sâmbătă, 20 august 2016

Revendicați-vă Suveranitatea – Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Venim la voi astăzi ca să vă vorbim despre un subiect important. Este vorba despre înțelegerea adevăratei voastre puteri și despre schimbarea percepțiilor voastre. Înțelegem că acest proces a fost dificil și că mulți dintre voi ați trudit la el ani de zile. Ceea ce trebuie să știți în adâncul ființei voastre este că nu mai există nimic care să vă rețină de la dobândirea păcii în voi înșivă, după care tânjiți cu atâta disperare. Voi sunteți cei care trebuie să schimbați acum tot ceea ce ați ajuns să cunoașteți și să credeți.

Procesul trezirii nu este unul ușor deoarece fiecare dintre voi trebuia să ajungă la înțelegerea că viața nu era ceea ce părea. Este ca și cum ați fi ieșit afară dintr-o ceață pentru ca să vă dați seama că totul nu este ceea ce voi ați crezut. Ați privit în jurul vostru și ați plâns pentru oameni, animale și pentru pământ. Ați fost șocați să descoperiți că omenirea a ajuns atât de departe de echilibru încât banii controlează totul. Ați fost șocați să aflați că mâncarea, aerul și apa voastră au fost murdărite, falsificate chiar de către cei care ați crezut că vă vor proteja. Ați plâns, v-ați înfuriat și chiar v-ați înfricat. Ați vrut cu disperare o schimbare și v-ați simțit adeseori induși în eroare pentru că nu puteți vedea schimbarea reflectată în lumea exterioară. Acest lucru v-a făcut să vă simțiți neajutorați și mizerabil. Aceste emoții fac parte din proces, dar ele fac parte dintre cele care este nevoie să fie lăsate acum în urmă.

Este momentul ca fiecare dintre voi să vă revendicați suveranitatea, puterea, creația. Fiecare dintre voi este capabil să dețină mai multă lumină decât ați făcut-o vreodată. Aceasta este o diferență importantă pentru că această lumină de la sursă care vă luminează ființa este puterea voastră. Înțelegeți că această liumină de la sursă este sufletul vostru. Voi nu sunteți separați de sursă, nu ați fost niciodată și numai iluzia este cea care v-a făcut să credeți astfel. Această iluzie v-a servit bine, sufletul vostru a fost capabil să participe la o învățare care nu poate fi dobândită nicăieri altundeva în multivers. Mulți dintre voi ați petrecut nenumărate vieți pe pământ afundați în vălul uitării, explorând toate aspectele dualității și tot ceea ce voi sunteți precum și tot ceea ce nu sunteți. Ați învățat multe din aceste experiențe. Dar acel timp a ajuns acum la sfârșit, acum este momentul să vă întoarceți înapoi acasă în interiorul sinelui vostru.

Munca pe care ați făcut-o pentru a curăța negativitatea și vălurile a creat spațiu pentru ca lumina voastră, sufletul vostru să sălășluiască chiar mai deplin în voi. Este important să vă dați seama de schimbările profunde care au avut loc în voi. Acum este momentul să vă asumați deplina responsabilitate pentru lumina pe care o dețineți. Este acum în puterea voastră să schimbați complet holograma pe care ați creat-o. Puteți schimba acum toate lucrurile din jurul vostru doar prin simpla strălucire a luminii voastre asupra a orice se află în raza vederii voastre. În loc să vă înverșunați împotriva a ceea ce simțiți că nu puteți schimba, mai degrabă vedeți toate lucrurile în potențialul lor luminos cel mai înalt și lăsați-le să se schimbe ca un răspuns la asta. Lucrurile și oamenii din viața voastră care nu sunt în măsură să se ridice la lumina cea mai înalt posibilă în care voi îi țineți, vor ieși din câmpul vostru până când vor fi pregătiți să o facă. Totuși, mulți vor folosi ocazia de a se ridica și își vor începe propria lor transformare. Când vă expansionați în mod liber lumina tuturor fără nici o judecată sau așteptări, oferiți spațiu ca miracolele să apară. Sunt multe povești despre mistici și vindecători în lumea voastră care au făcut vindecări miraculoase. Nu este vorba despre faptul că aceste ființe ar fi vindecat pe cineva, este vorba de faptul că ei au văzut fiecare persoană ca întreagă și vindecată și acest lucru în sine a permis ca miracolele să se manifeste. Fiecare dintre voi aveți această abilitate. Aceasta este pur și simplu iubirea necondiționată în acțiune. Vedeți-i pe toți ca și pe exemplul perfect al lor înșiși și vedeți cât de multe se schimbă în ei și în realitatea voastră ca și întreg.

Prin acest proces ați învățat cât de importante sunt gândurile voastre în realitatea voastră. Nu fiecare gând individual este cel care schimbă frecvența în care voi vă creați realitatea, ci emoțiile predominante create de gândurile voastre. Acesta este motivul pentru care v-am vorbit atât de mult de nevoia de a avea bucurie în viața voastră. Cuvântul bucurie este pentru mulți un concept imposibil de obținut. Totuși, vă rugăm să vă uitați la viața voastră și la momentele în care ați râs, v-ați relaxat, ați fost plini de venerație sau pur și simplu ați fost mulțumiți. Aceasta este bucurie. Atunci când vă priviți viața ca și momente, veți descoperi că ați simțit într-adevăr de multe ori bucurie în viața voastră și că în acele momente ați simțit o schimbare în voi înșivă. Această schimbare sunteți voi intrând într-o frecvență care atrage mai multe ocazii de bucurie către voi, ca un magnet.

Sunteți puternici peste măsură, dar mai trebuie să credeți și voi că așa este. Voi sunteți cei care puteți schimba tot ceea ce se întâmplă în viața voastră pur și simplu prin focalizarea voastră pe ceea ce vă aduce bucurie. Fiecare dintre contribuțiile voastre sunt necesare în colectiv. Fiecare dintre voi cei care rămâneți împuterniciți veți ajuta la schimbarea cursului pentru toți. Este timpul să fiți stăpânul propriei voastre realități.

Cu Iubire și respect,
Quan Yin

Conversație cu Quan Yin

Jenny: Când spui că nu stă nimic în calea noastră de a umbla pe deplin împuterniciți, tot ceea ce mi-am imaginat a fost un elefant ținut pe loc de un lanț. Lanțul a fost folosit când elefantul era pui și era prea mic pentru a se putea elibera de el. Chiar dacă elefantul a crescut, el nu și-a dat seama că lanțul nu-l mai putea ține legat și că nu i-ar rezista.

Quan Yin: Da, elefantul a fost condiționat să creadă că era lipsit de puterea de a-și schimba soarta. Poate fi comparat cu omul care prin vălurile uitării a fost condiționat să creadă că este lipsit de puterea de a-și schimba realitatea sa directă. Aceasta este condiționarea prin care vă cerem tuturor să vedeți.

Jenny: Am un client care merge într-un magazin alimentar și vede fructele și legumele ca fiind întregi și perfecte, le binecuvântează și știe că prin intenția sa ele vor fi sănătoase tuturor celor care le mănâncă, indiferent de faptul că sunt organice/non-organice și GMO/non GMO.

Quan Yin: Exact așa și este. Este înțelegerea faptului că puteți modifica frecvența la tot, a mâncării voastre, a apei voastre, a aerului vostru și a tuturor celor din jurul vostru prin simplul fapt că îi țineți în lumina cea mai înaltă. Cu cât mai multă lumină sunteți capabili să dețineți în voi înșivă, cu atât mai înaltă va fi frecvența la care sunteți capabili să transmutați.

Jenny: Conceptul de a fi bucurie este unul greu. La început, când m-am trezit, am fost atât de neliniștită, speriată, furioasă și m-am simțit lipsită de putere. Nu puteam înțelege cum oamenii  pot să alerge de ici colo ca și cum nimic nu ar fi fost greșit. Chiar m-am surprins a fi invidioasă pe microbiști ca fiind nebuni adormiți. Nu înțelegeau că se prăbușea cerul? Ceea ce am ajuns să înțeleg acum este că acei microbiști se bucurau. Se adunau împreună cu mai mulți prieteni și sărbătoreau viața, în timp ce eu eram cea negativistă și nefericită. În acele momente de bucurie, ei erau cei care dețineau mai multă lumină. Uitându-mă acum la Olimpiadă pot să văd cât de mult mi s-au schimbat gândurile. Îi văd pe concurenți ca și pe niște oameni care experimentează viața exact așa cum au vrut ei și în felul lor depășesc limitele.

Quan Yin: (râzând) Asta chiar e o schimbare, nu-i așa? Vezi tu, acum ești în stare să onorezi calea fiecărei persoane, contribuția fiecărei persoane și vezi că totul este perfect pentru ei. Având posibilitatea de a experimenta multe vieți și realități de ce nu ai alege să experimentezi tot ceea ce poți?

Este important ca fiecare persoană să vadă ce definiții și restricții a așezat în jurul termenului de bucurie. Eu prefer să mă gândesc la Bucurie ca și la starea de a fi prezentă, deschisă și plină de venerație.

Jenny: Nervul vasovagal este activat acum pentru mulți. Ei experimentează dureri de cap, dureri de gât, palpitații la inimă și dureri de stomac. Înțeleg că acestea sunt corelate cu Fântâna Chakrei Viselor aflată în partea din spate a capului.

Quan Yin: Întregul vostru creier este schimbat de către energii. Nu veți mai fi centrați pe partea dreaptă sau stângă a creierului, ci veți avea abilitatea de a accesa toate părțile. Acest lucru este corelat și cu Divinul masculin și feminin. Și acestea vor intra în echilibru în fiecare persoană. Pe măsură ce chakra de la baza craniului vostru este activată, ea va permite un mai mare acces la tărâmurile nevăzute. În timp ce se deschide, ea poate elibera frici reținute și s-ar putea ca anxietatea să crească, până când aceasta devine pe deplin echilibrată și funcțională.

Jenny: Ce pot face oamenii pentru a atenua această anxietate?

Quan Yin: Observați ce iese la suprafață și vedeți care este cauza. Pentru unele lucruri veți fi chemați la acțiune, pentru a schimba ceea ce provoacă reacția de frică. La altele veți descoperi că sunt iraționale și au foarte puțin de-a face cu situația actuală. Menținerea focalizării pe prezent și evaluarea situației curente în fiecare moment, vă va ajuta să vă dați seama că cea mai mare anxietate este creată prin proiectarea într-o realitate care încă nu există. Acesta este motivul pentru care este esențial să respirați pentru a trece prin anxietate. Ea vă permite să fiți prezenți în corp și vă ajută să vă modificați perspectiva.

În primirea acestei canalizări era un fel de urgență de mare însemnătate. Am întrebat-o pe Quan Yin despre acest lucru și mi-a spus că au fost luate decizii la nivel de suflet individual care ar afecta conștiința colectivă ca și întreg. Nu am vrut să insist în continuare, dar înainte de a publica această canalizare am văzut un articol publicat de Sandra Walter care chiar m-a ajuta să înțeleg această urgență. Am atașat un link ca să îl puteți citi și voi.

Sper că întrebările mele v-au ajutat și că această postare pe blog vă găsește într-o stare de bine. Cu adevărat îi apreciez pe toți cei care împărtășesc această postare și susțin această muncă. Vă trimit toată iubirea și bucuria pe care o putem gestiona.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.