sâmbătă, 6 februarie 2016

Faceți Ascensiunea Normală ACUM


Arcturienii

De Suzanne Lie

Voi sunteți acum la cârma propriei voastre misiuni. Cel puțin dacă vă simțiți centrați și deschiși, noi suntem la cârmă. Cu toate acestea, dacă sunteți speriați sau furioși, nu voi sunteți la cârmă și sunteți o posibilă victimă în orice moment.

Bineînțeles, această frică nu a fost creată de realitatea voastră, ci de frica voastră. Și, adeseori, frica care vine spre voi este chiar frica pe care voi ați emis-o în realitatea voastră.

Acum, pe măsură ce vă mutați cu toții în cele mai înalte frecvențe ale dimensiunii a patra, începeți să vă pierdeți simțul timpului. Asta este, dați drumul aderenței și dependenței voastre de limitările și separările care au loc într-o realitate care este guvernată de către timpul trei și patru dimensional.

Pentru mulți oameni ”toate realitățile” înseamnă doar realitățile trei dimensionale și poate unele din planul astral patru dimensional. În aceste realități patru dimensionale mai există timp. Acum, din ce în ce mai mulți își încep călătoria conștiinței prin planurile astrale.

Lumile fizice trei dimensionale și astrale patru dimensionale sunt foarte diferite. Dar ambele au o structură a timpului, cu diferența că timpul patru dimensional este mult mai rapid decât timpul trei dimensional.

În dimensiunea a cincea timpul dispare și există numai ”ACUM”. S-ar putea să vă fi gândit că ați avut probleme cu transmutarea voastră în dimensiunea a patra, care este simplă în comparație cu marea accelerare a câmpurilor de energie pe măsură ce vă deplasați și intrați în dimensiunea a cincea.

De asemenea, saltul de frecvență de la dimensiunea a patra în cea de a cincea este provocator deoarece dimensiunea a cincea este atât de diferită de realitățile de la unu la patru dimensionale. Este atât de diferită deoarece în dimensiunea a cincea nu există timp.

Deoarece acolo NU există timp, nu există nici separare. De fapt, noțiunea de ”fără timp” este mai mult un termen 3D deoarece el poartă conceptul de zero sau nimic. Acest concept nu există în dimensiunea a cincea. De fapt, în dimensiunea a cincea totul este chiar ”aici”, chiar ”acum” și nu se întâmplă să fii singur.

Fără timpul care să creeze distanță între oameni, situații, concepte, gânduri și emoții, tot ceea ce curge intră în tipare ale realității care se întrepătrund. Vedeți că sistemul vostru de operare cinci dimensional este destul de diferit de sistemele voastre de operare trei și patru dimensionale.

Dimensiunea a cincea este un cerc al realității, deoarece toate realitățile există într-un flux aflat într-o continuă curgere, mișcare, schimbare.  Acest flux este experimentat reciproc de către toți cei cu care vă împărtășiți experiența.

Într-o realitate trei dimensională, conștiința voastră este limitată la frecvențele de gamă medie ale realității. Prin urmare, nu veți vedea frecvențele extrem de ridicate ale realității și nu veți experimenta frecvențele foarte joase ale realității.

Prin urmare, puteți să nu fiți conștienți de dimensiunile spirituale mai înalte, și este relativ ușor pentru cei întunecați să se ascundă în frecvențele mai joase aflate sub acea gamă de frecvențe medii trei dimensionale. Această gamă de frecvențe medii trei dimensionale este gândirea voastră trei dimensională obișnuită care include și unele dintre visele voastre patru dimensionale și creativitatea.

Dar să revenim la experiența voastră de a bate la ușa celei de-a cincea dimensiuni. Dacă ați fi învățat sau v-ați fi reamintit că viața voastră cinci dimensională a fost reală? Atunci ați fi vrut să învățați despre Sinele vostru Mai Înalt și despre marele curaj pe care această rezonanță mai înaltă a voastră a avut-o să intre într-un corp fizic pentru a ajuta la crearea unei noi lumi.

În timpurile de demult, multe ființe au încercat să creeze așezări noi. Desigur, se aflau pe o planetă trei dimensională, dar erau într-o zonă atât de diferită de cea din care au provenit încât nu cunoșteau regulile acestei noi realități. Unii dintre acești oameni au supraviețuit și prosperat în noua lor lume, în timp ce alții n-au făcut-o.

Cu toate acestea, ”supraviețuirea și prosperarea” sunt amândouă cuvinte trei dimensionale. În dimensiunea a cincea nu există moarte, așa că toată lumea supraviețuiește, și nu există nici bani, așa că toată lumea prosperă. În ciuda acestei cunoașteri, mulți oameni se întreabă, ”Pot să fac această plonjare? Pot să intru în acest necunoscut? Ce mă va învăța acest necunoscut?”

Cu toate acestea, nici una dintre aceste întrebări nu sunt cinci dimensionale. Ele sunt toate întrebări trei dimensionale. Pentru a pune întrebări cinci dimensionale, este nevoie să gândiți cinci dimensional, să simțiți unitatea cu întreaga viață și este nevoie să percepeți că totul este ”UNA” în ”ACUM”.

Odată ce îmbrățișați dimensiunea a cincea în acest mod, începeți să comunicați cu alții care sunt în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Spunem dimensiunea a cincea și dincolo de ea pentru că dimensiunea a cincea este o ”realitate prag”. Ea este un prag între dimensiunea a treia/patra și toate realitățile mai înalt dimensionale care există dincolo de dimensiunea a cincea.

Acest prag cinci dimensional este ca o oază în care vă puteți odihni, relaxa și bucura de noua realitate în care vă găsiți. Pe măsură ce vă apropiați de pragul acestei lumi cinci dimensionale, veți simți o imensă iubire necondiționată.

Această iubire necondiționată pare a călări pe un vânt invizibil. La început, probabil vă veți aminti toate nenumăratele voastre încarnări și toate realitățile pe care le-ați creat pentru voi înșivă în dimensiunile mai joase.

Într-o examinare finală a întregii voastre istorii de viață în realitățile trei/patru dimensionale, veți învăța/vă veți aminti cum să iubiți necondiționat, să iertați necondiționat și să acceptați necondiționat nenumăratele vieți pe care le-ați experimentat în aventurile voastre trei/patru dimensionale.

Dacă decideți să vă întoarceți într-una din aceste lumi, veți ști că o faceți doar ca să încheiați o misiune pentru care v-ați oferit voluntar. Știți că poate fi nevoie de multă pregătire înainte de întoarcerea voastră în acea dimensiune mai joasă. Pentru că, în timp ce priviți la locul în care ați fost, vă veți da seama cât de mult ați fost răniți, cât de tare v-ați pierdut.

Vă dați seama și de faptul că acele sentimente au fost normale atunci când ați fost în această dimensiune a treia. Astfel, atunci când le perceți dintr-o frecvență mai înaltă a sinelui, sunteți în stare să recunoașteți că, într-adevăr, o vindecare 3D este necesară. Din fericire, vă veți aminti și camaraderia, prietenia, creativitatea, familiile și copiii.

”Dar, stai”, spuneți voi ”chiar sunt pregătit/ă să părăsesc această minunată frecvență cinci dimensională a realității? Chiar vreau să mă ofer voluntar să-mi iau un vehicul 3D ca să asist ascensiunea lui Gaia? Am lucrat atât de greu să ajung în această frecvență.”

De fapt, ”muncă” este un alt cuvânt trei dimensional. De asemenea, din momentul în care aceste gânduri de îndoială, oarecum de frică, vin în mintea voastră, conștiința voastră începe să cadă. Apoi, începeți să percepeți cum imaginile realității se schimbă într-o realitate care are mai puțină iubire, mai multă muncă, iar lucrurile care trebuiesc făcute ca și bani au o mare putere.

”Stai, stai”, strigați voi, ”îmi schimb mintea. NU aleg să mă întorc în dimensiunea a treia/patra.” Dar, în vocea voastră se simte frica, iar voi începeți să vă pierdeți focalizarea pe realitatea cinci dimensională. Știți că focalizarea voastră revine pe realitatea trei/patru dimensională pentru că ați experimentat acea realitate, o cunoașteți, o puteți simți.

Vă dați seama că dacă măcar un murmur de frică intră în gândurile voastre, acesta vă poate coborî conștiința, lucru care vă coboară percepțiile înapoi în realitățile trei/patru dimensionale. ”Nu, nu, nu”, strigați voi. Dar ”Nu” este cuvântul greșit.

”Da”, s-ar putea ca din fericire să vă amintiți, ”trebuie să-mi ajustez gândirea. Trebuie să-mi calibrez gândirea și emoțiile la frecvența iubirii necondiționate. Așa cum am nevoie de aer ca să-mi mențin un corp trei dimensional într-o realitate trei dimensională, am nevoie de iubirea necondiționată ca să pot rămâne în  rezonanță cu o realitate cinci dimensională.”

Din fericire, Kundalini oferă o stare de tranziție în care voi puteți simți în mod conștient recalibrarea sistemului vostru nervos de la o realitate legată de timp trei și patru dimensională într-o realitate în care nu există frică, nu există separare și nici agresiune.

Doar și simplul gând la o realitate FĂRĂ agresiune îi permite conștiinței voastre să se expansioneze înapoi în dimensiunile mai înalte. Vă amintiți încet că ați vizitat de mai multe ori dimensiunea a treia. Vă amintiți și faptul că ați ales câteva încarnări într-o realitate în care a existat o tranziție ușoară de la o frecvență a realității la următoarea.

Ați ales să vă încarnați în acel tip de realitate ca să vă puteți pregăti pentru încarnarea voastră pe Pământul ascendent, care își crează marea tranziție de la dimensiunea a treia/patra în dimensiunea a cincea.

V-ați amintit din alte încarnări ale voastre că dacă era prea multă frică, ați fi avut dificultăți în schimbarea conștiinței, prin urmare a percepțiilor și experiențelor voastre, de la o realitate trei/patru dimensională la o realitate cinci dimensională.

Din fericire, mulți imigranți inter-dimensionali din galaxiile și planetele mai înalt dimensionale și-au luat forme umane pentru a o asista pe Gaia în procesul ei de ascensiune planetară.

Cu toate acestea, mulți refugiați Draconieni din Marele Război Galactic și-au luat și ei corpuri fizice. Pe măsură ce lumina mai înaltă pătrunde în atmosfera și planeta fizică a lui Gaia, acești Draconieni în formă fizică sunt identificați din ce în ce mai ușor.

Unul dintre lucrurile pe care le percepeți atunci când îi identificați este că și ei s-au obișnuit cu viața pe Pământul fizic. Amintiți-vă că dinozaurii au fost primii care au fost pe Pământ în această eră.

Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința a ”tot” intră în frecvențele mai înalte, separarea și competiția între persoane care sunt ”bune sau rele”, ”mai bune” și ”mai rele” începe să fie înlocuită de decretul ”Noi suntem cu toții împreună în acest ACUM.”

Aceasta este unitatea în care voi toți vreți să creați un Nou Pământ, nu bazat pe frică, ci un ”nou Pământ” bazat pe iubire necondiționată. Din fericire, așa cum frica este foarte contagioasă, și iubirea necondiționată este contagioasă. Mai mult de atât, iubirea necondiționată este o experiență inter-dimensională.

Iubirea necondiționată apare din dimensiunile mai înalte, se împletește cu și ajunge să fie împământată într-o realitate trei/patru dimensională care a fost stabilită și menținută prin frică și iubire condiționată.

Frica este o forță de legătură care leagă pe cineva de acea frecvență mai jos dimensională. Cu toate acestea, pentru ca cineva să se poată elibera de aceste legături, tot ceea ce trebuie să facă este să treacă în frecvența iubirii necondiționate.

În timp ce frica leagă pe cineva de dimensiunea a treia/patra, iubirea necondiționată deschide un portal inter-dimensional în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității. Pe măsură ce intrați în aceste portaluri/câmpuri de energie de o frecvență mai înaltă, conștiința voastră se expansionează.

Apoi, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, percepțiile voastre se expansionează, și pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează, sunteți în stare să percepeți realitățile bazate pe iubirea necondiționată, unitate și ”ACUM”-ul lui ”UNU”.

Este misiunea, și bucuria, voastră să luați ceea ce ați experimentat, precum și ceea ce v-ați amintit despre realitățile voastre mai înalt dimensionale și să împărtășiți aceste experiențe cu cei care sunt dispuși să asculte.

Libertatea voastră vine din înțelegerea faptului că voi v-ați creat capcanele. Prin urmare, voi vă puteți crea evadarea. Modul în care vă creați evadarea este să vă amintiți că voi sunteți cei care v-ați creat capcanele. În acest fel, acel voi care a fost cândva prizonierul devine voi-ul care acum este creatorul.

Va fi nevoie de multă iubire necondiționată pentru sinele vostru ca să puteți admite că voi sunteți un creator, pentru că conștiința voastră trei dimensională v-a învățat să vă osândiți pentru faptul de a fi făcut o ”greșeală” sau de a fi creat o ”problemă”.

Pe de altă parte, iubirea necondiționată spune,
”Ce ai învățat când ai experimentat acea problemă?”
”Cum poți folosi ceea ce ai învățat pentru a-ți elibera sinele de acea problemă?”
 ”Cum poți împărtăși ceea ce ai învățat pentru a-i ajuta pe alții?”

De asemenea, vă rugăm să vă amintiți că voi doar ”ați fost prinși în frecvențele mai joase” pentru că v-ați luat un corp pe Pământ pentru a o ajuta pe Gaia și pe locuitorii Ei să ascensioneze într-o frecvență mai înaltă a realității. Pe măsură ce realizați din ce în ce mai mult că voi sunteți creatorul realității voastre, conștiința voastră se expansionează în mod progresiv.

Apoi, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, forța voastră Kundalini începe să se trezească în miezul coloanei voastre vertebrale. Pe măsură ce Kundalini începe să se trezească, conștiința voastră se expansionează mai departe, iar corpul vostru fizic se modifică treptat.

Pe măsură ce corpul vostru se schimbă, conștiința și percepțiile voastre încep să se schimbe de la ceea ce v-a ținut legați la dimensiunile a treia și a patra, la dimensiunea a cincea. În cele din urmă vă veți da seama că dimensiunile a treia și a patra sunt guvernate de iluzie.

În acest punct, devine mult mai ușor să acceptați cu adevărat și profund că dimensiunea a cincea nu este doar un concept, ci o lume ”reală”. Vă dați seama că lumile mai înalte care ați crezut cândva că sunt doar ”imaginația și visele” voastre, sunt REALE.

Dacă acele imaginații și vise sunt REALE, atunci poate că acea ființă de lumină pe care ați crezut că o percepeți a fost reală. Apoi, dacă măcar o persoană spune ”Am văzut o ființă de Lumină și cred că acea ființă este reală”, vă gândiți că probabil acea persoană are dreptate.

În ACUM-ul vostru, din ce în ce mai mulți oameni spun. ”Da, da. Și eu am văzut acea ființă și și eu cred că acea ființă era reală. Dar n-am știut dacă este sigur să spun cuiva.” Adevărul este că din ce în ce mai mulți oameni discută în mod deschis despre experiențele lor inter și mai înalt dimensionale, ele devin mai normale.

Pe măsură ce continuați procesul transmutării conștiinței, percepțiilor și chiar formei voastre fizice într-o rezonanță mai înalt dimensională, ”sentimentul de sine” al vostru și interacțiunea cu realitatea voastră se va schimba.

Apoi, treptat, sau dintr-o dată, Ascensiunea va fi ”Noul Normal”. În dimensiunea a cincea, acea zi este ACUM!

Binecuvântări, noi suntem Familia voastră Galactică și suntem ÎNTOTDEAUNA cu voi!
Cum am putea să nu fim, când NOI suntem VOI într-o dimensiune mai înaltă?



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.