vineri, 12 august 2016

O Ocheadă în Dimensiunea a Cincea


Arcturienii prin Suzanne Lie

În acest ACUM voi nu sunteți pe deplin în corpul vostru trei/patru dimensional. Și nu sunteți pe deplin nici în corpul vostru cinci dimensional. Și asta nu din cauza faptului că ați fi făcut ceva greșit, ci pentru că sunteți un prototip.

Un prototip este definit ca ”Un original sau un prim model din care alte forme sunt dezvoltate sau copiate.” Prin urmare, transmutarea voastră în SINELE vostru Corp de Lumină este un exemplu de început care va fi folosit ca și model pentru ceea ce vine mai târziu.

De fapt, voi (dacă v-ați oferit voluntar pentru asta înainte de încarnarea voastră) sunteți cineva care s-a oferit să ”testeze echipamentul” pentru transmutarea vehiculului vostru Pământesc trei/patru dimensional în vehiculul vostru de Lumină cinci dimensional.

Pentru a încheia procesul, veți fi chemați să eliberați pe deplin modul de gândire trei și patru dimensional înainte ca creierul vostru cinci dimensional să intre pe deplin on-line. Pentru acest ACUM, vă sugerăm să vă focalizați în primul rând pe dimensiunea a treia ca și dimensiunea voastră de bază și pe dimensiunea a cincea ca și pe dimensiunea în care mergeți, dar în care nu trăiți încă.

Ce vrem să spunem prin afirmația de mai sus este că voi rămâneți pe deplin împământați, mâncați mâncarea potrivită, faceți exerciții pentru corpul vostru și primiți un ”supraveghetor”. Un Supraveghetor este cineva apropiat vouă care poate ține pasul cu voi și vă poate urmări fără nici o judecată sau frică. Unii oameni s-ar putea să se sperie de schimbarea voastră și să vă judece pentru că sunt speriați. Prin urmare, este bine să vă focalizați pe dimensiunea a treia ca fiind dimensiunea voastră de bază.
                                      
Dimensiunea a cincea este cea în care rezonați în sistemul de operare al ACUM-ului lui UNU, care este o experiență destul de diferită față de rezonarea la ”Timpul și Spațiul” trei dimensional. Vehiculul vostru pământesc nu poate rezona la dimensiunea a cincea, așa că ”ocheadele voastre în dimensiunea a cincea” vor avea loc prin intermediul stărilor voastre de conștiință cinci dimensionale.

Când conștiința voastră s-a expansionat pentru a include rezonanța celei de-a cincea dimensiuni, gândurile și emoțiile voastre vor rezona la un nivel de puritate și inocență care este dificil de menținut în viața voastră trei/patru dimensională.

S-ar putea să doriți să experimentați această realitate, dar o puteți face numai atunci când emoțiile voastre rezonează cu Inima voastră Înaltă, gândirea voastră rezonează cu Mintea Multidimensională, iar Inima Înaltă și Mintea Multidimensională vă sunt calibrate una cu cealaltă.

Inima Înaltă și Mintea Multidimensională sunt interfața dintre expresiile trei/patru și cinci dimensionale ale SINELUI vostru. Iubirea Necondiționată a Inimii voastre Înalte nu este doar o emoție. Iubirea Necondiționată este o frecvență de rezonanță în care unitatea și încrederea sunt naturale și constante. Această rezonanță este a frecvenței cinci dimensionale și dincolo de ea.

În același fel, gândirea multidimensională se poate manifesta cel mai bine atunci când Inima voastră Înaltă și  Mintea Multidimensională vă sunt conectate. Gândirea Multidimensională rezonează la frecvența Iubirii Necondiționate și ambele senzații sunt cinci dimensionale.

Prin urmare, ori de câte ori experimentați ACUM-ul Iubirii Necondiționate și/sau Gândirea Multidimensională, voi ”trageți o ocheadă în dimensiunea a cincea”.

Mulți dintre voi experimentați din ce în ce mai mult aceste senzații ale realității cinci dimensionale, precum și sentimente care aproape că sunt prea intense pentru ca corpul vostru să le poată menține. Aceste sentimente și senzații vin în valuri care vă permit să experimentați și să vă adaptați treptat la fiecare val al acestei energii.

Un val de energie de astfel de senzații seamănă foarte mult cu scufundarea corpului vostru într-o apă foarte caldă sau foarte rece. Vreți să intrați în acea ”apă”, dar este nevoie să vă acordați timp pentru a vă obișnui cu ceva care, la început, poate părea foarte șocant.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă obișnuiți, acea ”senzație nouă” devine din ce în ce mai naturală. Când experimentați aceste senzații noi, voi vă adaptați treptat la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Așadar, aceste senzații apar pentru că atunci când intrați în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni, toate mesajele voastre neuronale, precum și funcționarea inimii, plămânilor, văzului, auzului și simțului tactil, toate aceste componente ale conștientizării voastre sunt dintr-o dată calibrate la o frecvență de contact mai înaltă.

Ceea ce vrem să spunem prin ”frecvență mai înaltă de contact” este că voi intrați în contact cu o frecvență a realității pe care ați experimentat-o mai rar de când v-ați luat prima dată un vehicul Pământesc. Sinele vostru înnăscut cinci dimensional, care s-a oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia, a fost un Corp de Lumină.

”Sinele Corp de Lumină” cinci dimensional a menținut o legătură cu sinele vostru ”corp Pământesc” trei/patru dimensional. Așa că, ori de câte ori sinele vostru fizic 3D/4D este în mod conștient interconectat cu SINELE vostru Corp de Lumină 5D, puteți primi și înțelege percepțiile și experiențele voastre mai înalt dimensionale.

Corpul vostru de Lumină cinci dimensional seamănă foarte mult cu o casă imensă cu multe pasaje, tuneluri, scări și ferestre, care sunt de fapt, portaluri. Voi ați activat aceste portaluri prin combinarea Iubirii voastre Necondiționate cu Gândirea Multidimensională.

Deplinul vostru acord, dedicarea și simțul datoriei de-a împărtăși câmpurile de energie ce curg prin aceste portaluri ale vehiculului vostru pământesc transmută în mod activ câmpurile de energie ale Timpului și Spațiului trei/patru dimensionale în câmpuri de energie cinci dimensionale ale ACUM-ului și AICI-ului.

Haideți să explicăm din nou ce înțelegem prin ”portaluri”. Am vorbit despre o scară interioară


Cea de-a șaptea chakră – Chakra Coroană
MINTEA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați început călătoria voastră Inter-dimensională în forma fizică, Mintea voastră Multidimensională v-a dezvăluit Scara voastră Interioară pentru întoarcerea Acasă.

Cea de-a șasea chakră – Chakra Frunții
CEL DE-AL TREILEA OCHI INTERDIMENSIONAL
Pe măsură ce conștiința voastră multidimensională a intrat în cel de-al Treilea Ochi al vostru, Percepțiile voastre Multidimensionale v-au ghidat să vă alegeți realitatea voastră prezentă.

Cea de-a cincea chakră – Chakra Gâtului
EXPRIMAREA CREATIVĂ INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați trezit pe deplin Chakra Gâtului, comunicările voastre inter-dimensionale v-au ghidat pe parcursul călătoriei voastre în expresia voastră trei dimensională a SINELUI.

Cea de-a patra chakră – Chakra Inimii
IUBIREA ȘI VINDECAREA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce i-ați permis Chakrei Inimii voastre să vă ghideze, v-ați putut aminti marea putere de vindecare a Iubirii Necondiționate.

Cea de-a treia chakră – Chakra Plexului Solar
PUTEREA INTERIOARĂ TREI/PATRU DIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați acceptat pe deplin puterea voastră multidimensională, puterile voastre trei, patru și cinci dimensionale au intrat online pentru a vă conduce vehiculul vostru pământesc.

Cea de-a doua chakră – Chakra Sacrală
NAȘTEREA ȘI RENAȘTEREA
În timp ce ați intrat în pântecele mamei pe care ați ales-o să vă creeze vehiculul pământesc, v-ați amintit legile inter-dimensionale ale nașterii și renașterii.

Prima chakră – Chakra Rădăcină
CONEXIUNEA CU PLANETA VOASTRĂ MAMĂ
Pe măsură ce v-ați amintit promisiunea voastră de dinainte de naștere de a vă lega de Gaia, ați promis să o protejați pe Mama Voastră Planeta Pământ.


Vă rugăm ACUM să folosiți această scară interioară pentru a vă expansiona simțul de sine dincolo de acest vehicul trei dimensional pentru a vă include adevăratul SINE Corp de Lumină inter-dimensional.

Pe măsură ce amintirile voastre trei/patru dimensionale se expansionează pentru a vă include amintirile cinci și mai înalt dimensionale, puteți alege conștient să urcați pe Scara voastră Inter-dimensională personală.

Ambele concepte reprezintă alegerea voastră personală! Fie că treceți printr-un portal, fie că urcați o scară, voi alegeți în mod conștient să faceți o tranziție pe care VOI ați ales să o faceți în acest ACUM.

Dragi voluntari care ați ales să fiți prototipuri ale noului om, noi, Arcturienii, vă reamintim că voi ați cerut să ajutați prin procesul de transmutare a corpului vostru fizic în octava Corpului vostru de Lumină cinci dimensional.

Ceea de ce vă veți da seama pe măsură ce treceți prin acest proces al vostru este că ați făcut acest lucru toată viața și că faceți acest lucru în multe dintre viețile voastre simultane, paralele și alternative. De-a lungul multelor voastre încarnări pe Gaia, voi v-ați pregătit pentru acest moment al ascensiunii planetare.

Pentru a crea aceste câmpuri de energie necesare pentru a transmuta de la un corp trei/patru dimensional într-un corp cinci dimensional, veți combina emoțiile Inimii voastre Înalte cinci dimensionale cu emoțiile voastre trei dimensionale precum și gândurile Minții voastre Multidimensionale cinci dimensionale cu mintea voastră trei dimensională.


Această Unitate a sinelui vostru trei/patru dimensional cu SINELE vostru cinci dimensional va crea o Unitate a Scopului între sinele vostru trei/patru dimensional și multele octave ale SINELUI vostru Multidimensional.

Această Conștiință a Unității inter-dimensională în sinele vostru se va expansiona rapid, sau în cele din urmă, în Conștiința Unității cu întreaga viață. Deoarece Conștiința Unității cu întreaga viață este miezul unei conștiințe multidimensionale, ca și toate realitățile cinci dimensionale, din momentul în care ați creat această schimbare în conștiința voastră, corpul vostru fizic își va începe transmutarea în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

Pe măsură ce intrați în și prin acest proces, veți experimenta în mod conștient ceea ce nu ați mai experimentat vreodată în vreuna din încarnările voastre. În toate încarnările voastre în dimensiunea a treia, ați venit ca un corp trei dimensional. Există Maeștri Ascensionați care au transmutat în corpurile lor cinci dimensionale, motiv pentru care și sunt numiți ”Maeștri Ascensionați”.

Au existat puțini astfel de Maeștri, având mulți ani între încarnări. Când acești Maeștri mai purtau încă un vehicul pământesc, frecvența Pământului era de departe mult prea joasă pentru ca ei să poată menține o rezonanță pe planetă.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru există o formă diferită de ascensiune pentru că noi vă cerem să vă combinați propriul vostru proces de transmutare în dimensiunea a cincea cu procesul planetar de transmutare în dimensiunea a cincea.

Așa că, așa cum și Maeștrii Ascensionați din trecut au transmutat pentru a-și ajuta urmașii umani, voi veți transmuta pentru a vă ajuta planeta. Prin urmare, nu este nevoie ca voi să aveți urmași, deoarece nu este nevoie ca voi să spuneți cuiva despre procesul prin care treceți.

Ceea ce se va întâmpla este că voi veți contribui cu ceea ce experimentați la procesul lui Gaia. În acel ACUM, Gaia va avea experiențe similare pe care Ea le va împărtăși cu toți locuitorii Ei. În consecință:

·      Conștiința voastră personală a Unității în SINELE vostru se va expansiona pentru a cuprinde Conștiința Unității cu planeta
·      Care se va expansiona automat în Conștiința Unității cu toți ceilalți oameni de pe corpul lui Gaia
·         Care se va expansiona în Conștiința Unității cu animalele lui Gaia
·         Care se va expansiona în Conștiința Unității cu toate plantele lui Gaia
·       Care se va expansiona în Conștiința Unității cu toți elementalii lui Gaia ai Pământului, Aerului, Focului, Apei și Eterului
·         Care se va expansiona în Miezul lui Gaia
·         Care se va expansiona în Aura lui Gaia
·         Care se va expansiona în alte planete ale Sistemului nostru Solar
·         Care se va expansiona în galaxia noastră
·         Care se va expansiona în ceea ce a fost cândva necunoscut,
             Dar ACUM voi vă amintiți ...

Conștiința Unității voastre cu întreaga viață, funcționând ca UNUL,  este cea care vă va ajuta să vă amintiți ...


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.