joi, 21 mai 2015

Actualizare 21 Mai 2015



Este foarte important să nu uităm faptul că tot ceea ce”facem” noi aici pe Pământ este o muncă în echipă.  Și când vorbesc de ”echipă” mă refer atât la sinele nostru uman cât și la celelalte aspecte ale Sinelui nostru. Depinde foarte mult de perspectiva din care privim lucrurile. Cu cât vom avea o perspectivă mai largă, cu atât ne va fi mai ușor să ne îndeplinim Misiunea/Misiunile.

Din perspectiva Sinelui nostru uman, privim aceste timpuri pe care le trăim în prezent ca și pe o ascensiune, o înălțare a sinelui uman la Sinele Divin. Această ascensiune/înălțare privită din perspectiva Sinelui nostru Divin, este, de fapt, o descensiune/coborâre a Sinelui Divin în materie.

Nimic din ceea prin ce trecem nu este opera doar a uneia dintre părți, ci este o muncă în echipă. Este o colaborare, dar este una diferită de ceea ce înțelegem noi în termeni umani prin colaborare. Linia care guvernează această colaborare este Binele Cel Mai Înalt al tuturor. Și, de asemenea, Munca/Misiunea noastră pe Pământ nu are un unic scop. TOT ceea ce facem, gândim, suntem are mult mai multe scopuri decât ne putem noi imagina.

Sinele Divin nu este legat de nici un timp sau spațiu și, prin urmare, nu are termene pentru ascensiune/înălțare  și/sau descensiune/coborâre. Din perspectiva lui există doar experiența dobândită de către unul din aspectele sale și contribuția pe care acesta o poate aduce la Marea și Infinita Cunoaștere. Pentru că ceea ce se află într-o continuă expansiune este, de fapt, Cunoașterea.

Dacă reușim să privim lucrurile din această perspectivă mai înaltă, vom înțelege că nu avem a ne ”omorâ” să dobândim ceva, ci să privim ceea ce ni se prezintă dintr-o perspectivă mai înaltă și să permitem ca o cunoaștere mai înaltă să curgă prin noi. Suntem cu toții Creatori, iar acum ni se pun la dispoziție informații noi, percepții noi pe care să le folosim în creațiile noastre. Pentru că tot ceea ce facem, gândim, suntem sunt, de fapt, creațiile noastre.

Toate energiile care curg acum pe Pământ sunt îndreptate spre realizarea acestui obiectiv mai înalt: Coborârea și Ancorarea Divinului în Materie. Sau, din perspectiva umană, Înălțarea Umanului la Divin. Ele sunt, de fapt, unul și același lucru privite din perspective diferite. Dar când privești lucrurile din perspectiva Sinelui Divin, te simți deja înălțat, în timp ce dacă privești lucrurile din perspectiva umană, este ca și cum ai privi un zgârie-nori și apare tendința de a te pierde în numărul de etaje pe care le ai de urcat până sus.

De noi, și numai de noi, depinde ce perspectivă alegem.  


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.