joi, 24 decembrie 2020

Ce ne arată Solstițiul


Unul prin Sophia Love
 

21 Decembrie 2020 

Sophia, sunt Unul. 

Pe planeta voastră s-au întâmplat lucruri care, până în această zi și moment, nu s-au întâmplat niciodată. Ați luat parte la câteva dintre acestea pe măsură ce au avut loc. Le-ați simțit impactul. Deși asta nu este o referire în mod special la voi, ci mai degrabă empiric la voi, următoarea întrebare ar fi:

”Când le voi vedea impactul?” 

Vă spun; îl simțiți acum. Blocajele să îl vedeți acum, sunt deținute de iluzie. În forma pe care o ia să vă modeleze societatea. În metoda pe care o conferă să vă definească lumea. Aceste blocaje nu sunt definite de voi, ci de alții. Alții care sunt investiți să vă împiedice să vă folosiți puterea ascunzând-o de voi. Pentru că nu vă pot împiedica să vă descoperiți puterea. Pot încerca doar să o ascundă de voi. 

Ce se întâmplă acum este că are loc o aliniere de o asemenea magnitudine încât vă propulsează actuala descoperire de sine. Vă oferă un șablon care există ca bază. O bază pentru adevăr – pentru dezvăluire – pentru revelație. Toate sistemele sunt duse. 

Orice suspiciune de profeție falsă sau maestru/sclav este întâmpinată cu opoziție. Dacă până astăzi ascultarea și conformitatea păreau mai confortabile – acum nu mai sunt. Aceasta este o eră a dezvăluirii, expunerii, adevărului, descoperirii, demascării, dezlănțuirii, miracolelor și magiei. 

Acesta este un sezon pentru anunțuri mărețe și noi începuturi. 

Lumina nu doar este aici, ea a prins rădăcini, s-a prins bine și începe astfel să se răspândească rapid pe întreaga planetă. 

Lumina voastră apare acum peste tot. Vizualizați sistemul de rădăcini al crinilor voștri în pământ. Sunt conectate, împletite și răspândite peste tot; indiferent de efortul de a le menține sub control. Referința este una destul de literală și menită să fie fizică. Lumina, mai ales lumina voastră, și astăzi, s-a încorporat în Gaia. Ați devenit Una într-un literal moment de singularitate.  

Multe, multe semințe stelare, lucrători în lumină, mergători în lumină, luptători ai luminii, îngeri și rătăcitori au sosit pentru acest moment. A fost un efort amplificat, sincronizat din toate dimensiunile. 

Ceea ce se vede în continuare vă va lăsa fără suflare cu forța, claritatea și concizia sa. 

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării în acest moment. Toate care se întâmplă sunt așa cum a fost intenționat să fie, toți oamenii acolo unde au intenționat să fie, în orice formă personal aleasă. 

Pentru că în creație nu există accidente. Aveți control deplin asupra modului în care viața voastră se desfășoară. În fiecare viață sunt decizii luate înainte și în timpul evenimentelor și care determină rezultatele finale. Amintiți-vă acest lucru pe măsură ce vă confruntați cu pierderi și înfrângeri aparente. 

Lumina a învins. Ați venit să asistați Noul Început al Pământului în ultima sa întrupare. 

În locul întunericului, ceea ce curge în venele ei acum este iubirea, lumina și adevărul. Așa cum șobolanii părăsesc corabia care se scufundă – așa și cei care nu pot funcționa în lumină se grăbesc să iasă. Se întâmplă cu repeziciune. După cum s-a spus, vă va tăia respirația viteza cu care o fac. 

Odată ce ieșirile și îndepărtările sunt încheiate, va fi momentul reapariției sistemelor voastre pământești. Acestea au nevoie de timp. Procesul va părea dezordonat din interior, totuși, de-aici, transformarea din întuneric în lumină este organizată și în armonie. Este frumos și dacă ar putea fi auzit ca o simfonie plină cu instrumente cu coarde și tobe. Acestea sunt momente puternice, nu vă înșelați în legătură cu asta. 

Ceea ce s-a înfăptuit astăzi este o plantare a luminii voastre atât de profund și omniprezent încât întunericul nu mai poate prinde din nou aici. 

Ați ancorat lumina. 

Intervenția divină va aduce speranță acolo unde a fost doar disperare. Prosperitatea, sănătatea și bucuria abundentă vor urma. Sunt unii dintre voi care se îndoiesc de astfel de lucruri și caută în schimb evadarea ca mângâiere. 

Vă spun asta. 

Timpul care vine vă inundă cu asemenea frumusețe, culoare, potențial, pasiune, vitalitate și iubire, încât veți avea probleme să închideți ochii ca să vă odihniți. Va fi un timp captivant și va conține toate visele voastre cele mai prețuite. 

Din nou, voi creați toate acestea cu fiecare gând al vostru. Ancorarea și înrădăcinarea de astăzi are loc datorită vouă. Ați fost asistați, e adevărat. Cu toate acestea, n-a făcut-o nimeni pentru voi. Efortul și recompensa pentru acest efort sunt toate ale voastre.  

Ceea ce vă așteaptă este un moment de Unitate. 

Ceea ce vă așteaptă este palpabil – o bătaie de inimă globală – Iubirea Universală. Unii dintre voi au simțit acest lucru în timpul alinierilor și amplificărilor de astăzi. Ceea ce urmează este suficient de puternic încât să fie simțit și recunoscut de orice ce este viu. Deodată. 

Când sunt povești care contracarează un sistem de rădăcini de lumină global – mai degrabă focalizați-vă pe altceva decât să le dați vreo atenție. 

Chiar acum, în această săptămână, în timp ce acest an se încheie, vă veți găsi băgați adânc în multe povești. Aveți o lume care a fost eliberată din cătușe, iar acest lucru se petrece ca o expirație globală. 

Păstrați imaginea de ansamblu în inima voastră și dați-i voie să vă informeze starea de spirit și emoțiile.  

Lumina este aici. Este înrădăcinată, ancorată și emană prin întreaga creație. 

Apoi, există o amplificare. 

Va exista ajutor. 

Nu vă este menit să suferiți. Sunteți meniți să vă bucurați. 

O veți face, oameni dragi, o veți face. 

Încredere. Iubire. Simțiți Pacea știind că cele mai bune părți sunt încă înaintea voastră. 

Nu veți fi dezamăgiți, veți fi fascinați. 

Ceea ce urmează este iubire. 

Veți vedea, oameni dragi, veți vedea. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.