marți, 8 decembrie 2020

Monoliți și Canari


 Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

7 Decembrie 2020 

Sunt Unul. 

Am simțit nevoia să canalizez, o ”chemare” ai putea spune, în timp ce eram afară mai devreme. Se întâmplă ceva ce necesită o atenție imediată? 

De asemenea, am tot vărsat lichide toată ziua până acum. Nu sunt sigură ce înseamnă asta.

M-am întrebat ce este cu monoliții. 

Sunt subiecte importante pentru unele evenimente viitoare. Sunt evenimente care vor avea loc pe planeta voastră, pe Pământ. Ele privesc mai multe lucruri. 

Monoliții pot fi discutați, da, dar nu în totalitate. O parte din scopul lor nu poate fi dezvăluit. Ei nu sunt de origine pământeană. Pe măsură ce au fost observați, cu mult mai mulți decât știți voi, unii oameni încearcă să intervină. Acest lucru este făcut din frică și este nepotrivit. Monoliții nu sunt meniți să provoace daune. Ei sunt instrumente folosite de frații voștri din afara planetei ca să vă ajute în timp ce voi faceți pașii următori. 

Cei care au acces la unul dintre ei nu vor deveni cu nimic mai înțelepți pentru că au făcut acest lucru. Cei care au acces la ei vor rămâne perplecși și nu vor dezvălui acea noțiune.

Începutul lucrurilor pe planeta voastră începe cu aceste ”observări”. Mai multe ”aterizări” de lucruri neobișnuite vor fi observate înainte ca oricare dintre ele să aibă sens sau să devină un eveniment unificat la care asistați. 

”Stângăcia” voastră sunteți voi ajustându-vă la vibrațiile de astăzi ale Pământului. Acestea se intensifică, cresc și vă mișcă, iar voi fie nu le observați, nu vă dați voie să curgeți cu ele, fie vă gândiți că asta înseamnă că este nevoie de o mișcare mai rapidă. Literalmente, voi aveți acum două frecvențe separate. Ele se mișcă cu viteze diferite ca să facă aceleași lucruri și, astfel, se ciocnesc sau se izbesc una de cealaltă – creând haos. Ceea ce simțiți aici și astăzi, sunt începuturile haosului care în curând vă va înghiți planeta și pe toți de pe ea. Începe. 

Explică, te rog, ce se va întâmpla. Acum câteva zile, am simțit o frică reală cu privire la asta. A fost alarmant și neașteptat. 

Poți fi conștientă fără să-ți fie frică. Face parte din trezire. Sunt exemple fizice și concrete ale iluziei care vor trebui expuse. Expuse tuturor.  

Ați auzit că alegerile prezidențiale din Statele Unite sunt un catalizator. Alegerile continuă, în timp ce ultimul punct de sprijin (descris ca un loc în care cineva își poate ține un singur picior ca să nu alunece în hău n.t) al controlului și puterii masive le alunecă controlorilor printre degete. Veți asista la starturi false și la ceea ce pare a fi multe fapte absolut negate, distruse sau inversate. Așteptați-vă la asta și veți trece mai ușor prin ele. 

Controlorii se luptă pentru viața lor. Se luptă pentru supremație. Se confruntă cu o alegere: fie moartea, fie premiul puterii supreme asupra galaxiei.  

Ceea ce voi vedeți este doar coada câinelui. Se petrec mult mai multe cu restul corpului acestei rase – cu mult mai multe. 

Ceea ce ai simțit astăzi ca urgență este o combinație de evenimente care accelerează mult încheierea față de ceea ce se aștepta. 

Se știa dintotdeauna că va fi o  ciocnire – ciocnirea titanilor. Pentru că voi ca rasă v-ați unit și i-ați întrecut pe acești controlori aflați la putere. Nu sunt siguri încă de acest lucru – ei încă nu știu asta. Dar o bănuiesc. Fiți puțin atenți la ceea ce știrile prezintă ca negări și inversări suplimentare. Acestea vor continua.  

Vă aflați în stadiul acestui efort în care ceea ce trebuie să faceți este să continuați să împingeți. Să continuați să mergeți înainte. Ciocnirea este inevitabilă și va fi resimțită la nivel global.  

Ceea ce fiecare dintre voi puteți face este să vedeți adevărul apărând. Vizualizați susținere din orice sursă și formă care este cea mai reală și mai efectivă pentru voi. Aceasta este lumea voastră și voi sunteți cei care să definiți/decideți aceste ultime momente. Le veți experimenta așa cum doriți. Le veți experimenta așa cum credeți că vor fi. 

Va exista un efect global. 

Există interpretări personale ale acestora. De asemenea, fiecare dintre voi sunteți pregătiți sau în măsură să înțelegeți momentele care urmează într-o măsură diferită și puncte de vedere asortate. Nu este vorba de faptul că există mai mult de un eveniment. Este vorba de faptul că sunt mulți ochi care sunt martori la actul final al acestei următoare faze a evoluției omului – suveranitatea. 

Pentru ca acest lucru să se desfășoare și să fie înțeles în deplinătatea lui – fiecare parte componentă trebuie să fie activată și folosită. Omenirea continuă să se acorde fin acestui final. Încă nu este finalizat sau ”bătut în cuie”. Totuși, se apropie acum cu repeziciune. 

Acesta este motivul pentru care au apărut monoliții și faptul că îi observați. De asemenea, catastrofele tale lichide de astăzi. Așteptați-vă la alți markeri și notați-i. Ați proiectat aceste momente cu finețe și iubire pentru fiecare componentă. Așa cum Gaia își orchestrează momentele să se sincronizeze și armonizeze cu ceea ce este vocea voastră universală – așa faceți și voi. Totul pentru binele cel mai mare și mai înalt al numărului maxim posibil de oameni. 

Participați, creați și sunteți martorii unui moment uluitor. Așteptați-vă să fiți surprinși, dar să nu vă fie teamă. 

Oamenii iubesc finalurile surpriză, iar acesta unul se apropie acum de voi. 

Mulțumesc* 

 

*Câteva note despre imaginile și emoțiile experimentate în timpul acestei conversații. Ceea ce am simțit la început a fost că omenirea se unește și că efectul acestui fapt este mai puternic decât a fost înțeles la început. Există această putere de neegalat în numărul nostru. Am văzut mase de oameni împreună, iar capacitatea lor de a manifesta a fost incredibilă. Acest lucru a fost clar în vizualizarea ciocnirii titanilor. Nu există nici o concurență, nici un adversar pentru o rasă umană unită. 

Am simțit, de asemenea, că unii dintre monoliții raportați recent pot fi copii artificiale ale primilor care au fost detectați și puși acolo de către oameni. Nu sunt sigură de acest lucru, dar există un fel de cacialma cu aceștia, deoarece toate părțile i-au observat și au acum acces la ei. 

În ceea ce privește lichidele pe care le-am vărsat, ei bine, m-am simțit precum canarul în colivie din povestea cu mina de cărbune; un vestitor al lucrurilor care se petrec și care vor fi în curând simțite pe scară largă. Astăzi au fost trei incidente separate și asta doar în prima parte a zilei!


Notă personală

În timp ce traduceam acest mesaj ceea ce eu am perceput ca Omenire nu era reprezentată doar de oamenii din ziua de azi. Mi-au apărut chipuri ale unor străbuni de care noi nici n-am auzit pentru că existența lor ne-a fost ascunsă. Omenirea era ”câtă frunză, câtă iarbă” și toți cei prezenți sunt mai mult decât ne-am putea noi imagina atunci când spunem om. 

În ultimele săptămâni am spus de două ori ”S-a terminat. Am câștigat.” și de fiecare dată am spus-o atunci când lucrurile păreau că stau exact pe dos. Da, ȘTIU că am câștigat bătălia finală, mai rămâne doar să experimentăm în fizic bucuria și euforia victoriei. 




Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.