joi, 14 mai 2015

Aceasta Nu Este Noua Eră a Tatălui Vostru



Această canalizare în direct a fost  oferită în Atlanta, Georgia
În 14 Februarie 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Acum douăzeci și cinci de ani am discutat cu voi ceea ce se petrece acum. Atunci, acesta era doar un potențial, dar acum el este realitatea voastră. Nu a fost o profeție atunci când v-am spus că nu va fi nici un Armaghedon sau un al Treilea Război Mondial. Aceasta nu a fost o profeție ci un potențial puternic. Întregul motiv pentru prezența mea aici și trezirea partenerului meu, a fost din cauza a ceea ce voi ați făcut. Victoria pe care acesta o conține cade în poala sufletului bătrân care a controlat conștiința sincronizării a toate.

Tot ceea ce a reieșit de-a lungul acestor ani a fost realizarea potențialului. După cum s-ar spune, noi vedem potențialele a ceea ce voi ați putea face și să ne raportăm la acestea și numai la acestea. Mult din ceea ce vedem acum se realizează repede. Când v-am spus în 2012 că veți avea un nou papă, 13 luni mai târziu, acest lucru s-a realizat. Aceasta nu a fost o profeție ci mai degrabă un potențial. L-am văzut venind pentru că noi avem o vedere de ansamblu și cunoșteam anxietatea papei care exista atunci, starea de sănătate a omului și cunoșteam de asemenea potențialele ca un papă Sud American să vină. Toate aceste lucruri ar trebui să fie pentru voi o ”punere cap la cap la lucrurilor”. Vin acum din nou, nu cu o profeție, ci cu informații oferite cu o atitudine de felicitare din cauza potențialului.

O adevărată ”energie nouă” este aici

Acum douăzeci și cinci de ani mi-ar fi plăcut să vă ofer această canalizare, dar voi nu erați pregătiți. Acum stați în energia pe care am prezis-o atunci și sunteți înțelepți prin ceea ce s-a întâmplat. Chiar acum, dacă v-ați putea suprapune emoțiile Umane asupra sursei creatoare, acestea ar fi atributele încântării și adulării – poate chiar cuvântul mândru. Dragi Ființe Umane, aceasta nu este noua eră a tatălui vostru. Vă sărbătorim pe voi pentru sosirea în acest loc din timp!

Aceste informații pe care vi le dăm acum sunt informații critice, pentru că într-un ansamblu de acest fel, cei care ascultă și citesc sunt războinici ai luminii și suflete bătrâne. Acești termeni descriu o Ființă Umană care a trecut prin istorie și a îmbrățișat credințele ezoterice timp de zeci de vieți. Mulți dintre voi v-ați trezit în această viață la înțelepciunea înnăscută a spiritualității. Ați luptat în bătăliile vechii energii ca și Lucrători în Lumină de multe ori și v-ați obișnuit cu modul în care lucrurile funcționează într-o energie mai veche. Timp de mii de ani planeta nu s-a schimbat atât de mult, așa că v-ați putut implica în același tip de bătălii întuneric-lumină din nou și din nou, și din această cauză ele au fost gravate în Akasha voastră drept ceea ce ar putea fi numit regulile spirituale ale existenței. Cu toate acestea, ele se schimbă acum. Așa că, acesta este un mesaj pentru Lucrătorii în Lumină și sufletele bătrâne și el include unele atribute despre care am mai vorbit în trecut, precum și unele noi. În această seară am să vă aduc unele lucruri pozitive pe care este necesar să le știți în această energie și unele atribute pe care unii s-ar putea să le numească sfaturi despre cum să lucreze în noua energie.

Am început această conversație săptămâna trecută în orașul pe care voi îl numiți Austin [Texas]* așa că haideți să începem de acolo. Dragilor, această nouă energie este o exprimare pe care ați auzit-o ani de zile. Vi s-a spus ”Noua eră este acum, și noua energie sosește.” Dragilor, ea a sosit! Acum începe să-și planteze semințele, iar atributele sunt foarte diferite de ceea ce voi ați experimentat în timp ce ați așteptat-o. Ar trebui să știți că energiile șamanice din sufletele bătrâne care ascultă și citesc vor găsi unele dintre aceste lucruri dificile, chiar controversate. Și asta din cauza faptului că ele merg împotriva obiceiurilor spirituale experimentate în trecut, care au funcționat și au fost corecte și adecvate pentru mulți. Așa că haideți să începem de unde am rămas.

Dragilor, vă rog să recunoașteți ideea că atunci când absolviți și treceți de la un nivel de energie la altul, lecțiile sunt învățate și procesul este apoi schimbat și avansat la un nou nivel. Ar fi o prostie ca voi să cărați cu voi aceleași lecții vechi pe care le-ați învățat deja, din trecut în viitor. Și totuși, mulți dintre voi încearcă să facă exact acest lucru chiar acum.

O Revedere a ceea ce s-a discutat în Austin

Numărul unu este o revedere. V-am spus că, coeficientul vostru de lumină, o metaforă pentru gradul de conștientizare și înțelepciunea conștiinței voastre, este la un nivel de energie mai înaltă și mai ușoară decât a fost vreodată până acum. Acest lucru este posibil datorită schimbărilor prezise și pozitive care v-am spus că vor veni [în toate cărțile lui Kryon], inclusiv realinierea rețelei magnetice (2002) și a altor rețele ezoterice de pe planetă. Multe instrumente foarte noi vă sunt chiar acum disponibile și noi căi de a lucra acest puzzle așteaptă să fie descoperite.

Dragilor, dacă voi intrați în aceste energii noi cu cu o procedură veche, veți fi dezamăgiți. Săptămâna trecută în Austin am început această premisă: Voi purtați acum atât de multă lumină, încât puteți înceta să vă ocupați de negativitate în modul vechi în care ați făcut-o până acum. Nu mai trebuie să luați în considerare ceea ce ați putea numi curățarea energiilor întunecate din încăpere sau din jurul vostru. Este greu pentru voi să luați în considerare acest lucru, deoarece mulți dintre voi faceți acest lucru în mod automat! Dați-mi voie să vă amintesc ceea ce a fost necesar într-o energie mai veche. Înaintea unei întâlniri sau a unei meditații, poate că era nevoie să curățați energia negativității. Ați fi afumat zona (cu bețigașe sau tămâie, etc.), v-ați fi rugat asupra ei și ați fi pus lumină în ea. Dacă ați fi găsit o persoană negativă sau orice care v-ați fi gândit că ar fi întrerupt curgerea purității iubirii, ați fi putut chiar să vă opriți și să lucrați în tăcere cu acea persoană sau orice ar fi fost până ați fi obținut rezultate. Ați fi avut propriul vostru mod de a crea lumina de care ați fi avut nevoie și ați fi curățat întunericul care știați că se află acolo. Acum noi vă spunem să schimbați acest lucru. De ce? Nu puteți simți de ce? Aceasta este adevărata întrebare. Nu sunteți conștienți de faptul că lucrurile sunt diferite? Nu continuați să vă folosiți umbrela atunci când a ieșit soarele! Înțelegeți că voi ați schimbat energia la tot ceea ce se află în jurul vostru.

În această nou oferită energie, voi purtați atât de multă lumină încât prezența voastră în încăpere nu va permite întunericul. Punct! Aceasta este o energie care în cele din urmă știe cine sunteți voi! Și numai simpla voastră prezență este suficientă pentru a curăța. Gândiți-vă la asta. Lumina voastră este atât de mare încât va pătrunde prin tot. Nu o simțiți? Acum, asta este ceva nou, așa că trebuia să o auziți în context cu acțiunile unei persoane ezoterice, new-age/ezoterice. Întunericul va fugi de voi!

Unora dintre voi le place să facă ceremonii care arată ca o curățare. Faceți-le, dar să știți că nu este nevoie să curățați din moment ce voi sunteți acolo și pur și simplu prezența voastră a făcut-o deja. Așa că, mai degrabă, gândiți-vă la asta ca la o ”modelare”. În loc să curățați negativul, mai bine puneți în încăpere noul model/tipar de energie pe care doriți să o creați. Acum, din nou acesta este un lucru discutabil pentru că voi ați putea spune ”Uită-te la toți acei oameni care ar putea fi negativi într-un loc ca acesta. Gândește-te la toate întâlnirile din trecut care au fost ținute într-un loc ca acesta. Trebuie să curățăm această energie a trecutului care s-a atașat singură de acest loc.” Și noi spunem, ”Nu, nu trebuie să o faceți. Nu mai trebuie să o faceți.” Dacă un maestru intră în această încăpere, îl opriți ca să curățați? Răspunsul este nu. Maestrul îl curăță! Înțelegeți? Aceasta este descendența care este a voastră și pentru care ați lucrat. Revendicați-vi-o. Luați-vi-o. Nu trebuie să o curățați. Asta este ceea ce am spus într-o zi de Duminică cu o săptămână în urmă în Austin [Texas].*

Pentru Vindecători – Noile Energii

Numărul doi: Seara aceasta va fi pentru vindecători. Sunt mulți care acum îmi ascultă vocea și vor citi mai târziu. Vindecătorule, care este procesul cu care ești obișnuit? Dacă până acum ai curățat, acum nu mai trebuie să o faci. Obișnuiește-te cu asta. Prezența ta, alături de cineva la o masă sau scaunul este suficientă pentru a alunga toată negativitatea. Acum, cel care se află pe scaun, poate avea frică, dar asta nu te mai afectează pe tine. Nu mai trebuie să-ți pui armura ezoterică sau de orice fel care să te protejeze de clienții tăi. Asta este ceva nou. Porți o înfățișare care este atât de mare și de frumoasă și pură, încât nimic nu poate trece prin ea. Nimic! Am vrut doar să știți acest lucru. Din nou, au trecut maeștrii prin ceremonii de curățare înainte de a-și face miracolele? Nu!

Acum, ca de obicei, clienții voștri pot cu adevărat să-și creeze propria lor negativitate, propria lor necredință și propria lor frică. Acest lucru nu se va schimba. Dar felul în care acest lucru vă afectează pe voi, a făcut-o deja. Acum, aici este ceva ce nu v-am mai spus până acum. Există un proces evolutiv care are loc în conștiința Umană și care, literalmente, afectează multe Ființe Umane în moduri de care ele nu sunt conștiente. V-am vorbit mai înainte despre Înnăscut. ** Acesta este corpul spiritual inteligent, partea corpului care este testată muscular în scopul comunicării. Însă, Înnăscutul a început să se schimbe.

Ascultați, dacă Ființa Umană, prin libera alegere, nu a decis să construiască un pod conștient către Înnăscut și nu știe nimic despre el, aceasta este propria lui/ei problemă. Dar Înnăscutul se schimbă în toți Oamenii fără nici o excepție, nu numai în Lucrătorii în Lumină. Asta este cum s-ar spune că conștientizarea spirituală va deveni instantaneu o vibrație mai înaltă, dacă o persoană o dorește. Oamenii pot să-și trăiască toată viața lor fără să aibă habar de Înnăscutul lor, și aceasta este libera lor alegere. Dar ar trebui să-l caute sau să încerce să construiască podul către Înnăscut, energia va fi mai înaltă decât timpul în care au făcut-o! Din nou, acest lucru este total la libera alegere. Dar cu atât mai mult sunt conduși în mod natural la cercetarea existenței lor.

Acum dați-mi voie să vă spun ce înseamnă acest lucru și după ce să vă uitați. Dragă vindecător Uman, stai sau șezi în fața clientului tău, și el poate fi cel mai puternic necredincios care există, dar înnăscutul său este totuși activ – chiar dacă el nu știe asta. Darul tău ca și vindecător este să facilitezi ”energia auto-vindecării”. Chiar și acest lucru începe să se schimbe, pentru că tu acum îi pui în postura de a intra în contact cu propriul lor înnăscut. Asta este ceea ce îi ajută să se vindece singuri. Veți începe să vedeți anumite lucruri aproape instantaneu și pe care nu le-ați văzut înainte. Unul dintre ele este un interes natural în ezoterismul vieții, apariția întrebării ”Cine sunt eu?”

Acum, în scopul de a face ca acest proces să meargă chiar mai repede, aș vrea să vă dau o procedură pe care mulți dintre voi o folosiți deja în mod intuitiv. Aș vrea să aveți persoana pe masa sau scaunul vostru, să-și închidă ochii pentru un moment și să răspundă la o întrebare. Îi cereți persoanei să vă răspundă cu voce tare. Unii dintre voi știți deja care este întrebarea. Veți întreba acest lucru: ”Acorzi permisiunea pentru vindecare?” Persoana trebuie să răspundă verbal și o încuviințare aprobatoare dând din cap nu este suficient de bună. Dacă răspunde cu o intenție pură și nu doar ”merg cu fluxul”, înnăscutul lor are permisiunea să vă vorbească. Acesta este momentul în care profunda vindecare va începe să se producă. Veți fi uimiți de cât de bine funcționează în noua energie și cum abilitatea voastră ca vindecător crește! Dragă Ființă Umană, lumina ta nu va lăsa negativitatea să apară în sesiunea ta de vindecare. Scapă de ideea că trebuie să te protejezi. Nu mai trebuie. Lumina ta este împinsă la un asemenea grad/nivel încât nu va fi necesar. Asta este pentru vindecători, pentru voi toți, pentru că oricine care face orice lucrare de vindecare poate să facă acest lucru. Amintiți-vă această întrebare în sesiunile voastre de vindecare.

Noul Corp ”Care Ascultă”

Numărul trei: În Istoria Umanității nu va exista vreun timp care să fie mai profund decât cel de acum, atunci când vine vorba de modul în care corpul vostru ascultă ceea ce îi spuneți. Este un proces, și întotdeauna a fost, în care celulele corpului sunt în stare de alertă la ceea ce șeful – voi – dorește. De ani de zile vă rugăm să-i vorbiți corpului vostru, să-i vorbiți structurii voastre celulare. Acum vă vom spune că acestea ascultă, chiar și atunci când voi nu vă dați seama de ceea ce spuneți în mod automat! Ascultă acum 24/7. Deci, ce-i spuneți?

Acum, acesta este un timp în care dialogul negativ va avea asupra voastră o influență personală mai mare decât oricând înainte. Gândiți-vă la ceea ce spuneți în viață în timp ce vă manifestați în societate. Care este atitudinea voastră atunci când spuneți ceva, și cât de des o spuneți? Corpul vostru ascultă. Dragă Lucrător în Lumină, o parte a evoluției tale spirituale este că corpul, înnăscutul, este acum conștient de tot. Acum ați putea spune, ”Ei bine, asta-i frumos.” Este mai mult decât frumos; este profund! Dacă nu ascultați acest lucru și nu-l înțelegeți, veți îmbătrâni în același mod vechi în care ați făcut-o și până acum. Acesta este motivul pentru care v-am vorbit despre afirmații chiar mai mut decât înainte. Acest lucru este cu mult mai mult decât gândire pozitivă. De fiecare dată când vă deschideți gura, aveți potențialul de a-i da instrucțiuni corpului vostru, iar acesta vă ascultă atunci când îi vorbiți. Din nefericire, voi aveți obiceiul de a-i spune corpului vostru că sunteți nevrednici!

Vreau să vă gândiți la ceea ce sunteți pe cale să spuneți. Când cineva vă întreabă de sănătatea voastră, despre spiritualitatea voastră, despre intențiile voastre, despre îmbătrânirea voastră, spuneți cuvintele ”Lucrez la asta. Încerc”? Rezultatul este că celulele corpului vostru vor spune ”Ei bine, lucrează la astaîncearcă,” dar (implicit) ”Încă nu o are.” Vreau să vă ascultați atunci când vorbiți. Îi dați propriului vostru corp mesaje de tipul ”mai puțin decât”?

Poate că am spus de destule ori, dar aproape fiecare dintre voi vine dintr-o cultură care vă învață să fiți mândri de înjosirea voastră într-un anumit fel. Este un vechi obicei al vechilor căi, care se presupune că ar reprezenta o față milostivă. Cineva vrea să vă ofere un dar sau să vă serbeze ziua de naștere. Câți dintre voi spuneți în mod automat, ”Nu trebuia”? Vă dați seama că acțiunile și cuvintele voastre îi spun ”Nu merit asta” propriului vostru înnăscut? Acțiunile voastre spun ”Sunt nevrednic/ă”. Nu vă gândiți că corpul vostru aude acest lucru sau îl vede? O face. Este momentul să ieși din dulapul nevredniciei, Lucrătorule în Lumină! Ești în viață cu Dumnezeu în tine! Nu-ți fie teamă sau rușine să proclami, ”Sunt sănătos, sunt vindecat, întineresc, eu sunt responsabil de situație.” Nu ”lucrez la ea” sau ”încerc”. Asta îi spune corpului tău că acest lucru s-ar putea întâmpla într-o zi, dar nu astăzi. Aceasta este diferența. ”Sunt vrednic de fericire. Sunt vrednic de o situație pașnică în viața mea. Sunt vrednic de o soluție în viața mea.”

Când cineva vrea să vă ofere un dar sau să vă sărbătorească ziua de naștere, spuneți automat, ”Mulțumesc pentru acest dar minunat!” Înnăscutul vostru va auzi, ”Sunt vrednic/ă de acest dar de apreciere de la alții.” Și apoi iubiți-i pentru asta.

Schimbările Meditației și Alte Atribute Spirituale

Numărul patru: Meditația. Se schimbă. În primul rând, vor începe să apară specialiști mai tineri pe care societatea nu-i va simți a fi suficient de în vârstă pentru a fi șamanici. Cu toate acestea, Akasha lor este, deoarece ei își amintesc. Ei se trezesc la timpurile în care în care au făcut acest lucru tot timpul. Prin urmare, numărul anilor pe care i-ați petrecut pe Pământ în această viață vor trece în plan secundar față de numărul vieților pe care le-ați avut pe Pământ. Trebuie să fiți în stare să vedeți și să discerneți acest lucru. Deci, primul lucru este acesta: Nu mai atribuiți atributele bătrâneții celui bătrân. Atribuiți-le celui înțelept.  

Dar principala schimbare este modul în care vedeți meditația și ”regulile” ei. Meditația începe să se îndepărteze de vechile reguli ale cine, cum și cât de mult. Dragilor, cu această nouă cantitate de lumină pe care o purtați și cu programul vostru încărcat, și numai a fi în Spirit în fiecare zi este o meditație. Este greu pentru voi să măsurați acest lucru, deoarece aceasta nu mai este o problemă a ceasului liniar 3D. Este o problemă de comunicare interdimensională.

Nu se presupune că toți faceți același lucru cu meditația. Este un șoc? Sistemul de credință ezoteric pe care îl aveți nu este un singur/același lucru pentru toată lumea. Nu este generic. El onorează calea vieții individului. Deveniți specialiști în spiritualitate pentru că Akasha voastră începe să se trezească la viață. De câți ani sunteți pe Pământ, de unde veniți și ce ați făcut vă va ghida ce să faceți în această viață într-o mai mare măsură decât a făcut-o vreodată până acum. Vor fi mulți tineri care vor prinde viață prin meditație. Urmăriți acest lucru. O vor face timp de ore întregi, și s-ar putea ca asta să nu fie calea voastră. Ați putea spune că ei poartă sarcina meditației pentru voi.

Asta este ceva nou pe planetă și este în special nou pentru că mulți tineri o vor simți mai întâi. Așteptați-vă ca nici ei să nu fie de acord între ei cum să o facă. Este o energie nouă pentru ei și colegii lor. Unul o va face diferit de cum o face altul. Dar mulți vor fi războinici ai meditației, cu un mare M pe pieptul lor. [Zâmbește] Unii dintre voi veți vedea acest lucru, veți da din cap și veți spune ”Asta nu-i pentru mine”, iar Spiritul va fi pe umărul vostru și va spune ”Îți mulțumesc că vezi acest lucru, om bătrân și înțelept.” Este pentru ei. Ceea ce avem pentru voi este mai degrabă o viață plină de compasiune, trecând zi de zi prin situații dificile, creând un sprijin moral intens, plin de compasiune și lipsit de furie. Acest lucru este practic și reprezintă toate lucrurile despre care noi am vorbit în legătură cu un suflet foarte bătrân, avansat. Munca pe care voi o veți face va fi diferită de a lor. Ei sunt ”suflete bătrâne începătoare” și acum intrăm în specializare. Să nu fiți surprinși atunci când munca spirituală de bază nu este aceiași pentru toată lumea. Are vreun sens faptul că sunteți foarte diferiți în ceea ce privește calea vieții voastre? Atunci onorați această premiză fără o ”doctrină comună pentru toți”. Nu există ”corect și greșit” în ceea ce privește meditația. Este ceea ce simțiți a fi corect pentru viața voastră și pentru munca vieții voastre.

Dragilor, unii dintre voi clătinați din cap și spuneți ”Ei bine, și asta înseamnă că noi nu ar trebui să medităm?” Cât de liniari puteți deveni? Vreau să fie confortabil. Vreau să înțelegeți acest lucru. Ființele Umane vor ca o autoritate mai înaltă să le spună ce să facă și cum să o facă. Asta începe să se schimbe. Puteți simți acest lucru? Ieșiți afară din matrița de a vă uita după validarea dată de o autoritate mai înaltă. Cea mai înaltă autoritate este sămânța creatoare din VOI. Intuiția voastră vă va da răspunsul la cele mai solicitante întrebări ale vieții.

Intuiția voastră vă va spune cât de mult să meditați, dacă trebuie să meditați, și ce să faceți atunci când meditați. Nu trebuie să apelați la cineva și să întrebați ”Este bine așa?” sau ”Există o carte?” Acele zile s-au încheiat. Dragilor, da, vor fi lideri în comunitatea ezoterică, dar ei sunt consilieri în înțelepciune și nu dictatori spirituali. Lăsați-i să conducă cu iubirea și compasiunea lor, nu cu informații și reguli drespre cum ar trebui să vă trăiți voi viața. Lăsați-i să conducă prin exemplul a cât de împuterniciți sunteți, și nu cu reguli sau cu ce trebuie să faceți și cum trebuie să faceți, sau cu o doctrină care să fie aceiași pentru toată lumea. Lăsați ”ce, de ce, cât de mult și când” să vină din sursa creatoare din interiorul vostru. Dacă puteți face acest lucru, vă va fi clar că atributele în viață sunt numai pentru voi, nu pentru mase. Asta ne duce la numărul cinci.

Schimbarea – Nu Așa de Confortabilă

Numărul cinci: În numerologia de bază, numărul cinci reprezintă schimbarea. Vreau ca voi să recunoașteți, să fiți confortabili cu și să acceptați schimbarea care este chimică în corpul vostru. Vreau ca voi să onorați, recunoașteți și acceptați schimbarea care este psihologică în corpul vostru. Akasha voastră va începe să vă ofere unele informații foarte diferite și înțelepte pe măsură ce vibrația voastră începe să crească. Veți descoperi că cine ați crezut voi a fi se poate schimba. Obiceiurile, bune și rele, pot dispărea. Bune și rele. În acest proces, Ființa Umană poate intra în frică. Nu este interesant? De ce ar vrea schimbarea într-o nouă energie care sufletelor bătrâne le provoacă frică?  

Ori de câte ori are loc o schimbare în ceea cu ce oamenii sunt obișnuiți, Oamenii se sperie. Așa că noi cerem o schimbare în percepție și o rescriere înțeleaptă în natura Umană. Aș dori să începeți să întâmpinați cu bucurie schimbarea în viața voastră și să o vedeți într-un mod pozitiv. Indiferent ce ar fi. Acest lucru vă va re-alinia la energia unui nou pământ astfel încât să puteți supraviețui și rămâne în viață! Atât de important este acest lucru.

Veți dobândi noi obiceiuri, percepute ca bune și rele, și ele vor veni chiar din Akasha voastră din ce în ce mai activă. Mulți se vor îngrijora în legătură cu acest lucru și vor spune ”Acum de unde a venit și asta?” Le veți iubi pe cele bune și le veți pune la îndoială pe celelalte. Acum, cele bune pot veni în moduri care să dea de-o parte obiceiurile și poftele vechi și rele și va afecta foarte mult ceea ce vreți să mâncați. O schimbare majoră în dietă s-ar putea să vă surprindă și să vă șocheze, și puteți pierde sau câștiga în greutate, după cum doriți. Indiferent de ceea ce ați cerut și ce este cel mai sănătos pentru corpul vostru va părea să fie ”preluat” de către celulele voastre.

Akasha începe să se alinieze cu ”multiplele evenimente culturale dintr-o viață”. Acest termen reprezintă câte vieți ați trăit într-o cultură în care ați mâncat sau trăit într-un anume fel. Aceasta va deveni chimia pe care corpul vostru o dorește acum. Cum vine asta? Asta va fi în locul cumpărării de mâncare fast-food sau mâncarea normală. Cum vine asta? Deci, câți dintre voi aveți de gând să acceptați acest lucru sau să vă temeți de el? Ceea ce eu vreau să faceți este să vă relaxați și să lăsați Spiritul să construiască noul Uman în voi. Știți cum am numit noi acest lucru? Este un proces la care nimeni nu se aștepta: Ascensiunea în timp ce ești în viață. Aceștia sunteți voi trecând în energia care urmează în timp ce sunteți în viață – un proces care înainte cerea reîncarnare. Auziți ce spun eu? În trecut trebuia să muriți, să veniți înapoi și să vă realiniați în scopul de a face ceea ce noi spunem că acum puteți face în timp ce stați aici. Acesta este procesul, dacă nu vă va fi frică de el.

Înnăscutul vostru a ajuns să fie reprogramat. V-am spus acest lucru înainte și acum voi o faceți prin afirmații, gânduri pozitive și de acțiunile care vă schimbă acum [acțiuni pline de compasiune]. Înnăscutul este obișnuit cu o idee veche cum că reîncarnarea este motorul pentru Iluminare. Trebuie să muriți și apoi să vă întoarceți înapoi pentru a putea profita de ceea ce ați învățat, dar acum nu mai trebuie să faceți acest lucru. Asta este ceva nou. V-am oferit o canalizare înainte în care am vorbit despre acest lucru.**

Aș vrea să vă gândiți la asta în următorul fel. Câți dintre voi v-ați simțit în ultimii doi ca și cum ați fi avut probleme? Acestea variază de la a vă fi viața în pericol până la schimbări spirituale inconfortabile de a vă simți diferiți. Vreau ca acum să aveți curajul de a sărbători problemele! Tocmai ai fost realiniată, dragă Ființă Umană. Poate că ai fost realiniată și aduci din trecut lucrurile care te vor face mai sănătoasă și mai longevivă. Dacă ai petrecut sute de ani într-o anumită cultură și numai câțiva ani în aceasta? NU crezi că structura ta celulară vrea cele mai confortabile atribute – alimentele vechi mai mult? Dacă spui da, vei vedea schimbări chimice în corpul tău pentru a te adapta la noul Uman. Acesta este un Om care a cărui Akasha începe să fie simțită. Evoluția spirituală a început.

Acestea sunt schimbări pe care nici un medicament nu le-ar putea realiza. Ele au de-a face cu sănătatea de bază. Ce este în sângele vostru? V-ați făcut în ultimul timp vreun test de sânge? Veți descoperi că până și acesta poate fi schimbat. Oh, tipul vostru de sânge nu s-a schimbat, ci echilibrul celorlalte atribute a făcut-o din cauza a ceea ce mâncați.

Acum, aici este ceea ce vreau să vă spun despre aceste lucruri și care este important. Dacă aceste lucruri sunt prea mari, unii dintre voi le veți simți profund și vă veți face griji în legătură cu ele. Ce v-am spus eu despre frică? Frica oprește lumina. Chiar vreți să opriți acest proces al schimbării? Pentru asta ați trăit tot ceea ce ați trăit, și se întâmplă pentru că sunteți în viață în aceste vremuri noi. Dacă doriți să continuați, răspunsul, dragilor, este să încetați să vă mai temeți de lumina care sunteți voi. Înțelegeți că o energie la care nu v-ați așteptat este aici. Ăsta a fost numărul cinci.

Capsulele de Timp și Evoluția Planetară

Numărul șase: Șase este un număr Divin. El se referă la Sinele Mai Înalt și la multe alte atribute care vorbesc de un sistem spiritual cu un caracter potrivit și compasiune. Capsulele de timp ale acestei planete se deschid și încep să vă ofere o mare cantitate de energie pentru o evoluție pe cale rapidă care nu poate fi explicată încă. Dacă întrebați ”Ce sunt ele?”, răspunsul este ”Da”. Am vorbit și despre asta înainte. ***

Dragilor, înțelepciunea anticilor v-a spus că voi nu puteți încă defini numărul maestru 44 și nici celelalte numere maestru care-i urmează. Motivul este că voi nu aveți încă conștiința de a înțelege ce sunt ele. Nu știți ceea ce nu știți. Dacă puteți accepta acest lucru și puteți înțelege că există lucruri care nu pot fi cunoscute încă, atunci veți fi bine cu numărul șase.  

Capsulele timpului de la strămoșii voștri care v-au însămânțat se deschid pentru că ați trecut de markerul lui 2012. Ele își revarsă atributele lor multidimensionale în rețelele planetei [Rețeaua Magnetică – Rețeaua Cristalină – Rețeaua lui Gaia]. Ele revarsă noua energie a vieții prin evoluția pe o cale rapidă. Toate acestea sunt preluate mai întâi de către sufletele bătrâne, iar lucrurile pe care eu vi le-am spus – de la unu la cinci – sunt înlesnite de acest lucru. Ele sunt energii catalizatoare despre care voi nu știți încă și care vor fi, în cele din urmă, responsabile de gândurile evoluate și înțelepciunea crescută. Încă mulți ani de acum încolo nici măcar nu veți avea nume pentru ele în psihologie.

Toate aceste lucruri au de-a face cu simțul realității și cu înțelepciunea. Cu toate acestea, mai mult de atât, un fel de cunoaștere va începe să apară și pe care omenirea o va accepta în cele din urmă ca și pe ”un mod de a fi” și o va numi noua natură Umană. Compasiunea va crește și va schimba ceea ce publicul va vrea să vadă în filme, la televizor și pe internet. Înțelepciunea crescută se va arăta încet. Tendința către maturitate și pace pe Pământ a început. După cum este descris mai înainte, vechea energie a planetei se va lupta până la sfârșit, încercând să mențină vechile moduri de viață. Încet, acestea vor fi eliminate, așa cum și școala elementară a fost eliminată din viața voastră personală atunci când ați trecut mai departe.

Tendința spre sănătate și viață lungă va înflori și multe vor fi dezvăluite și schimbate pentru a permite acest lucru. Conștientizarea spirituală pentru mase va veni mult mai târziu, pe măsură ce bunul simț/simțul realității rasei Umane va începe să ”pună cap la cap” lucrurile. V-am spus că acest lucru va fi dificil, deoarece mulți dintre voi ați văzut viitorul ca pe un fel de explozie spirituală. Nu va fi. Va fi o schimbare înceată a unei conștientizări de bun simț, care va duce la alte conștientizări. Acesta este modul în care funcționează lucrurile.  

O energie care înconjoară planeta va deveni în cele din urmă modul în care gândiți și va schimba omenirea într-un grup de suflete mai luminoase, mai înalt vibraționale. În acest proces, sărăcia și boala se vor diminua, problemele sociale vor deveni mai echilibrate, toleranța va fi la un nivel nou mai înalt, iar noile invenții vor face supraviețuirea mult mai ușoară. Nimic din toate astea nu va avea nimic de-a face cu perceperea spiritualității. Nu încă.

Așa că, aici vor sta ateistul și agnosticul, care vor ști despre o viață mai lungă, pace pe Pământ și compasiune. Totuși, ei nu le vor asocia cu ceva din ”afară”. Și asta din cauza faptului că, pentru ei, asta va fi ceva intelectual, intuitiv și modul în care lucrurile sunt. Ei o vor numi noua natură Umană avansată, și nu vor ști de unde vine. Încă nu. Intelectualii vor privi în urmă în istorie și vor spune că am avut epoca barbară până în 2012, când oamenii au început să devină mai înțelepți. Peste 100 de ani, veți privi în urmă și veți vedea o omenire care a fost mult, mult diferită și cu mult mai violentă. Sociologii vor adăuga un nou nivel de creștere în diagrama lor, pentru că asta va semnala o schimbare în gândire care nu a mai fost văzută niciodată înainte. Ea va fi văzută drept sfârșitul imaturității Omenirii și începutul unei omeniri mai înțelepte. Dar pentru o lungă perioadă de timp nu va fi nici un consens în ”Dumnezeul interior”. Mai degrabă va fi mai multă toleranță între sistemele de credință.

Dar voi și cu mine vom cunoaște motivele schimbărilor. Capsulele timpului se deschid și revarsă înspre voi energia unei catalizatoare realinieri a conștiinței. Ea vine de la părinții voștri care v-au însămânțat, Pleiadeenii, care vă iubesc peste măsură, așa cum un părinte și-ar iubi copilul, dar mult mai diferit. Mândria pe care ei au avut-o pentru voi trecând dincolo de marker, privindu-vă trecând prin fluctuațiile majore ale întunericului și luminii, este familiară. Pentru că asta este ceea ce ei au făcut. V-au privit cum vă descurcați cu ceea ce este încă întunecat pe planeta voastră și cât de mult vă rănește inima ceea ce vedeți și moartea care este acolo. Ei sunt tăcuți, pentru că libera alegere a cât de repede vă schimbați planeta este numai a voastră, așa cum și ei au făcut-o la rândul lor.

Cunoașterea că toate lucrurile sunt reciclate, precum și caracterul potrivit al lecțiilor învățate, vă vor oferi o mai mare înțelepciune. Toate acestea se revarsă în rețele chiar acum. Este greu de vorbit despre acest lucru pentru că voi nu știți ceea ce nu știți. Părinții voștri însămânțători au văzut-o și știu încotro se îndreaptă și din această cauză, cu sufletul la gură, sunt cu ochii pe voi privindu-vă cum deschideți ușa către ceea ce și ei au experimentat. 

Astea vor dura o vreme, dar voi ați deschis ușa, și pe măsură ce trece timpul, veți avea o revelație în legătură cu ceea despre ce e vorba. Vă întrebați de ce eu, Kryon, sunt îndrăgostit de Omenire? Tocmai v-am spus, pentru că eu le-am văzut înainte. La fel au făcut-o și alții – Orionienii, Arcturienii și alte nume pe care le-ați mai auzit până acum. Ei toți au trecut prin asta; toți vă privesc acum; toți vă sărbătoresc viața chiar acum. Unii dintre voi vor înțelege și ști că am dreptate, iar alții vor ieși afară în seara asta sau se vor ridica din scaunele lor și de-abia vor percepe, sau deloc, aceste informații. Aceasta este libera alegere și ea este onorată; este atât de mult onorată, pentru fiecare dintre voi. Nu există nici o judecată din partea Spiritului. Dacă plecați și vă gândiți că aceasta a fost o întâlnire drăguță și nimic mai mult, aveți același număr de ființe angelice care ies pe ușă deodată cu voi ca și cel care este vindecător de secole sau ca și șamanul. Fiecare Om este creat egal. Asta înseamnă că fiecare dintre voi are același potențial spiritual – realizarea Creatorului interior. Acesta este mesajul pentru astăzi. Oh, Ființă Umană, aceasta nu este noua eră a tatălui vostru. Este noua ta eră.



*Calea ei, Februarie 2015

**Înnăscutul Revelat
Canalizarea 152 Noiembrie 2014
În limba română aici

***Nodurile și Nulurile Pământului
www.kryon.com/channelling
Canalizarea 141 - Martie 2014

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.