marți, 1 decembrie 2020

Ego-ul Pământesc

 

Pământul canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, 

Eu sunt vocea Pământului. Vă întâmpin cu bucurie din toată inima. Sunt cu voi; eu curg prin voi, prin corpul vostru. Simțiți-mă ca pe un aflux al sângelui vostru, ritmul respirației voastre, sentimentul de soliditate din masa voastră corporală și în modul în care stați pe Pământ. Simțiți-mi prezența în voi și conștientizați-vă susținuți de mine. 

Voi nu sunteți corpul vostru, voi trăiți în el. Conștiința voastră s-a conectat cu mine, planeta Pământ. Sufletul vostru nu depinde de nici o formă în timp sau spațiu, totuși, ce miracol este că o conștiință atât de liberă și neîngrădită a fuzionat cu o formă materială, a devenit una cu ea. Simțiți misterul acestei fuziuni: sufletul vostru a devenit carne și sânge. El nu este ceva ce este în jurul sau suspendat de corpul vostru, conștiința sufletului vostru a pătruns adânc în toate celulele corpului vostru. 

Simțiți pentru o clipă puterea sufletului vostru. Chiar acum v-am invitat să simțiți puterea Pământului: forța gravitației, soliditatea corpului vostru și cât de susținuți sunteți de mine, Pământul. Acum simțiți forța sufletului, spiritul din voi. Imaginați-vă că fiecare celulă din corpul vostru este umplută cu o lumină vie. Corpul vostru vă radiază conștiința și prin asta nu mă refer la conștientizarea gândurilor voastre zilnice; mă refer la o conștiință mult mai profundă de care s-ar putea ca voi să nici nu fiți conștienți. Este o conștiință arhaică care face parte din originea cosmică care vă poartă. Această energie cosmică, solară este întotdeauna cu voi, așa că, deveniți conștienți de ea și lăsați-o să curgă prin voi. 

În mod deosebit aș vrea să vă rog să vă imaginați cum această rază de energie cosmică se conectează cu voi prin chakra coroană aflată în creștetul capului vostru. Simțiți cum energia sufletului vostru intră pe-acolo și se rotește în jurul chakrei coroană, apoi prin capul vostru, umeri și spate curgând în jos. Energia sufletului coboară prin canalul coloanei vertebrale până în coccis. Primiți lumina sufletului vostru în pântece și în bazin. Simțiți cum structura foarte densă, compactă a oaselor și scheletului vă este atinsă de lumina sufletului vostru. Vor să fie atinse de voi și să lucreze cu voi la nivel de suflet. Eu, Pământul, doresc să lucrez împreună cu sufletul vostru prin corpul vostru. 

Imaginați-vă că lumina sufletului vostru curge și mai adânc prin coapse, genunchi, gambe și partea inferioară a picioarelor, glezne, călcâie până în partea din față a labei piciorului și în fiecare deget de la picioare. Sufletul vostru vrea să fie prezent aici pe Pământ. Sufletul vostru tânjește să se întrupeze în acest corp, în această viață, aici și acum. Întâmpinați cu bucurie lumina sufletului vostru. 

Din personalitatea voastră pământească aveți opțiuni: puteți începe să vă deschideți luminii sufletului vostru sau vă puteți închide într-o oarecare măsură. Personalitatea pământească posedă o anumită independență. Când vă nașteți pe Pământ, ca ființă umană, voi sunteți o creatură unică, o creație nouă. Nu sunteți doar o extensie a sufletului vostru, sunteți cu adevărat nou și veniți aici ca să aduceți ceva nou sufletului vostru. 

Sufletul vostru, aflat în Ceruri, ia la un moment dat decizia să intre în viața pământească. Înainte de acel moment decisiv sunt luate în considerare și cântărite multe opțiuni. Sunt curenți din trecut și din viitor care vă împing înainte ca suflet până când simțiți în adâncul vostru: ” Vreau să plonjez din nou acum; există ceva frumos și prețios pe Pământ ce vreau să înțeleg, ce vreau să experimentez.” 

Sufletul este întotdeauna de acord cu o întrupare, dar odată ce acordul a fost dat și vă nașteți într-un nou corp uman, acum există un nou potențial și noi posibilități se deschid. Sufletul nu poate decide totul. Desigur, există linii temporale care au fost trasate; există idei, un plan pentru viața care urmează să se desfășoare, dar atât de multe nu sunt decise încă. ”Eu-l” vostru pământesc care crește și se dezvoltă în atmosfera pământească este și el nou pentru suflet. Sufletul este în corpul și în personalitatea voastră, dar nu are totul la dispoziția sa; el învață și câștigă noi experiențe. Astfel se crează un ego pământesc care vă poartă numele și este plasat printre multe forțe diferite.   

Există corpul vostru și există sufletul vostru, originea voastră cosmică, dar există și efectele societății umane, părinților, școlii, mediului. Ego-ul vostru pământesc este punctul central care este conectat cu Pământul și cu Cerul, cu corpul și cu sufletul, dar ego-ul este și cel care se află la cârmă, navigând prin viață și tot ego-ul este cel care trebuie să facă alegeri. Simțiți puterea ego-ului vostru. 

Adeseori cereți sfaturi de la ghizii voștri spirituali, îngeri, maeștri sau de la Pământ, de la mine. Dar cel mai profund secret al vieții pe Pământ este să vă conectați cu voi înșivă și să aveți încredere în cea mai profundă înțelepciune a voastră. Vă creșteți acea înțelepciune trăindu-vă viața. Nu este întrutotul adevărat că sufletul știe deja totul și că tot ceea ce aveți de făcut este să învățați ceea ce sufletul dorește în viața voastră pământească; acest lucru este doar parțial adevărat. Sufletul trebuie să se preocupe în mod egal de dobândirea experienței, înțelepciunii și cunoașterii prin voi. Este implicată o interacțiune care este la fel de valoroasă atât pentru voi cât și pentru sufletul vostru. 

Prin urmare, onorați-vă și nu vă faceți neînsemnați. Voi sunteți cei care ați făcut acel salt de credință, plonjarea în întrupare. Onorați-vă! Ați cunoscut tot felul de emoții: durere, frică, nesiguranță precum și efortul necesar să fiți voi înșivă în tărâmul pământesc: să rămâneți în legătură cu sufletul și cu sursa voastră și să credeți în voi înșivă. Voi sunteți cei care și-au asumat riscul să facă acel pas.   

Care este atunci avantajul conectării cu sufletul dacă el nu este atotștiutor? Prin experimentarea sufletului vostru vă aduceți aminte cine sunteți, unde aparțineți și care este originea voastră. Vă amintiți atmosfera, energia vibrațională care vă aparține, ființa voastră cea mai interioară. Vă aduceți aminte cine sunteți dincolo de timp și spațiu, dincolo de forma voastră fizică, dincolo de moarte și chiar dincolo de naștere. Scopul menținerii conectării cu sufletul vostru este să simțiți complet această conectare în timp ce vă aflați aici, în acest corp, și să lăsați acea conectare să vă pătrundă personalitatea pământească; să știți că este cine sunteți voi cu adevărat: atât de liberi, atât de măreți. 

În același timp, se intenționează ca voi, ”eu-l” vostru pământesc, să faceți alegeri și eu vreau să vă ajut să faceți acest lucru dându-vă de înțeles că am multe să vă ofer. Să simt lumina sufletului vostru, lumina soarelui său cosmic, îmi provoacă o bucurie profundă. Vreau să lucrez cu voi, asta este intenția mea. Din drumul meu spre creșterea în conștiință – dezvoltarea mea – face parte și să creez pe Pământ un paradis în care predomină bucuria și abundența. Iar visul meu este să fac acest lucru în colaborare cu voi, ca interacțiune cu oamenii Pământului. 

Ca să faceți acest lucru, este nevoie să vă respectați pe voi înșivă; să vă respectați nu numai sufletul, ci și ego-ul vostru pământesc care a suportat atât de multe. Nu este tocmai ușor să fii întrupat pe Pământ în aceste vremuri. Multe energii violente care au fost acumulate în trecut caută acum vindecare, soluții și au nevoie de integrare. Voi sunteți familiarizați cu aceste energii în voi înșivă: locuri întunecate, blocate și părți zbuciumate care doresc acum să devină vizibile și recunoscute pe măsură ce acestea caută rezolvare și să fie eliberate. Acest lucru se întâmplă pe scară largă în foarte mulți oameni în acest moment și crează neliniște în planul exterior. Dar germenul noului a fost semănat, așa că, conectați-vă cu acesta. 

Mai întâi simțiți cine sunteți, simțiți ființa infinită, sufletul din care ați apărut. Simțiți-vă ”eu-l” pământesc în miezul acelei prezențe. Asta este cine sunteți voi acum; cum vă manifestați acum. Sunteți un canal pentru noua conștiință care vrea să se nască, dar are nevoie de timp ca să dea roade. Încercați să nu priviți acest proces de la nivelul minții, ci mai degrabă încercați să urmați ritmul vieții voastre, a ego-ului vostru pământesc în colaborare cu sufletul vostru. 

Acum întrebați-vă: ”Ce este important pentru mine să manifest acum în viața mea pământească?” Sunteți angajați împreună cu sufletul vostru într-un măreț proces de dezvoltare. Sufletul vostru învață de la voi și voi învățați din perspectiva mai largă a sufletului vostru; acceptați că sunteți împreună pe această cale. Imaginați-vă ca și cum literalmente sunteți pe o cale și vă uitați să vedeți dacă apare ceva care să vă dea un semn sau o sugestie cu privire la ceea ce este important pentru voi acum, atât pentru sufletul vostru cât și pentru ego-ul vostru pământesc. S-ar putea să vedeți o imagine, o culoare sau ați putea să simțiți doar o senzație. Poate vă apare un ghid, un înger, o persoană sau un animal; doar uitați-vă să vedeți ce vi se prezintă. Orice ar fi, are chipul iubirii și dorește să vă confirme și să vă susțină, pentru că numai atunci este real. 

Primiți darul sau mesajul care vrea să vină la voi. Dați-i voie să intre complet în corpul vostru. Corpul este punctul central al cine sunteți, aici și acum, nu undeva într-o sferă diferită, sau în trecut sau viitor, ci acum! Inspirați energia care vrea acum să vă servească, energia care vrea să vă fie oferită. Lăsați-o să curgă în acele părți ale corpului vostru și în câmpul vostru de energie unde este nevoie de ea, iar acest lucru se întâmplă în mod spontan, natural. 

Aduceți-vă aminte, oriunde sunteți și oricum vă simțiți, în jurul vostru întotdeauna există ajutor. Treaba voastră, misiunea și scopul vostru este să luați propriile decizii în viața voastră; să creați ceva nou, o cale nouă pe care sufletul vostru să poată învăța și pe care și voi puteți crește și experimenta bucurie. Dar, cu toate acestea, în ciuda acelei independențe care este dreptul vostru, puteți întotdeauna cere ajutor! De-asta vă înconjor cu toată iubirea mea. Vă văd curajul și perseverența și apreciez asta. Simțiți-vă susținuți de mine. 

Vă mulțumesc pentru marea deschidere și prezență. 

Pământul 


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.