marți, 31 martie 2020

Criza actuală


                                                         Imagine Josephine Wall

Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, dragi frați și surori, Eu sunt Jeshua, prietenul vostru, fratele vostru.

Văd nesiguranța și frica pe care o experimentați în această criză care afectează întreaga lume. Sunteți cu toții în asta. Modul în care corona virus vă afectează în viața de zi cu zi este profund și individual. Vă lovește în propriul vostru fel (de a fi n.t.), în circumstanțele voastre individuale, totuși sunteți cu toții conectați în asta. Asta este ceea ce diferențiază această criză în acest moment, ceea ce unește omenirea, deși ar putea, potențial, și să dividă omenirea.

Ca în fiecare criză, sunteți invitați sau provocați să alegeți. Să alegeți frica și lupta sau să alegeți iubirea, să alegeți calea inimii. Ce înseamnă să alegeți calea inimii? Nu este ușor să faceți acest lucru atunci când vă confruntați cu o profundă nesiguranță: frica de boală, frica de nesiguranța economică, de lipsa de bani. Să alegeți iubirea, să alegeți calea inimii înseamnă să acceptați toate acestea, să îmbrățișați ceea ce se întâmplă acum și să aveți încredere că există o curgere mai profundă, o inteligență mai profundă care acționează și care nu poate fi cuprinsă de mintea voastră umană. Mintea umană reacționează la energia pe care voi o puneți în ea și dacă această energie se bazează pe frică, mintea va crea multă panică, mult zgomot mental care vă îngreunează conectarea cu inima, cu sufletul vostru.

Așa că, vă rog să alegeți calea liniștită, calea inimii și aici iubirea înseamnă să deveniți foarte liniștiți, să îmbrățișați ignoranța, să ”nu știți” ce se va întâmpla, să ”nu știți” ce să faceți. Predați-vă ei pentru o clipă și simțiți că sunt răspunsuri mai profunde la întrebările voastre despre viață și că veți primi răspunsuri – dar nu din minte.

Acesta este un moment al provocării, dar lumea era deja în haos și într-un dezechilibru sever dinainte ca această provocare să fi apărut. Omenirea se află într-un fel de punct de rupere. Există o nevoie autentică de conștientizarea bazată pe inimă – ca omenirea să supraviețuiască.

Omenirea trăiește pe planeta Pământ. Pământul este o ființă vie care are suflet. Pământul își are propriul său ritm. Are nevoie de un fel de echilibru și pace care să permită tuturor formelor de viață să sălășluiască pe ea – să fie pe ea. Și, după cum știți, echilibrul natural al Pământului a fost sever tulburat. Acest corona virus care afectează omenirea are mult de-a face cu modul în care omenirea tratează natura. Totuși, Pământul nu este doar ceva aflat în afara voastră, nu este doar realitatea materială în care voi trăiți. Pământul și natura se află și în interiorul vostru, în interiorul vostru ca ființă umană. Iar modul în care oamenii acționează, modul în care sunt, este adeseori în conflict cu propria lor natură – propria lor ființă pământească naturală.

Oamenii adeseori nu se simt acasă cu ei înșiși, sunt într-un conflict constant cu viața, cu propriile lor sentimente și emoții. Nu se simt în largul lor cu ei înșiși – spre deosebire de ființele naturale ale acestei lumi. Tipul de judecată de sine și ură de sine care este prezent în cei mai mulți oameni, este foarte nenatural. Acesta este rezultatul unei lungi istorii în care nu voi intra acum. Vreau doar să subliniez, ca să vă fac conștienți că ceea ce se întâmplă acum, este răspunsul la un profund dezechilibru în interiorul spiritului uman, iar ieșirea din el este iubirea.

Nu puteți controla această criză. Desigur, este necesar și practic să vă luați măsuri de precauție, și să luptați împotriva virusului așa cum fac guvernele voastre. Cu toate acestea, la un nivel interior mai profund trebuie să vă predați, să vă predați lui ”a nu ști”, ”căderii în profunzime” și să începeți acum să ascultați în liniște mesajul sufletului vostru. Întrebați-vă: în viața voastră, în viața voastră individuală, vă ascultați propria voastră natură? Ați băgat în seamă chemarea sufletului vostru? După ce tânjește cu adevărat sufletul vostru? Cât de prinși sunteți în lupta voastră de zi cu zi pentru supraviețuire, pentru succes, pentru bani? Profitați de acest moment să intrați adânc în interiorul vostru și să vă auziți sufletul care este profund conectat cu natura voastră umană pământească, cu Pământul însăși.

În timp ce totul în jurul vostru încetinește și multe activități umane sunt oprite, conectați-vă cu spiritul Pământului. Dacă puteți încă ieși afară, găsiți un loc în natură ca să o simțiți pe Mama Pământ; sau dacă stați acasă, imaginați-vă că conștientizarea voastră coboară prin picioarele voastre, prin tălpi, în Pământul de sub voi și conectați-vă cu inima ei – inima vie a Pământului. Simțiți că în Pământul însăși există o înțelepciune și o inteligență care vă poate susține acum. Puteți primi inspirație de la ea. Această inspirație este la un nivel mai profund, nu ”în afara voastră” – este ”în interiorul vostru” – voi sunteți un copil al Pământului – o creatură naturală. Deschideți-vă înțelepciunii ei; dați-i voie să curgă în corpul vostru. În loc să gândiți cu capul, dați-i voie inteligenței Pământului să intre prin tălpile voastre, prin picioarele voastre, pântecele vostru.

Nu sunteți singuri în toate astea. Suntem cu voi. Această criză va deschide noi căi pentru omenire. Sunteți invitați acum să faceți o schimbare, să vă deschideți calea inimii. Răspunsurile sunt în voi, aveți încredere în ele. Simțiți unimea voastră cu toți ceilalți oameni, simțiți-vă conectivitatea.

Iubirea este cea care va salva omenirea.


©Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.