miercuri, 17 februarie 2016

Întâlnirea cu Sinele vostru Mai Înalt – Arcturienii



De Suzanne Lie

Pe măsură ce procesul vostru de ascensiune progresează, nenumăratele aspecte ale SINELUI vostru Multidimensional fuzionează, în timp ce multele voastre vieți din nenumărate linii temporale, lumi, galaxii și dimensiuni încep să se conecteze precum perlele pe un șirag. Aceste aspecte ale SINELUI vostru Multidimensional sunt perlele, iar voi sunteți șiragul.

Când lumea voastră fizică este prea provocatoare și o singură expresie a SINELUI vostru Multidimensional într-o linie temporală este aproape prea mult de gestionat. Cu toate acestea, pe măsură ce trăiți în mod progresiv în predare și îi permiteți Unimii ACUM-ului să vă fie revelată cu fiecare respirație a voastră, din ce în ce mai multe aspecte ale SINELUI vostru vor intra în direct în conștiința voastră multidimensională aflată în continuă expansiune.

Cu cunoașterea și înțelepciunea expresiilor din ce în ce mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, vă amintiți din ce în ce mai mult să trăiți în predare. Atunci când trăiți în predare, viața este un film holografic în care voi sunteți personajul principal.

Acest personaj pe care voi îl ”jucați” are din ce în ce mai multă înțelepciune, putere și iubire pe măsură ce vă conectați tot mai mult cu realitatea în continuă expansiune a SINELUI vostru Multidimensional.

Toate aceste expresii ale SINELUI vostru se află în ceea ce ați crezut cândva a fi o ”viață individuală”. Acum știți că fiecare poveste, viață, încarnare individuală este bogată și provocatoare în felul său unic.

Pe măsură ce vă conectați conștient cu mai multe expresii ale SINELUI vostru Multidimensional, vă recâștigați o conexiune conștientă cu nenumărate lumi, planete, galaxii și dimensiuni cu care aceste versiuni ale SINELUI vostru rezonează.

Ori de câte ori acceptați un alt aspect al SINELUI vostru Multidimensional în conștientizarea voastră, acel sine își aduce cu sine întregul flux de vieți, realități și expresii de pe multe planete, sisteme stelare, galaxii și dimensiuni.

Dacă asta nu este suficient, aveți și realitățile paralele și alternative, precum și realitățile posibile și probabile care pot sau nu avea loc. Toate aceste vieți au loc simultan în ACUM-ul lui UNU.

Fiecare dintre aceste expresii aparent singulare, are nenumărate expresii ale SINELUI care trăiesc în nenumărate realități cu potențial infinit. TOATE aceste expresii ale imensului vostru SINE Multidimensional sunt conectate una cu cealaltă. De fapt, ele sunt unite una cu cealaltă.

Când toate aceste aspecte ale sinelor voastre dimensionale multidimensionale și multele lor realități intră în conștientizarea voastră, ele fuzionează în Unimea celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. În această Unime, toate aceste nenumărate realități și potențiale există în diferite dimensiuni, precum și în diferite stadii de formare.

Numai realitățile trei/patru dimensionale sunt legate de timp și separare, dar experiențele cinci dimensionale sunt libere de orice grevare a timpului. Fiecare realitate trei/patru dimensională interacționează într-un ”timp-dans” ca și potențial, început, desfășurare, încheiere și finalizare.

Aceste realități potențiale, de început, în desfășurare, în încheiere și în finalizare sunt percepute ca având loc în ACUM-ul lui UNU al celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Prin urmare, SINELE vostru Multidimensional poate intra sau ieși din orice realitate la fel de simplu ca și deschiderea sau închiderea unei ferestre:

·      Sinele vostru trei dimensional percepe o realitate ca fiind fizică și legată de timpul secvențial
·     Sinele vostru patru dimensional percepe realitatea ca fiind astrală, în care timpul are trecut, prezent și viitor, dar este secvențial în fiecare linie temporală
·   SINELE vostru cinci dimensional percepe o realitate plină de Corpuri de Lumină care interacționează în AICI-ul ACUM-ului
·   SINELE vostru șase dimensional percepe ACUM-ul fiecărei realități din perspectiva miezului matricii de lumină a fiecărei ființe și locații
·  SINELE vostru Suprasuflet șapte dimensional percepe simultan ACUM-ul tututor realităților în care aveți, sunteți sau veți experimenta forma ca O ”matrice a expresiei” completă și bogat ornamentată
·   SINELE vostru opt dimensional și dincolo nu mai este legat de formă și există ca și conștiință pură în diferite stadii de întoarcere la Sursă.

Toate realitățile sunt percepute ca și câmpuri de energie pe care voi le influențați cu forța iubirii voastre necondiționate. În același timp, expresiile voastre trei dimensionale au o perioadă dificilă experimentând numai o singură realitate la un moment dat.

Cum poate sinele vostru fizic să se conecteze cu și să înțeleagă aceste nenumărate faze ale nenumăratelor realități? Această înțelegere are de-a face cu modul în care voi stocați informația în creierul vostru, care lucrează la fel ca unul dintre computerele voastre.

Vă mai amintiți cum computerele voastre timpurii erau limitate la o mică cantitate de informație? Trebuia să tipăriți informațiile sau să le stocați pe discuri fizice pentru ca computerul vostru să nu fie supraaglomerat.

Toate aceste copii și/sau discuri erau trei dimensionale și fiecare dintre ele era separat. Fiecare disc cu informații trebuia să fie stocat într-un loc fizic și categorizat astfel încât să-l puteți găsi atunci când doreați să accesați acele informații.  

Dacă ați fi uitat unde ați stocat acea informație, ar fi fost foarte dificil să o găsiți. Uneori ar fi fost nevoie să verificați fiecare disc și/sau informație tipărită pentru a găsi ceea ce aveați nevoie.

Computere voastre de astăzi au o capacitate de stocare mult mai mare. De asemenea, chiar dacă nu sunteți foarte buni în organizare puteți găsi orice informație scriind-o în colțul din dreapta sus a computerului (de fapt, colțul din stânga jos unde se află butonul de start).

Nu numai că în ziua de astăzi computerele voastre pot stoca mult mai multă informație, se pot stoca cantități infinite de informație prin punerea lor în ”Cloud”. ”Cloud” este imens, dincolo de orice imaginație a voastră și toate informațiile stocate acolo se amestecă cu alte informații.

Vă puteți găsi cu ușurință propria voastră informație tastându-i titlul pe computerul vostru sau alte dispozitive computerizate. Cloud asigură anonimatul tuturor, satisface nevoile tuturor și este în mod automat actualizat. Mintea voastră Multidimensională funcționează la fel ca și Cloud.

Așa cum mulți oameni s-au alăturat să creeze modul de stocare al Cloud-ului, mulții indivizi din SINELE vostru Multidimendional lucrează împreună pentru a aduna toate informațiile despre toate expresiile SINELUI vostru infinit, Multidimensional în versiunea voastră a Cloud-ului, care este Mintea voastră Multidimensională.

Vă puteți considera Mintea Multidimensională ca un ”Cloud al ACUM-ului” unde TOATE informațiile sunt stocate într-o formă non-manifestă. Când accesați Cloud-ul Minții voastre Multidimensionale, voi vă accesați toate informațiile voastre personale și pe cele colective din toate realitățile voastre.

Toată lumea împărtășește această Minte Multidimensională ”Cloud”, deoarece aceasta rezonează la dimensiunea a cincea, care este dincolo de timp și/sau separare. Noi nu facem reclamă unei noi tehnologii. Doar vă reamintim că reflectă modul în care mulți oameni își amintesc că există un loc în care totul este întotdeauna stocat.

Acest loc este propria voastră Minte Multidimensională a Sinelui vostru Mai Înalt. Sinele vostru Mai Înalt trăiește în Conștiința Unității împreună cu toate nenumăratele expresii ale SINELUI vostru, precum și cu întreaga viață din nenumăratele dimensiuni.

Când vă amintiți cum să comunicați cu  Sinele vostru Mai Înalt puteți obține răspunsuri la tot ceea ce vreodată ați experimentat, în orice realitate și orice versiune a SINELUI vostru Multidimensional.

Provocarea voastră este să eliberați gândurile și emoțiile voastre trei dimensionale care vă leagă de gândirea voastră trei dimensională. Ați putea întreba,
”Trebuie să mă eliberez mai întâi de gândurile mele sau mai întâi de emoțiile mele?”

Răspunsul la această întrebare este ”Nu este nevoie să dați drumul la nimic din momentul în care sunteți într-o legătură intimă cu Sinele vostru Mai Înalt.”

Gândurile și emoțiile interacționează într-un dans constant al creației și manifestării. Când vă amintiți că toate gândurile și emoțiile voastre sunt expresii ale stării voastre de conștiință, vă va deveni tot mai ușor să vă calibrați ascultarea la frecvența Sinelui Mai Înalt.

Când vă amintiți cum să vă ascultați și/sau vedeți Sinele Mai Înalt, vă veți aminti cum să ascultați TOATE frecvențele ÎNTREGII vieți din jurul vostru. De exemplu, dacă vă puteți asculta propriul SINE cinci dimensional, veți fi în stare să comunicați cu Elementalii cinci dimensionali. Când ascultați cu emoțiile voastre patru dimensionale veți fi mult mai capabili să auziți/vedeți aura plantelor și animalelor din jurul vostru.

Când puteți ”asculta întreaga viață” conștient, voi intrați în ”unitatea cu întreaga viață” a conștiinței voastre înnăscute cinci dimensionale. Nu este o sarcină ușoară pentru omul ”modern” să-i îngăduiți unei păsări colibri să vă spună de ce a ales acea floare sau să ascultați floarea pe care pasărea colibri a ales-o.

S-ar putea să vi se pară că este mai ușor să începeți să comunicați cu întreaga viață prin intermediul conștiinței unității cinci dimensionale a Sinelui vostru Mai Înalt. Puteți începe cu meditațiile și cu visele voastre patru dimensionale, care vă vor ajuta să vă amintiți cum să comunicați cu SINELE vostru Mai Înalt pe o frecvență ușor diferită.

Oricare ar fi starea voastră de conștiință, vă rugăm să vă amintiți că cei mai mari conducători sunt servitorii tuturor celor pe care îi conduc. În timp ce călătoriți în jurul zonei voastre, nu vedeți modul în care fiecare zonă este diferită. Mai degrabă dați-vă seama de modul în care fiecare zonă din frumosul corp al lui Gaia este unit în UNITATEA Ființei Ei.

Așa cum și mâinile, picioarele, vocea, auzul, vederea, digestia, respirația, gândirea, simțirea, etc. par a fi separate, ele toate sunt o componentă a VOASTRĂ.

În același fel, toate zonele diferite pe care voi le veți vizita, intra în comuniune cu ele, binecuvânta și transmuta fac parte din Unimea lui Gaia.

De asemenea, toate experiențele, conversațiile, creațiile și ideile diferite, sunt împărtășite instantaneu cu propriul vostru SINE Mai Înalt. Cum ar putea fi altfel?

SINELE vostru Mai Înalt sunteți VOI!



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.