vineri, 8 mai 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Aprilie 2015


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Salutări încă o dată, dragilor, în această vreme de noi începuturi. Venim să vă aducem încurajare și iubire multora dintre voi cei care vă confruntați cu o aparentă discordie, atât în interior cât și în exterior. Vechile idei devin rapid învechite și se dizolvă, dar cele noi nu sunt încă în măsură să se manifeste pe deplin (atât la nivel personal cât și universal) făcându-vă să deveniți confuzi.

S-ar putea să pară că lumea funcționează ca de obicei, și totuși să descoperiți că mult din ea nu mai rezonează cu voi în moduri pe care ați ajuns să le cunoașteți și așteptați. Aceasta este confuzia și ea vă face să vă puneți întrebări. Niciodată să nu vă îndoiți sau credeți că voi doar faceți lucrurile, sau că sunteți peste măsură de obosiți, sau că pur și simplu o luați razna pe măsură ce schimbările încep să se manifeste în conștientizarea voastră. Schimbarea reprezintă o conștiință care se expansionează – adeseori departe de ceea ce este familiar sau cunoscut.

Voi nu sunteți conștienți de cât de multe se întâmplă la alte nivele în timp ce voi dormiți, meditați sau pur și simplu vă petreceți ziua. Ființele umane sunt programate să analizeze și să mentalizeze absolut totul, dar această abordare nu se aplică și la ceea ce se petrece acum la nivele mai profunde.

Sentimentul separării cu care omenirea a trăit viață după viață, a dus la manifestarea unei lumi cu multă suferință inutilă pentru mulți. Puținii care au recunoscut eroarea acestui concept au fost întotdeauna reduși la tăcere în mod dur de către majoritatea ne-trezită, și astfel mitul a reușit să trăiască mai departe. Astfel căutătorii sinceri s-au obișnuit să caute în afara lor, urmându-i pe cei care erau considerați a deține mai multe cunoștințe și a fi mai instruiți în ceea ce privește adevărul, dar de cele mai multe ori li s-a spus, și încă li se mai spune, că omul este plin de păcate și că trebuie să muncească din greu pentru a-și găsi calea de-a re-intra în grațiile unui Dumnezeu creat de închipuirea omului după asemănarea lui, prin suferință și mare efort.

Învățăturile false nu au afectat niciodată adevărul, dar, de-a lungul multelor voastre vieți au afectat modul în care voi acceptați adevărul. Toate experiențele (multe dintre ele nu chiar plăcute) care au rezultat din această ignoranță sunt aspecte importante ale călătoriei voastre evolutive și care v-au adus acolo unde sunteți acum. Nu este nevoie de frică sau de îndoială, dragilor, pentru că voi sunteți pe calea voastră, indiferent de faptul că credeți sau nu acest lucru. Lăsați în urmă acele învățături care vă spun că trebuie să credeți într-un anumit fel sau să vă supuneți unor anumite ceremonii pentru a fi ”salvați” sau spirituali. A sosit timpul să înțelegeți că deja sunteți salvați și spirituali și că nu a existat vreodată vreun moment în care să nu fiți.  

Acesta este sacrul secret care a fost îndelung ascuns în interiorul fiecăruia dintre voi, acolo unde nu a fost niciodată suspectat a fi – întotdeauna ați fost o expresie a Sursei. Sinele vostru Real nu a fost niciodată și nici nu ar putea să fie vreodată separat de O Conștiință Omniprezentă Divină pentru că ea este tot ceea ce există. De unde ați venit?

Evoluția este pur și simplu procesul amintirii treptate de-a lungul mai multor vieți de pășit înainte și pășit înapoi, pășit înainte și pășit înapoi. Pământul este o școală puternică și dificilă, dar voi veți absolvi foarte pregătiți ca puternice ființe de Lumină. Totul se desfășoară conform planului și voi sunteți pregătiți acum să treceți dincolo de pășit înainte și pășit înapoi și să intrați în cunoaștere.

Pregătirea spirituală este întotdeauna cunoscută și dirijată de către Sinele Mai Înalt, iar voi sunteți ghidați către și prin fiecare pas necesar al călătoriei voastre. Această cunoaștere vă va ajuta să vă eliberați de povara de a vă reprezenta totul mental și a căuta în mod continuu. Multe dintre cărțile metafizice scrise în trecut au prezentat și definit practicile necesare pentru creșterea spirituală. Dacă sunteți atrași de anumite practici, este în regulă, deoarece multe dintre ele se bazează pe adevăr, dar dacă nu sunteți atrași spre ele sau vi se par ”vechi”, atunci aveți încredere în acest lucru și nu vă gândiți nici o clipă că nu ați reușit cumva din cauza acestui fapt.

Cei mai mulți dintre voi ați evoluat dincolo de nevoia de a avea de mai multe instrumente sau de instrumente exterioare. Multe (nu toate) dintre cărțile vechi au fost scrise pentru începătorii care aveau nevoie de anumite practici în scopul de a se trezi la noi nivele de înțelegere, mai sunt mulți care încă mai echivalează faptul de a avea un al șaselea simț cu a fi spiritual.

Trecerea omenirii la un nivel mai înalt de conștientizare se manifestă în exterior sub forma apariției unor învățători noi și foarte evoluați. Îi veți recunoaște prin energia cuvintelor lor. Fiți deschiși, pentru că s-ar putea ca ei să vă prezinte idei legate de adevăr care la început să vi se pară stranii. Multe ființe de Lumină foarte evoluate sunt încarnate acum sau au ales să fie ”suflete care intră/walk-ins” pentru a-i ajuta pe cei care sunt pregătiți să intre mai profund și mai înalt, dincolo de ceea ce a fost cunoscut și învățat până acum.

Nu este necesar să vă dați seama de toate, știți doar că sunteți ghidați. ”Minții maimuță” îi place să vă dicteze călătoria spirituală cu sugestii, idei și judecăți, dar amintiți-vă că mintea umană poate să acceseze numai ceea ce este deja acolo în conștiința lumii nu ceea ce este dat de la nivele mai profunde. Voi ați trecut dincolo de stadiul mental – iubiți-l, mulțumiți-i pentru sugestiile sale, și nu-i acordați nici o atenție, ci mai degrabă alegeți să ascultați și să fiți ghidați din interior.

Prin orice experiențe neplăcute s-ar putea să treceți chiar acum, acestea sunt pur și simplu energii vechi (concepte, credințe, experiențe) care pășesc în față pentru a fi văzute, interpretate la un nivel mai înalt și apoi eliberate. Aceste experiențe sunt semne că sunteți pregătiți deja pentru adevărurile mai profunde care nu pot fi integrate atâta timp cât vechiul mai este încă prezent.  

Situațiile karmice care au nevoie de finalizare, ajung la apogeu pentru mulți. Boli, frici iraționale și tot felul de situații considerate a fi probleme în dimensiunea a treia se prezintă acum multor suflete foarte evoluate spiritual care sunt în măsură și pregătite să le elibereze. Pentru un căutător serios al adevărului, problemele nu sunt niciodată un eșec. Când lucrurile par să se năruiască, recunoașteți experiența drept un indicator al faptului că sunteți pregătiți să priviți mai profund și că acum sunteți suficient de pregătiți să faceți această muncă. Niciodată să nu vă vedeți pe voi înșivă sau pe ceilalți că ați fi ratat bazându-vă pe aparențele exterioare, pentru că ați putea foarte bine să asistați la munca pe care un suflet foarte evoluat a ales să o facă în această viață la nivele foarte profunde ale unei energii vechi.  

Sunt unii care sunt tentați să nege ”problemele” atunci când acestea apar, crezând că aceasta este cea mai spirituală cale (problemele nu sunt rânduite de Dumnezeu, deci ele nu există). Acest lucru devine adeseori o capcană pentru căutătorul serios, pentru că în realitate acesta este adevărul absolut, dar absolutul nu poate fi trăit și experimentat pe deplin până când cineva nu a atins acea stare de conștiință. Să cunoașteți adevărul absolut, dar să trăiți din starea de conștiință cea mai înalt atinsă.

Negarea și rezistența pot întări problemele, pentru că negarea și rezistența le hrănește cu energie. Să nu negați niciodată discordia din viața voastră, ci mai bine să știți că în realitate ea nu are nici o putere înafara celei pe care i-o dați voi. Nu spunem că dacă sunteți îngrijorați de anumite probleme de sănătate pe care le aveți să nu vizitați un medic sau că acest lucru ar reprezenta un pas în spate, pentru că ajutorul iubitor și dedicat se manifestă și este disponibil la toate nivelele.

Când problemele vă ajung:

1.Aruncați imaginea și cunoașteți adevărul absolut (Nu Dumnezeu a creat acest lucru, deci nu a fost făcut și nu există nici o lege care să-l susțină).
2.Mergeți înăuntru, cereți ghidare și ascultați-vă intuiția. Răspunsurile s-ar putea să nu vină chiar în acel moment, dar se vor manifesta atunci când vă veți aștepta cel mai puțin și într-un mod total neașteptat. Nu cereți niciodată un anumit rezultat (concept), altul decât cel care este pentru binele cel mai înalt al tuturor.
3.Faceți orice pași omenești sunteți ghidați să faceți.

Acești pași vă ajută să eliminați frica și rezistența care dă atât de multor ”probleme” puterea pe care ele par să o aibă.

Vă mutați într-o nouă paradigmă de viață, intrând într-o conștientizare despre voi înșivă ca ființe puternice – fluturi care apar din viețile petrecute în coconii atât de duri ai dualității și separării. Coconul trebuie aruncat oricât de familiar sau de confortabil ar fi putut deveni, reflectând schimbarea prin ceea ce mâncați, modul în care vă jucați, munca voastră, precum și toate lucrurile din viața voastră. Experimentați o schimbare a lucrurilor obișnuite în cel mai înalt sens, dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsați în urmă tot ceea ce este important pentru voi, ci înseamnă că trebuie să fiți dispuși să lăsați ca unele lucruri să-și asume un loc nou, să evolueze în ceva nou sau poate să fie lăsate în urmă.

Acest mod de a fi devine automat pe măsură ce începeți să trăiți în permanență conectați la interior. Doriți să rămâneți în ceea ce este cunoscut și familiar indiferent de cât de inconfortabil ar fi, sau doriți să vă mutați în ceva nou? Nu vă fie frică, dragilor, pentru că întotdeauna noul spiritual se va manifesta în forme mai înalte și mai bune. Nu părăsiți nimic real, ci ajungeți să înțelegeți și să experimentați aceleași lucruri la nivele mai înalte.

Noi suntem Grupul Arcturian, 4/26/15



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.