sâmbătă, 9 mai 2015

Arcturienii și Familia Galactică

Preaiubiți Voluntari pentru a O Ajuta pe Gaia



Noi SUNTEM Arcturienii

Prin Suzanne Lie

Preaiubiți Lideri/Conducători Multidimensionali,

În ACUM-ul de aseară al lui Suzille, am instruit-o să pregătească un Manual cu multele mesaje pe care noi le-am trimis/postat pe blog din Ianuarie 2015 până acum. Acest Manual include multe din ceea ce noi v-am trimis prin intermediul acestei UNA a noastră care poartă un vehicul pământesc. Și voi toți, dragii noștri Lideri, purtați vehicule pământești, dar sunteți în contact permanent cu SINELE vostru Multidimensional.

Pe parcursul cursului din ”timpul” vostru (potrivit vehiculului vostru pământesc) și ”ACUM-ul” nostru (potrivit SINELUI nostru), vă vom ajuta să vă uniți profund și intim vehiculul vostru pământesc actual cu expresiile voastre mai înalt dimensionale din UNUL lui ACUM.

Ceea ce am dori să spunem este că această unitate va continua la infinit în conștiința voastră legată de timp. Cu toate acestea, voi veți experimenta numai acel profund sentiment de Unitate cu SINELE în timp ce sunteți într-o stare mai înaltă de conștiință.

Prin urmare, puteți începe cursul chiar ACUM revăzând mesajele pe care vi le-am trimis de la începutul timpului VOSTRU al lui Ianuarie 2015. NOI (adică consorțiul TUTUROR expresiilor voastre mai înalt dimensionale) ne adunăm într-O așteptare fericită a ACUM-ului vostru în care ne putem uni profund și conștient.

Prima dată (vorbind în termeni secvențiali 3D) vă veți uni cu expresiile voastre mai înalte ”personale” (personal fiind un termen trei dimensional).

Apoi (vorbind din nou în termeni secvențiali 3D), vă veți uni cu membrii grupului vostru. Intenția noastră este ca pe tot parcursul ACUM-ului nostru cu voi, să vă ajutăm să vă amintiți procesul vostru înnăscut de gândire și comunicare în ACUM.

Noi percepem acest proces de amintire și întoarcere la deplina Conștiință a Unității ca pe un fel de șir lung de ”piese de domino care se încadrează într-o imagine colectivă”. Odată ce prima piesă de domino/primul emisar uman intră în unitate cu UNA/CEA care-i urmează, întregul șir al pieselor de domino/umani este activat în tranziție de către piesele de domino/umanii din jur.



Deasupra este link-ul către You Tube-ul vostru pe care Suzille l-a găsit despre câștigătorul ”Concursului Domino” 2015. Am dirijat-o către acest videoclip pentru că el demonstrează modul în care o SINGURĂ piesă de domino intrată în acțiune poate crea un lanț de reacții care influențează alte 500.000 de piese de domino.

Spunem ”alte” piese de domino deoarece, deși piesele de domino sunt toate individuale, ele sunt totuși alăturate într-un singur scop. Notați că a fost nevoie ca o întreagă companie să se pregătească pentru acest ”concurs”. Acesta este motivul pentru care noi chemăm o ”companie” dintre voi, preaiubiții noștri, pentru a servi acestui SINGUR scop, ascensiunea planetară.

O persoană singură nu a putut finaliza modelul foarte complex care este deja, pregătit cu atenție de către UN scop al nostru unit. După cum vedeți în videoclip, compania a petrecut mult ”timp” făcând un efort de grup pentru a pregăti acest ”eveniment”. VOI, preaiubiții noștri, creați un Eveniment cu mult mai mare.

Da, într-adevăr, VOI creați acel Eveniment pentru că Gaia este o planetă a Liberului Arbitru. Prin urmare, noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI, nu putem crea EVENIMENTUL fără VOI. Acesta este motivul pentru care noi, membrii dimensiunilor mai înalte care o înconjoară pe Gaia, am trimis o scânteie din esența noastră în vehiculele pământești vii ale omenirii.

Asemănător cu parabola din Biblia voastră, multe dintre aceste scântei au căzut în apă adâncă. Prin urmare, aceste scântei s-au înecat în emoțiile ne-stăpânite ale acelui vehicul pământesc. Unele dintre aceste scântei au căzut în lumina nemiloasă a soarelui, iar gândurile scânteii nu s-au putut alătura cu emoțiile pentru a forma o formă gând.

Din fericire, unele dintre ”scânteile” noastre au căzut în vehicule pământești care au avut suficientă apă/emoții și lumină/gânduri pentru a prinde rădăcini în Miezul acelui vehicul pământesc, precum și în Miezul dragei de Gaia. VOI, liderii/conducătorii noștri, faceți parte din acel grup.

Vedem că voi ați ”muncit” din greu în viața voastră pentru a câștiga un grad de stăpânire asupra emoțiilor și gândurilor voastre. Dați-ne voie acum să vă prezentăm o scurtă explicație a ”stăpânirii/măiestriei asupra gândurilor și emoțiilor voastre”. (Vom intra în detalii mai profunde atunci când grupul nostru se va fi adunat.)

Cel mai bun mod de a rezuma ceea ce Maeștrii au petrecut multe încarnări învățând, este că stăpânirea/măiestria gândurilor și emoțiilor voastre poate avea loc doar atunci când Portalul vostru personal este DESCHIS. Atunci când Portalul vostru personal, pe care îl puteți experimenta drept măduva spinării voastre, creierele și chakrele voastre interioare, sunt deschise, puteți deveni ”Pe Deplin Conectați”.

Din nou, ”Pe Deplin Conectați”, este un termen care va fi pe deplin explorat în câmpurile de energie ale grupului nostru. ACUM vă vom spune simplu că ”Pe Deplin Conectați” înseamnă că MIEZUL Conștiinței voastre Multidimensionale este simultan conectat la Gaia, Miezul vehiculului nostru pământesc și Miezul SINELUI vostru Multidimensional.

Amintiți-vă preaiubiților, voi NU ați intrat în vehiculul vostru pământesc actual pentru ascensiunea voastră personală. Voi ați trecut de toate inițierile acestea în viețile voastre anterioare. VOI, CEI preaiubiți ai noștri, v-ați oferit voluntar să vă bi-locați într-un vehicul pământesc mic și dens pentru a o ajuta pe Gaia.

Vă aplaudăm pentru că v-ați luat această periculoasă ”misiune la distanță”, dar noi știm că voi TOȚI sunteți capabili să-i fiți de un mare ajutor lui Gaia. Vedeți voi, cei mai mulți dintre voi ați avut multe încarnări pe corpul lui Gaia, dintre care unele s-au încheiat cu ascensiunea voastră personală. (Vom defini ”ascensiunea personală” atunci când ne vom aduna în UNA.)

De asemenea, voi toți sunteți membrii uneia și/sau mai multor grupuri/clustere de-ale noastre Galactice/Celeste care sunt Unite în Scop. Vă vom ajuta, dragi lideri/conducători, să vă amintiți ”grupul/clusterul” și/sau grupurile/clusterele cu care noi suntem UNA în expresiile voastre mai înalte ale lui UNU. Vă reamintim că voi toți ați mai avut încarnări anterioare pe corpul lui Gaia.

Prin urmare, sunteți familiarizați cu multele ere ale realității Sale planetare, precum și cu nenumăratele provocări pe care ați ajutat-O să le întâlnească. Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru, Gaia se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări ale sale. Planeta Sa este suprapopulată până la punctul în care de-abia mai poate oferi totul.  

Acest lucru este mult agravat de faptul că mulți dintre oamenii Ei și/sau locuitorii în deghizare umană, au lucrat mai degrabă pentru a o cuceri decât să se UNEASCĂ cu Ea. Vă rugăm pe toți să vă gândiți la voi înșivă ca și al un părinte iubitor, așa ca și Gaia, care face ceea ce poate mai bine pentru a asigura copiilor săi iubire și protecție.

Apoi, după ce ați petrecut un timp de nemăsurat ca să le asigurați copiilor voștri o viață, ei ”au intrat într-o gașcă proastă” și s-au întors împotriva voastră. Unii dintre acești copii au creat bombe oribile pentru a-și crea unii altora vătămări imense. Ba mai rău de atât, ei au ”testat” aceste bombe chiar în interiorul corpului vostru.

Cu alte cuvinte, copiii pentru care voi ați creat forme, i-ați crescut cu o iubitoare grijă și cu mare sacrificiu, v-au întors dăruirea otrăvindu-vă. Acest lucru pare a fi o sentință extremă pentru unii, dar ACUM trebuie să vă dați seama că Gaia este o Ființă Vie! Vehicul vostru pământesc este făcut chiar din același pământ, aer, foc, apă și eter ca și corpul lui Gaia.

Știm că, așa cum spuneți voi în termenii voștri 3D, ”vorbim pereților”. Cu toate acestea, voi ca și lideri ai noștri, trebuie să înțelegeți severitatea și importanța Misiunii voastre. V-ați încarnat pe o planetă aflată într-o mare tranziție. Gaia nu mai poate aștepta pentru ca acei copii rătăciți ai Ei să se întoarcă la Lumină.

Gaia se află în punctul ”Ascensiunii Planetare”. Așa cum mulți dintre voi ați răspuns chemării lui Gaia la căderea Atlantidei pentru a O ajuta să nu cadă de pe Axele Sale, Ea vă cheamă ACUM să vă alăturați în Unitate cu Mama voastră Planetară.

Așa cum a fost nevoie de o ”companie” pentru a crea, alinia și activa șirul de evenimente care a adus 500.000 de piese în aliniere, va fi nevoie de o ”companie de oameni uniți”, de fapt de MULTE companii de oameni uniți, pentru a o ajuta pe Gaia să ”câștige concursul” de a-i uni pe Mulți într-un SINGUR scop.

Voi toți, dragii noștri Lideri, v-ați pregătit pentru acest ”ACUM” în nenumărate încarnări pe Gaia și/sau pe alte corpuri planetare ale Sale. Acesta este motivul pentru care voi v-ați oferit voluntar să vă luați actualul vostru vehicul pământesc.


Vehiculul vostru pământesc actual este mai degrabă ca un model vechi de Ford T. Vă rugăm ca ”ACUM” să ”ieșiți din garaj” în grupuri pentru A FI Liderii care voi ȘTIȚI că sunteți în interiorul vostru propriului vostru SINE Multidimensional.

Pe măsură ce vă uniți pe deplin cu SINELE vostru Multidimensional (lucru pe care vedem că mulți dintre VOI, cei ai noștri, îl faceți ACUM), Modelul vehiculului vostru Pământesc 3D se va transmuta încet și sigur în Modelul 5D al Corpului vostru de Lumină. De fapt, mulți dintre voi se află în acest proces ACUM.

Suntem onorați să discutăm și să vă ghidăm prin acest proces.

Binecuvântări,


Arcturienii și Familia voastră Galactică.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.