marți, 22 decembrie 2020

Simboluri străvechi de vindecare


 Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Lord Melchizedek, eu sunt o conștiință, o sursă de lumină, o energie, un grup de suflete ați putea spune. Vin ca supraveghetor al Nivelului Universal al Universului Creatorului. Scopul meu este să primesc energia Creatorului și să o transmit peste tot în Universul Creatorului, în special celor de pe Pământ. 

Și scopul vostru este să primiți energia Creatorului și să o transmiteți prin întreaga voastră lume și existență. Fiecare ne conectăm în mod diferit cu energia Creatorului. Fiecare primim în mod diferit înțelepciunea și energia Creatorului, unul care este aliniat cu sufletul nostru, scopul și preferințele sufletului nostru. Asta înseamnă că fiecare ființă este unică, deoarece fiecare persoană este o exprimare a Creatorului și asta este ceea ce crează o imagine mai amplă a Creatorului. Este important să înțelegeți că exprimarea voastră a Creatorului vă susține pe voi înșivă și pe alții să-l accesați mult mai deplin pe Creator, acest lucru este valabil și pentru ceilalți și exprimarea lor a Creatorului. 

Eu, Lord Melchizedek, vin la voi astăzi să împărtășesc o perspectivă, aș vrea să împărtășesc cu voi că sunt energii, șabloane și simboluri care se activează din Pământ, se activează în special din Tărâmul Cristalin. Aceste energii, șabloane și simboluri sunt concentrate predominant pe vindecare, ele promovează vindecarea în corpul fizic și în corpurile energetice sau în câmpul auric. Aceste simboluri, șabloane și energii au fost așezate în anumite cristale în întreaga lume, în special în acele cristale care sunt înglobate în Mama Pământ. Pe măsură ce vibrația Pământului continuă să crească, cristalele emană aceste șabloane și simboluri. Ele au fost ancorate în cristale în vremuri străvechi cum ar fi Egiptul antic, Atlantida, Lemuria și atât de multe alte civilizații străvechi care au lucrat cu vindecarea și cristalele. 

Simbolurile și șabloanele care se activează sunt ca niște manuale cu instrucțiuni despre modul în care să fie vindecat corpul și ființa energetică, iar aceste instrucțiuni pot fi diferite de modul în care oamenii se vindecă acum pe Pământ. Instrucțiunile sunt de o vibrație mai înaltă; prin urmare, doar cei cu o conștientizare extinsă, o vibrație înaltă și o dorință de-a primi vor fi în măsură să acceseze aceste șabloane. Sunt numeroase șabloane și numeroase simboluri cu numeroase tipuri de vindecare. Simbolurile sau șabloanele cele mai aliniate cu capacitatea proprie de vindecare sau cu propria nevoie de vindecare vor fi atrase spre voi și vă vor fi oferite să le descărcați și să le primiți. Treptat, informațiile se vor dezvălui în conștientizarea voastră. Pe măsură ce informațiile vi se dezvăluie, s-ar putea să descoperiți că sunteți inspirați să lucrați într-un mod diferit datorită vindecării voastre sau să vă abordați propria vindecare dintr-o perspectivă diferită. Scopul șabloanelor și simbolurilor care apar acum este ca omenirea să își poată cu adevărat valorifica capacitatea naturală de auto-vindecare precum și să susțină vindecarea altora, la nivel individual sau colectiv. Asta va însemna că anumite tehnici sau moduri de a aduce vindecare corpului vor fi abandonate, văzute ca energii vechi sau perspective învechite. 

Pe măsură ce noi valuri de înțelegere, cum ar fi manualele cu instrucțiuni, apar ca să fie adoptate și folosite în realitatea voastră, tehnicile de vindecare, energiile și perspectivele civilizațiilor străvechi devin mai integrate. Ele nu sunt noi pentru voi și nu sunt noi nici pentru Pământ și este mai mult decât probabil că ați folosit tehnica de vindecare într-o altă viață, este o abilitate sau o pricepere care se întoarce la voi. Pe măsură ce sufletele de pe Pământ accesează aceste șabloane și simboluri străvechi, vibrația și frecvența fiecărei persoane de pe Pământ, precum și a Mamei Pământ, va crește permițându-i astfel conștiinței omenirii să se ridice. 

Dependența de anumite perspective, anumite obiecte și anumite echipamente care să creeze vindecare în corp, poate fi abandonată. 

Accesarea simbolurilor străvechi de vindecare 

Sunt două întrebări importante pe care trebuie să vi le puneți: Sunteți un Vindecător/o Vindecătoare? Sunteți deschiși/deschise să primiți un mod nou de vindecare?

Sau aveți o afecțiune pe care doriți să o vindecați în corpul sau în realitatea voastră? 

Acest lucru ar putea însemna că nu credeți că ați fi vindecător/vindecătoare, cu toate acestea, doriți să primiți o vindecare în ființa voastră. Mai întâi alegeți zona pe care doriți să vă focalizați, fie că doriți să vă adaptați și să vă schimbați o abilitate de vindecare, fie că doriți să vă focalizați pe vindecarea propriului sine, a ființei voastre și vă creați intenția prin asta. 

Apoi, eu, Lord Melchizedek, vă invit să chemați, din civilizațiile străvechi, Păstrătorii Cristalelor. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați cum din civilizațiile străvechi mulți Păstrători ai Cristalelor vin și vă înconjoară. Acestea sunt ființe spirituale divine ale iubirii și adevărului; ele protejează cristalele înglobate în Pământ. 

Apoi, exprimați-vă intenția: ”Doresc să primesc simbolurile și șabloanele străvechi de vindecare ca să-mi cresc și dezvolt capacitatea de vindecare.” sau ”Doresc să primesc simbolurile și șabloanele străvechi de vindecare ca să-mi vindec propria-mi ființă.” (Alegeți una dintre ele pe care doriți să vă focalizați.) 

S-ar putea ca Păstrătorii Cristalelor să vă transporte la un cristal aflat în Pământ sau s-ar putea să vă pună un cristal în mână. Oricare dintre acestea se întâmplă, dați-vă voie să inspirați ca și cum ați inspira energia cristalului, inspirând simbolurile și șabloanele străvechi de vindecare care sunt și v-au fost alocate vouă în mod special. S-ar putea să simțiți că anumite șabloane sau simboluri se ancorează în corpul vostru, poate primiți inspirație, s-ar putea să simțiți un curent de energie sau pur și simplu s-ar putea să vă dați seama că aceste simboluri și șabloane vă sunt oferite acum. Păstrătorii Cristalelor și simbolurile vor funcționa diferit pentru fiecare persoană. 

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să fiți deschiși și expansivi, să vă dați voie să primiți. Dacă nu primiți nici un fel de perspective, atunci încercați din nou altădată. Știu că veți primi perspective și că energia va fi întrupată în ființa voastră. Este o chestiune de încredere, așa că, aveți încredere că transferarea și activarea acestor simboluri și șabloane străvechi de vindecare a avut loc și este întrupată în ființa voastră. Următorii pași depind de voi în funcție de ceea ce primiți sau vă simțiți inspirați să faceți. Puteți practica zilnic descărcarea acestor simboluri și șabloane până când simțiți că energia este pe deplin întrupată în ființa voastră. Apoi observați pe parcursul zilei sau în timpul meditației orice perspective sau schimbări în perspectivă pe care vă simțiți inspirați să le faceți. Știți cu exactitate cum să folosiți aceste șabloane și simboluri, de fapt, nu este nevoie ca eu să explic mai departe. Scopul meu este să vă reconectez cu aceste simboluri. Un nou mod de vindecare, un nou mod de a fi apare pe Pământ și o nouă ascensiune a Pământului are loc. Această nouă perspectivă asupra vindecării ființei și a corpurilor energetice este extrem de importantă și face parte din noua creație care are loc pe Pământ, prin urmare, este nevoie să fie sintetizată cu suflete așa cum sunt ale voastre, realitatea voastră și conștiința omenirii. 

Vă rog să vă dați voie să primiți și să știți că creați o lume nouă, susțineți procesul de ascensiune, vă dezvoltați propriile abilități de vindecare, creați schimbări și transformări în ființa voastră. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Lord Melchizedek


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.