vineri, 22 mai 2015

Acesta Este ACUM-ul



De Suzanne Lie

Acesta este ACUM-ul pentru voi TOȚI, împământații noștri, să FIȚI adevăratul vostru SINE Multidimensional. Vă recomandăm să vă notați/înregistrați experiențele și să le împărtășiți cu alții astfel încât să le puteți ușura deplina lor trezire. Vă rugăm să vă ”documentați” (notați/înregistrați) experiențele în orice mod vi se potrivește mai bine VOUĂ.

Vă cerem să împărtășiți experiențele voastre pentru că acesta este ACUM-ul în care să eliberați protecția pe care vi-a dat-o uitarea. Da, uitarea percepțiilor și experiențelor tulburătoare a fost adeseori singura voastră protecție pe perioada vremurilor întunecate de pe Gaia, dar această domnie a întunericului se apropie de sfârșit.

Voi, bravii noștri emisari pe Gaia, ați fost nevoiți să vă ascundeți lumina. Dar ACUM, puteți începe să FIȚI SINELE vostru și să vă TRĂIȚI Misiunea. ACUM, deoarece lumina este mai strălucitoare decât întunericul, puteți percepe mult mai ușor, și prin urmare elibera, iluziile pe care le-ați avut de tolerat și trăit de-a lungul a nenumărate încarnări.

Nu toți ați ales să intrați pentru prima dată pe Pământ la căderea Atlantidei, dar odată ce ați intrat în matricea 3D, ați putut experimenta o încarnare în orice linie temporală în care a fost nevoie de ajutorul vostru. În multe dintre aceste linii temporale, Matricea a fost atât de poluată de întuneric, încât v-ați uitat în întregime SINELE.

Ba încă și mai rău, ați căzut în întuneric și ați crezut ceea ce întunericul v-a spus. În alte vieți ați rămas conectați la SINELE vostru, dar de multe ori ați fost pedepsiți, torturați și/sau uciși pentru simplul fapt de a fi ”diferiți” de întunericul care guverna.

Acele vieți au lăsat urme adânci în corpul vostru eteric, urme pe care a fost necesar să le vindecați în încarnarea voastră prezentă. Cu toate acestea, în scopul de a vindeca pe deplin aceste răni, cel mai bine este să vi le reamintiți. Această re-amintire poate fi destul de traumatizantă pentru conștiința voastră trei dimensională. Prin urmare, atunci când vedem că bravul nostru Echipaj Aflat Departe curăță vechiul pentru a aduce noul, îi luăm în Camera noastră de Regenerare pe Nava noastră în timp ce ei ”dorm”.

Cei mai mulți dintre voi nu vă amintiți prea multe din realitatea voastră de pe Navă deoarece ”dorul de casă” trezit de acea amintire ar putea fi destul de sfâșietor. Cu toate acestea, acesta este ACUM-ul pentru mulți dintre voi, voluntarii noștri, să vă amintiți viețile voastre pe Navă. Această amintire vă va întări capacitatea de a fi în contact conștient, constant cu VOI-ul de pe Navă care s-a bi-locat în actualul vostru vehicul pământesc.

Vedem că mințile 3D ale multora dintre voi sunt învolburate de amintirea nenumăratelor expresii ale SINELUI vostru Multidimensional. Cu toate acestea, Misiunea multora dintre voi este să informați masele de faptul că realitatea este multidimensională și că fiecare dintre voi are nenumărate alte încarnări în diferite realități, dimensiuni și linii temporale.

Astfel, este necesar să aveți o ”imaginație vie/bogată” pentru a vă putea aminti expresiile sinelui vostru din alte dimensiuni și linii temporale care se derulează în același timp cu viața voastră din lumea fizică. Aducem în discuție această problemă pentru că mulți dintre voi, voluntarii noștri, aveți experiențe de experimentare conștientă a vieților voastre paralele, alternative și mai înalt dimensionale.

Voi simțiți aceste ”povești”, ”vieți” și ”amintiri” în diferite linii temporale și în diferite locații, pentru că ”vă faceți bagajele” și vă pregătiți să vă mutați înapoi în Casa voastră ”ancestrală”. Voi nu vă veți mai ”reîncarna” pe planeta 3D a lui Gaia deoarece și Ea se întoarce la SINELE Său Mai Înalt.

Dragi voluntari pentru a o ajuta pe Gaia, noi, familiile voastre galactice și celeste, dorim să vă amintim să păstrați o conexiune conștientă cu expresiile voastre mai înalt vibraționale ale SINELUI. Prin această conexiune conștientă vă puteți cel mai bine aminti, și astfel îndeplini, Misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a vă lua acest vehicul pământesc.

Desigur, voi toți aveți misiunea colectivă personală și planetară de ”întoarcere la SINE”. Pentru a realiza pe deplin această întoarcere, va trebui să părăsiți timpul, deoarece ACUM-ul este în afara timpului trei dimensional.

Prin urmare, acesta este și ACUM-ul pentru a vă deschide și expansiona conștiința prin portalurile voastre personale și a vă alătura nouă în Coridorul nostru Arcturian. Coridorul nostru Arcturian este un portal prin care nenumăratele portaluri ale ascendenților noștri se pot aduna în unitate, siguranță și libertatea de a se întrepătrunde și a forma un grup coeziv.

Este important ca voluntarii noștri să se adune în această formă pentru că conștiința unității care este creată prin această adunare vă va permite să vă expansionați în mod exponențial conștiința voastră personală și de grup. Pentru că voi contribuiți în mod personal la ascensionarea conștiinței în câmpul de energie UNIFICAT al Pământului ascendent al lui Gaia, este vital ca în acest ACUM voi să deveniți ”Maeștrii/Stăpânii” propriului vostru câmp de energie.

Pentru că Gaia, Ființa curajoasă care Ea este, a decis să fie o Școală în care să se predea cauza și efectul, individualitatea ȘI liberul arbitru, Ea este o planetă pentru care ascensiunea este foarte complicată. Din fericire, pentru că ea a fost o planetă atât de profund prinsă în întuneric, când ascensionează Ea își va expansiona Sinele Său Planetar în frecvențele de lumină mai înalte corelate.  

La fel ca și un săritor pe o trambulină care va sări în SUS doar atât de înalt pe cât va coborî ÎN JOS, Gaia i-a permis planetei Ei să accepte nenumărați întârziați ai întunericului în imensa Sa inimă. Acești întunecați au condus în secret planeta lui Gaia pentru mai mult ”timp” decât ar putea omenirea suporta să știe.

Cu toate acestea, la fel cum Gaia a ales să acepte întunericul în inima sa planetară, a trebuit ca și voi să acceptați acel întuneric. Prin ”acceptare” vrem să spunem că voi nu negați întunericul, pentru că ceea ce negați nu face altceva decât să se mute în inconștientul vostru. Orice este depozitat în inconștientul creierului vostru 3D, este dificil pentru voi să vindecați și să eliberați.

Cum puteți vindeca ceea ce nici măcar nu cunoașteți? Acest întuneric ”inconștient” acționează ca o boală care este atât de mult timp negată încât este extrem de dificil să fie vindecată. Voi, bravii noștri emisari pe Pământ, v-ați oferit voluntar să vă bi-locați într-o formă fizică astfel încât să o puteți ajuta pe Gaia din interiorul sistemului Ei planetar prin intermediul vehiculului pământesc pe care îl purtați.  

Le vorbim acum celor care s-au trezit, deoarece cei care încă dorm nu își pot imagina că ei sunt în stare să facă față monumentalului întuneric care a condus în secret pe Gaia pentru mai multă vreme decât mulți dintre voi și-ar putea imagina. Dar pe măsură ce vă amintiți încarnările voastre pe Pământ în alte linii temporale, vă veți da seama că polaritatea lumină și întuneric a fost o temă constantă.

Ne vom uita acum mai îndeaproape la alegerile lui Gaia de a fi în serviciul întregii vieți. Aceste alegeri sunt cursurile pe care voi le frecventați în perioada ”timpului” vostru în Universitatea Pământ. Tema acestor cursuri este să vă învețe cum să:
(1)   Să vă folosiți liberul arbitru pentru ...
(2)   Să amalgamați polaritatea în unitate prin ...
(3)   Eliberați iluzia separării.

Cu alte cuvinte, Gaia este o ”școală a ascensiunii” planetară. Voi, dragii noștri, ați ales să vă luați un vehicul pe Pământ în acest ACUM pentru că Gaia, și sinele său planetar, este pregătită să se întoarcă la adevărata expresie multidimensională a Pământului.

Multe ființe și civilizații au venit pe corpul planetar al lui Gaia, de-a lungul a mai mult ”timp” decât ați putea voi socoti. Ele au venit pe Pământ pentru a profita de oportunitatea de a ascensiona din Roata trei/patru dimensională a Vieții – Morții – Vieții – Morții.

Gaia a experimentat suficiente vieți și morți și Ea este pregătită să-și ascensioneze sinele. Așa că, Ea are nevoie de VOI pentru a se folosi de Liberul vostru Arbitru în a vă unifica cu ÎNTREAGA viață, astfel încât să puteți amalgama toate polaritățile în unitate prin eliberarea iluziei separării voastre.

Una dintre cele mai dificile componente ale acestui ”curs” este eliberarea iluziei siguranței pe care liberul vostru arbitru a creat-o prin separarea voastră de o cunoaștere conștientă a cât de mult au condus pe Gaia polaritățile întunecate.

Din moment ce ”separarea” este o iluzie trei dimensională, credința în separare vă coboară conștiința doar la perceperea lumii fizice. De fapt, separarea înseamnă doar că nu puteți percepe ceea ce este în-între. Iar ceea ce este ”în între” sunteți VOI.

Cu toate acestea, dacă este ca voi să amalgamați toate polaritățile în unitate, atunci polaritatea întunericului și polaritatea luminii este necesar să fie unite. Dacă vă uitați la viețile oamenilor care au ascensionat de pe planeta voastră, veți vedea că ei TOȚI și-au îmbrățișat întregul lor întuneric interior cu lumina lor interioară.

Acești ascendenți și-au găsit puterea în SINELE lor de a simți unitatea cu ÎNTREAGA viață. ”Întreaga Viață” nu înseamnă unitatea numai cu acea viață care rezonează la lumină. Nu înseamnă unitatea numai cu alte ființe de lumină. Unitatea cu ÎNTREAGA Viață înseamnă ca voi să vă uniți cu și să iubiți necondiționat ÎNTREAGA viață – lumină, întuneric și toate nuanțele de gri aflate între ele.

Ba mai mult, atunci când ascensionați NU există ”în între”. În între este un concept trei/patru dimensional care este bazat pe separare. Dacă nu există separare, atunci nu există nici individualitate. Trebuie să eliberați, de asemenea, și iluzia ”sinelui vostru individual” pentru a îmbrățișa realitatea SINELUI vostru Multidimensional.

Sinele vostru Multidimensional nu începe în frecvențele înalte. SINELE vostru Multidimensional rezonează la toate frecvențele. Voi sunteți cea mai înaltă lumină a voastră și VOI sunteți întunericul vostru cel mai profund. Dacă nu puteți îmbrățișa, accepta, să vă uniți cu și să vă iubiți necondiționat propriul vostru întuneric, cum puteți vindeca întunericul din jurul vostru?

Cum puteți face pentru ”alții” ceea ce nu puteți face pentru sinele vostru? Amintiți-vă, întunericul nu este altceva decât o frecvență. Sunt cei care rezonează la frecvența semnăturii mai jos dimensionale a puterii asupra altora. Pe de altă parte, cei ascensionați rezonează la frecvența semnăturii mai înalt dimensionale a puterii interioare.

În curând va fi dezvăluit cât de adânc a căzut realitatea voastră în frecvența mai joasă a ”puterii asupra altora”. Acest lucru se va petrece pentru că voi, ascendenții noștri, vă expansionați conștiința în frecvențele mai înalte.

Odată ce vă recâștigați percepțiile voastre mai înalt dimensionale, voi veți citi nu vedea vehiculele pământești ale oamenilor. Îi veți vedea și comunica cu ei ca și câmpuri de energie. În loc de ”oameni cu nume” voi veți percepe ”câmpuri de energie cu frecvențe ale semnăturii”.

Oamenii ca indivizi pot deveni destul de părtași la minciună, dar câmpurile de energie pot exprima doar adevărul la frecvența lor de rezonanță. Odată ce iluziile sunt identificate și eliberate, tot ceea ce rămâne este adevărul. Când percepeți în mod conștient adevărul a ceea ce s-a petrecut pe planeta voastră, sinele vostru individual poate dori să fie furios, trist și/sau îngrozit.

Sinele vostru individual poate dori să dea vina pe cineva pentru că voi nu vă puteți ierta sinele că nu a știut ceea ce s-a petrecut cu adevărat. Pentru că există această posibilitate, dorim să vă reamintim poveștile de viață ale tuturor celor de pe Pământ care au ascensionat.

Acești curajoși au meditat, au suferit, i-au servit pe alții și au intrat adânc în interiorul lor din nou și din nou pentru a se confrunta cu TOT întunericul lor interior. Preaiubiților, voi puteți proiecta în realitatea voastră numai ceea ce găsiți în interiorul sinelui vostru. Prin urmare, amintiți-vă că cei care au proiectat întunericul n-au putut găsi în interior decât întuneric.

Cabala de care v-ați temut și pe care ați urât-o a pierdut orice contact cu propria sa lumină interioară. Așa că, ei încearcă să o fure de la alții. Dar lumina nu poate fi furată. Lumina este liberă pentru ca toată lumea să o poată primi, dar o pot primi numai dacă cred că o merită.

Vă rugăm să vă folosiți minunatul vostru dar al imaginației și să vă gândiți la modul în care trebuie să fie simțit faptul de a crede că tu NU meriți lumina. Imaginați-vă cum trebuie să fie simțit faptul de a fi atât de detașat de lumină încât să crezi că o poți fura de la un altul.

Maeștrii ascensionați s-au confruntat nu numai cu întunericul din jurul lor. S-au confruntat în primul rând cu întunericul din ei înșiși. Pentru că ei și-au găsit, vindecat, iubit și eliberat TOT întunericul lor interior, ei au avut numai lumină în ei. Având numai lumină pură în interior, ei au proiectat în lumea lor exterioară numai lumină pură.

Acea lumină a fost un far pentru toți cei care căutau lumina în afara lor din cauza faptului că nu o găseau în interiorul lor. Prin urmare, în jurul celor ascensionați s-au adunat mulți oameni. Au vrut să primească și ei din lumina pe care Maeștrii au găsit-o prin eliberarea întregului lor întuneric interior.

Cu toate acestea, unii dintre ”discipoli” nu și-au putut elibera întunericul interior și au devenit răzbunători față de Maestrul lor. Aceasta a devenit apoi o provocare pentru Maestru să nu permită nici unui lucru din interiorul sau exteriorul vehiculului său să activeze vreun întuneric interior pentru eliberarea căruia au lucrat ani, zeci de ani, chiar vieți întregi.

Apoi au ajuns la acea inițiere finală. Dacă vreo ființă prinsă în întuneric ar fi vrut să-i omoare pentru a le stinge lumina, ar fi putut să-i răspundă cu iubire necondiționată? Voi ați putea? VOI puteți? Puteți răspunde fricii și furiei cu lumină și iubire necondiționată?

Răspunsul vostru instantaneu probabil că este ”da”. Dar, puteți privi aceste ființe în ochi și să le spuneți, ”Te iert pentru că tu nu știi ce faci?”

Vă rugăm să vă acordați ”timpul” care v-a mai rămas în dimensiunea a treia pentru a vă privi întunericul interior care pare a fi ”separat” de voi și să decretați,
”Te iert necondiționat.”

Pentru că eliberați TOATĂ iluzia separării, vă uitați la întunericul pe care îl percepeți în lumea voastră și decretați,
”Te iubesc necondiționat.”

Din momentul în care alegeți să trăiți în Conștiința Unității cu întreaga viață, decretați,

            ”Cu liberul meu arbitru,
                       Aleg să amalgamez TOATE polaritățile în UNITATE
                                           Astfel încât să pot elibera TOATE iluziile separării.”

Dragi Emisari ai luminii și Iubirii, vă salutăm curajul de a privi spre interior pentru a vă schimba lumea.

Binecuvântări,
Arcturienii.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.