luni, 21 decembrie 2020

Triunghiul Păcii

Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Gabriel. Vin cu frecvențele armonizate echilibrate ale Creatorului, creativitatea și lumina supremă a Creatorului pe care le împărtășesc acum cu voi. 

Primul meu dar 

Vă invit ca în acest moment pur și simplu să inspirați, să inspirați lumina pe care o împărtășesc cu voi și să expirați știind că emanați această lumină în toate direcțiile. Să inspirați și să expirați este o experiență atât de normală pentru voi ca ființă umană și, totuși, este important să recunoașteți cât de puternică poate fi, mai ales atunci când alegeți ce să inspirați. Lumina, frecvențele, conștiința, înțelepciunea, chiar și activările și trezirile de la Creator.   

Respirația voastră are capacitatea de-a vă activa fiecare aspect al ființei voastre de la nivel fizic la nivel energetic prin simpla inspirare și expirare cu scop și intenție. La fel de simplu ca respirația poate fi să creați o trezire spirituală în ființa voastră. Când ajungeți să înțelegi în totalitate această experimentare, că un ciclu al respirației voastre vă poate activa întreaga ființă, începeți să vă dați seama că ascensiunea poate avea, de fapt, loc destul de repede și de ușor. De multe ori, nu este nevoie de muncă din greu, dedicare sau chiar focalizare pentru perioade lungi de timp. Când intențiile voastre sunt pure și credeți în intențiile voastre, atunci ascensiunea poate avea loc foarte ușor și rapid. Eu, Arhanghelul Gabriel, vă încurajez să practicați acest lucru în zilele care urmează. Poate că doriți să-mi atrageți energia, cerându-mi să-mi eman lumina către voi, să-mi inspirați lumina cât mai profund posibil. Poate doriți să o țineți în ființa voastră pentru o clipă și apoi să expirați lumina cât mai profund și expansiv posibil, știind că lumina pe care ați acceptat-o, radiată în întreaga voastră ființă și în jurul vostru, crează schimbările, transformările și trezirea necesare. 

Apoi, puteți sta preț de câteva clipe doar ca să recunoașteți trezirea, transformarea care are loc în ființa voastră. Nu este neapărat nevoie să o înțelegeți, doar să o recunoașteți, să o acceptați, să fiți prezenți cu schimbările care au loc în ființa voastră. Puteți face acest lucru cu orice ființă, orice sursă de lumină cu care vă simțiți ghidați să vă conectați. Eu, Arhanghelul Gabriel, vă încurajez ca în zilele următoare să explorați și să experimentați această practică. Cu cât mai mult explorați această practică, cu atât mai senzitivi veți deveni la transformările care au loc. Cu atât mai în măsură veți fi să înțelegeți ceea ce se întâmplă cu adevărat în ființa voastră. Acesta este darul meu simplu pentru voi, mai ales în acest moment. Este un mod minunat să încheiați un an, să vă îmbunătățiți simțurile, abilitățile spirituale și intuiția în pregătirea pentru un an nou. Eu, Arhanghelul Gabriel, simt că pe măsură ce atât de multe energii se ancorează acum în Pământ, practica pe care am împărtășit-o cu voi vă va ajuta să rămâneți echilibrați și împământați, astfel încât să puteți călări valurile cu ușurință și perfecțiune, știind că aveți un instrument și capacitatea de a vă susține. 

Al doilea dar al meu 

Al doilea dar pe care eu, Arhanghelul Gabriel, vreau să-l împărtășesc cu voi este cunoscut ca Triunghiul Păcii. Acest dar are rolul să vă susțină să rămâneți echilibrați, armonizați, împământați și conectați cu pacea voastră interioară. Atunci când vă conectați cu pacea voastră interioară, vă lăsați adevărul interior să înflorească și să radieze susținându-vă în moduri care vă sunt necesare și de care aveți nevoie. 

Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să vă îndrum să creați Triunghiul Păcii:

Mai întâi, invitați-mă pe mine, Arhanghelul Gabriel, să vin și să stau în fața voastră.

Apoi, vă invit să alegeți două ființe de lumină cu care doriți să lucrați, care reprezintă pentru voi frecvența și vibrația Păcii Creatorului. Lăsați aceste două ființe să se așeze de fiecare parte a voastră, creați un triunghi al cărui centru sunteți voi. Fiecare dintre aceste ființe trimit energie în ființa voastră. Voi sunteți miezul acestui triunghi, dați-vă voie să primiți lumina, pacea care vă este transmisă. 

Acum chemăm din Tărâmul Angelic Triunghiul Păcii ca șablon, rețea energetică și triunghi. El este holografic și multicolor în timp ce este și translucid. Când sunteți pregătiți acest Triunghi al Păcii va fi coborât asupra voastră astfel încât să vă aflați în interiorul lui. Acest Triunghi al Păcii devine aproape o piramidă. În timp ce se așează la picioarele voastre, energiile urcă în sus într-un punct aflat deasupra capului vostru. Fiecare dintre ghizii pe care i-ați ales stau la unul dintre puncte. Vibrația păcii în acest Triunghi al Păcii din Tărâmul Angelic este extrem de puternică și pură. Eu, Arhanghelul Gabriel, vă invit pur și simplu să vă așezați, să respirați cu scop și intenție în timp ce vă aflați în Triunghiul Păcii. 

După ce ați experimentat câteva cicluri de inspirație și expirație, eu, Arhanghelul Gabriel, vă încurajez să contemplați pacea. 

Ce este pacea? 

Ce înseamnă ea pentru voi? 

Cum percepeți pacea, vă va influența ființa și realitatea, precum și creațiile? 

Contemplați acest lucru câteva momente, apoi începeți din nou ciclul respirației cu intenție. 

Acordați-vă câteva momente de pace și liniște să conștientizați ce se manifestă? Ce se transformă? Ce este creat? 

Îi puteți cere păcii să vă asiste în anumite zone ale ființei voastre și domenii ale realității voastre. Apoi, când ați terminat, eu, Arhanghelul Gabriel, vă invit să trimiteți Triunghiul Păcii în Mama Pământ, dăruind această vibrație a păcii și trezirea păcii Mamei Pământ și tuturor ființelor. 

Practica mea este simplă, atunci când lucrăm cu vibrația păcii trebuie să fie doar simplă. În următoarele zile vă invit să conștientizați unde poate lipsi pacea. Conștientizați dacă emanați pace din ființa voastră sau dacă măcar credeți că pacea este prezentă în voi. Recunoașteți acțiunile voastre inspirate de pace, recunoașteți acțiunile altora și modul în care aceștia crează pace în realitatea și existența voastră. În timp ce examinați vibrația păcii în realitatea și existența voastră, veți observa că rămâneți echilibrați, împământați și că ascensiunea voastră se accelerează cu ușurință. 

Vă iubesc mult, vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Gabriel


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.