duminică, 20 decembrie 2020

Trăind în Lumină și în Întuneric

 

Maestrul El Morya prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, sunt Maestrul El Morya, supraveghetorul Razei Întâia a Luminii care emană vibrațiile și calitățile atât de puternice ale Creatorului ale determinării, curajului, acțiunii și planului divin. 

Atât de multe pot fi obținute de la Raza Întâia a Luminii, totuși, vin astăzi la voi ca să vă ajut să recunoașteți două energii atât în ființa voastră cât și în jurul vostru. Doresc să vă ajut să câștigați o acceptare mai profundă a acestor două energii care să vă propulseze înainte în evoluția voastră spirituală, precum și să vă ușureze existența în vremurile actuale de pe Pământ. Aceste două energii despre care vă vorbesc sunt lumina și întunericul. Vreau să clarific mai întâi că atunci când spun lumină mă refer la vibrațiile și frecvența Creatorului care sunt eliberate și transmise prin întregul Univers al Creatorului și prin toate ființele. Atunci când vorbesc despre întuneric nu vorbesc neapărat despre energiile negative, nici despre ceea ce ați putea numi entități, fantome sau oricare altele de acest fel. Vorbesc despre opusul luminii, limitările, granițele, blocajele și acele locuri în care vibrația Creatorului nu curge. Vorbesc despre limitările din ființa și realitatea voastră care pot fi recunoscute ca gânduri și emoții negative. De fapt, atunci când vorbesc despre întuneric, vorbesc despre orice ce crează separare între voi și Creator. În mare parte eu, Maestrul El Morya, vorbesc despre aceste energii și frecvențe ca fiind în ființa voastră și create de voi. 

Adeseori, atunci când sufletele sau ființele vorbesc despre întuneric, acesta este văzut ca fiind dușmanul, ceva ce poate a ieșit de sub control, ceva ce a ieșit de sub controlul vostru și dincolo de responsabilitatea voastră. Când eu, Maestrul El Morya, vorbesc despre întuneric, vorbesc despre energiile pe care voi și alții le-ați creat sau co-creat. Puteți recunoaște că voi puteți crea întunericul din viața voastră? Puteți crea limitările, blocajele, granițele și experiențele negative din viața voastră? Pe toate din cauza rănilor sau credinței în separare, fără să vă conștientizați pe deplin adevărul și esența. Asta este ceva ce poate fi atât interesant, cât și provocator de recunoscut. 

Mai întâi creați lumina care sunteți și o experimentați în realitatea voastră. Creați întunericul care este prezent în voi și în realitatea voastră, ambele curg prin voi din Creator. Energia, așa cum se extinde din Creator, este aceiași, este o singură energie. Ca să vă fie mai ușor să înțelegeți, am putea spune că energia care se extinde din Creator este aurie. Primiți această energie aurie, după care alegeți, atât conștient cât și inconștient, ce să creați. Să creați lumină, poate lumina este roz, să creați întuneric, poate lumina este gri și puteți conștientiza că ați folosit aceiași energie, energia aurie, ca să creați atât energie roz cât și gri, lumină și întuneric. Asta înseamnă că totul provine din Creator, totuși, nu totul este voință divină, nici planul divin al Creatorului. Fiecare ființă de pe Pământ are liber arbitru, folosește energia Creatorului ca un combustibil ca să manifeste și creeze o experimentare pe Pământ. Asta este o mare responsabilitate, atunci când recunoașteți acest lucru, vă ajută să vă asumați cu adevărat responsabilitatea pentru realitatea voastră, pentru procesul vostru de ascensiune, pentru acțiunile și reacțiunile voastre înțelegând că pur și simplu primiți energia Creatorului și apoi depinde doar de voi ce creați cu această energie. 

Ați putea spune că nu doriți să creați întuneric, doar lumină; cu toate acestea există obiceiuri greșite, neînțelegeri, răni, iluzii care crează toate ceea ce ați putea eticheta drept întuneric. Fiecare experimentare, fiecare energie, fiecare creare a întunericului s-a născut odată cu lumina Creatorului prin ființa voastră și prin alții. Înseamnă asta că aceste energii trebuie să fie aruncate sau ignorate? De fapt, înseamnă că ele au nevoie de mai multă atenție, mai mult din explorarea și acceptarea voastră. Atunci când acceptați întunericul interior, el se transformă în curând în lumină sau, ați putea spune, înapoi în combustibilul Creatorului. În anumite privințe, el a fost mascat ca fiind altceva ca să vă avertizeze asupra modului în care operați mental, emoțional, fizic și chiar spiritual. Vă avertizează să înțelegeți modul în care operați, care este focalizarea voastră, relația cu voi înșivă și cu Creatorul. 

Adeseori sufletele doresc să se focalizeze doar asupra luminii alegând să ignore întunericul. Acest lucru poate crea și mai mult un sentiment de iluzie pentru că vă ignorați și nu vă acceptați pe deplin, crează un dezechilibru în ființa voastră. Deși este mai vesel să rămâneți în lumină, să acceptați lumina, să experimentați curgerea luminii Creatorului prin voi și să creați din aceasta, nu puteți ignora cu adevărat întunericul, limitările, granițele, blocajele și așa mai departe. Ați putea spune că acestea vă coboară vibrația, dar, de fapt, ele vă stânjenesc vederea luminii. Atunci când vă focalizați numai pe lumină deveniți neîmpământați și dezechilibrați, pierzând până și controlul asupra realității. Voi sunteți proiectați să trăiți în două realități, cea fizică și cea energetică, în lumină și întuneric, acceptându-le pe ambele simultan, dar, desigur, lucrând prin întuneric, recunoscând modul în care întunericul vă învață și vă ghidează. Precum și să recunoașteți modul în care lumina reprezintă tot ceea ce sunteți și vă inspiră să vă extindeți conștientizarea, amintindu-vă că sunteți o ființă nelimitată, natura infinită și esența Creatorului. Sunt atât de multe de explorat în lumină, în timp ce vă conectați cu lumina, ea vă extinde conștientizarea și vă permite să vă conectați cu esența naturală a ființei voastre. Atât lumina cât și întunericul au roluri specifice în viața voastră. 

Există, de fapt, întuneric în realitatea Pământului sau este pur și simplu creații ce provin din separare, iluzie, neînțelegere, răni care pur și simplu este nevoie să fie vindecare și recunoscute? 

Ca ființă, ca ființă de lumină, vă este teamă de întuneric? 

Sunteți dispuși să vă aduceți lumina în întuneric? 

Sunteți dispuși să acceptați întunericul, prin urmare să susțineți spațiul ca întunericul să se vindece indiferent dacă a fost creația voastră sau creațiile altora? 

Asta este ceea ce vi se cere, atât în ființa voastră, cât și în realitatea de pe Pământ. Să mențineți spațiul în care lumina și întunericul să se integreze, ca vindecarea să aibă loc sau ca energiile să fie rezolvate în întuneric și pentru lumină. Să fie adusă inspirație și expansiune, energia infinitului, ca să treceți dincolo de granițe, blocaje și să recunoașteți ce este posibil. 

Când sunteți echilibrați, când sunteți dispuși să acceptați întunericul și lumina în voi și pe Pământ, mențineți spațiul ca ambele să se unească, să fie rezolvate, să sintetizeze, ca un rezultat și o posibilitate mai mare să se manifeste, asta este ceea de ce este nevoie acum. Să trimiteți lumină în întuneric este ca și cum ați ignora întunericul. Să vă temeți de întuneric este ca și cum ați ignora lumina. Este nevoie ca ambele să fie acceptate, recunoscute, să mențineți spațiu ca ambele să fie experimentate ca ființa voastră să proceseze ceea ce este necesar pentru Pământ și pentru voi înșivă. Nu vorbim de întrupare, ci de recunoaștere; recunoașterea a ceea ce are loc, fiind inspirați, fiind ghidați către ceea ce este necesar acum. 

Eu, Maestrul El Morya, sunt prezent să fiu în serviciu, vă rog să mă chemați spunându-mi numele, ori de câte ori doriți. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, 


Eu sunt Maestrul El Morya


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.