miercuri, 13 mai 2015

Actualizare 13 Mai 2015



Una dintre stările care începe să fie experimentată de din ce în ce mai mulți oameni, este expansionarea dincolo de corpul fizic. Senzația că tu îți conții corpul fizic, nu că tu ai fi conținut de corpul tău fizic. Ba chiar mai mult, o stare de ”dispariție” a corpului fizic. Ca și cum nu ar mai exista sau ar fi doar o formă fără nici o greutate. NU încercați să definiți această stare, să-i găsiți un nume sau o etichetă pentru că vă puteți limita experiența. Se manifestă mai ales în stările de meditație, dar se poate manifesta și în mod spontan atunci când atingeți stări de conștiință mai înalte.

Pur și simplu DOAR SIMȚIȚI ceea ce se petrece fără nevoia de a-i da un nume. Nu VOI aveți nevoie să-i dați un nume, pentru că VOI știți deja despre ce este vorba, ci mintea voastră. Dacă îi dați ”satisfacție” minții voastre umane care caută denumiri și etichete pentru toate (este ca un fel de google search – motor de căutare pe internet), ea va căuta în baza sa de date să vă ofere experiența pe care ați numit-o voi. Dacă nu o are, s-ar putea ca pur și simplu să o elimine din experimentarea voastră.

Rezistați ”nevoii” de a-i da un nume doar pentru a ști că ”sunteți în rândul lumii”. Sunt sclipiri ale Corpului de Lumină pe care din ce în ce mai mulți oameni le experimentează și care sunt un fel de ”degustare” a ceea ce urmează. De altfel, orice experimentați acum este perfect pentru fiecare dintre voi, indiferent de ceea ce experimentează alții. Nimeni nu este rămas în urmă și nici nu este nevoie de nici o fudulie cu ”cine mi-s io”. Aveți ÎNCREDERE că TOTUL este EXACT așa cum este POTRIVIT pentru FIECARE DINTRE NOI.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.