sâmbătă, 23 mai 2015

Eu și Homosexualitatea



Din ciclul De ale mele

Delicat subiect nu-i așa? Am avut astăzi o discuție puțin mai ”aprinsă” în legătură cu acest subiect, discuție iscată de marșul pe care comunitatea gay/homosexuală din Romania îl va organiza astăzi în București, marș care are deviza/sloganul ”TU ești schimbarea”. Am citit articolul respectiv și, spre surprinderea mea, este un articol scris într-un mod deosebit de imparțial. Mai puțin fotografia care îi este atașată. Dar să nu fiu cârcotașă nu-i așa? Mulți vor privi însă fotografia, vor citi titlul fără a mai citi și textul articolului și se vor lansa în cunoscutele invective la adresa celor ”diferiți” de ei.

Această ”problemă”, a homosexualității/lesbianismului, nu a fost niciodată o ”problemă” pentru mine. Recunosc că atunci când am fost confruntată prima dată cu ea mi s-a părut ciudată și nelalocul ei, dar nu am simțit nevoia să o condamn. N-am înțeles-o, dar nici nu m-am grăbit să o desființez. Apoi, cu trecerea timpului, când mi-am deschis mintea și am început să mai citesc una-alta, și aici vorbesc de spiritualitate, am înțeles multe lucruri și multe aspecte legate de această problemă.

Au fost, și sunt, multe exemple care mi-au fost ”servite” pentru a putea pătrunde mai adânc înțelesul acestei ”probleme”. În primul rând, au apărut în familiile unor prieteni, rude. Părinți care erau clar împotriva unor astfel de ”devieri” au fost confruntați cu situația ca fiul lor să se declare brusc homosexual. Ce a ieșit de aici? Multă durere, suferință și rușine create de ”Ce va zice lumea?”, ”Unde am greșit în educația lui?”, ” De ce ni se întâmplă una ca asta?”, etc.

Au dispărut brusc iubirea, amintirile frumoase din copilăria copilului, calitățile lui au fost negate și totul bazat doar pe niște norme ale societății care statutau NORMALUL. CE VA ZICE LUMEA? Nimeni n-a mai ținut cont de faptul că acel Om devenise un medic de succes care salva zilnic vieți, că acel Om câștigase deja câteva premii importante pentru invențiile lui, că acel Om era cel la care apelai atunci când aveai nevoie de un sfat înțelept.

Nu. N-a mai contat decât suferința pe care o simțeau părinții că, copilul lor este ”altfel”. Am întâlnit și cazuri în care părinții și-ar fi dorit ca mai bine copilul lor să fi fost handicapat decât homosexual. Vă puteți imagina așa ceva? Să poți gândi în felul acesta din cauza unor tipare tembele ale unei societăți pe măsură? Mai trist este când vezi cu câtă inconștiență aplică lumea dictonul ”Ce nu-i ca mine este împotriva mea și trebuie desființat”

De fapt, despre asta este vorba. De ce te simți tu, cel care condamni această ”deviere”, amenințat? De ce simți nevoia să arunci cu pietre? De ce este siguranța TA amenințată pentru că cineva este altfel decât tine? Te temi ca nu cumva la un moment dat să nu devii tu ”a-normalul”? Oamenii au învățat atât de bine să se ascundă și nu numai de alții, ci în primul rând de ei înșiși. Se duc la acel medic homosexual cu ”Domdoctor, vă rog frumos, mă puteți ajuta?” Iar apoi iau ”piatra” să arunce în ”poponarul dracului!”.

Ceea ce vă scriu aici este ceea ce EU am văzut, nu mi-a povestit nimeni. În acel moment am simțit doar o imensă greață. Acum, pot trimite Iubire Necondiționată și Focul Violet în acea situație pentru a o curăța de energiile joase care au marcat-o.

Om drag, în spatele acestei condamnări se află o FRICĂ! Și acea frică este a TA nu a celui ce a avut/are curajul să iasă în față și să spună/recunoască ”Da, în această viață experimentez cum este să fii altfel prin a fi homosexual/lesbiană”. El/ea și-a depășit ”problema”, dar tu nu. El/ea și-a asumat TOT ceea ce această situație implică, dar tu nu.

De ce reacționează oamenii atât de dur la această ”problemă”? Pentru că sexualitatea noastră ca oameni a fost folosită atât de greșit, a fost interpretată atât de greșit, cenzurată, condamnată și negată cu atât de multă vehemență și interes încât și în ziua de astăzi sunt mulți care condamnă actul sexual, nu să se bucure de el, darmite să mai știe și ce reprezintă și cât de mare importanță are în viața noastră ca Ființe Umane care-și caută împlinirea și Unificarea cu Sinele. Energiile sexuale sunt energiile cele mai puternice care sunt disponibile FIECĂREI Ființe Umane fără nici o deosebire de sex.

Vă închipuiți cumva că cei care au guvernat Pământul ne-ar fi lăsat să le cunoaștem și să le folosim? Cum ne-ar mai fi putut ține în lesă și conduce și fura puterea noastră de drept? Cea de a ȘTI Cine Suntem cu Adevărat?
Cei care au studiat problema sexualității știu foarte bine că nici măcar nu este nevoie, la un anumit nivel, de un contact fizic pentru a putea atinge extazul oferit de energiile sexuale. Și nu este vorba aici de orgasm, ci de mult mai mult.

Cel mai mare dușman al Omenirii a fost, și este în continuare, IGNORANȚA. Ea a tras după sine toate celelalte energii, sentimente, emoții pe care le-am experimentat cu toții: frica, nesiguranța, judecata, neîncrederea, și lista este deschisă. Sunt sigură că mai aveți fiecare de adăugat ceva. Totul începe cu ”Te-ai născut din păcat.” Aiurea, te-ai născut din momente de divină grație și unire. Ai fost zămislit din cea mai profundă iubire și unire care poate fi accesibilă aici pe Pământ.

Ni s-au inoculat tipare legate de ceea ce înseamnă normalul. Al cui normal? Privim sexualitatea și actul sexual doar ca pe un mijloc de procreere. De ce? Pentru că încă nu știm că este cel mai primar mod de perpetuare a speciei. Creatorul, ca un părinte iubitor (ca oricare dintre noi), ar fi dat copiilor săi ceva urât, ceva condamnabil, ceva ce să le aducă suferință? Zestrea noastră a fost foarte bine gândită, ce am făcut noi cu ea, este ceea ce ne-am priceput.

Și încă un lucru, om drag. Dacă ai cât de cât o pregătire spirituală, atunci știi că energiile se atrag unele pe altele pe principiul rezonanței. Dacă tu NU rezonezi cu energia de a fi ”diferit” prin orientarea ta sexuală, NU vei fi afectat de ea. Rezistența pe care i-o opui însă, are toate șansele să se manifeste în viața ta. De ce? Pentru a-ți arăta unde și la ce mai ai de lucrat. Și asta nu tu alegi, ci Sinele tău care știe foarte bine la ce examen ai copiat, care examen l-ai căzut sau lecție n-ai aprofundat-o destul. Pentru că deși te poți ascunde de tine însuți, de SINELE tău nu te poți ascunde. NICIODATĂ.

Nu vei putea FI Iubirea Necondiționată care EȘTI, decât în momentul în care vei putea privi Tot Ceea Ce Există ca pe tine însuți. Fără nici o judecată, nevoie de comparare, justificare sau de normalitate. Nu uitați că Dumnezeu/Sursa/Creatorul este Cel/Cea care se manifestă pe Sine însuși în TOATE formele care există. Și homosexualul și lesbiana sunt Dumnezeu întrupat, așa cum ești și TU.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.