luni, 8 februarie 2016

Ce ați învățat?



De Suzanne Lie

Dragilor,
Eu sunt IliaEm, Elohim de pe Arcturus. Sunt alături de voi astăzi pentru a vă reaminti că separarea este acum depășită. Prin urmare, voi sunteți în uniune cu TOATE nivelele multidimensionale ale SINELUI vostru. Din această cauză, vor fi necesare doar câteva momente de meditație pentru a-mi simți Esența, precum și Esența Minții de Grup Arcturiene, în Sufletul vostru, conștiința voastră, aura voastră corpul vostru fizic și în corpul fizic al lui Gaia.

Totul este UNA. Prin urmare, a sosit ”timpul” să vă antrenați Corpul Dorință pentru noul său scop. Vechiul scop al Dorinței era să vă ajute în ”dobândirea” a ce, unde și pe cine ați dorit. Vă rog să-i spuneți Dorinței că a fost re-alocată. Scopul Dorinței este ACUM să vă amintiți – ”Eu Sunt Totul, Peste Tot și Fiecare pentru că Eu Sunt Inima și Sămânța Matricii de Cristal.”

Matricile de Cristal

Inima Matricii de Cristal este în Chakra Inimii noastre, cu o frecvență de ½ de octavă deasupra inimii noastre fizice. Ea este miezul Flăcării Întreite pe care arde puterea forței noastre de viață. Sămânța Matricii de Cristal se află în Chakra noastră Coroană, cu ½ de octavă deasupra glandei noastre pineale în creierul nostru fizic.

Sămânța Matricii de Cristal este punctul de intrare pentru dimnesiunile mai înalte în vehiculul nostru fizic, în timp ce Inima Matricii de Cristal este locul în care integrăm vibrațiile mai înalte în corpul nostru fizic aflat în transformare.

Matricile Cristaline sunt principalul centru de prelucare al ”experienței” la care voi alegeți să vă calibrați. Dragilor, spun ”calibrați”, deoarece există nenumărate experiențe care au loc tot timpul și peste tot. Toate aceste experiențe au loc în ACUM-ul Curgerii.

Când rezonați numai la dimensiunea a treia, această calibrare este inconștientă și multe dintre experiențele voastre sunt ”alese” de către ”Credințele de Bază” care au fost activate în tinerețea voastră timpurie sau în ”viețile voastre trecute”. Trebuie să ”munciți din greu” să eliberați aceste limitări și să le înlocuiți cu limitări ”mai puțin limitatoare”.

Acum NU mai există limitări, deoarece NU mai sunteți separați de Tot Ceea Ce Este. Voi în prezent vă împământați Sufletul/SINELE în vehiculul vostru trei dimensional astfel încât să vă puteți fuziona Sinele patru și cinci dimensionale cu corpul vostru trei dimensional, precum și cu corpul fizic al Planetei Pământ. În timpul acestei fuzionări, simțurile voastre sunt re-calibrate la canalele perceptuale ale dimensiunii a cincea și dincolo de ea. Această re-calibrare vă va ajuta foarte mult în transformarea voastră de la corp fizic la Corp de Lumină.

Când Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional intră prima oară în corpul vostru fizic, este ceva obișnuit să  experimentați un mare sentiment de ”copleșire”, deoarece ego-ul vostru nu este obișnuit cu niște percepții atât de extinse. Acest sentiment de copleșire poate crea FRICĂ, care, la rândul ei, poate face dificil faptul de a rămâne conectați la și să trăiți din Sufletul/SINELE pe care-l descărcați. Este important să vă amintiți să predați această frică Sufletului vostru, deoarece ceea ce a fost dificil pentru ego-ul vostru, Sufletul vostru poate gestiona cu ușurință în Pace și Calm.

Predarea Fricii

Pentru percepția trei dimensională frica este un monstru cu o putere extraordinară. Pe de altă parte, pentru percepția Sufletului, frica este o muscă enervantă care trebuie îndepărtată. Nu încercați să vă negați frica sau să o ignorați, pentru că acea ”muscă” se poate multiplica. Îndepărtați fiecare moment de frică cu Mâna Sufletului. Frica NU este realitatea voastră. Ea ar putea fi chiar o avertizare. În acest caz, o puteți recunoaște cu un semn de recunoștință și apoi să eliberați sentimentul de frică din atenția voastră înainte de a prinde rădăcini în Corpul vostru Dorință.

Cândva frica a acționat ca un protector care v-a avertizat să fiți precauți în anumite situații. Cu toate acestea, după cum ați învățat, frica a devenit un obicei și s-a infiltrat în FIECARE dorință și manifestare. Corpul Dorință al vostru nu mai are nevoie de protecția fricii, deoarece este acum protejat de Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional care rezonează dincolo de iluzia ”nevoii” și ”pericolului”.

Misiunea

Odată ce s-a eliberat de nevoia de protecție dată de frică, Corpul Dorință al vostru își poate direcționa TOATE intențiile într-o singură direcție: ÎNDEPLINIREA MISIUNII VOASTRE. Misiunea voastră personală este motivul pentru care v-ați luat o întrupare în această realitate timp/spațiu. Atât de mulți dintre voi cei care sunteți acum pe Pământ ați așteptat această zi, și chiar ați creat petiții pentru a arăta cum nașterea voastră ar putea să o servească cel mai bine pe Gaia. Serviciul pe care l-ați promis în petiția voastră este Misiunea voastră; Misiunea pe care VOI ați ales-o înainte de întruparea voastră.

Cu toate acestea, asta nu este o Misiune nouă, deoarece voi ați lucrat la ea, viață după viață, încă de la prima voastră ”conectare la” Jocul 3D. În timpul ultimei rotații a Finalizării Galactice, în timpul căderii Atlantidei, Gaia a avut prea mult întuneric în forma Ei și aproape că s-a auto-distrus. Mulți dintre voi ați fost atunci acolo pentru a ajuta.

În timpul acestei Finalizări Galactice, Gaia și-a chemat oamenii săi loiali care au servit-o timp de multe vieți. Misiunea voastră acum este oarecum similară Misiunii pe care ați avut-o atunci. Așa cum voi v-ați conectat la Jocul 3D ca și om, Gaia s-a conectat la Jocul 3D ca și Planetă. Prin procesul vostru de a juca acest joc împreună cu Ea, și voi ați devenit o planetă.

Datorită regulilor acestui Joc, odată ce v-ați născut, cei mai mulți dintre voi vă uitați ”piesa de puzzle” personală din ”Marele Puzzle” al Ascensiunii Planetare. Cu toate acestea, acum începeți să vă reamintiți. Sunteți și din ce în ce mai conștienți de faptul că aceasta va fi ultima voastră misiune într-o formă fizică. Odată ce această materializare este încheiată, corpul vostru fizic își va finaliza tansformarea în Corp de Lumină. Cei mai mulți dintre voi v-ați oferit voluntari să culminați această transformare finală simultan cu Gaia, ca și catalizatori pentru Ascensiunea Planetară.

Sămânța Corpului de Lumină

Corpurile voastre de Lumină s-au dezvoltat încet și sigur în interiorul cochiliei voastre fizice. Carcasa acestei ”cochilii”care este guvernată de sinele/ego-ul vostru și este percepută ca fiind corpul vostru fizic, devine din ce în ce mai rarefiată pe măsură ce sămânța Corpului vostru de Lumină germinează și crește în Inima Matricii de Cristal.

Pe măsură ce această sămânță încolțește în Matricea voastră de Cristal, ea trimite lăstari în fiecare celulă și atom al corpului vostru fizic, unde germinarea începe din nou. Când fiecare lăstar încolțește în fiecare celulă și atom, ”ADN-ul deșeu” al vostru este activat, iar vehiculul vostru fizic manifestă simptome ale transformării. Oamenii voștri de știință nu au descoperit scopul existenței acestui ADN special pentru că el este dincolo de limitările date de credințele lor; de acolo și termenul de ”ADN deșeu”.

Oamenii de știință nu pot percepe ceea ce ei nu cred că este posibil. Acesta este motivul pentru care, dragii noștri alflați în proces de transformare, este nevoie să eliberați ”conceptul de imposibil” din conștiința voastră. ”Imposibil” este un concept trei dimensional, unul care este acum depășit. TOTUL este posibil din perspectiva Sufletului/SINELUI vostru.

În timp ce Sufletul/SINELE vostru traversează vibrația sa de Acasă cinci dimensională, el este conștient de, și întrețesut cu, multele experiențe, realități și vieți diferite care au loc toate în același moment al mereu-prezentului Acum. Sufletul/SINELE vostru se implantează acum în una din multele sale experiențe, realități și vieți – VOI.

În consecință, voi și Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional intrați într-o asociere în participațiune. Voi nu sunteți încă obișnuiți cu expansivitatea realității Sufletului vostru, în timp ce Sufletul nu este încă obișnuit cu limitările realității voastre. Cu toate acestea, ECHIPA de sine/ego uman și Suflet/SINE spiritual încep un parteneriat al Spiritului în Materie.

Parteneriatul

Cu mult timp în urmă, când ați intrat prima oară în Jocul 3D, ați vrut să învățați cum v-ați descurca fiind separați de Tot Ceea Ce Este. V-ați întrebat cum v-ați simți să ”FIȚI” materie fără o conexiune conștientă cu Spiritul. În nenumăratele jocuri/vieți pe care le-ați jucat/trăit, ați învățat multe despre separare și polarități, deoarece odată ce Spiritul/Materia sunt separate, și masculinul/femininul, lumina/întunericul, binele/răul și iubirea/frica sunt separate.

Ce ați învățat în jocurile voastre ale polarității? Acordați-vă un lung moment din Acum pentru a răspunde la această întrebare. Cereți-i ajutor Sufletului/SINELUI, și vă rog, întrebați-ne și pe noi – Arcturienii. În acest ”moment” este important să răspundeți la întrebarea ”Ce am învățat?”, pentru că în răspuns se ascunde Misiunea voastră.

Când găsiți acel răspuns, calibrați-vă Corpul Dorință pentru A TRĂI acea Misiune. Există doar un singur rezultat al ”trăirii Misiunii voastre” și atunci când acesta este finalizat – ca persoană, ca familie, ca și comunitate, țară, națiune, continent, emisferă și PLANETĂ – parteneriatul dintre VOI și Gaia va ascensiona.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.