sâmbătă, 9 mai 2015

Raport Meteorologic Energetic Arcturian #4

Calmul de Dinaintea Furtunii


Transmisie de la Arcturieni și Familia voastră Galactică

Prin Suzanne Lie

Raportul meteorologic energetic pentru 25 Aprilie 2015, este că voi, dragii noștri voluntari, vă aflați în ”calmul de dinaintea furtunii”. Vom începe prin a face diferențierea dintre definiția trei dimensională a furtunii și definiția multidimensională a furtunii.

Conform dicționarului lui Suzille, definiția trei dimensională a furtunii este ”vreme violentă, ploaie sau ninsoare puternică, vânt puternic”, sau mai multe situații umane cum ar fi ”o izbucnire de sentimente de furie, un val de frică de violență sau de a fi luat ceva de furtună.” Toate aceste definiții au ceea ce voi ați numi o calitate ”negativă”.

În frecvența noastră, noi nu percepem o furtună ca și pe un eveniment negativ, ci mai degrabă ca și pe o oportunitate pentru transformare. Ori de câte ori este o furtună, persoanele, locurile și/sau lucrurile care experimentează furtuna, se schimbă într-un anumit fel. Cei care doresc ca lucrurile să rămână la fel vor fi supărați din cauza acestei schimbări.

Cu toate acestea, cei care sunt pregătiți să experimenteze o nouă versiune a realității lor, pot fi foarte fericiți din cauza acestei furtuni. Dar, chiar și aceia dintre voi care sunt pregătiți și fericiți să-și înceapă procesul schimbării lor, sunt preocupați de faptul dacă va fi multă distrugere sau pierdere.

Când în vremea voastră are loc o furtună, plantele pot fi distruse, mobilierul exterior și amenajarea terenului ar putea fi deteriorate, iar acoperișul vostru, casa sau mașina ar putea fi afectate. Prin urmare, o furtună fizică v-ar putea costa bani pentru a înlocui stricăciunile făcute de aceasta, muncă pentru reparații și probabil durere pentru tot ceea ce este distrus și nu mai poate fi reparat.

Cu toate acestea, noi nu vorbim despre calmul de dinaintea unei furtuni fizice 3D. Noi vorbim despre calmul de dinaintea unei furtuni energetice. Nu veți găsi informații despre o furtună energetică și/sau de frecvență iminentă în ziarele sau la televiziunile voastre. Cu toate acestea, puteți găsi aceste informații pe Internetul vostru.

Calmul de dinaintea oricărei furtuni oferă un ”timp” pentru a pregăti și fixa cu scânduri obloanele pentru a diminua pagubele. Dar furtuna despre care vorbim noi, nu va avea loc numai în lumea fizică, dar totuși vă puteți pregăti pentru această furtună. Această ”furtună” energetică a început să fermenteze încă din 2012.

În anul 2012 mulți oameni au auzit despre sfârșitul Calendarului Mayaș și de noua lume care va ieși la iveală. Cu toate acestea, mulți dintre acești oameni s-au gândit în timpul uman 3D, în ceea ce privește timpul. Prin urmare, ei s-au așteptat ca întreaga planetă să se schimbe brusc și total.  

Adevărul este că nici oamenii nu-și pot schimba total întreaga lor realitate într-o anumită zi. Prin urmare, tranziția în totalitate a unei întregi planete într-o anumită zi creând o schimbare totală, ar crea daune incalculabile. De fapt, ceea ce se petrece este o schimbare în conștiința și în percepțiile voastre umane.

Amintiți-vă, creația/tranziția, care amândouă sunt termeni pentru schimbare, începe în dimensiunile mai înalte și se extinde în dimensiunile mai joase. Prin urmare, Pământul cinci dimensional există deja, tot așa cum există deja și propriul vostru SINE cinci dimensional. Astfel această ”schimbare” este de fapt o ”întoarcere”.

Pe măsură ce Gaia și omenirea se întorc la expresiile lor cinci dimensionale, ei vor face acest lucru prin marele dar a tot ceea ce ei au învățat în lumea polarității, separării, liberului arbitru uman și timpului. Din moment ce, ascendenții noștri dragi, ați învățat atât de multe și v-ați transmutat atât de complet, va exista in impact imens asupra Pământului cinci dimensional.

Acest impact va fi similar cu cel al unei familii care și-a trimis copilul iubit la facultate. Când copilul, care a devenit adult, se întoarce la familia sa, el/ea își va percepe familia într-un mod foarte diferit. La rândul ei, și familia îl va percepe pe copil într-un mod diferit.   

Greutățile pe care familia le-a avut în timp ce a ”plătit” pentru educația copilului lor vor fi eliberate, iar copilul/adultul va fi în măsură să împărtășească cu familia ceea ce el/ea a învățat în procesul său educațional. Voi, dragii noștri voluntari pe Pământ, ați trecut și voi printr-o imensă educație.

Tot ceea ce voi ați învățat în timpul nenumăratelor voastre sejururi pe Pământ va aduce o imensă contribuție în informații și experiență pe Pământul cinci dimensional. Trăitul a nenumărate încarnări în Matricea 3D nu a fost o educație ușoară. De fapt, mulți dintre voi nu ați fost în măsură să absolviți pentru că v-ați pierdut în iluzie și ați uitat adevărul.

Prin urmare, va fi nevoie ca voi ”să intrați în calm” pentru a vă pregăti pentru furtuna schimbării. Înțelegem cât de ușor este să te pierzi în iluzia timpului și cât de dificilă poate fi dimensiunea a treia. Prin urmare, vă reamintim să vă mențineți programul de meditație și toate minunatele contribuții multidimensionale în care v-ați angajat.

Meditațiile și contribuțiile voastre la ascensiunea lui Gaia vă vor expansiona foarte mult conștiința dincolo de limitările timpului 3D. A trăi în ACUM într-o realitate legată de timp este o altă provocare. Un avantaj al trăitului în ACUM este că voi veți avea o perspectivă mai înaltă a realității și a ascensiunii realității voastre.

Cu toate acestea, sunt multe ”efecte secundare” ale părăsirii timpului care vă face viața 3D și mai provocatoare. Un singur lucru, odată ce voi aveți alegerea de a percepe realitatea prin câmpul energetic al propriului vostru SINE mai înalt dimensional, programele trei dimensionale trebuie să fie documentate și apoi documentate din nou, pentru că veți uita cu ușurință ceea ce NU vreți să faceți.

Lucrurile precum plătitul facturilor sau mersul la magazinul alimentar, vor aluneca din memoria voastră precum un vis urât. Lucrurile normale cum ar fi privitul știrilor 3D, citirea ziarelor 3D sau vizionarea reclamelor TV comerciale nu vă pot reține atenția. De asemenea, multe lucruri de care altădată v-ați bucurat, acum se estompează în comparație cu percepțiile voastre mai înalte.

Multe dintre sarcinile, dorințele și percepțiile de mai sus nu vă mai pot reține atenția, dar ele sunt necesare încă pentru supraviețuirea voastră fizică. Din fericire, prin intermediul conștiinței și percepțiilor voastre cinci dimensionale găsiți moduri de a transmuta multe din acțiunile voastre 3D pe care le simțiți ca pe un târâș prin noroi.

Bineînțeles, există și alte sarcini pe care trebuie să le faceți pe mai departe atâta timp cât vă purtați vehiculul vostru pământean. CALMUL de dinaintea FURTUNII vă permite iluzia timpului pe care-l aveți pentru a vă pregăti. ”Dar pentru ce trebuie să mă pregătesc?” vă auzim pe toți întrebând.

Vă pregătiți pentru ADEVĂR. Minciunile rezonează la frecvența celei de-a treia dimensiuni și a celei de-a patra de jos. Odată ce conștiința voastră, precum și percepțiile voastre, se expansionează în dimensiunea a cincea, puteți vedea cu ușurință cum aceste iluzii încearcă cu disperare să camufleze Adevărul.

Prin urmare, vă cerem, dragii noștri treziți, vă rugăm să trimiteți iubire necondiționată și Focul Violet în iluzie. În acest mod, simultan, voi veți iubi în mod liber/eliberator și transmuta iluzia, astfel încât numai ADEVĂRUL va rămâne. De fapt, furtuna este vântul schimbării care suflă departe iluzia.

Rămânerea în conexiune zilnică cu expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional vă va ajuta foarte mult să profitați din plin de acest ”calm” de dinaintea furtunii. Din perspectiva voastră trei dimensională este dificil să vedeți cât de multă schimbare sunteți VOI capabili să creați prin continua voastră credință în visul și scopul vostru.

Da, atât de mulți dintre voi ați avut vise, imaginații, meditații, experiențe și amintiri mai înalt dimensionale cu acel VOI care ați fost întotdeauna. Cuvinte ca ”ascensiune”, ”Gaia”, ”Arcturienii”, ”Pleiadeenii”, ”Galacticii”, ”Arhanghelul Mihail” și ”Saint Germain” sunt adeseori spuse și citite în ACUM-ul vostru.

Secretele îndelung ținute sunt eliberate, iar Adevărul strălucește din ce în ce mai tare prin iluzia care se estompează. Voi, dragi oameni de pe Pământ, vă pregătiți pentru o furtună a transmutării. Noi îi spunem furtună, deoarece mulți dintre voi vor experimenta atacul în forță al ADEVĂRULUI ca pe un uragan, o tornadă, o furtună a necunoscutului care le invadează viețile.

Prin urmare, dragi voluntari pe Pământ, depindem de VOI să le oferiți celor nou treziți susținerea blândă și înțelegerea iubitoare de care vor avea nevoie pentru a se putea pune la adăpost de furtuna de informații și percepții care sunt mult dincolo de capacitatea lor de a înțelege.

Unii dintre ei se vor speria.
        Vă rugăm să le oferiți iubire.
Unii dintre ei vor deveni furioși.
        Vă rugăm să le oferiți informații.
Unii dintre ei vor deveni violenți.
        Vă rugăm să le trimiteți iubire necondiționată și Focul Violet.
Unii dintre ei vor dori să se ascundă în ceea ce au știut dintotdeauna.
        Vă rugăm să le oferiți răbdare.

Vă reamintim, emisarii noștri pe Pământul ascendent, să rămâneți în contact constant cu SINELE vostru Multidimensional. Vă rugăm să intrați în meditație pentru a vă aminti mai bine alte încarnări în care i-ați ajutat pe alții în vremuri de mare tranziție. Voi, membrii familiei noastre galactice, începeți să vă amintiți din ce în ce mai mult realitățile voastre mai înalt dimensionale.

În mijlocul acestor amintiri puteți deveni confuzi în ceea ce privește care viață este cea reală. Noi vă spunem că TOATE viețile voastre sunt reale. Toate realitățile voastre trecute, prezente, viitoare, paralele și alternative sunt TOATE reale. De fapt, ele au loc toate, simultan, în ACUM-ul lui UNU.

Amintiți-vă să-l vizitați pe UNU. Amintiți-vă să trăiți în ACUM. Amintiți-vă Misiunea voastră și instrumentele pe care le-ați colectat de-a lungul nenumăratelor vieți, astfel încât să vă puteți îndeplini acea misiune în acest ACUM. În fiecare zi, din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți ”viețile voastre trecute”, ”vizitele voastre în Faerie”, viața voastră pe Nava Stelară și sentimentul de camaraderie cu întreaga viață.

Fiecare minut se estompează în ACUM și ACUM-ul se prăbușește în fiecare minut. Timpul este o iluzie trei dimensională. Pe măsură ce vă amintiți acest fapt, vă puteți elibera de nevoia de a vă grăbi să ascensionați. În schimb, vă puteți petrece ”timpul” rămas iubind necondiționat dimensiunea a treia în care vă petreceți viața așteptând să plecați.

Acordați-vă un moment al ACUM-ului pentru a spune,
”Eu Sunt SINELE meu Multidimensional.”

În timp ce vă petreceți viața cea de toate zilele, acordați-vă un moment al ACUM-ului pentru a spune,
”Eu Sunt aici ACUM pentru a o servi pe Gaia și TOATE formele Sale de viață.”

În timp ce sunteți în trafic, așteptați la rând, vă plătiți facturile, etc., acordați-vă un moment pentru a spune
”Eu Sunt CALMUL de dinaintea FURTUNII”.

Pentru A FI Stăpânul/Maestrul furtunii, FIȚI CALMUL de dinaintea furtunii.


Arcturienii și Familia voastră Galactică.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.