joi, 3 decembrie 2020

Mesaj de la Unul

 

Prin Sophia Love 

30 Noiembrie 2020 

Sophia, sunt Unul. 

Am venit astăzi să discutăm despre cât de departe sunt dispuși și pregătiți actualii controlori să meargă ca să-și mențină controlul și să se asigure de ceea ce ei cred că este al lor. Sunt pregătiți să lupte până la sfârșitul sfârșitului – văzând distrugerea (a ceea ce ei cred că le aparține n.t.) ca pe un sfârșit preferat decât pierderea (a ceea ce ei cred că le aparține n.t.) prin înfrângere. S-a spus de multe ori, dar voi repeta din nou aici: vor trebui eliminați cu forța. 

Nu este o situație în care să fie transformați sau ”să vadă eroarea din gândirea lor”. Aceștia sunt ființe non-umane care au construit un imperiu format din ființe parțial sau total umane care îi servesc cu loialitate ca să obțină o grămadă de bogății – bogăție și putere nespusă. 

Este un sistem adânc înrădăcinat în fiecare guvern la nivel global. Este infiltrat în toate sistemele statului. El orchestrează mașinăria mass-media, producția de alimente, educația, sistemul farmaceutic, sportul și divertismentul. Marca sa comercială este lăcomia, iar emblema sa este putere-asupra-voastră. Ei doresc să câștige cu orice preț. Acesta este motivul pentru care trebuie eliminați. 

Eliminarea lor pentru voi începe în plan intern pe măsură ce eliberați și respingeți strangularea pe care au impus-o asupra mișcării voastre, dorințelor voastre, scopurilor și aspirațiilor voastre.   

Ceea ce va fi recunoscut (în plan intern), pe măsură ce Unimea preia controlul, va fi asemănarea voastră unul cu altul mai degrabă decât diferențele dintre voi. Ceea ce va fi căutat, mai degrabă decât bogățiile de dragul proprietății – este abundența de dragul împărtășirii, a comuniunii, a iubirii și a bucuriei. Plăcerile adevăratei comuniuni vor fi sfântul Graal, mai degrabă decât cele ale bogăției și puterii. Aceste lecții, aceste inversări ale gândirii sunt cele care propulsează Unitatea și pune capăt forței controlorilor. 

Pentru că, fie că vedeți sau nu, ideile lor s-au infiltrat cumva în viețile voastre. Este un mod de a gândi care ați fost ”învățați” că este ”corect” și care vă neagă umanitatea. Poate fi o convingere atât de adânc înrădăcinată încât să fi devenit invizibilă. Totuși, ea este acolo. 

Luați în considerare o idee în ceea ce privește Unimea așa cum se aplică ea corpului vostru. Poate că aveți o parte a corpului care nu funcționează perfect. Nu-și îndeplinește funcționarea așa cum a fost intenționat și trebuie ajutată ca să-și îndeplinească rolul.* 

Să spunem că este vorba de un picior de-al vostru care a fost fracturat. Este tocmai acea parte a corpului care este menită să vă țină în poziție verticală și să vă ofere stabilitate. Este menită să fie acolo ca o forță pe care puteți conta și pe care, efectiv, să vă sprijiniți în timp ce umblați pe parcursul zilei.** 

Înțelegeți că acum are nevoie de ajutor, dacă este rupt. Îl vedeți ca pe ceva vital pentru bunăstarea și succesul vostru și, ca urmare, vă dați silința să-l vindecați și să-l îngrijiți cu blândețe – aveți grijă de el să devină din nou sănătos și întreg și să revină la participarea deplină ca una dintre structurile voastre de susținere. Faceți tot ceea ce este nevoie ca să readuceți la deplina funcționare o partea a întregului – a voastră. 

Vă recunoașteți piciorul ca pe ceva vital. Îl vedeți ca pe o parte a voastră. 

Acest mod de gândire arată cum este Unimea. Unimea recunoaște fiecare componentă, pe fiecare ”altul” ca fiind vital. Și în loc să izoleze părțile care par să se rupă și/sau având nevoie de vindecare sau de un efort suplimentar – Unimea le trage mai aproape. 

Unimea nu vă neagă nevoia fiecărei părți pentru a fi întreg. Unimea nu vă neagă nevoia unul de celălalt pentru a fi sănătos. Unimea onorează întregul și îi susține părțile componente. Idei de Unime există în unele culturi străvechi de pe Pământ. Acestea au fost negate ca fiind relevante de către societatea occidentală și exilate în obscuritate. 

Aceste metode ale societății și ale familiei au fost treptat erodate ca, în schimb, să favorizeze tinerețea și puterea banilor și urmărirea tuturor celor trei în locul familiei, conectării și a strămoșilor. Toate aceste tendințe sunt intenționate. Toate acestea au fost create ca să vă divizeze și separe unul de celălalt. 

Totuși, așa cum descoperiți cu un picior rupt, toate părțile sunt necesare pentru un corp deplin funcțional – toate părțile sunt importante și au nevoie de atenție și îngrijire. Întregul este totul. Părțile sunt totul. Nici una nu este sacrificată ca irelevantă sau inutilă în favoarea alteia. Toate părțile sunt vitale. Toți oamenii sunt considerați prețioși și contribuitori. Părți ale întregului. Părți ale lui Unu. 

Întregul sistem bazat pe ierarhie, proprietate și mentalitate de turmă a fost inserat în cultura voastră. Propagarea lui în fiecare sistem de gândire și parte a societății a fost prolific și extrem de reușit. Dovada acestei reușite se găsește în acceptarea ei de către voi ca fapt. Ca mod în care stau lucrurile; că ”așa este viața”. 

Așa a fost viața voastră până acum. Este pe cale să se schimbe. Pentru ca voi să simțiți o Unitate demonstrabilă va trebui să căutați în mod activ noțiunile de excludere pe care le dețineți. Unele dintre acestea vă vor fi inconfortabile. Unele dintre acestea vă vor provoca până în adâncul vostru. 

Vi se va cere să vedeți lumea într-un mod diferit. Vi se va cere să fiți transparenți. Unimea nu adăpostește uri secrete sau rușini ascunse. Unimea cere cu insistență totul. Fiecare dintre voi este inclus. Fiecare voce este auzită. Fiecare persoană este necesară. 

Veți recunoaște Unimea mai întâi în emoțiile voastre. O simțiți acum cu toții la nivel mondial ca pe o durere de pierdere a inocenței. Anunțarea pandemiei face asta. Toți simțiți asta. Ceea ce puteți lua acum din asta este o recunoaștere a Unității. ”Pandemia” nu face nici o diferență și este dintr-o dată o amenințare pentru voi toți. Fie că vă dați seama sau nu – așa începe Unimea. 

Pe măsură ce vor apărea și alte dezvăluiri, veți ajunge să vă uniți la un alt nivel. Aici imensa energie care este deținută de divizarea din sistemele voastre de gândire, va fi redirecționată, într-o direcție pozitivă. 

Încă vă învinuiți unul pe celălalt și făcând acest lucru, vă separați de responsabilitate și de întreg. 

Odată ce adevărul iese la iveală, asta se va schimba. Adevărata forță din spatele părților voastre disfuncționale și a practicilor dăunătoare, odată descoperită, va schimba totul pentru voi. Vă va aduce o nouă viziune, rasei voastre. Pentru toată rasa, nu numai pentru puținii aleși din ”bula” voastră. Nu sunteți dușmani care trebuie să fure unul de la celălalt ca să prosperați. 

Nu. 

Sunteți Unul. 

Succesul vostru depinde de voi toți. Fiecare parte este necesară și susținută de întreg. Fiecare componentă este necesară. Toate părțile contribuie la abundența și sănătatea întregului. În acest fel iubirea este permisă și încurajată pentru toate componentele și fiecare persoană – indiferent de modul de exprimare. 

Iubirea nu separă sau izolează pentru a acumula. Iubirea se alătură și onorează uniunea, înțelegând puterea exponențială a Unității. 

Pe măsură ce auziți aceste dezvăluiri care urmează, devine clar că vi s-a cerut public să vă separați și să vă fie frică unul de celălalt, ca tactică. O tactică folosită ca să nu vedeți niciodată autorul real al unui dezastru mondial. După ce o veți face, vă veți uni. 

Un pas important către Unime este următorul pe care-l veți face, oameni dragi. Primul pas este poate cel mai dificil, totuși, este singurul mod de-a o face. Noua voastră lume este chiar aici, așteptând sosirea voastră. 

Toate părțile voastre împreună. Toți ca Unul. Așa ajungeți acolo. Va merita fiecare pas făcut. Veți vedea, oameni dragi, veți vedea. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia, aleasa mea.

 

*Imaginile aici au fost cele are rezidenților unor cămine de bătrâni, singuri. Ceea ce s-a simțit a fost gaura uriașă pe care o lasă lipsa lor din societatea noastră. Trece zi de zi, neobservată, de parcă nimeni și nimic n-ar lipsi din viața noastră. De asemenea, persoanele cu handicap și bolnave. Am văzut atât de multe persoane care erau izolate, ascunse cumva. Era frică în ochii lor și se simțea. Am văzut frică în mulți ochi în timp ce se uitau unul la celălalt din spatele măștilor de pe fețele lor în locurile aglomerate și nu atât de aglomerate. 

**Așa cum ar putea fi bătrânii din societatea noastră, dar nu sunt.


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.