinile mele sau mâini eterice trec peste acest ecran, iar eu pur și simplu am încredere că acest proces s-a încheiat.

Când am o imagine clară a felului în care poate arăta fiecare implant, încep să proiectez imagini holografice violet pe fiecare implant pentru a-l șterge. Aceste imagini holografice sunt duplicate a felului în care poate arăta fiecare implant și în timp ce-l văd cu claritate cer să văd orice dispozitive copii sau de rezervă, pentru a le putea șterge și pe acestea.

Continui să mă uit în holograma mea și în câmpul meu de energie. De îndată ce văd sau simt alte implanturi proiectez asupra lor imagini holografice violet, pe fiecare pe rând, în timp ce le văd cu claritate. Și așa este.
*********************

Implanturi aflate în țesutul viu și în corp

Acum mă uit după un alt tip de implant – implanturi care pot fi încorporate în țesutul meu viu. În timp ce continui să privesc acest ecran din fața mea proiectez acum această lumină de culoare violet și cer să văd orice astfel de implanturi care pot fi încorporate în țesutul viu.
*********************

Vizualizez acum cum Lumina Albă a Christului se formează în jurul acestui implant încorporat în țesutul meu viu. Acum vine în față Arhanghelul Mihael și cu Sabia sa a Adevărului Sfânt, elimină cu blândețe acest implant în timp ce acesta rămâne în Lumina Albă a Celui Christic.

Îi cer acum Arhanghelului Mihael să mute acest implant acolo unde acesta aparține. Cer acum să-mi fie arătat orice dispozitiv copie sau de rezervă care ar putea exista în țesutul meu. Din nou înconjur acest implant cu Lumina Albă a Celui Christic, chemându-l pe Arhanghelul Mihael și Legiunile sale de Lumină să mă ajute în eliminarea acestui implant și să-l ducă acolo unde el aparține.
*********************

Curățarea de Paraziți

Acum arunc o privire să văd dacă există paraziți în holograma și câmpul meu de energie; paraziți cum ar fi șopârle, șerpi sau alte entități parazitare asociate care trăiesc din Forța mea de Viață. Acești paraziți sunt în  cea mai mare parte proiecții holografice și prin intermediul implanturilor au fost în măsură să creeze o isterie de gânduri și frecvențe de nivel jos în câmpul meu de energie, în corpurile emoțional și mental.

De îndată ce văd sau simt orice inteligență parazitară, proiectez imagini holografice de culoare violet pe fiecare parazit în timp ce privesc cum ecranul meu se curăță.
*********************

Aceste proiecții holografice și paraziți nu mă mai pot afecta. Cu toate acestea, se poate ca ele să-și fi depus ouăle și acestea pot avea un efect negativ asupra liniilor temporale trecute, prezente sau viitoare, așa că pun acum o linie temporală pe ecranul meu și cer ca ea să reprezinte trecutul, prezentul și viitorul tuturor paraziților și ouălor lor șterse. Și din nou proiectez lumină violet pe acest ecran pentru a șterge aceste linii temporale ale tuturor paraziților și ouălor lor.

Îi cer acum Celui Christic să-și strălucească cu blândețe Lumina sa Albă asupra tuturor acestor zone pe care am lucrat și să umple orice găuri din holograma mea, din câmpul meu de energie și/sau corp care au fost create prin această muncă de curățare.
*********************

Curățarea de Entități și Suflete Pierdute

Cer acum îndepărtarea oricăror entități astrale joase sau a sufletelor pierdute care s-au putut atașa de mine. Mai întâi aduc o protecție suplimentară, așa că acum repet următoarea Invocație de Protecție.

Chem Legiunile de lumină din Înalt și pe Îngerul meu Păzitor
Pentru protecția și binecuvântarea lui Dumnezeu și a Îngerilor
Cer să fiu învăluită într-o frumoasă Lumină Albă
și în Flacăra Violet a protecției
astfel încât să pot sta ferm în Lumină
eliberată de îndoielile și fricile mele
ca o Flacară de Iubire Divină sacră transfiguratoare
ca o Ființă Maestru de Lumină.
*********************

Acum, cer mai întâi ajutor de la Arhanghelul Mihael și Legiunile sale de Lumină pentru a îndepărta orice entitate descarnată sau orice Suflet pierdut care ar putea fi în preajma câmpului meu de energie.

Cer ajutorul Legiunilor lui Mihael și a Îngerilor potriviți situației, să formeze un tunel de Lumină care să ajute orice entitate descarnată care ar putea fi în preajmă să treacă mai departe acolo unde este necesar să meargă.

Chem Îngerul Păzitor al oricărei unei astfel de entități descarnate pentru a o ajuta în tranziția sa în Lumină. Îi chem familia și prietenii de Lumină pentru a stabili o legătură cu această entitate descarnată, în timp ce-i dau drumul în Lumina, Iubirea și grija acestor Legiuni de Lumină.
Și așa este,
Și așa este,
Și așa este.
*********************

Chem acum Legiunile lui Mihael și Îngerii potriviți acestei situații pentru a aduce un tunel de Lumină prin care orice entitate astrală joasă care ar putea fi în preajmă să poată intra și să fie luată acolo unde este nevoie să meargă în continuare.

Îmi anulez orice contract pe care l-aș fi putut face cu orice entitate astrală joasă în/prin toate timpurile, spațiile, dimensiunile și realitățile alternative, să-mi folosească corpul, câmpul de energie sau holograma în orice fel și îi comand acum oricărei entități astrale joase să intre în acest tunel și să fie luată și dusă acolo unde este nevoie să meargă în continuare.
Și așa este.

În vibrația Kadoish Kadoish Kadoish, Adonai Tsebayoth, Sfânt Sfânt Sfânt este Domnul Dumnezeul Oștirilor 
În vibrația Kadoish Kadoish Kadoish, Adonai Tsebayoth, Sfânt Sfânt Sfânt este Domnul Dumnezeul Oștirilor
În vibrația Kadoish Kadoish Kadoish, Adonai Tsebayoth, Sfânt Sfânt Sfânt este Domnul Dumnezeul Oștirilor
*********************

Acum revin pe deplin în spațiul meu sacru. Împământată în Inima de Cristal a Mamei Pământ, Eu sunt învăluită în Lumina Albă a Celui Christic, în Flacăra Violet a lui Saint Germain și în Scuturile de Lumină ale Arhanghelului Mihael, în timp ce-mi pun Sabia Adevărului Sfânt in Inima mea.

Eu sunt în același timp un Războinic Spiritual și o Flacără de Iubire Divină sacră transfiguratoare și știu că această lucrare a fost făcută. În timp ce-mi inund corpul și câmpul de energie cu o frumoasă ploaie aurie, vizualizez o coală albă urcând prin corpul meu curățând energetic și îndepărtând tot ceea ce nu mai este nevoie să fie acolo. Lipesc cele patru colțuri împreună când ajunge deasupra acoperișului și o văd dizolvându-se în vortexul de Lumină al grupului meu de bază.

Eu sunt protejată energetic și pot face această lucrare și pentru alții, făcând apel la Sinele lor Mai Înalt de Lumină.

Totul este bine
Totul este bine
Totul este bine.

Transcrierea meditației: Eadie Miller
Ilustrația: Endre Balogh

Producția: Karl Morfet

Meditația în limba engleză


Meditația în limba română



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.