duminică, 14 februarie 2016

Vă sunt arătate zone în care este nevoie de Iubire – Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Salutări! Suntem încântați că suntem în măsură să vă spunem că progrese enorme sunt făcute în toți cei care s-au trezit și se trezesc. Pentru unii acest lucru va veni ca o surpriză pentru că se simt ca și cum ar fi într-o călătorie fără de sfârșit, care doar crește în intensitate. Am vrea să înțelegeți că din perspectiva noastră, noi suntem în măsură să vedem cum această energie a adus foarte multe la suprafață pentru vindecare îngăduind ca unele aspecte ale voastre să fie pur și simplu lăsate în urmă, dacă așa alegeți. Mulți dintre voi simt că s-au întors unde au fost cândva, ei trebuie să înțeleagă că acest lucru este așa pentru a avea posibilitatea de a alege diferit, de a crea o nouă cale pentru ei înșiși. 

În aceste momente multe se petrec în visele voastre. S-ar putea să vă fie arătate posibilități în viața voastră, domenii care este nevoie să fie abordate și, cel mai important, s-ar putea să lucrați la vindecarea vieților trecute. Dacă vă treziți și nu vă amintiți visele, acesta nu este un motiv de îngrijorare, în unele cazuri se întâmplă așa pentru propria voastră protecție, ca să nu aduceți trauma experimentată în realitatea voastră. Pentru cei care sunt pregătiți, viețile trecute foarte importante sunt aduse la suprafață, vieți pe care cineva le-ar putea considera întunecate sau chiar opuse sufletului vostru. Înțelegeți că toți ați avut vieți de ambele feluri, ați avut vieți pline de bucurie și lumină și ați avut vieți pline de întuneric. Ambele sunt valoroase pentru creșterea sufletului. Cum o puteți aprecia pe una dacă nu o aveți pe cealaltă ca și contrast? Cu toate acestea, cea mai importantă lecție pe care o aveți de înțeles este că voi sunteți totul, lumină, întuneric și în între ele. Nu există nici o judecată pentru acele vieți deoarece ele v-au permis să creșteți și să deveniți sufletul ascendent care sunteți astăzi. Mulți dintre voi atunci când s-au confruntat cu viața lor mai întunecată au intrat în ura de sine sau în auto-incriminare. Chiar și cei care nu sunt conștienți de ceea ce li s-a arătat au descoperit că auto-aprecierea și stima de sine au avut de suferit. Mulți experimentează îndoieli intense datorită acestor probleme care revin din nou la suprafață. Înțelegeți că scopul nu este ca voi să vedeți ceea ce vă lipsește, ci să vă iubiți și să vă iertați toate aspectele. Scopul lor este ca voi să vedeți cum dualitatea v-a servit și v-a permis să experimentați atât de multe.  

În timp ce lucrați la a vă ierta pe voi înșivă și ajungeți să înțelegeți că voi, ca și suflet, nu sunteți nici lumină și nici întuneric, vă veți găsi echilibrul interior. Pe măsură ce lăsați în urmă judecarea dualității în voi înșivă, veți fi în stare să lăsați în urmă și punctele de vedere pe care încă le mai dețineți în judecarea semenilor voștri. Când veți înțelege că și cele mai strălucitoare suflete au experimentat vieți de întuneric și că acelea le-au făcut doar să strălucească și mai puternic, veți putea în sfârșit să iertați cu adevărat. Prin înțelegerea că nu este nevoie ca dualitatea să existe veți fi în stare să creați noi sisteme, noi moduri de a fi care sunt iubitoare și lipsite de judecată pentru cei care nu înțeleg nevoia de schimbare în acest moment. Veți fi în stare să creați noi căi în voi înșivă și în lumea din jurul vostru nu dintr-un spațiu de lumină, ci dintr-o stare/spațiu de iubire. Când creați din această vibrație, lucrarea îi va atrage pe mulți, îi va ajuta pe mulți să se deschidă și să înceapă să-și exploreze propriul suflet.

Niciodată înainte n-a fost iubirea de sine și a tuturor aspectelor voastre, lumină și întuneric, mai importantă ca și acum. Atât de mulți dintre voi ieșiți din coconul vostru, mai puternici și pregătiți să creați realitatea pe care vi-o doriți, chiar dacă direcția este încă neclară. Asta este minunat și suntem atât de emoționați să vedem ceea ce veți crea, dar vă îndemnăm să vă asigurați că lăsați în urma voastră toate judecățile legate de ceilalți, inclusiv a celor pe care îi considerați întunecați. Pentru ca creațiile voastre, viziunile voastre pentru viitor să-și atingă pe deplin potențialul, ele trebuie să fie centrate din inima voastră care nu mai deține dualitate.

De asemenea, este un moment important să vă conectați cu suflete asemănătoare vouă. Mulți dintre voi ați fost în izolare, cu excepția conexiunilor voastre prin intermediul internetului. Mulți sunt treziți și mai mulți se trezesc în fiecare zi, nu mai este nevoie să vă simțiți atât de singuri. Găsiți grupuri sau creați-vă unul propriu care să vă permită să vă conectați fizic, social și spiritual. Pe măsură ce fiecare dintre voi apare mai puternic și mai capabil să stea în adevărul său veți descoperi acest lucru mult amplificat atunci când veți începe să vă conectați cu alții. Unora acest lucru li se poate părea înfricoșător, dați-i drumul deoarece aceasta este o programare veche care nu-și are loc în viitorul vostru. Îngăduiți-vă să vă conectați, visați și construiți viitorul pe care-l doriți fără frică.

Cu tot devotamentul meu,

Quan Yin


Notă personală:

Mi-a fost arătată recent o viață trecută pe care am avut-o și care ar putea fi considerată întunecată. Meditam când am fost trasă într-o încăpere în care priveam un grup de oameni care manipulau rețelele energetice. Nu am înțeles de ce îmi este arătat acest lucru și am fost complet șocată să decopăr că eu eram unul dintre manipulatori. Am înțeles că în propriul lor mod pervers, ei au crezut că ajută, totul era ”pentru binele cel mai înalt” dar ceea ce făceau era să manipuleze liberul arbitru. Am fost întristată, confuză și puțin speriată. Ghizii mi-au împărtășit că era nevoie ca eu să văd acest lucru ca să pot ierta această parte a mea și să o examinez. Cu toate acestea, cel mai important, mi-a arătat de ce am ezitat să intru în puterea mea, să-mi asum cu adevărat vrednicia. Adânc în mine, mi-era frică că dacă intru în puterea mea personală, care include și ghidarea altora să și-o găsească pe a lor proprie, aș fi putut manipula din nou liberul arbitru. Acest adevăr a fost așa o revelație pentru mine și multe din viața mea de până acum, cum ar fi vorbitul cu mine (nu de tipul bun),  au început să aibă un sens. Ghizii m-au asigurat că am învățat bine în acea viață și că aceea a fost o greșeală pe care nu o voi mai repeta atâta timp cât rămân centrată în inimă.

Mi-au trebuit câteva zile ca să mă împac cu acest lucru, iar cuvintele lui Quan Yin parcă ar fi fost chiar pentru mine. Este momentul să mă iubesc total pe mine însămi, fără nici o judecată și făcând acest lucru pot da și lumii această iubire.

Vorbind cu un prieten despre ciclurile recurente, mi-am adus aminte de cât de mulți dintre noi se confruntă cu lucruri fizice care reapar. Este o oportunitate să trecem prin evenimente fără frică și să ne examinăm în același timp emoțiile care au fost create și de cât de mult le-am purtat în corpul nostru. Am avut în ultimele opt săptămâni re-apariții de probleme care au adus la suprafață atât de multe emoții care proveneau de la cele trei operații pe care le-am avut la spate și o vară petrecută într-o casă de convalescență. A fost suficient să mă duc înapoi la medicul specialist și să-mi fac un RMN. Testele au arătat că am avut de fapt o scurgere de lichid cerebral, dar aceasta a fost astupată și oprită. Am fost șocată că spatele meu a făcut acest lucru din nou, așa cum a făcut-o în 2010, 2013 și acum în 2016. Ce tipar. Totuși, de această dată n-am intrat în frică. Am fost mai mult în modul observare și mi-am ascultat corpul și m-am odihnit. Tiparul meu era de a-mi ignora total corpul și de a trage și trage de parcă aș fi avut de dovedit ceva. De data aceasta, am reacționat diferit și rezultatele au fost diferite, corpul s-a vindecat și nu mai este nevoie de nici o intervenție chirurgicală și sunt în stare să procesez și să dau drumul acelor emoții schiloditoare.


Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cu cea mai profundă iubire. Fie ca voi toți să fiți binecuvântați. Vă mulțumesc celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.