duminică, 27 decembrie 2020

Razele Solare ale Începutului

 

Helios și Vesta prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, suntem Helios și Vesta. Noi suntem un singur suflet și, totuși, ne exprimăm ca energie masculină și energie feminină. Noi suntem supraveghetorii Nivelului Solar al Universului Creatorului și lucrăm îndeaproape cu Pământul și cu Nivelul Planetar. Scopul nostru este să aducem plenitudinea și completitudinea Creatorului ca să susținem apariția, contopirea și unificarea divinului masculin și a divinului feminin și să creăm o împământare echilibrată a luminii Creatorului. 

Multe suflete vin la noi să înțeleagă procesul unificării, să înțeleagă mai ales unificarea cu Creatorul. Acestea sunt, prin urmare, mult mai capabile să avanseze în procesul lor de ascensiune înțelegându-și scopul, întruparea Creatorului și cum să exprime vibrațiile și înțelepciunea Creatorului prin ființa lor. Suntem prezenți să fim în serviciul vostru, vă aducem lumina noastră și vă invităm să ne absorbiți lumina. Nivelul Solar are o culoare cupru aurie; imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că inspirați culoarea cupru aurie a luminii Creatorului. Ne-ați putea imagina ca pe un soare care strălucește asupra voastră încălzind, mângâind și susținând. 

Dorim să împărtășim cu voi că Razele Solare ale Luminii se ancorează acum în Pământ și în ființa voastră. Unele dintre ele curg prin soare, altele curg pur și simplu în ființa voastră prin planurile energetice. Energia pe care noi o exprimăm din Nivelul Solar ca Raze ale Luminii este cunoscută ca energia începutului sau energia nașterii. Energia pe care o împărtășim acum a fost transmisă în timpul nașterii Mamei Pământ și la începutul procesului de ascensiune a Pământului. Aceste energii sunt extrem de vechi, pure, sacre, activatoare și trezitoare pentru voi și pentru toți de pe Pământ, precum și pentru Mama Pământ. Mamei Pământ, această energie îi va readuce amintirea și poate și vouă, aducând noi energii, noi înțelegeri, înțelepciune și cunoaștere. Energia începutului din Razele Solare și Nivelul Solar a fost programată să susțină noi începuturi. Energia transmisă susține noi începuturi în ascensiunea voastră, în realitatea fizică, în perspectivele și emoțiile voastre, în toate aspectele ființei voastre. Acest lucru este potrivit pentru că este și scopul Tiparului Ascensiunii Noului Pământ, să creeze o pânză nouă, o pânză curată în care posibilități și oportunități expansive sunt disponibile să fie experimentate. Razele Solare nu numai că promovează activarea unui început, ele susțin un nou început în realitatea sau ființa voastră, orice ce este potrivit să vă susțină și avanseze procesul de ascensiune. Razele Solare ale începutului aduc, de asemenea, amintirea și revenirea abilităților și înțelegerii legate de începutul Pământului și începutul ascensiunii Pământului. Este ca o fuziune, o sinteză a două începuturi, în acest fel, energii sacre străvechi sunt aduse în noi tranziții, noi treziri, noi activări și transformări în ființa și realitatea voastră. 

Absorbirea Razelor Solare ale Începutului 

Nu știm care sunt noile începuturi care vor fi create pentru că noile începuturi vor fi personale pentru fiecare suflet. Vă invităm să absorbiți Razele Solare ale Începutului care curg din Nivelul Solar și de la noi, Helios și Vesta, Logosul Solar, în ființa voastră. 

În timpul meditației puteți cere să primiți Razele Solare ale Începutului. Imaginați-vă un soare care radiază asupra voastră, un soare cupru auriu care curge peste și prin voi. V-ați putea imagina chiar că existați în centrul acestui soare cupru auriu, respirând în lumina sa, primindu-i activările. 

Noul început aduce speranță, entuziasm, un sentiment de libertate sau eliberare, un sentiment că totul și orice este posibil. 

Recunoașteți aceste energii în ființa voastră pe măsură ce se clădesc, în timp ce inspirați, primind și absorbind Razele Solare. 

Trimiteți Razele Solare în Mama Pământ și invitați-i pe toți cei de pe Pământ să primească Razele Solare ale Începutului. 

În timp ce lucrați cu aceste Raze Solare, fiți deschiși la perspective, idei despre unde ar putea avea loc un nou început, cum ar fi nașterea unor noi energii prin ființa voastră, noi creații, noi circumstanțe și noi înțelegeri. Contemplați Razele Solare lăsând inspirația să vină la voi. 

S-ar putea să doriți să ne chemați pe noi, Helios și Vesta, să fim prezenți cu voi, să lucrăm cu voi și să aducem lumină și iluminare în conștientizarea voastră. 

S-ar putea să nu obțineți nici o înțelegere, dar vă rugăm să știți că activarea și noul început vor avea loc. Perspectivele și înțelegerile s-ar putea să apară pe măsură ce experimentați noi începuturi în realitatea sau în ființa voastră. 

Vă rugăm să folosiți această afirmație dacă doriți: 

”M-am deschis pe deplin să primesc noi începuturi.” 

Suntem prezenți să vă servim. 

Vă mulțumim,

Helios și Vesta, Logosul Solar


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.