miercuri, 4 martie 2020

Activarea semințelor nașterii voastre

Trezirea posibilităților și a puterilor voastre divine pentru o viață împlinită și împuternicită de Creator pe Pământ

Cu Arhanghelul Metatron și Maestrul Isus

Conducătorul Arhanghelilor și reprezentantul iubirii supreme se alătură ca să activeze ceea ce mulți așteaptă o viață întreagă să experimenteze și întrupeze. Arhanghelul Metatron și Maestrul Isus vă invită să vă activați și întrupați semințele nașterii care au fost create atunci când Sufletul vostru s-a născut din grupul vostru de suflet și pentru nașterea voastră în întruparea voastră actuală pe Pământ. Amândoi explică necesitatea activării semințelor nașterii voastre și aducerea lor în întrupare în întreaga voastră ființă; mai ales în corpul vostru fizic și mental. Semințele nașterii voastre trezesc multiple posibilități de creație în ființa voastră, precum și puterea voastră divină, scopul și iubirea originală susținându-vă în împlinirea scopului vostru de a-l experimenta și descoperi pe Creator în această viață pe Pământ. Această meditație încurajează o frumoasă exprimare de sine și conectare divină din spațiul sacru din interiorul vostru.

”Salutări! Eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o onoare să fiu din nou în prezența voastră, așa cum întotdeauna este. O imensă iubire se extinde din ființa mea, prin ființa mea, din tărâmul angelic, din întregul Univers al Creatorului direct în ființa voastră. Astăzi vin cu Maestrul Isus să susținem o frumoasă activare în ființa voastră, o activare care nu doar vă va deschide vouă și pentru voi multiple oportunități, ci vă va activa și puterea dându-vă voie să ființați în lume ca un centru de putere, un centru de putere divin așa cum și sunteți. Un imens centru de putere care are capacitatea să transmită Universul Creatorului prin ființa voastră.

Salutări! Eu sunt Maestrul Isus. Iubirea mea se extinde spre voi. Combinându-mi energiile cu ale Arhanghelului Metatron vă aduc astăzi vibrația iubitoare a Creatorului. Astăzi vorbim despre energia creației care v-a creat ca cel mai măreț sine divin al vostru pe Pământ. Pentru a putea crea orice pe Pământ este esențial ca iubirea să fie prezentă; și nu o iubire condiționată și aș putea adăuga chiar că nici măcar o iubire necondiționată, ci o iubire care este naturală, o iubire care este originea voastră, o iubire care este adevărul vostru, o iubire care este prezentă în însăși profunzimile ființei voastre. Când această iubire este activată și adusă la suprafață, puterea ei de a crea este magnifică. Este ca și cum ați activa cea mai puternică energie disponibilă nouă tuturor. Așadar, acesta este rolul meu în procesul activării semințelor nașterii voastre.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 51 de min care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 31 de min și 31 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a intra în posesia acestei meditații vă rugăm să folosiți butonul Donate de pe acest blog. Vă rugăm ca atunci când faceți plata la ”Write a note (Optional)” să scrieți ce reprezintă plata pe care o faceți. De exemplu, ”Capsula 65”. Donația recomandată este de 15 euro. 


Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.