vineri, 12 februarie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 7 Februarie 2016



Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, vă salutăm în iubire cu informații și încurajare în ceea ce privește călătoria voastră spirituală. Pentru cei mai mulți dintre voi, totul se desfășoară conform planului chiar și atunci când pare că nu se întâmplă nimic. Procesul de a curăța tot ceea ce este vechi și încheiat în timp ce integrați noul, cere timp și energie pentru forma umană și acest lucru se manifestă adeseori ca o lipsă de energie, oboseală și o stare generală de rău. Onorați procesul prin faptul de a vă permite vouă înșivă să vă odihniți mai mult.

În momentul în care un individ alege să evolueze, indiferent de cu cât de mulți ani sau vieți în urmă a putut  lua această decizie, ”trenul a plecat din stație”. Mulți dintre voi ați ales în mod special să fiți aici în acest moment de puternică energie a ascensiunii pentru a încheia orice lecții trei dimensionale rămase și să ”absolviți”.   

Acesta este motivul pentru care unii dintre voi ați avut atât de multe experiențe dificile și dureroase pe parcursul vieții voastre. Să știți că în momentul în care spuneți ”Arată-mi calea” și începeți să căutați cu seriozitate adevărul, voi le dați voie oricăror experiențe rămase necesare pentru trezirea voastră deplină să apară.

Revedeți cele mai dureroase experiențe ale voastre cu conștientizarea voastră mult mai evoluată acum și întrebați ”Ce am de învățat din asta?” S-ar putea să vă regăsiți binecuvântându-i și mulțumindu-le celor care v-au oferit cele mai dificile perioade pentru că aceste experiențe servesc la forțarea examinării sistemului de credințe al cuiva, urmată de capacitatea și disponibilitatea de a începe eliberarea oricăror concepte și credințe care au fost implicate în situație.

Este momentul să dați drumul oricăror tradiții, ritualuri și acțiuni pe care le-ați putea crede încă necesare creșterii voastre spirituale. Această credință îmbibă lucrurile sau acțiunile exterioare cu o putere pe care ele nu o au din naștere deoarece întreaga putere este în interior. În călătoria începătorilor, instrumentele sunt importante și servesc drept punte către o conștientizare mai profundă. Odată ce individul atinge conștientizarea că toată puterea se află în interior, nu mai are nevoie de aceste instrumente, ele și-au îndeplinit scopul.

Nu spunem că nu vă puteți bucura de aceste lucruri. Poate fi înălțător și interesant să luați parte la unele servicii sau ceremonii, lumânări simbolizând lumina, să lucrați cu cristale pentru energia lor și uleiuri pentru proprietățile lor vindecătoare. Cântec, tambur, dans, etc., etc, cât de mult doriți, dar faceți-o cu înțelegerea faptului că aceste lucruri nu vă pot face mai compleți și întregi decât sunteți deja.

Vedem mulți căutători sinceri ai adevărului luptându-se încă să fie ”perfecți” în conformitate cu unele concepte sociale ale spiritualității și crezând apoi despre ei înșiși că sunt niște ratați dacă nu sunt în stare să se ridice la nivelul acelor criterii. Pentru cea mai mare parte, conceptele legate de spiritualitate reprezintă o lume care în sine nu înțelege că totul este spiritual, nu numai anumite lucruri considerate a fi spirituale de către unii ”experți”.

Nu există nici un scop sau beneficiu în lupta pentru a vă alinia vreunui standard uman de perfecțiune și veți înțelege pe deplin acest lucru pe măsură ce intrați în înțelegerea că voi sunteți deja din naștere perfecți și întregi și că întotdeauna ați fost. În general, conștiința omenirii nu știe acest lucru și astfel manifestă în mod perfect nenumărate imagini universale ale dualității și separării.

Numai prin iubirea sinelui vostru – cu negi cu tot, puteți ajunge la a-i iubi și pe alții necondiționat. O concepție greșită obișnuită este că iubirea este întotdeauna acompaniată de o emoție ”de iubire” sau altfel nu este iubire. Apoi vedeți pe cineva făcând ceva demn de dispreț și vă gândiți ”Nu pot simți iubire pentru această persoană. Trebuie că sunt un eșec spiritual.”

Este în regulă să admiteți că cineva acționează ca un nesimțit, chiar și atunci când vă dați seama că nesimțitul sunteți voi înșivă. Abilitatea de a observa nu dispare pe măsură ce evoluați spiritual, dar nu este nevoie ca ea să fie însoțită de vină, pentru că sincera observare și apoi examinarea este un instrument puternic pentru creștere.

Trăirea iubirii necondiționate nu înseamnă că trebuie să invitați fiecare persoană în casa voastră, să încercați să le deveniți prieteni sau să-i votați, ci înseamnă să recunoașteți scânteia de Lumină din fiecare lucru viu, inclusiv din sine, indiferent de cât de netreziți pot părea a fi.

Nu dragilor, iubirea necondiționată nu este însoțită întotdeauna de o emoție de iubire (deși aceasta face parte de multe ori din ea) ci este pur și simplu curgerea naturală a unei conștiințe care înțelege că esența întregii vieți este Divină, chair dacă aparențele pot fi contrare. Este o stare de conștiință care recunoaște toate acțiunile negative ca o reprezentare a unei conștiințe consensuale a separării – de Dumnezeu și de toți ceilalți.

Conștiința evoluată înțelege și faptul că sunt unii care au nevoie să petreacă un timp departe de societate sau să fie disciplinați potrivit nivelului lor de conștientizare pentru ca persoana să poată crește spiritual. Iubirea Necondiționată nu înseamnă să fii un preș de șters picioarele și nici nu vă împiedică să ieșiți din unele situații care pot fi fizic, mental sau emoțional dăunătoare. Iubirea Necondiționată este procesul de a recunoaște realitatea în ciuda oricăror aparențe în timp ce întreprindeți orice acțiuni potrivite sunteți ghidați să întreprindeți.

Nu există eșecuri, doar experiențe de învățare. Dacă totul ar fi fost perfect tot timpul, cum ați fi învățat? Ați ales în mod special energia dimensiunii a treia ca și calea voastră de evoluție, datorită provocărilor și oportunităților de învățare în dualitate și separare, iar când un suflet  absolvă ”școala pământ”, el va fi un ghid puternic pentru alții.

Vine un moment în care lecțiile personale foarte dificile se încheie deoarece voi nu mai aveți nevoie de ele în scopul de a evolua – viața devine mai ușoară. Mulți dintre voi ați ajuns sau veți ajunge în curând în acest punct al călătoriei voastre și vă bucurați să fiți ghidați din interior în loc să căutați și să studiați frenetic în exterior.

Mulți elevi spirituali serioși continuă să experimenteze un sentiment de eșec atunci când se poticnesc sau revin la unele obiceiuri vechi. Iubirea de sine include non-rezistența și acordul. Ori de câte ori vă surprindeți spunând sau făcând ceva lipsit de iubire, spuneți-vă doar ”Oh, asta a fost interesant ... da, m-aș fi putut descurca mai bine.” Faceți modificările care sunt necesare, dar apoi ridicați-vă și mergeți mai departe – lecție învățată.

Toate au doar acea putere pe care voi le-o insuflați. Nici un cuvânt sau acțiune umană nu poate schimba Realitatea Divină. Acordați-vă timpul necesar să studiați orice credințe, probleme, tendințe, concepte, tradiții, legi, etc. cărora le dați încă putere.

Învățarea iubirii de sine este adeseori blocată atunci când un elev începe să se compare cu eroii și sfinții societății. Nimeni nu poate cunoaște vreodată lumea interioară a altora – lupta lor sau cine sunt cu adevărat. Ceea ce știți despre ei este adeseori simpla părere părtinitoare a cuiva reprezentând orice concepte curente de măreție care pot fi în vogă.

De multe ori celebritatea face parte dintr-un plan ales de dinainte de naștere în scopul învățării anumitor lecții necesare și nu are nimic de-a face cu a fi mai bun decât un altul. În realitate nici o persoană nu poate fi mai ”sfântă”, bună, mai binecuvântată, mai talentată, etc. decât o alta pentru că toți sunt în și ai lui UNU.

UNUL se manifestă pe Sine în infinite forme și varietăți, dar după multe vieți și prin experiență fiecare devine foarte bun la anumite lucruri. Nu există de fapt copii minune, pur și simplu este vorba despre faptul că aceste tinere talente au făcut acest lucru de-a lungul multor vieți. Voi toți aveți anumite abilități care vouă vă sunt ușoare în timp ce alții le-ar putea găsi dificile – voi ați făcut aceste lucruri și înainte.

Toți cei care sunt foarte buni în ceea ce fac au petrecut vieți ca să ajungă unde sunt acum. Acest lucru începe cu o îndemânare, un dans, o interpretare, un cântec sau cu interesul în ceva științific. Apoi, în viețile următoare ei urmăresc mai multe informații și tehnici, căutând, descoperind și practicând cât mai mult timp posibil. Fiecare viață se construiește pe cea anterioară. Astfel se naște un copil minune sau un copil geniu. Voi vă aduceți cu voi starea de conștiință atinsă.

Învățați să acceptați și să onorați pe cine sunteți chiar acum – pe acel voi nu atât de conștient la fel de mult ca și pe acel voi conștient. Se așteaptă doar ca voi să trăiți din cea mai înaltă conștientizare a voastră  și când faceți acest lucru, mai mult vă este dat. Pe măsură ce învățați să aveți încredere în intuiția voastră, veți descoperi că sunteți imediat conștienți de faptul că ceva ar putea fi făcut sau spus într-un mod mai iubitor.

Iubirea este răspunsul la fiecare problemă cu care se confruntă omenirea pe Pământ în acest moment. Fiecare problemă aparent insurmontabilă, mare sau mică, poate fi rezolvată cu Iubire, acesta este motivul pentru care, după cum ați observat, subiectul Iubire pare a se revărsa din ce în ce mai mult de la învățătorii spirituali care reprezintă toate căile și modalitățile.

Poluarea, războiul și lipsa sau limitările de orice tip nu se pot manifesta dintr-o energie a Iubirii (Unimii). Cu cât mai mulți oameni îmbrățișează acest adevăr, cu atât mai multă Lumină poate și va schimba vechea paradigmă într-una nouă.

În și cu multă iubire pentru frații și surorile noastre care o asistă pe Gaia și pe oamenii ei în aceste timpuri intense –


Noi suntem Grupul Arcturian 2/7/16


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.