miercuri, 30 decembrie 2020

Tratamentul Cristalin

 


Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire extind către voi toți, eu sunt Arhanghelul Mihail. Este o onoare să fiu în prezența voastră și vă aduc iubirea Tărâmului Angelic, o iubire care este atât de intensă, necondiționată, puternică și expansivă și curge direct de la Creator. Iubirea Tărâmului Angelic vă dă voie să recunoașteți frumusețea în iubirea pe care o dețineți și iubirea pe care o exprimați. 

Eu, Arhanghelul Mihail, vin astăzi să împărtășesc cu voi o perspectivă în legătură cu o activare care are loc în planurile interioare și pentru cei de pe Pământ, multe suflete beneficiază de această activare. Această activare este distribuită în planurile interioare de către Tărâmul Cristalin. Tărâmul Cristalin poate fi conștientizat ca spirite, suflete, energie și conștiința cristalelor pe care le cunoașteți atât de bine pe Pământ. Activarea energiei Cristaline are legătură cu Tiparul Ascensiunii Noului Pământ. Ancorarea acestui tipar permite ca totul și orice să se manifeste, orice dorește sufletul vostru, orice doriți voi, totul este posibil. 

Tărâmul Cristalin dorește să valorifice energiile Tiparului deoarece ființa voastră este deschisă și expansivă datorită faptului că voi ați descărcat deja tiparul. Tărâmul Cristalin dorește să vă ofere o descărcare de energie. Este o descărcare de înțelepciune, cunoaștere și aducere aminte, o descărcare care servește unei mai mari înțelegeri în ființa voastră. Tărâmul Cristalin dorește să împărtășească cu voi energia, înțelepciunea, cunoașterea și înțelegerea care sunt cele mai valoroase pentru voi, cele mai necesare și pe care le-ați cerut sau solicitat. Activarea susține multe ființe de peste tot de pe Pământ și din Planurile Interioare să facă un pas înainte în ascensiunea lor, să acceseze noi energii, noi înțelegeri și să fie, prin urmare, de un mai mare folos lor înselor și altora. Este o activare și o deschidere a energiei în ființa voastră care asigură o mai mare conectare cu Creatorul precum și o aducere aminte mai profundă a Creatorului. 

Partea importantă a acestei activări este intenția voastră, este nevoie să vă acordați timp să contemplați ceea ce doriți să știți. 

Ce v-ar plăcea să conștientizați, amintiți sau să înțelegeți? 

Este ca și cum Tărâmul Cristalin este o bibliotecă și puteți căuta o carte. Care ar fi subiectul acelei cărți? 

Ce vă doriți atât de mult să înțelegeți și care ar crea o imensă transformare în ființa voastră, dându-vă voie să vă iubiți mai complet și absolut, creând vindecare în corpul vostru și în toate sistemele voastre energetice? 

Ce înțelegere v-ar da voie să vă schimbați perspectiva cu privire la realitatea voastră și la lumea din jurul vostru susținându-vă să faceți o diferență nu numai în ființa voastră, ci și în viețile altora? 

Ce ar trebui să înțelegeți ca să creați o influență și o transformare atât de extraordinară și de plină de impact în ființa voastră și în lume? 

Ca să descoperiți informația necesară s-ar putea să aveți nevoie de timp să contemplați, să meditați, să puneți întrebări în interior pentru că răspunsul pe care-l căutați ar putea veni de la sufletul vostru, grupul vostru de suflet sau un ghid mai degrabă decât din mintea sau personalitatea voastră. Ar putea fi surprinzător. 

Cum să accesați transformarea ghidată de Activarea Cristalină 

Eu, Arhanghelul Mihail, vă încurajez să formulați o întrebare, o întrebare care să vă permită să accesați înțelepciunea, cunoașterea și înțelegerea care credeți că va crea transformările și perspectivele pe care le oferă Tărâmul Cristalin. 

Lăsați ca această întrebare să se formeze în ființa voastră, perfecționați-o până când o simți absolut perfectă. 

Când sunteți pregătiți mă puteți chema pe mine, Arhanghelul Mihail, și echipa mea de ființe angelice să vă înconjurăm. 

Chemați energia Tărâmului Cristalin, ființele cristaline și sursa cristalină care vă va servi cel mai bine și dorește să ia parte la acest proces de activare. 

Lăsați ființele cristaline și energiile cristaline să vă înconjoare. În timp ce acest lucru are loc, inspirați energia. Conștientizați când simțiți că sunteți conectați cu energia cristalină, simțindu-le energia curgând prin întreaga voastră ființă, până când simțiți că s-a format o legătură și o relație apropiată. Abia în acest moment, eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să începeți să vă repetați întrebarea, repetați-o încet și ușor în mintea voastră în timp ce vă focalizați asupra ei. S-ar putea să descoperiți că în acest moment întrebarea evoluează sau poate rămâne aceiași. Pe măsură ce repetați întrebarea focalizarea, energia voastră intră în energia întrebării cu capacitatea de a primi informații, cunoașterea și energia pe care vibrațiile și Tărâmul Cristalin doresc să le împărtășească cu voi. Acestea vor începe să transmită cea mai potrivită energie, înțelepciune, cunoaștere, înțelegere și aducere aminte în ființa voastră ca să creeze o activare care este luminatoare și iluminatoare. 

S-ar putea să nu înțelegeți cu mintea informațiile care vă sunt împărtășite sau s-ar putea ca pur și simplu să primiți energia știind că perspectivele vor apărea la momentul potrivit. Acesta este un tratament pentru întreaga voastră ființă, pentru celulele voastre, pentru fiecare parte a corpului vostru, pentru mintea, emoțiile voastre, pentru fiecare corp energetic al ființei voastre, pentru corpul de lumină și chakrele voastre. Toate sunt influențate de energia cristalină care este atât de pură. Ea amplifică vibrațiile Creatorului și vă aduce înțelepciunea și cunoașterea care sunt potrivite pentru voi și care vor crea transformare în ființa voastră și pentru toți. Lăsați Tărâmul Cristalin să vă facă tratamentul în timp ce își revarsă energia adânc în întreaga voastră ființă. Voi pur și simplu primiți și fiți conștienți. Informațiile și activările vor avea loc uneori cu conștientizarea voastră, alteori fără. 

Tărâmul Cristalin va continua să lucreze cu voi și în zilele următoare. Sunt atât de multe lucruri pe care doresc să le activeze în ființa voastră și de care să vă aduceți aminte. Acest lucru crează o creștere extraordinară în conștiința omenirii și în nivelul de ascensiune al colectivului, inclusiv în nivelul ascensiunii Mamei Pământ. Dați-vă voie să experimentați accelerarea ascensiunii, faceți-vă timp să fiți cu Tărâmul Cristalin și cu energiile cristaline, au multă muncă de făcut. 

Eu, Arhanghelul Mihail, voi fi prezent în serviciu să vă susțin. Vă mulțumesc că ați descărcat această activare în ființa voastră. Sunteți ca un far de lumină pe Pământ, curățând mințile multora și lăsând adevărul Creatorului să se dezvăluie. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Mihail


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.