vineri, 18 decembrie 2020

Nu adormiți la loc

 


Unul prin Sophia Love 

14decembrie 2020

Ora 4:24 AM 

Sunt Unul. 

Au ajuns să se petreacă lucruri care să vă modifice permanent realitatea pe care ați ales să o numiți a voastră. Lucruri de natură medicală. Acestea ar fi acțiuni menite să modifice genetica speciei. 

Ele ar avea loc prin injectare. 

Ar fi important, în mod vital, să refuzați aceste vaccinuri care au fost recent produse și puse pe piață. Acestea nu sunt în beneficiul speciei (voastre), nu sunt testate efectele lor pe termen lung și nu sunt necesare ca antidot. 

Sunt mai mult o armă decât un remediu și este suficient doar să vedeți bucuria exprimată pe fața d-lui Gates*, să vedeți satisfacția pentru succesul și distribuirea ei. 

Nu sunt menite să vă ajute, ci să vă facă rău.

Nu sunt menite să vă ajute, ci să vă facă rău. 

Trebuie doar să-i revedem istoricul ca să descoperim scopurile și convingerile acestui om care, din motive de îmbogățire și influență, conduce acțiunea. O populație trează va trebui să-și definească propriul tratament și îngrijire.** 

O populație trează va trebui să-și exprime cunoștințele și îngrijorările, astfel încât o componentă adormită a acelei populații să fie trezită și apoi să devină conștientă. 

Banii sunt cei care au dus la succesul acestui efort, în locul protejării sănătății. Adevărata grijă pentru bunăstarea și sănătatea unui popor nu este dirijată de bani sau influență și nu este influențată de rețele care în mod constant împiedică dezvăluirea adevărului. Adevărata preocupare pentru bunăstarea rasei este dovedită de medicii care prescriu pe tăcute o metodă eficientă și inofensivă de tratament celor care ajung în îngrijirea lor. 

Este important acum să acceptați diferența dintre cei aflați în ”serviciul” industriilor al căror scop este să ajute și cei care par să controleze și să influențeze forma acelui ajutor. Acest vaccin, produs în prezent și cu ajutorul d-lui Gates, include în ingredientele sale particule care modifică structura genetică și care modifică viața și nu sunt necesare. 

Includerea lor în versiunile ulterioare este un pas îndrăzneț. Nu este clar dacă datele care privesc această versiune, efectele potențiale de modificare a speciei au fost în totalitate dezvăluite celor care lucrează la această versiune. Nu este clar cursul ales. Mult este iluzie. 

Omenirea, trezită acum, va trebui să mențină o vigilență continuă în ceea ce privește guvernele, instituțiile medicale, armata și instituțiile financiare. Atunci când sunt conectate în orice fel, așa cum se întâmplă adeseori prin educația formală***, este suspect. 

Există o expresie ”Nu mușca mâna care te hrănește” și ea dovedește atmosfera acestor numeroase afaceri și parteneriate care conduc lumea. Nu doar o țară, ci o lume. 

Lumea voastră. 

Rasa voastră a fost genetic concepută din primele sale momente de existență. Astfel încât să fie o rasă de sclavi cu tendințe războinice. Ca să fie ușor de manipulat. 

Eforturile de acum sunt menite să reducă sentimentele, o scădere a conectării unuia cu celălalt în favoarea, mai degrabă, a cerințelor programării. Termenul ”artificial” poate fi folosit aici pentru că acestea nu sunt ”naturale”, ci mai degrabă blocări ale tendințelor naturale. Ele ar rupe lanțul conectării care întărește Unimea/Unitatea. Aceste particule, introduse în corp, vor încerca să înlocuiască ceea ce apare în prezent în omenire – Unitatea fizică. 

Dați-mi voie să repet acest lucru. 

Explicația medicală pentru includerea materialului genetic este înșelătoare, evită să ia în considerare scopul făcându-l să pară lipsit de importanță și nenecesar să fie discutat, și nu este pe deplin înțeleasă de majoritatea celor care îi cercetează compoziția. Prin urmare, nu ridică semne de întrebare, nu alarmează. Menționarea materialului genetic și a oricărui tip de ”imunitate de turmă” trebuie recunoscută pentru ceea ce spune, de fapt. 

Cei care folosesc termenul de ”turmă”, asta și înseamnă să facă și așa se și gândesc la rasa voastră. Un grup de animale aflate sub controlul lor pe care sunt însărcinați să le și păstreze așa, în formă primară, din motive bine întemeiate. Aceste motive nu vă sunt dezvăluite. 

Vi se spune, în schimb, că vă vor oferi libertate și va permite lumii voastre să se deschidă. Toate întrebările despre ingredientele care (vaccinul) le conține sunt necesare și trebuie puse în mod onest și clar. 

Ei intenționează să vă controleze, administreze și să vă mențină suficient de sănătoși ca să operați sistemele care le sunt lor necesare. 

Fiți foarte atenți la orice injectare în corpul vostru considerată necesară sau cu tărie sugerată – a orice la ce nu-i cunoașteți ingredientele. 

Corpul vostru, cât timp sunteți oameni, este responsabilitatea voastră. Este o parte din cine sunteți voi. Există intenții și metode de credință care ajută la formarea și proiectarea aspectului său, a modului în care simte și performanța lui aici. Există și otrăvuri care, dacă sunt ingerate în necunoștință de cauză, dăunează. 

Rămâneți conștienți de tot ceea ce vă afectează viața. O injecție care include materiale care produc modificări genetice face mai multe lucruri decât un remediu pentru un virus. 

Veți afla cu toții, și rapid acum, agenda întunecată pentru rasa voastră.

Veți afla cu toții jucătorii stabiliți pentru orchestrarea acelei agende. 

Devine necesar să aplicați gândirea critică în fiecare situație. Rasa voastră a devenit leneșă în acest sens și nu a pus întrebări ”autorității”. A renunțat să o controleze și făcând acest lucru, le-a asigurat controlorilor domnie liberă. 

Rasa este considerată o turmă. O turmă ținută vie, hrănită și controlată să dea performanțe maxime. Nu pentru creșterea și beneficiul ei personal. Nici pentru conștientizarea de sine sau dezvoltare sau cunoaștere. 

Performanță de care să beneficieze, în schimb, proprietarii turmei. Ce beneficii? Vă mai întrebați? Bogăție. Longevitate. Putere. Control. Toate acestea în pofida voastră, nu pentru voi. 

Acum, că v-ați trezit, următorul efort este să rămâneți așa. Acum, că v-ați văzut lanțurile, următorul efort implică menținerea lor la vedere, să vă asigurați că nu sunt ascunse iar într-un mod nou. Metodele prin care să continue stăpânirea și controlul și să vă limiteze mișcările vor continua atâta timp cât le este permis. 

Cel mai bun antidot pe care-l aveți pentru asta este Unimea; este unitatea. De acest lucru vă dați acum seama și acesta este motivul pentru care s-au făcut eforturi ca prin injectare să vă oprească această conștientizare. Aceasta este cea mai mare putere a voastră.  

Unitatea.

Unimea.

Conectarea. 

Dintr-o astfel de forță erupe schimbarea. La această schimbare sunteți martori acum la nivel global. 

Asta este ceea ce v-a condus, împreună ca Unul, spre eliberarea voastră. 

”Finalul” garantat aici și acum este libertatea. Pașii făcuți să ajungeți acolo pot fi mulți sau puțini, iar acest lucru, dragul meu om, este decis de conștientizarea și de răspunsul vostru. 

Acționați și insistați ca asta să continue. Stați cu ochii ațintiți asupra destinației și sosirea voastră este accelerată. Fiecare pas trebuie făcut în lumină. Claritatea este necesară. 

Nu adormiți la loc.

Nu adormiți la loc. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. Dintr-o stare trezită, răspunsurile sunt clare și calea către ele este ușor de urmat. Nu vă veți împiedica pe această cale, ci veți merge cu fruntea sus, pe deplin conștienți și cu o intenție deliberată. 

În acest fel, veți ști când ajungeți. Acesta va fi, într-adevăr, un moment plin de bucurie. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Aici am văzut o imagine a lui Bill Gates cu un zâmbet imens pe față vorbind cu un crainic de la CNN despre vaccin. Vorbea despre faptul că va fi nevoie de mai mult de un singur vaccin și că acest lucru va continua ani de zile. Am văzut ”2022”. 

**Astăzi o știre din comitatul suburban Cook, din Illinois, a anunțat că vaccinul va fi administrat lucrătorilor din domeniul sănătății încă din această săptămână și că este voluntar. 70% dintre lucrătorii din domeniul sănătății cărora le-a fost oferită opțiunea, au acceptat-o. Vor primi acest vaccin înainte de Crăciun. 

***Acesta este elementul esențial și a fost văzut ca conducând totul. Instituții de învățământ finanțate de diverse fundații și studenți finanțați prin subvenții de la societăți și corporații – toate aceste sunt motorul unei rețele de corupție în știință, tehnologie și guvern. Totul este conectat. Totul este în așa fel structurat încât să continue generațional. Îndoctrinarea tinerilor, tinerii ”bine-educați” și ”educați” care tind să formeze bazinul din care sunt selectați liderii guvernamentali. 

 

Notă personală 

Mare parte din ceea ce aduce această comunicare am văzut într-un vis conștient. Și cred că nu sunt singura pentru că eram ca într-o sală de cinema în care, mai mulți, vizionam acest ”film” care prezenta ”Istoria Trezirii Omenirii”. Deși știam că-l vizionăm din viitor, eram, în același timp, și în filmul care se derula în fața ochilor noștri. Vizionam o realitate/linie temporală în care Omenirea a învins. Visul s-a mai repetat încă o dată, dar a doua oară eram mai implicată în ”film” decât prezentă în sală, cu toate că știam că sunt și în sală. Detaliile au diferit puțin, dar rezultatul, nu. Ceea ce am înțeles din asta este că ”nimic nu-i bătut în cuie”, dar că oricare ar fi calea pe care vom ajunge la final, rezultatul pentru Omenire nu se schimbă.


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.