duminică, 7 august 2016

Iarba mai verde – Consiliul


Prin Ronald Head

Mulți dintre voi trec printr-o perioadă de mare schimbare personală, atât interioară cât și exterioară. Acesta nu este un moment ușor. Cu cât vă apropiați mai mult de evenimentele precipitante pe care le anticipați, vă simțiți ca și cum ați fi forțați să treceți printr-o deschizătură mică fără să știți ce se află de cealaltă parte. Zâmbim în timp ce vă subliniem similaritatea cu ceea ce voi numiți naștere, iar analogia este într-adevăr foarte potrivită. În acest caz, voi ați participat cu toții în crearea a ceea ce este dincolo de acel punct și deoarece așa este situația, credem că veți descoperi că într-adevăr iarba va fi mai verde.

Unii dintre voi sunteți întinși și pisați până aproape în punctul vostru de rupere. Apreciem acest lucru. Suntem conștienți de el. De fapt, nu există nici o cale de a nu fi conștienți de asta, dar nu acesta este subiectul de astăzi.

Există câteva posibilități. Ați putea să vă potriviți cu una sau cu mai multe dintre ele. S-ar putea să curățați ultimele lucruri pe care nu le puteți lua cu voi în noile vieți pe care le creați. S-ar putea să făuriți un sine care este atât de puternic încât ceea ce vă stă în față vă va părea ca o ușurare. Va fi nou, dar grădina cu trandafiri s-ar putea să rămână în viitor pentru mulți. Și s-ar putea ca pur și simplu să aveți nevoie să învățați o ultimă lecție. Cei mai mulți dintre voi vă veți afla în mijlocul unui amestec format din toate acestea. Cu toate acestea, vă putem oferi o promisiune.

Sunteți pe cale să vedeți unele schimbări vizibile după care ați tânjit atât de mult, le-ați cerut, v-ați rugat pentru ele și ați lucrat pentru ele timp de multe vieți și chiar cea mai mare parte a acestei vieți. Tot ceea ce vă este arătat zilnic în mass-media voastră va tinde să arate altfel, dar înțelegeți că scopul acestor canale media este să vă mențină confuzi și inconștienți. Dacă sunteți o persoană care experimentează cunoașterea și simțirea interioară, acordați o mai mare greutate acestora decât la orice altceva.

Ați putea să vă gândiți la acele simțiri și la acea cunoaștere ca și la vocea voastră și vocea propriilor voastre sine mai înalte. Puteți să faceți acest lucru pentru că este în întregime corect. Cu cât mai mult vă bazați pe ea, cu atât mai mare va deveni puterea și acuratețea sa. Ați chiar putea începe să descoperiți cât de mult din ceea ce ”gândiți” sau ”simțiți” provine dintr-o parte a voastră de care ați fost total inconștienți până acum.

S-ar putea să începeți să ne auziți. În cele din urmă s-ar putea să începeți chiar să ne vedeți. Mulți nu vor îngădui acest lucru din cauza a ceea ce au fost învățați despre astfel de lucruri. Dar, dați-ne voie să vă asigurăm că atunci când acest lucru se va întâmpla, nu veți ”înnebuni”. Se va datora pur și simplu expansionării conștientizării voastre dincolo de ceea ce ați cunoscut mai înainte în această viață. Și cum veți ști?

Fără nici o excepție, partea mai înaltă a sinelui vostru, ghizii voștri și învățătorii voștri îi veți percepe ca și cum ați fi învăluiți într-o iubire care depășește orice ați cunoscut până acum. Asta este, dacă doriți, semnătura noastră. Întotdeauna ne străduim să ne codificăm mesajele cu această iubire, și dacă le-ați urmărit pentru mai multă vreme, așa cum mulți dintre voi ați făcut-o, mai mult ca sigur că ați simțit acest lucru deja. Când îl veți simți, veți ști că suntem prezenți. De fapt, noi nu suntem niciodată absenți, dar veți avea cel mai bun indicator că v-ați focalizat conștiința în frecvența noastră. Folosim aceste cuvinte destul de des – conștientizare, conștiință, frecvență. Facem acest lucru pentru că ele sunt adevărata împământare a tuturor ființelor. Ele sunt cele din care voi – și noi – sunteți făcuți. Și asta, prieteni dragi, este un bun indicator al nivelului la care vă aflați în avansarea voastră.

Așa că, vă putem promite că sunteți pe cale să vedeți schimbarea care vă va arăta cât de mult au meritat toți acești ultimi ani, luni și săptămâni care au trecut.


Iubire și binecuvântări fiecăruia dintre voi acum. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.