vineri, 15 mai 2015

Galaxia Andromeda: Reconectați-vă la Cea mai Profundă Spiritualitate a Voastră


Prin Ute Posegga-Rudel

Noi suntem din Domeniul Focului și Luminii, al tuturor sufletelor și Miezul Esenței Sacre Divine în Galaxia Andromeda.

Dragi frați și surori,
Venim de departe și totuși suntem atât de aproape de voi. În Spirit nu există nici o separare.

Tot Ceea Ce Există este Lumină Primordială care există ca și un câmp unit de Conștiință, fără a fi diminuat sau pus în pericol de către frecvențele mai joase care caută să distrugă lumina.

Dar Lumina Primordială este indestructibilă și este numai iluzia minților joase să creadă că lumina ar putea fi vreodată distrusă!

Ea, în sine, nu poate fi, dar voi puteți alege ca fie să vă întoarceți către Lumina Divină și să o lăsați să vă guverneze viața, fie să vă uniți atenția cu frecvențele mai joase care aduc cu ele iluzia separării și suferinței.

Da, suferința este o iluzie din punctul de vedere al Luminii Divine, pentru că aceasta nu există în Ea. Și dorim ca acest lucru să vă fie clar că Lumina este Realitatea Fundamentală. Ea pare a fi absentă dacă decideți să vă disociați de ea. Dacă vă opriți/închideți și decideți să priviți la/în întuneric. În acel întuneric apare o lume diferită, o lume a suferinței și limitării cu toate emoțiile care îi sunt asociate și care nu sunt Iubire.

Atunci când suferiți, acolo nu este în mod natural lumină. Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că Lumina încă există ca și stare de bază eternă a lumii voastre și a experiențelor voastre din lumea voastră. Lumina Primordială Radiantă nu poate fi distrusă pentru că ea nu poate fi divizată, ea nu poate fi diminuată. Ea este adevărata voastră Spiritualitate Transcedentală.

Există forme subtile care apar în Lumină, dar ele sunt întotdeauna realități mai joase care iau formă. Ele se manifestă ca și tărâmuri mai înalte care apar ca și lumi colorate, frumoase, care oscilează, se mișcă și sunt încântătoare. Ele se schimbă tot timpul, datorită curenților conștiinței limitate și a voinței mai înalte. Dar ele nu sunt eterne și nici Adevărate.

Ele sunt forme ale minții. Ele nu sunt adevărata voastră Spiritualitate. Ele sunt vise pe care le puteți visa pentru a experimenta aceste lumi dacă vă simțiți atrași de ele. Dar ele nu sunt Adevărate și cu certitudine ele nu sunt propriul vostru Adevăr Spiritual.

Mulți dintre voi tind să se identifice cu ele prezumând a fi o conștiință limitată, chiar și în lumile subtile. Și, în conformitate cu legea creației, în lumile manifestate, deveniți ceea la ce-i acordați atenție. Acesta este modul în care începeți să credeți în limitarea voastră. Acest lucru se întâmplă în toate lumile, și în cele mai înalte și în cele mai joase.

Așa cum mintea subtilă poate lua forme și lumi subtile, tot așa și mintea densă și jos vibrațională poate lua forme ale lumilor joase în care separarea și suferința par a fi reale. Dar, de fapt, ele sunt creații care nu sunt necesare. Și nici lumile subtile nu sunt. Ele sunt create doar de dragul experienței. Dar ele depind în întregime de placul și jocul creatorilor lor.

Și voi toți sunteți creatori. Uitați-vă la lumea voastră și veți recunoaște că credințele voastre au creat-o. Și totuși sunteți liberi să vi le schimbați. Și în consecință lumea voastră se va schimba odată cu transformarea lor.

Acest lucru nu este nou pentru voi, dar cu toate acestea trăiți în el fără a-l integra cu adevărat. Și asta din cauza identificării voastre cu o existență limitată. Atâta timp cât presupuneți că sunteți o ființă limitată, voi experimentați în mod natural opusele inerente în lumile condiționate, fie că sunt mai înalte sau mai joase.

Dacă înțelegeți acest lucru, vă treziți din visul vostru iluzoriu și vă deschideți mintea în scopul de a o transcende. Prin asta vă spunem că mintea voastră este cheia. Vă puteți transcende mintea numai dacă înțelegeți că tocmai ea este limitarea la care v-ați supus voi înșivă.

Adevărata voastră Spiritualitate și Condiția Nativă a Rădăcinilor voastre este înainte și dincolo de minte. Conectarea cu ea, fără a lua în considerare mintea voastră, pentru a intra în Vasta Liniște a Luminii Conștiente, este soluția tuturor problemelor în lumea voastră, inclusiv în a voastră înșivă. Pur și simplu atâta timp cât vă jucați în câmpul creației, fiind prinși în el, părând a face parte din el, dilema voastră persistă.

Dar când cortina este ridicată, când vălul TUTUROR lumilor manifestate dispare, Adevăratul vostru Spirit Apare ca Una care SUNTEȚI. Nu ca separare individuală, ci ca și Conștiință Pură a Luminii Primordiale.

Aceasta este Spiritualitatea voastră cea mai profundă. Este Adevărata voastră Natură. Dilemele voastre se dizolvă în ea și lumea voastră devine Strălucitoare. Și apoi vă dați seama că nu există decât Strălucire, Fericire, Iubire, Extaz. Apoi descoperiți că ați putea fi întotdeauna Acolo, întotdeauna. Dar a fost alegerea voastră să vizitați și să experimentați lumile mai joase.

Vedeți că nu este vorba despre cine ”câștigă” bătălia: lumile mai joase sau lumile mai înalte. Este vorba despre a accepta Adevărul Existenței, în care are loc bătălia. Voi înșivă sunteți cei care instigați bătălia din nou și din nou. Pentru că v-ați asumat o formă limitată. Acest lucru este valabil și pentru ființele mai înalt dimensionale. ”Alegerea Limitării!” – este răspunsul la toate întrebările.

Prin urmare, dacă doriți să încheiați acest război cu voi înșivă și cu lumile mai joase, mai întâi înțelegeți-vă profunda voastră Spiritualitate și reconectați-vă cu ea. Dacă o faceți, veți experimenta adevărata libertate, și veți recunoaște că voi înșivă sunteți cu adevărat cel care inventează lumea pe care o experimentați chiar acum, în acest moment, cu toate contradicțiile sale.

Atâta timp cât sperați doar îmbunătățirea, vor fi scurte incidente în contextul eonilor de creație, care vă vor scuti experiențele de un pic de întuneric. Dar acesta va tinde să revină și va fluctua înainte și înapoi continuând să oscileze până în momentul în care alegeți să ieșiți din joc, până vă amintiți și vă conectați la Adevărata voastră Spiritualitate.

Apoi vă dați seama că nu îmbunătățirea este o soluție, ci transcenderea minții cu totul.

Cum să vă transcendeți mintea? Uitați-vă la Cei care au Transcens-o și învățați de la Ei.

Suntem cu voi cu toate Binecuvântările noastre!

Noi suntem Ființele de Lumină din Galaxia Andromeda!



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.