marți, 29 decembrie 2020

Câteva întrebări cu privire la calendarul evenimentelor


Unul Prin Sophia Love
 

28 Decembrie 2020 

Sunt Unul. 

Unele lucruri vor fi spuse aici și vor fi spuse acum. Vii în această conversație și conectare cu o inimă deziluzionată. Ești furioasă, tristă și confuză. Nu este o ”imagine bună” pentru cineva ca tine. 

Caut adevărul. 

Poate că nu există adevărul final și totul este stratificat – nivel peste nivel peste nivel. 

Asta am ajuns să văd – pachete de ”adevăruri” distribuite la nivele sau momente din ”timp” care sunt relative toate și incluse alternativ, în funcție de moment, nivel și perspectiva ta. În mod clar perspectiva ta este mai largă decât a mea și a oricui altcuiva care citește asta. Totuși, conversăm într-un moment 3D al timpului de pe Pământ în anul 2020. Am trecut de câțiva ”markeri” în acel timp pe care tu l-ai dat și, totuși, nu există nici un ”eveniment” exterior. Nimic nu ”a sosit”. 

Acestea au fost cuvintele pe care le-am auzit de la tine, care includeau menționarea sfârșitului sezonului trecut și începutul următorului. Sezonul de iarnă a început acum o săptămână. 

În acest moment, acest lucru se simte ca și cum o magie puternică împiedică în mod intenționat ca aceste lucruri să se întâmple. Sau. Că au fost cuvinte intenționate care au fost menite să ne încurajeze, să ne ridice și apoi să capitalizeze energia manifestată ca dezamăgire că suntem, încă o dată și final, dezamăgiți. Un alt scenariu ”21 Decembrie 2012”, orchestrat în mod intenționat. 

Care este explicația ta pentru asta? 

Există secvența unei intervenții care să aibă loc în ciclul de viață uman și realitatea curentă. 

Toate forțele opuse sunt mutate acum în primele linii ale frontului, fiecare dintre ele angajate în cele mai acerbe lupte ca să mențină relevanța și efectul. Nu vor ceda. Vor trebui oprite. 

Faceți acest lucru în alte tărâmuri și există un transfer. Totuși, actuala bătălie rămâne nevăzută ochilor voștri umani/fizici. 

Te rog. Fii atât de sincer și de direct pe cât se poate. Vorbește-mi de parcă aș fi oarbă și aș avea nevoie ca fiecare detaliu să-mi fie prezentat într-un mod cât mai viu. 

Secvența evenimentelor este aceasta – 

Pasul 1.

Are loc dezvăluirea adevărului și atrocităților care sunt mult mai răspândite decât se știe în prezent. Este dezvăluit numele jucătorilor. 

Pasul 2.

Aceste lucruri șochează lumea. 

Pasul 3.

Jucătorii, dezvăluiți acum, nu toți, doar unii dintre ei, se lasă în seama milei semenilor lor umani. Au participat la diferite nivele din diferite motive. Acești câțiva caută să se răscumpere. 

Pasul 4.

Omenirea răspunde. 

Pasul 5.

Un eveniment se manifestă/sosește și începe domnia adevărului. 

Nivelul criminal al minciunii este cel care împiedică producerea primului pas. Asta este magia pe care o simți. Cei care dețin mass-media orchestrează toate astea. Este nevoie ca o forță egală cu magia lor să se angajeze, și în mod direct, cu această vrajă mass-media. 

Ce zici despre datele pe care ni le-ai dat și care au făcut referire la acest eveniment care ar fi trebuit să fi avut loc până acum? 

Cum se face că cineva cu perspectiva ta n-a văzut strânsoarea (lațul din jurul gâtului omenirii n.t.) mass-media care menține această ”vrajă” de atât de multă vreme? (Întrebarea 1) 

Sau, înșelăciunea a fost intenționată ca să ne manipuleze energia? (Întrebarea 2) 

Nu ești cumva privat de o perspectivă și mai largă aici? (Întrebarea 3) 

Există altcineva care, în cele din urmă, să tragă sforile aici? (Întrebarea 4) 

Am încheiat. 

1.Înțelege că perspectiva menținută aici este condusă de om. Se bazează pe citirea energiei și pe observarea acțiunilor ulterioare și probabile. Sincronizarea nu este, prin urmare, întotdeauna exactă. Dorința acerbă a omului de a trăi pur și a urmări activ egalitatea a fost primordială pentru linia temporală prognozată. 

Trebuie să te întrerup. S-a întâmplat într-o altă linie temporală? Una pe care am ratat-o sau n-am ales-o cumva? Despre asta-i vorba? 

Nu, nu este. Rămâi în linia temporală a ”Ascensiunii”. Și la fel și alții care fac parte din corupție, cruzime și sclavie. În unele cazuri, și încă, nici ei nu știu asta. 

În regulă. Te rog să continui cu întrebările. 

Ceea ce nu a fost luat în considerare la nivelele necesare, a fost componenta mașinii, de asemenea responsabilă, care conduce intenția și credința omului. Mass-media, da, și mai mult de atât IA care conduce mass-media. Scindarea omului nu este practic în măsură să fie legată de un singur adevăr, nu încă. 

Așa funcționează. Din această perspectivă s-a văzut că, totuși, omul a ales din nou și acest lucru modifică momentul. Nu evenimentul în sine. Este un pic ca și cum ai prezice nașterea unui copil. În cele din urmă are loc și uneori chiar la ”data-limită”. Totuși, nu întotdeauna. 

2. Intenția de a manipula energia omenirii nu vine din această Sursă, ci din cea a controlorilor. 

3. Perspectiva menținută aici este cea a întregului. Ceea ce s-a spus până acum este adevărul. Ceea ce a fost prezis, libertatea omului, este inevitabil. Nu există o perspectivă mai largă. 

4. Omenirea este acel ”altcineva” la care se face referire în această întrebare. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducerea Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.