vineri, 18 decembrie 2020

Chiar dincolo de orizont există o lume nouă – Consiliul

 

Prin Ronald Head 

În ultimele luni, cu toate că nu am comunicat cu voi, ați observat, dacă sunteți cu adevărat conștienți, că o mare parte din ceea ce v-am spus înainte s-a întâmplat. Și, din nou, dacă sunteți conștienți, veți observa că ritmul acestor schimbări a crescut în mod dramatic. Acum vă vom oferi ceea ce voi numiți ”indicii”. 

De-acum până în primele zile ale noului vostru an calendaristic, o schimbare masivă, fără precedent, va avea loc. V-am spus de nenumărate ori că este posibil să vă fie foarte greu de experimentat. Iar voi ați răspuns ”Aduceți-o”. Fiți pregătiți să-i ajutați pe cei din jurul vostru. Acest lucru NU va fi ușor de făcut. Dacă doriți să profitați la maxim de acest lucru, considerați-o ca pe o oportunitate să exercitați tot ce este mai bun din ceea ce credeți despre voi și să fiți disponibili tuturor celor care vă cer ajutorul să înțeleagă momentul. Luați în considerare că și opiniile dure pot fi strigăte de ajutor. 

Va fi o schimbare scurtă, dar radicală. Multe lucruri sunt în pregătire. Vă va fi disponibil mult ajutor atât din mediul vostru material cât și din înalt. Nu vă forțați să vă înfrânați să le acceptați. 

Dacă descoperiți că este nevoie să acceptați că multe sunt împotriva multor lucruri pe care le-ați crezut a fi într-un anumit fel, înțelegeți că vina nu este a voastră. Ați fost mințiți în mod sistematic foarte multă vreme. Chiar și acum este așa. Dar există o lumină la capătul acelui tunel.   

Chiar dincolo de orizont există o lume nouă. Fiți pregătiți să acceptați cea mai bună dintre posibilități. Acesta este dreptul vostru din naștere. Sunteți creații divine ale lui Unu. Acum este momentul să aflați că acesta este Adevărul vostru. 

Acesta este sezonul celor mai vesele sărbători ale voastre. Faceți-le să fie așa.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.