luni, 28 decembrie 2020

Transformarea prin Co – Creație

 

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala sacră a lui OmNa 

Salutări, sunt Lord Melchizedek, eu sunt supraveghetorul Nivelului Universal. Scopul meu este să distribui planul divin și voința divină a Creatorului în Universul Creatorului la nivelul universal care curg apoi prin nivelul galactic, nivelul solar, nivelul planetar și în Pământ. 

Doresc să împărtășesc astăzi cu voi o perspectivă și un proces care va încuraja și avansa transformarea voastră, precum și ascensiunea și măiestria voastră. Creatorul distribuie energia co-creației. Aceasta este sinteza energiilor sau unificarea energiilor în scopul de a crea, în scopul de a manifesta, fie că este vorba de o manifestare fizică sau de una energetică. Co-creația este sinteza energiilor, unificarea energiilor, este și sintetizarea energiei voastre cu cea a Creatorului. Când vă sintetizați energia cu cea a Creatorului și, mai ales, vă aliniați cu vibrațiile Creatorului care vor susține manifestarea a ceea ce doriți să experimentați, atunci întrupați și exprimați co-creația. Creatorul nu numai că dorește să vă sintetizați energiile ca să manifestați, să vă sintetizați și aliniați cu energia Creatorului ca să manifestați. Sunteți invitați și să co-creați împreună cu alții de pe Pământ, fie că co-creați împreună cu oameni, cu animale, cu natura, cu elementele, cu elementalii sau cu ghizii voștri. Sunt nenumărate posibilități să co-creați împreună cu alții. 

Încurajarea să co-creați vă va ajuta să descoperiți ceea ce aveți de oferit, de radiat și de emanat și cum puteți face o diferență în propria realitate și în realitatea altora. Vă va ajuta să experimentați o legătură mai profundă cu Creatorul, să înțelegeți tot mai mult modul în care Creatorul se exprimă prin voi. Energia, încurajarea și intenția Creatorului susține o trezire a unității, mai ales pe Pământ. Procesul de gândire manifestă modul în care eu pot fi în serviciu și fiind în serviciu și co-creând veți experimenta transformarea pe care doriți să o experimentați. Prin co-creație și sinteză veți experimenta transformarea ascensională pe care o doriți. 

Eu, Lord Melchizedek, vă întreb dacă ați putea experimenta o transformare în creșterea voastră spirituală și în ascensiune în acest moment, care ar fi acea transformare? Cum ar apărea în ființa și în realitatea voastră? Înțelegerea vă poate veni instantaneu sau poate dura ceva timp să se dezvolte în ființa voastră, ambele sunt potrivite. Când înțelegeți transformarea pe care doriți să o experimentați și care vă este disponibilă, atunci prin simpla experimentare sau simpla conștientizare a transformării, voi emiteți intenția și puneți energia, manifestarea transformării în mișcare. Ceea ce aveți voi de contemplat este, dacă transformarea este scopul vostru, întruparea, ce co-creație ar fi benefică ca să o susțină, să fie în serviciu și să permită ca transformarea să aibă loc, să se manifeste. Inspirația co-creației va veni din interiorul ființei voastre, din ghidarea voastră interioară și din adevărul vostru interior. Poate fi ceva ce v-ați dorit de-o vreme să faceți sau poate fi ceva nou și într-o direcție complet diferită față de ceea ce ați experimentat înainte. Aveți opțiunea să sintetizați două energii ale Creatorului și să le întrupați. De exemplu, poate aveți nevoie de armonie și echilibru și primiți aceste două energii de la Creator, dați-le voie să sintetizeze în ființa voastră și să radieze din voi, să împărtășiți această energie cu Pământul, Mama Pământ, omenirea și toate ființele. 

A doua opțiune este că poate doriți să co-creați cu Creatorul. Cereți în interior să vă conectați cu un aspect al Creatorului în ființa voastră, unul care este dispus să co-creeze transformarea împreună cu voi și invitați acest aspect al Creatorului să vă ofere energia, alinierea, perspectiva necesară. Apoi întrebați ”ce trebuie să-i ofer eu acestei co-creații?” Poate fi o energie, poate fi o acțiune, poate fi o intenție. În timpul momentelor de liniște sau meditație lăsați energia Creatorului care v-a fost adusă și pe cea pe care doriți să o oferiți acestui proces să sintetizeze și să fuzioneze în ființa voastră. Pur și simplu mențineți intenția în timp ce sinteza, co-creația are loc în ființa voastră. În timp ce observați toate acestea s-ar putea să obțineți perspective despre modul în care puteți fi în serviciu atunci când co-creați împreună cu Creatorul. De multe ori Creatorul dorește acțiune. O exprimare fizică a co-creației, așa că, ați putea fi inspirați să întreprindeți o acțiune care este necesară. 

Există un aspect final al co-creației. Pur și simplu întrebați în interior ”cu cine este nevoie să co-creez ca să manifest această transformare, nu numai pentru mine, ci și pentru alții” și lăsați să vă apară o perspectivă în conștientizare. Poate este vorba de un ghid, poate un aspect al Naturii, poate Mama Pământ sau poate un prieten. Pur și simplu întrebați în voi ”împreună cu cine este nevoie să co-creez ca să manifest această transformare”, iar perspectiva va apare. Atunci când manifestați împreună cu cineva, s-ar putea să descoperiți că este nevoie să vă conectați energiile de la inimă la inimă, voi îi trimiteți energie din inima voastră celeilalte persoane și ea vă trimite înapoi energie din inima sa. Dacă este vorba de o ființă fizică, și chiar dacă este o ființă energetică, poate fi nevoie să discutați ca să descoperiți ce veți co-crea împreună ca transformarea să se manifeste. 

Dacă lucrați cu cineva fizic, s-ar putea să doriți să descrieți transformarea pe care doriți să o manifestați și să invitați persoana să mențină aceiași intenție, o intenție similară sau să vă ajute să co-creați transformarea pe care voi o doriți, iar apoi să co-creați împreună transformarea pe care cealaltă persoană o dorește. De această dată, și energia și intenția care vin de la Creator sunt conectate cu co-creația, adevărul este că totul are legătură cu experimentarea, cu energia și cu conceptul co-creației pentru a retrezi acele energii naturale, instincte naturale și ghidarea interioară naturală, precum și capacitatea de a co-crea care este prezentă în ființa voastră și care a fost etern prezentă. Pe măsură ce tot mai mulți oameni din întreaga lume încep ca măcar să ia în considerare procesul co-creației și este nevoie să fie doar ceva mic, nu este nevoie să fie vorba de un plan măreț, această energie a unității, sinteza și susținerea reciprocă vor începe să se transmită în întreaga lume influențând multe ființe. 

Acest lucru este esențial în acest moment pentru că este nevoie ca sufletele și ființele de pe Pământ să știe că nu sunt singure. Este nevoie ca sufletele și ființele să înțeleagă că sunt conectate la vibrația, la rețeaua de lumină care este Creatorul, de fapt, cu toate sufletele și toate ființele. Ele sunt o sursă puternică și pot crea acțiune în lume. Procesul co-creației permite, de asemenea, să vă dați seama că aveți putere în realitatea voastră și că puteți aduce în manifestare orice vreți și doriți. Adeseori sufletele se simt neajutorate pe Pământ, că nu-și pot influența realitățile și că nu pot influența realitatea de pe Pământ. Acest lucru nu este așa pentru că aveți puterea să o faceți, aveți tot ceea ce aveți nevoie să creați influențe uimitoare pe Pământ pentru voi înșivă și pentru alții. Acest proces în intenție dizolvă energia, credința, sentimentul de separare în special de Creator. Vă încurajez să experimentați și să experimentați și să explorați această energie a co-creației care vine de la Creator. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Lord Melchizedek


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.