duminică, 24 mai 2015

Întrebări și Răspunsuri cu Arcturienii


De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Puteți să-mi spuneți ceva în legătură cu acest ”gât răcit și inflamat?” Este o inițiere pentru mine sau pur și simplu n-am avut suficient de multă grijă de sinele meu?

A – Este un ”sunet” în jurul tău și în tine. Îl simți Suzille?

S –  Chiar acum în mare parte îl aud, dar este foarte puternic. Am auzit întotdeauna acest zumzet zgomotos atunci când sunt liniștită, dar acum este mai tare ca niciodată. De fapt, am impresia că încearcă să-mi spună ceva, sau că eu încerc să aud ceva.

A – Nu ”ÎNCERCA” Suzille. Doar dă-i drumul.

S – La ce să-i dau drumul?

A – Dă drumul la tot.

S – Oh, acum mi-amintesc meditația pe care am făcut-o, a fost azi dimineață? Nu-mi pot aminti. Am avut o grămadă de probleme cu timpul 3D acum. Era un câmp de energie care se mișca prin corpul meu și care părea să aibă un scop și arăta ca un curent electric. Cu toate acestea, curenții electrici semănau cu o mulțime de litere mici ”Cs”, dar mai aproape de un ”C”.

”Cs”-urile erau separate dar și alăturate și arătau ca o formă neobișnuită de curent electric. Nu erau țepoase așa cum le vedem noi în 3D. Erau ca milioane de mici curenți în formă de ”C” care erau cumva alăturați. Poate că erau alăturați doar ca scop. Dar toți aveau culoarea alb/albastră a curenților electrici.

Au început de la tălpi și mi-au lucrat tot corpul până sus. Nu am avut nici un control asupra lor și ei și-au decis propria lor cale, ca și cum mi-ar fi citit tot corpul. Nu-mi pot aminti cu precizie cum au curs, dar au fost anumite zone ale corpului meu care au necesitat o mai mare atenție.

Cred că au fost intestinele mele și plexul meu solar. Păreau că au nevoie de vindecare, de o schimbare de frecvență care era necesar să aibă loc înainte ca lumina/curentul să poată intra în cea de-a treia chakră a mea. Am înțeles că era necesar să aibă loc unele vindecări în câmpul meu de energie înainte ca eu să pot îmbrățișa pe deplin partea ”Putere Interioară” a plexului meu solar.

Da, vindecarea a fost necesară din cauza prea multor vieți în care alții au avut putere asupra mea. Părea că,  pentru a intra în plexul meu solar, energia a trebuit să intre adânc înăuntru. Acest lucru nu a fost necesar în cazul picioarelor și a primelor mele două chakre. Stomacul a fost întotdeauna cel mai slab organ al meu.

Ajutați-mă vă rog să-mi amintesc ce s-a întâmplat în corpul meu deasupra plexului meu solar. Nu spun în ”chakrele” mele pentru că simt că schimbarea frecvenței a avut loc mai mult în corpul meu decât în sistemul chakrelor mele, dar ele au fost incluse, cred. Nu sunt sigură. Am uitat.

De fapt, până când am simțit nevoia de a apela la voi, am uitat întreaga experiență. Sunt bolnavă acum. Aceasta este a doua sau a treia zi. În mare parte este vorba de chakra gâtului meu. Este legată această ”boală” de câmpul meu de energie? Puteam fi bolnavă înainte de venirea câmpului de energie.

Am uitat o grămadă de chestii 3D, dar pot citi frecvențele mai înalte și ”ști” cu mult mai multe lucruri pe care nu le-am știut niciodată înainte. Și asta atunci când stau afară din ego-ul sau din fricile mele. Nu am multe frici acum, cred, deoarece am început să mă predau cu adevărat.

Apoi m-am îmbolnăvit și mă simt FOARTE umană. Asta este, cu excepția acelei meditații spontane, pe care am simțit-o a fi extrem de puternică.

A – Auzi acum cât de puternic este zgomotul în urechile tale?

S – Da, este foarte puternic. Sună cam cum mă gândesc că ar suna acei mici ”Cs”, ceva similar cu sunetul cablurilor electrice în deșert.

A – Permite-i sinelui tău să se predea acelui sunet.

S – În regulă. Oh, sunetul mă pune instantaneu într-o transă. Cu excepția faptului că tastez ceea ce experimentez. Este în regulă?

A – Da, scrisul te va împământa. Mulți au senzații asemănătoare cu ceea ce tu tocmai ai descris, din cauza faptului că energia de o frecvență mai înaltă interacționează cu sistemul lor neural/electric 3D. Când se întâmplă acest lucru, viteza frecvenței voastre este amplificată. Micii curenți ”C” încearcă să vă distribuie tranziția în mod egal prin întregul vostru corp.

Odată ce curentul a trecut de plexul tău solar, el a pătruns adânc în miezul tău pentru a pregăti energia ta Kundalini să fie răbdătoare. Vehiculul tău este mai în vârstă și nu ai fost întotdeauna bună cu el. Ai avut și mulți ani de forme gând depresive care au intrat în zona stomacului tău. Au intrat în zona stomacului tău pentru că ai folosit mâncarea ca formă de dependență pentru a-ți ușura depresia.

S – Da, am făcut asta. Mă puteți ajuta să-mi amintesc ce s-a întâmplat cu energia atunci când a trecut prin plexul meu solar? De ce am uitat asta? Acest lucru s-a petrecut, de fapt, spre sfârșitul procesului, așa că ar trebui să-mi amintesc.

A – Ai fost învățată că modestia este mai importantă decât să-ți îmbrățișezi propria ta putere. Prin urmare, acel concept care ți-a guvernat viața timp de mulți ani, s-a stabilit în corpul tău. Așa că, ai uitat partea în care câmpul de energie s-a deplasat în inima ta și dincolo de ea.

S – Părea că energia nu poate intra cu adevărat în inima mea până nu s-a dus prima dată în capul meu.

A – Adeseori mintea trebuie să fie lucrată înaintea inimii. Vezi tu, între inimă și minte se află gâtul tău. Și gâtul tău s-a inflamat, deoarece el este portalul dintre inimă și minte.

S – Este închis acel portal al meu?

A – Nu, dar acolo au fost, și încă mai sunt, unele blocaje. Ți s-a cerut să pui cartea iluziilor pe blogul tău, astfel încât a trebuit să o citești din nou, despre amintirea iluziilor în scopul eliberării lor. Iluziile au oferit confort voluntarilor noștri, ori de câte ori ”adevărul” a fost prea înspăimântător. Prin urmare, omenirea a trăit în iluzie. Nu a fost la fel de înfricoșătoare și a fost simțită mult mai sigură.

S – Da, am putut simți negativitatea și pe cei întunecați. Am auzit că vor fi în curând expuși. Este adevărat?

A – Este alegerea fiecărei persoane dacă îndrăznește sau nu să îndepărteze iluziile care au făcut ca ”timpul” petrecut de ea în matrice să o facă să se simtă în siguranță. Pentru cei care nu au găsit o conexiune cu expresiile mai înalte ale sinelui lor, riscul de a cunoaște adevărul poate fi mult prea dificil și înfricoșător.  

S – Da, înțeleg foarte bine acest lucru, așa că voi încerca să nu-i judec pe cei care nu sunt pregătiți să cunoască adevărul. Dar dacă nu sunt suficienți oameni care să poată accepta adevărul, astfel încât să se poată face cu adevărat o diferență?

A – Nu este vorba atât de mult de numărul de oameni pe cât de mult este vorba de starea generală de conștiință. Dacă cei care pot accepta adevărul pot să-și expansioneze foarte mult conștiința, va fi suficientă iubire pentru a o putea ajuta pe Gaia, chiar dacă sunt mai puține persoane.

S – Deci, este vorba mai mult de viteza de frecvență globală a omenirii decât de masa de oameni care sunt treziți?

A – Da, este adevărat, dar asta numai din cauza faptului că mulți dintre cei prinși în întuneric încep să vadă lumina. Vezi tu, cei întunecați au tratat prost pe toată lumea, chiar și pe prietenii și pe membrii lor de familie. Prin urmare, loialitatea s-a bazat mai degrabă pe frică decât pe scopul comun. Pe de altă parte, cei care au îmbrățișat iubirea și lumina, au îmbrățișat și conștiința unității. Prin urmare, ei vor căuta să se unească pentru a permite frecvenței lor mai înalte să se expansioneze exponențial.

S – De ce durează toate astea atât de mult? Am auzit de această schimbare de multă vreme acum. Ce s-a întâmplat?

A – Frică și bani, asta s-a întâmplat. Cei care n-au putut găsi iubirea, s-au întors înspre frică, iar cei care trăiesc în frică au nevoie să facă bani în orice condiții.

S – Dar eu am crezut că cei care trăiesc prin putere asupra aveau deja bani.

A – Da, dar oricât de mult au încercat, banii nu i-au împlinit niciodată așa cum iubirea ar fi făcut-o. Când ai adevărata iubire în viața ta câștigi o încredere că orice s-ar întâmpla, iubirea tot o vei avea. Cu toate acestea, banii nu-ți dau același sentiment pe care ți-l dă iubirea.

Banii nu le-au dat acel sentiment de siguranță ca și cel care vine din faptul că ai în viața ta oameni care te iubesc. Banii sunt un lucru. Nu le pasă de proprietarul lor. Banii sunt doar niște ”chestii” care nu-și iubesc stăpânul. Și banii nu pot cumpăra iubire pentru stăpânul lor. De fapt, chiar și oamenii care au fost ”cumpărați” prin tentația dată de bogăție, nu i-au iubit pe cei care i-au ”cumpărat”.

Adevărata ”bogăție” nu este dată de obiecte fizice sau de banii din bancă. Bogăția este un sentiment de împlinire, realizare și siguranță. Banii pot oferi iluzia acestor trei lucruri, dar ei nu pot oferi iubirea, loialitatea, bunătatea, încrederea, devotamentul pe care iubirea pentru cineva ți le poate oferi.

Cei care caută să aibă din ce în ce mai mulți bani știu că acest lucru este adevărat. Dacă cineva este fericit în căsătoria sa, nu-și caută un al doilea partener, numai în cazul în care îl pierde pe primul. Desigur, mulți caută o altă persoană, dar NU vor face acest lucru dacă se află într-o relație fericită în care loialitatea și devotamentul prosperă.

S – Întreaga problemă a iubirii sau banilor a deținut o mare parte din viața 3D. Voi fi fericită atunci când nu vor mai exista banii.

A – Când replicatoarele, dispozitivele pentru energie liberă, mașinile anti-gravitaționale și nenumărate alte brevete ascunse vor fi eliberate, nu va mai fi nevoie de bani. Atunci, odată ce rezonezi la dimensiunea a cincea, nici măcar nu vei avea nevoie de dispozitivele menționate mai sus pentru că vei fi în măsură să faci totul cu ajutorul minții tale.

S – Wow, mă duc în dimensiunea a cincea dincolo de bani.

A – Da, este următorul pas evolutiv și unul pentru care mulți se străduiesc în inimile și în mințile lor.

S – Cum pot ajuta?

A – Rămâi conectată la aspectele mai înalte ale SINELUI tău și trăiește în iubire. Puterea iubirii a fost o mare provocare pentru mulți oameni. Cu toate acestea, odată ce, iubirea adevărată, dedicată și necondiționată între oameni este găsită/creată, este cea mai bună parte a faptului de a purta un vehicul pământesc.

S – Poate că dacă le spun tuturor ce mult îi iubesc, chakra gâtului meu se va vindeca?

A – Merită o încercare, dar va funcționa numai dacă asta și înseamnă.

S – Vă iubesc pe FIECARE dintre VOI, minunații mei cititori. Și o spun cu toată sinceritatea.


(Îmi amintesc acum ce s-a întâmplat atunci când câmpul de energie a intrat în inima mea, am intrat într-o frecvență a realității atât de înaltă încât creierul meu 3D nu și-o poate aminti. Dar acum știu că acea amintire este stocată în inima mea.)


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.