luni, 15 februarie 2016

Secrete pentru Ascensiune – Nara Merlyn



De Natalie Glasson

Salutări tuturor ființelor de lumină de pe Pământ, mai ales celor care au fost încarnate în perioada Atlantidei și sunt prezente pentru a continua adevăratul scop al Atlantidei în acest strălucitor timp al Ascensiunii. Ați fost un far strălucitor de lumină constant de-a lungul atât de multor etape importante ale ascensiunii Pământului, voi sunteți în serviciu aducând lumină în toate zonele Pământului, oricât de mult timp i-ar lua planetei să se transforme. Vă onorez pentru faptul că sunteți acum pe Pământ, vă rog să știți că creșterea și înțelepciunea pe care le veți câștiga în această viață sunt imense și vor accelera atât de multe experiențe frumoase în planurile interioare odată ce serviciul vostru pe Pământ se încheie.  

Aș vrea să vă invit ca zilnic să recunoașteți în voi și să vă cultivați în continuare iubirea voastră pentru Mama Pământ. Acest proces simplu vă permite să vă îndepliniți scopul pe Pământ, îngăduindu-le vibrațiilor voastre vindecătoare să curgă și să vă împământeze în acelați timp în frumusețea Mamei Pământ. În timpul vieții mele în Atlantida mi-am dat seama de o înțelegere foarte frumoasă care mie mi se pare că ar fi secretul Pământului. Dacă o iubiți pe Mama Pământ, exprimându-vă și împărtășindu-vă iubirea zilnic, nu numai că vă întăriți conexiunea cu Mama Pământ pentru a înțelege schimbările pe care ascensiunea le aduce, dar voi, în fapt, îngăduiți ca toate formele de iluzie să fie date la o parte. Când o iubiți necondiționat pe Mama Pământ, este ca și cum o activare ar avea loc în voi, ceea ce înseamnă că voi puteți vedea dincolo și prin iluziile Pământului, accesa o conștiință mai înaltă a clarității și a adevărului. Un proces atât de simplu și totuși o experiență valoroasă care vă permite să vă asumați responsabilitatea pentru realitatea voastră fizică și spirituală, ghidându-i mai departe pe alții. Sper că veți experimenta împărtășirea mea deoarece ea este extrem de puternică. Sunt atât de multe chei și activări care pot avea loc în ființa voastră atunci când îi permiteți sufletului și intuiției să vă ghideze. 

O altă cheie sau secret al divinului pe care eu am recunoscut-o în încarnarea mea Pământească, a fost că dacă voi mențineți o intenție foarte sinceră de a vă permite să vă transformați, înrudită cu disponibilitatea de a vă transforma, schimba și modifica cu credința că rezultatul vă va servi și împlini, atunci accelerați la o viteză foarte mare ascensiunea. Disponibilitatea de a vă transforma în realitatea voastră actuală este esențială, înseamnă că sunteți deschiși să primiți, acceptați eliberarea de atașamente și să vă cultivați încrederea în vrednicia voastră de a experimenta bunătatea vieții. S-ar putea să vă doriți să vă focalizați pe fiecare chakră a voastră de la rădăcină până la coroană spunând această afirmație în timp ce-i simțiți adevărul ancorându-se și trezindu-se în fiecare chakră. ”Sunt dispus/ă să mă transform.” Este o declarație atât de puternică și de plină de forță, pentru că ea vă permite să dați drumul tuturor atașamentelor voastre față de realitatea Pământească și ego-ului din spatele vostru, intrând în adevărul strălucitor al Creatorului. Prin această practică veți observa viteza și ușurința cu care ascensiunea voastră se manifestă. 

Sunt atât de multe secrete pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi în acest moment. În timpul vieții mele în Atlantida, am simțit o imensă singurătate. Am presupus că era din cauza faptului că-mi doream atât de mult să mă întorc la Creator, casa mea, eliberându-mă de realitatea pământească. Mai târziu mi-am dat seama că îmi doream o persoană sau un tovarăș în viața mea care să mă înțeleagă în același fel în care Creatorul recunoaște tot ceea ce este adevărul meu. Am crezut că un partener cu care să-mi împărtășesc viața ar umple singurătatea din mine. Mai târziu mi-am dat seama că singurătatea din mine era creația mea, propria mea concentrare pe a-i opune rezistență Creatorului și rezistență unui suflet în viața mea care mi-ar fi recunoscut adevărul. Rezistența mea a fost un conflict în mine care mi-a demonstrat atât ceea ce am vrut să experimentez cât și ceea ce nu am vrut. Am vrut cu disperare să recunosc adevărul tandru Creator al ființei mele și totuși i-am opus rezistență în a vedea, simți și recunoaște adevărul meu interior pentru mine însămi. În schimb am vrut ca altcineva să-mi verifice adevărul interior și conexiunea mea cu Creatorul pentru mine, lucru care mi-a cauzat și mai multă suferință atunci când nu s-a întâmplat. Astfel, nu numai că am opus rezistență mie însămi și Creatorului, dar am și împiedicat aspectele Creatorului să intre în viața mea ca și tovarăși și parteneri.

Pentru a atrage un partener sau prieteni în viața voastră care să vă susțină evoluția spirituală, chiar înțelepciunea, abundența sau vindecarea, este nevoie să fiți sinceri cu voi înșivă. Când sunteți sinceri și cinstiți cu voi înșivă, atunci îi permiteți adevărului să apară în voi. Este important să vă recunoașteți puterile precum și modelele de evaluare și perspectivele care vă împiedică. Prin urmare, atunci când sunteți capabili să vă înfruntați pe voi înșivă, observându-vă și cunoscându-vă cu onestitate, este mult mai ușor să vindecați, să dizolvați rezistența și să-l acceptați pe Creator în toate formele frumoase care sunt disponibile. Când vă observați pe voi înșivă, procesul de a da drumul perspectivei pe care o recunoașteți este extrem de important, deoarece vă va încuraja să creați o perspectivă sinceră și o observare a voastră înșivă. 

Vă încurajez să vă recunoașteți puterile, abilitățile și calitățile frumoase, onorându-vă și iubindu-vă pe voi înșivă pentru aducerea la suprafață a acestor aspecte ale voastre înșivă. Apoi invitați-vă sufletul și îngerii să energizeze și să amplifice aceste aspecte ale voastre. Vă invit să vă observați tiparele de gândire, emoțiile, credințele și chiar afirmațiile inconștiente sau subconștiente pe care le creați zilnic. Observați-le cu iubire și răbdare și apoi invitați-vă sufletul și îngerii să vindece, dizolve și șteargă revelațiile voastre în acord cu voința divină a Creatorului. Experimentați-vă ca fiind energizați și curățați.

Cu cât sunteți mai dornici să-l vedeți, simțiți și recunoașteți pe Creator, liberi de ego, în voi, cu atât mai ușor veți atrage ceea ce doriți în realitatea voastră, ștergând în același timp și sentimentul de singurătate.

Știați că unul dintre marile scopuri ale Pământului este să vă încurajeze să-l împărtășiți pe Creator? Creatorul nu vă aparține vouă și nici nu aparține altcuiva. Prezența Creatorului este egală în toți. Scopul vostru este să împărtășiți aspectul din voi al Creatorului în realitatea voastră în timp ce primiți cu grație aspectele Creatorului care sunt împărtășite de alții cu voi. Asta nu înseamnă să vă dați puterea altora și părerilor lor. Ba mai mult, înseamnă să vă dați seama că orice exprimă o persoană, fizic sau verbal, din acea exprimare emană un aspect frumos și pur al Creatorului, de multe ori fără ca persoana să fie conștientă de acest lucru. Aceasta este o energie pe care voi o puteți primi, accepta și să vă hrăniți ființa cu ea. Nu mai este timpul în care să vă ascundeți și să intrați în comuniune cu Creatorul în mod separat, dând la o parte toate celelalte aspecte ale vieții. Acest lucru vă servește și este necesar uneori atunci când are loc o profundă vindecare și recunoaștere a sinelui. Este momentul să vă dați seama că vă puteți explora adevărul prin disponibilitatea de a împărtăși, da și exprima Creatorul din voi într-un mod adecvat. Nu înseamnă să vă forțați părerile asupra altora, înseamnă să vă dați seama că fiecare moment, din punct de vedere energetic, este un moment de conexiune cu Creatorul, atât în ființa voastră cât și prin conexiunea cu cei din jurul vostru. 

Mulți dintre voi descoperiți că, în prezent și în timpul de ascensiune care urmează, sufletele vor intra în realitatea voastră și va putea fi experimentată o profundă împărtășire, primire și oferire a Creatorului în fiecare dintre voi și între voi. O îngemănare a energiilor Creatorului în ambii dintre voi va duce la o culminare și o trezire în continuare a Creatorului. Aceste suflete pot fi ghizi din planurile interioare, parteneri fizici, prieteni noi sau chiar comunicări ale sufletului vostru cu ființa voastră fizică. Fiți pregătiți să împărtășiți, să oferiți și să-l primiți pe Creator deoarece acest lucru va fi o schimbare vitală pentru a vă continua ascensiunea. O comuniune a sufletelor, o comuniune a Creatorului.

Pentru a împărtăși, radia și emana aspectul Creator din voi este nevoie să eliberați toate tiparele vechi care v-au descurajat în trecut în realizarea acestui lucru. Cu această simplă înțelegere începem să înțelegem procesul actual al ascensiunii tuturor.

”Cu puternica și iubitoarea susținere a ghizilor mei, a îngerilor și a Creatorului, îmi îngădui mie însămi să dizolv, vindec și curăț toate energiile din mine care mă împiedică să împărtășesc, experimentez și să-l primesc pe Creator cu adevărat, pur și pe deplin în ființa și în realitatea mea. Sunt dispusă să intru în comuniune cu Creatorul în mine, sunt dispusă să intru în comuniune cu Creatorul din alții, sunt dispusă să mă transform.”

Acceptarea, recunoașterea și compasiunea pentru voi înșivă și alții este un proces puternic de comuniune cu Creatorul. În primul rând, comuniunea cu Creatorul înseamnă crearea de schimbări în propriile voastre perspective mai mult decât în orice expresie exterioară, în timp ce expresiile exterioare pozitive pot susține mai profunda voastră conectare interioară. 

Creatorul și toate sufletele implicate  în ascensiune în acest moment vă încurajează să intrați mai profund în adevărul din ființa voastră, pregătindu-vă pentru expresia divină. 

În constantă iubire și susținere, 

Nara Merlyn  

Sursa

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.