sâmbătă, 5 decembrie 2020

Următorul Pas

 



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron, supraveghetorul și îndrumătorul Tărâmului Angelic. Vin cu iubire angelică, pace angelică și înțelepciune angelică. Vă dăruiesc tot ceea ce eu sunt și tot ceea ce am primit de la Creator, tot ceea ce curge prin mine puteți primi și întrupa. Dați-vă voie să recunoașteți că sunteți o exprimare a Creatorului. Sunteți un dar. În mod constant vă oferiți energia, energia pe care o primiți de la Creator pentru voi înșivă și lumea din jurul vostru. Acesta este scopul vostru, este existența voastră, este ceea ce v-ați născut să faceți. Puteți primi energiile mele cu ușurință și în mod deschis. 

Recunoașteți că sunteți o exprimare a Creatorului care dăruiește în mod constant energia Creatorului celor din jurul vostru? 

Este ceva ce vă încurajez să contemplați, să întrupați cu adevărat, în care să aveți încredere și să trăiți. O astfel de încredere și înțelegere va crea numeroase tranziții nu numai în perspectiva voastră, în modul în care existați pe Pământ, în călătoria voastră spirituală, avansare, co-creația și comunicarea voastră cu toate ființele și cu Creatorul. Prin această simplă contemplare voi vă îmbarcați deja în următorul pas al procesului vostru de ascensiune. 

Procesul vostru de ascensiune este legat de toți 

Procesul vostru de ascensiune este legat și conectat cu procesul de ascensiune al tuturor ființelor, mai ales al celor de pe Pământ și, desigur, al Mamei Pământ. Asta înseamnă că ceea ce faceți, creșterea vibrației și frecvenței voastre influențează toate ființele de pe Pământ și pe Mama Pământ, precum și calea ascensiunii pentru toți. Se poate spune și că cei de pe Pământ vă influențează și ei la rândul lor. Cu toate acestea, dacă vibrația voastră este înaltă, atunci veți fi influențați doar de vibrațiile înalte deoarece orice vibrații mai joase vor fi pur și simplu îndepărtate. Dacă recunoașteți că procesul vostru de ascensiune este corelat cu al tuturor și cu procesul de ascensiune al Pământului, atunci vă înțelegeți, sau începeți să vă înțelegeți, rolul și scopul. Cu cât mai mult vă dați voie să evoluați spiritual, cu atât mai mult vă creșteți vibrația și avansați în ascensiunea voastră, cu atât mai mult îi veți ajuta pe alții să facă același lucru. Să evoluați spiritual poate însemna să vă creșteți vibrația, să vă conectați cu divinul din voi, să aveți grijă de corpul vostru, să vă asigurați că experimentați situații și experiențe împlinitoare și inspiratoare în realitatea voastră, să fiți o exprimare a iubirii, să fiți o exprimare a vibrațiilor vindecătoare. Orice ce percepeți ca fiind calea voastră spirituală și ca pe o creștere și emanare a vibrației voastre energetice, este momentul să faceți acel lucru. La fel ca o locomotivă care trage vagoanele, vibrația voastră va crea un impuls care crează o trezire și o deschidere pe care alții să o urmeze. Asta nu pentru că sunteți un învățător și nici pentru că alții vă vor urma. Este ca și cum s-ar crea o vibrație și un flux de energie astfel încât alții să se poată trezi într-un mod care este potrivit pentru ei, recunoscând că sunt legați cu toate ființele și cu procesul de ascensiune și că vibrația lor influențează trezirea altora. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să devină o povară a responsabilității pentru voi, are mai mult rolul să vă inspire să obțineți ceea ce ați visat în evoluția voastră spirituală. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă întreb acum, sunt situații și experimentări pe care doriți să le întrupați pentru calea voastră spirituală? 

Cel mai probabil, vă cunoașteți deja visele pentru calea voastră spirituală. Dacă nu, faceți-vă timp să explorați. Ce doriți să obțineți? Vă puteți recunoaște calea și călătoria spirituală? Pe măsură ce recunoașteți ceea ce vreți să experimentați pe calea și în avansarea voastră spirituală, voi creați următorul pas al ascensiunii voastre. Următorul pas al ascensiunii voastre este să obțineți ceea ce visați pentru calea voastră spirituală sau cel puțin să faceți câțiva pași către scopul vostru. Energiile sunt pregătite să vă susțină, amintiți-vă că eu, Arhanghelul Metatron, am menționat că ascensiune voastră este conectată cu toate ființele. Cu cât mai mult puteți obține din ceea ce vă doriți pe calea voastră spirituală, cu atât mai mult veți crea un impuls de energie. Veți crea o trezire și o deschidere pe care ceilalți să o urmeze, ca ceilalți să acceseze ceea ce ei au nevoie. Atât de multe energii intră acum în lumea voastră ca să vă susțină, să vă încurajeze să creați noi posibilități, noi treziri, noi vindecări, încât cu adevărat totul și orice este posibil. Este deosebit de important să vă focalizați mintea și atenția pe ceea ce doriți să obțineți în evoluția voastră spirituală. 

Următorii pași înainte 

Pașii necesari de făcut înainte sunt în primul rând să-i predați Creatorului ceea ce doriți să experimentați, ca apoi să primiți de la Creator ceea ce i-ați predat. 

Creatorul va transforma ceea ce i-ați predat, visele voastre și ceea ce doriți să experimentați în călătoria voastră spirituală. Creatorul va adăuga energie, le va transforma, le va avansa, le va purifica și apoi vi le va returna ca voi să le primiți, ca voi să le întrupați. Primirea de la Creator în ființa voastră a ceea ce i-ați predat Creatorului va fi inspiratoare și puternică, creând numeroase schimbări în ființa, energia voastră, în chakrele și perspectivele voastre. Va crea următorul pas, un nivel mai înalt de evoluție pentru voi și, prin urmare, pentru toți ceilalți. 

Următorul pas pentru fiecare persoană va fi diferit. Este nevoie de curaj să faceți acest pas următor. Primirea energiei de la Creator va crea curajul, inspirația, puterea, impulsul interior să faceți ceea ce este necesar. În timp ce primiți această energie, contemplați dacă există ceva în ființa voastră care să vă oprească să faceți acest lucru acum. Fiți sinceri cu voi înșivă. Dacă există, predați-l Creatorului, invitându-l pe Creator să vindece și să transforme orice frici sau limitări într-o energie pozitivă iubitoare care să vă susțină în continuare. Continuați să faceți acest lucru până când vă simțiți pregătiți să vă angajați în următoarea etapă a evoluției voastre spirituale. Ar putea dura câteva minute, ore sau zile. Veți ști când sunteți pregătiți, apoi, dați-vă voie să acceptați pe măsură ce primiți energia de la Creator. 

Care este cu adevărat următorul vostru pas? 

V-ați putea întreba ”Care este cu adevărat următorul pas în procesul meu de ascensiune?” Dați-vă voie să primiți din nou din interiorul ființei voastre. 

Munca voastră în co-creație cu Creatorul vă va pregăti pentru energiile, înțelepciunea, adevărul care este pregătit să se trezească în ființa voastră și care curge de la Creator spre voi prin întregul Univers al Creatorului ca voi să-l folosiți, întrupați și exprimați. 

Când simțiți că acest proces s-a încheiat puteți trimite energia prin picioarele și tălpile voastre, prin chakra voastră rădăcină, prin chakra steaua pământului în Mama Pământ ca simbol al împământării și întrupării a tot ceea ce ați primit. Amintiți-vă, următorul vostru pas este unic pentru voi. Cu toate acestea, Creatorul este gata să vă ghideze în următorul pas al avansării voastre spirituale, să co-creeze împreună cu voi și să vă accelereze ascensiunea. 

Este momentul să o faceți acum. 

Eu, Arhanghelul Metatron, sunt prezent cu voi, întotdeauna susținându-vă și asistându-vă. 

Mulțumesc.

Arhanghelul Metatron 


Traducerea Monica Poka

Link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.