luni, 7 decembrie 2020

Simțiți-vă purtați de vântul vieții

 


Mama Maria prin Pamela Kribbe 

Dragi prieteni, 

Eu sunt Mama Maria și vă aduc o energie blândă. Aveți nevoie de ea, pentru că ați fost răniți de viața de pe Pământ. Acele răni pot deveni uneori atât de profunde încât vă pierdeți direcția și vă întrebați dacă puteți face față acestei vieți. Vă întrebați dacă o puteți duce și care este sensul la toate acestea.  

Mai întâi, vreau să vă conving cât de măreți sunteți, cât de curajoși și de frumoși sunteți. Aș dori să vă puteți vedea prin ochii mei. Văd curajul și determinarea din inima voastră. În ciuda durerilor prin care ați trecut, este o flacără în voi, un impuls interior să faceți față acestei vieți. 

Sunteți ca o pasăre, o frumoasă pasăre cerească care a fost întemnițată într-o închisoare întunecată, umedă și mucegăită. Totuși, ați venit să faceți unele lucruri în acea închisoare. Ați venit să regăsiți un copil care este ascuns într-unul din colțurile sale. Acel copil a fost hipnotizat de frică, de ideile restrictive ale altor oameni, de societatea din jurul lui. Acea închisoare nu este reală, dar pentru copil, este: pereții sunt foarte puternici și încăperea este foarte întunecată. Ați venit să salvați acel copil. Există o cale de ieșire din acea închisoare, dar mai întâi trebuie să găsiți copilul. 

Imaginați-vă că sunteți prezenți în acea cameră întunecată sub forma unei păsări sau a unui înger; corpul, esența voastră radiază lumină. În acel spațiu umed și mucegăit voi emanați o lumină blândă, albăstruie. Copilul vede acea lumină și simte că ceva tresare în inima lui pentru că recunoaște în voi energia de Acasă, a încrederii și luminii. 

Îi spuneți acelui copil: ”Ieși afară! Vino la mine, sunt mama ta.” Simțiți acea energie a mamei în voi, căldura din inima voastră; empatia pe care o aveți pentru ceea ce este vulnerabil, pentru ceea ce este distorsionat și rupt în voi și la fel și în ceilalți. Simțiți blândețe în inima voastră. Cu toții purtați energia mamei în voi. 

Am fost o reprezentată a acelei energii a mamei în viața mea de pe Pământ când am fost mama lui Jeshua. Dar această energie este o energie universală, o energie care dă viață, care protejează, dar care și dă libertate. Această energie vine la voi și cea mai profundă dorință a mea este să o recunoașteți în inima voastră pentru că aveți mare nevoie de această energie ca să vă vindecați. 

Lăsați copilul să vină acum spre voi și întâmpinați-l cu ochii și cu brațele deschise. Poate că copilul se simte neglijat și este speriat sau ostil, trist sau vulnerabil. Uitați-vă la el, luați-l în brațe și mângâiați-l. Nu încercați să schimbați nimic, doar învăluiți copilul cu blândețea de care are nevoie. 

Atunci când acceptați total copilul așa cum este, sunteți una cu el; îl recunoașteți ca fiind voi înșivă. Copilul interior nu este ceva separat, o ființă separată; este un aspect al vostru, al sinelui vostru pământesc. Dar pentru că voi, ca ființă umană, sunteți înclinați să vă suprimați sau neglijați emoțiile, o parte din voi a devenit blocată, pentru că nu și-a putut manifesta spontaneitatea. Poate ar fi de ajutor să vă vizualizați copilul interior și să-l întâlniți în acest fel. Amintiți-vă însă că sunteți una cu acest copil; el este spontaneitatea vieții din voi. Emoțiile, pasiunile sale fac parte din viața în sine. 

Acum, simțiți energia vieții din acest copil, inocența și bucuria originală. Fiecare copil este plin de bucurie și de voința de a trăi, de-a explora și experimenta viața. Lăsați energia vieții originală a acestui copil să intre din nou în corpul și în câmpul vostru de energie. Nu durerea și povara trecutului, ci vibrația și inspirația originală a acestui copil. Dați-vă seama că acest copil este indestructibil. 

Ați trecut prin multe vieți cu multă traumă și durere. Cu toate acestea, copilul din voi dorește încă să trăiască, dar are nevoie de atenția și grija voastră. Din acest motiv, trebuie să-l învăluiți în iubirea voastră și să zburați împreună cu copilul din acea închisoare umedă. Găsiți o modalitate să faceți acest lucru. Poate că pereții se prăbușesc de la sine sau se deschide larg o fereastră sau găsiți o cale de ieșire. 

Apoi, deschideți-vă aripile și dați-vă voie să plutiți în aer și să vă simțiți liberi. Simțiți-vă protejați de puternicele aripi ale acestei păsări sau înger. Știți că sunteți într-adevăr purtați în viață – nu trebuie să o faceți singuri. Atunci când vă ascultați inima, în jurul vostru sunt forțe care vor să vă ajute – din nou și din nou. 

Trebuie să vă simțiți liberi să faceți greșeli, pentru că a greși este foarte uman. Sunteți aici să învățați – sau mai degrabă să vă jucați și să încercați tot felul de lucruri – și s-ar putea să vă împiedicați și să cădeți atunci când faceți acest lucru. Acordați-vă această libertate, așa cum un copil învață să umble sau să se dea cu bicicleta. S-ar putea să cădeți și să vă juliți genunchii, dar nu fiți prea duri cu voi înșivă în legătură cu ”greșelile” pe care le-ați făcut. Ridicați-vă și simțiți susținerea pe care o primiți din partea Universului. Simțiți-vă purtați de vântul vieții. 

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție. Simțiți energia iubirii adunată aici în jurul vostru.

 

© Pamela Kribbe




Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.