marți, 29 decembrie 2020

Trandafirul Trezirii

 

Mama Maria prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubiți copii ai luminii, eu sunt Mama Maria. Eu dețin vibrațiile și frecvențele Mamei Divine și energiile Zeiței pe care le distribui în întreaga lume și întregul Univers al Creatorului. Sunt mai mult decât o mamă, sunt o exprimare a femininului divin și am trecut prin multe nivele ale ascensiunii. Înțeleg Universul Creatorului și pot călători prin Universul Creatorului și multiplele sale dimensiuni. Înțeleg cum este să fii în existență pe Pământ, să experimentezi separarea și limitările. Să experimentezi o deconectare de Creator și să lucrezi prin ea ca să accesezi ceea ce este cu adevărat al tău. Energia, vibrația, înțelepciunea, prezența Creatorului în interior și apoi bucuria care apare atunci când ești în măsură să trăiești pe Pământ o viață care este umplută cu Creatorul, deoarece îl exprimi pe Creator prin ființa ta. 

Darul Mamei Maria 

Darul pe care doresc să-l împărtășesc cu voi astăzi este cunoscut sub numele de Trandafirul Trezirii. Este un trandafir așa cum ați putea găsi pe Pământ. Este umplut cu vibrațiile Universului Creatorului. Este ceva ce am descoperit în călătoria mea prin Universul Creatorului, un trandafir care se extinde de la Nivelul Cosmic. Acesta deține vibrația iubirii, libertății și explorării, a oricărei forme de explorare fie că este în interiorul sau în afara voastră, descoperind lucruri noi sau reamintindu-vă adevărul care este deja prezent. 

Vă invit să stați cu mine, Mama Maria, imaginați-vă că stăm împreună. În fața noastră se află o candelă, între noi, această candelă deține energia întregului Univers al Creatorului și își radiază energia ca să creeze o bulă care ne înconjoară complet. 

Țin în mâinile mele Trandafirul Trezirii cu o vibrație cosmică reprezentând iubirea, libertatea și explorarea. Așez acest Trandafir deasupra flăcării, treptat el alunecă chiar în centrul flăcării. 

Când sunteți pregătiți, vă invit să creați o intenție prin explorarea întrebărilor mele: 

Ce doriți să treziți în ființa voastră?

Ce doriți să treziți în realitatea voastră?

Ce doriți să treziți în lume? 

Este important să vă acordați timp să contemplați întrebările mele deoarece este nevoie ca intențiile voastre să fie pure, clare și precise. Dacă puteți creați o intenție care este transformatoare, care atinge fiecare parte a ființei voastre, care atinge fiecare parte a realității voastre și atinge fiecare parte a lumii. Cât de uimitor ar fi asta? Este posibil, ar promova și manifesta iubire, libertate și explorare în realitatea voastră. Când întrupați iubirea și libertatea, descoperiți în mod natural tot ceea ce este Creatorul așa că, s-ar putea să doriți să vă acordați timp să vă contemplați intenția. 

Imaginați-vă că ați așteptat vieți de-a rândul să creați această intenție a trezirii, este o intenție extrem de importantă care cuprinde totul. 

Atunci când v-ați creat intenția, puteți primi Trandafirul Trezirii din flacără. Așezați-l în chakra inimii voastre și acordați-vă timp să contemplați Trandafirul și să-i experimentați energia radiind, să fiți conștienți de prezența sa, influența și vindecarea care începe să aibă loc. 

Puteți folosi Trandafirul Trezirii ori de câte ori doriți, îl puteți folosi de mai multe ori. Este important să vă amintiți cât de sacru și puternic este Trandafirul cu vibrațiile sale cosmice ale iubirii, libertății și descoperirii. Este nevoie să acordați timp și spațiu ca energia trezirii să se integreze cu adevărat în ființa și realitatea voastră. S-ar putea să începeți să observați prezența iubirii emanând din ființa voastră, prezența libertății integrându-se în realitatea voastră. S-ar putea să experimentați că descoperiți cu mult mai multe decât v-ați fi putut imagina. Acordați-vă timp să lăsați acest proces să se integreze pe deplin în ființa voastră. O parte a procesului este că recunoașteți prezența iubirii, libertății și descoperirii. 

Eu, Mama Maria, sunt prezentă să vă asist, să vă susțin, să vă încurajez, să vă îmbrățișez în fiecare moment. Acesta este darul meu simplu pentru voi în acest moment al ascensiunii. În prezența iubirii și a libertății, dați-vă voie să vă treziți. Descoperiți ce este necesar pentru următoarele etape ale ascensiunii voastre, să vă servească vouă înșivă și să servească lumii. 

Vă iubesc necondiționat și vă mulțumesc,

Eu sunt Mama Maria


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.