sâmbătă, 6 august 2016

Ce Înseamnă Ascensiunea?


Arcturienii prin Suzanne Lie
  
                                                                 A Vedea Nevăzutul
                                                                              A Auzi Neauzitul
                                                                                           A Simți Invizibilul

Ascensiunea nu este o acțiune. Ascensiunea este o ”stare a minții” și o ”frecvență a inimii”. Starea minții a ascensiunii este curgerea echilibrată a polarităților în gândirea voastră ca să găsiți calea de mijloc. Frecvența inimii este focalizarea constantă, și re-focalizarea, emoțiilor voastre și a iubirii necondiționate.

Ascensiunea este procesul de revenire la acel EU care ați fost înainte de a vă fi început procesul de a fi un om trei/patru dimensional. Expresiile voastre mai înalt dimensionale sunt în mod constant alături de voi ajutându-vă să vă amintiți adevăratul vostru SINE în timpul prezentei voastre întrupări pe un Pământ aflat într-o foarte mare schimbare.

Din momentul în care vă amintiți cel puțin una dintre expresiile SINELUI vostru Multidimensional, v-ați început procesul de restabilire a conștiinței voastre multidimensionale care este înnăscută pentru SINELE vostru Mai Înalt dimensional.

Cu o conexiune constantă cu Lumina strălucitoare inter-dimensională a SINELUI vostru Mai Înalt și cu Iubirea Necondiționată în inima și mintea voastră, procesul vostru de ascensiune este activat în timp ce mergeți pe Calea unei planete aflate într-o imensă transmutare.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința dincolo de realitatea voastră trei/patru dimensională în realitatea voastră cinci dimensională, vă veți aminti cum să:
       VEDEȚI ceea ce a fost cândva NEVĂZUT
                AUZIȚI ceea ce a fost cândva NEAUZIT și
                         SIMȚIȚI ceea ce a fost cândva INVIZIBIL

Cu alte cuvinte, pe măsură ce vă expansionați conștiința în mai înalt dimensionalul ACUM, și percepțiile vi se vor expansiona. Apoi veți VEDEA cu mai înalt dimensionala voastră Clarvedere, AUZI cu mai înalt dimensionalul vostru Clarauz și SIMȚI dimensiunile mai înalte cu Clarsimțirea voastră.

La început ar putea fi dificil să percepeți o realitate pe care mulți nici nu și-ar putea-o imagina, dar exact acesta este motivul pentru care v-ați luat această întrupare. Ați ales să vă luați această întrupare ca să fiți printre primii care să vedeți nevăzutul, să auziți neauzitul și să simțiți invizibilul.

Ca să mergeți pe această Cale este important să aveți totală încredere în SINELE vostru Mai Înalt Dimensional. Oamenii din jurul vostru s-ar putea să nu perceapă ceea ce experimentați voi pentru că percepțiile lor nu sunt calibrate încă la la sistemul de operare cinci dimensional al ACUM-ului.

În timp ce ei sunt încă calibrați la sistemul de operare trei/patru dimensional, totul este guvernat de timp. Prin urmare ei așteaptă ceva, lucrează pentru și doresc ca unele ”lucruri” să se petreacă în viitor. Cu toate acestea, viitorul nu există în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni.

Prin urmare, căutarea trei dimensională a ceea ce voi vă ”doriți” este nevoie să fie înlocuită cu cunoașterea cinci dimensională a ”cine” sunteți voi. Acel viitor este foarte mult influențat de trecut, pentru că ele amândouă sunt legate de timp. Atunci când conștiința vă este limitată la percepțiile voastre trei dimensionale, trecutul vostru vă guvernează adeseori prezentul într-o asemenea măsură încât este greu să creați un viitor ”mai bun”.

Gândirea trei/patru dimensională este atât de legată de timp încât ea percepe în mod constant realitatea sub forma ”cum A FOST înainte” ori cum sperăm că ”VA FI în viitor”. Dar, VOI NU sunteți în trecut sau în viitor! Prin urmare, vă este uneori dificil să vă schimbați TRECUTUL ca vă schimbați VIITORUL.

Ați fost învățați să ”învățați mai mult” astfel încât să ”fiți pregătiți” pentru ceva ce ”va veni” atunci când momentul este cel potrivit. Dar dacă ceva este potrivit chiar ACUM?

Sistemul vostru de operare trei dimensional este focalizat pe ceea ce puteți percepe prin intermediul văzului, auzului și simțirii vehiculului vostru pământesc trei dimensional. Prin urmare, percepțiile voastre trei dimensionale nu sunt obișnuite să vadă, audă și/sau să simtă ceea ce voi percepți ca petrecându-se în ACUM.

Dar, pe măsură ce înaintați în ceea ce ați gândi drept viitorul vostru, acel ”prezent” devine în curând ”trecutul” vostru. Aceste percepții legate de trecut pot, și adeseori o și fac, să vă influențeze percepțiile viitoare.

Încâlcita țesătura trei dimensională a Trecutului, Prezentului și Viitorului este ACUM mărită de către visele și meditațiile voastre patru dimensionale. Dimensiunea a patra este guvernată încă de timp, dar acel timp curge mult mai repede decât timpul trei dimensional.

De exemplu, puteți avea un vis sau o meditație care pare să dureze foarte mult timp, dar când vă întoarceți la conștientizarea voastră trei dimensională ați putea descoperi că a trecut foarte puțin timp sau că a trecut mai mult timp decât v-ați gândit.

Dacă evenimentul pe care ați crezut că l-ați ratat, sau pentru care vă pregătiți în viitor, a avut loc, de fapt, ACUM?

Doar pentru că nu vedeți ceva cu ochii voștri fizici, auziți cu urechile voastre fizice sau simțiți cu corpul vostru fizic, asta nu înseamnă că nu stă chiar în fața voastră, dar într-o frecvență de rezonanță mai înaltă.

Ați auzit vreodată o insectă zburând prin fața voastră atât de repede încât ați putut-o auzi, dar n-ați putut-o vedea? Când închideți ochii nu puteți vedea ce se află chiar în fața voastră. Cu toate acestea, puteți învăța cum să vă folosiți celelalte simțuri ale mirosului, auzului și instinctul pentru a recunoaște că cineva este acolo cu voi.

Dacă ați fi fost surzi, ați fi învățat cum să citiți de pe buze, să simțiți mișcarea fizică cu corpul vostru și să fiți capabili să recunoașteți emoțiile sau mesajele verbale uitându-vă la fața și mișcările corpului celor cu care comunicați.

Vedeți cât de adaptabili sunteți dacă nu aveți de ales? Chiar ACUM aveți posibilitatea să alegeți să percepeți încă realitatea numai prin starea voastră a minții, văzului, auzului și senzațiilor corporale trei dimensionale.
Sau puteți alege să începeți să vă re-definiți conceptul despre realitate.

Pentru mulți oameni realitatea a însemnat ”ceea ce este real în lumea voastră trei dimensională”. Chiar dacă visele și aspirațiile voastre nu sunt reale, dar le-ați putea manifesta în viitorul fizic.

Dacă marea idee pe care ați dori să o puteți manifesta a venit în conștientizarea voastră pentru că ea există DEJA în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni?

Stați pe marginea unui nou mod de gândire, simțire, înțelegere și de viață. Pentru că acesta este atât de diferit de ceea ce voi ați cunoscut drept ”realitate” s-ar putea ca nici măcar să nu vă dați seama că viața s-a schimbat.

·         Dacă realitatea voastră s-ar schimba dintr-o dată? Ați fi fericiți, speriați, furioși sau triști?

·         Ați dorit ca ”alții” să vă schimbe lumea, dacă ”ei” au schimbat-o?

·         Dar, cine sunt ”ei” și vă include acel ”ei” și pe ”voi”?

·         Dacă linia invizibilă dintre ”ei” și ”voi” a dispărut și toată lumea era UNA?

·         Dacă ați fi fost cu toții UNA, nu înseamnă asta că ați fi avut grijă, iubi, susține și asculta pe fiecare în felul în care o faceți cu sinele vostru?

·         Deoarece mulți dintre voi NU vă iubiți pe deplin, susțineți și/sau ascultați sinele, nu ar sta lucrurile la fel?

·         Dacă sunteți deja conectați la UNUL dar jucați după regulile vechi ale unei realități care a trecut în următoarea dimensiune atunci când voi nu erați atenți?

Atât de multe întrebări fără răspunsuri! Voi, ca oameni trei dimensionali, ați avut atât de multe întrupări în care Sufletul vostru multidimensional a fost atât de înconjurat de vehiculul vostru pământesc, încât ați uitat că aveți un Suflet.

·         Sufletul vostru sălășluiește în frecvențele mai înalte ale realității sau nu?
·         Sufletul vostru a fost deasupra voastră, în voi, în jurul vostru?

Aceste întrebări au fost puse atunci când vă aflați într-o stare de conștiință trei dimensională care este guvernată de timp, separare, limitare, competiție, eșec și succes. Toate aceste concepte au fost separate unul de celălalt și aparent separate de conștientizarea voastră trei dimensională.

Dacă nu a existat NICI o separare? Dacă nu a existat nici o ”separare” între gândurile și emoțiile voastre, între alte gânduri și emoții și gândurile și emoțiile voastre? Dacă nu a existat nici o separare în-între ceea ce am determinat ca voi și eu?

Într-o realitate cinci dimensională, separarea și individualitatea nu mai există în același fel ca în dimensiunea a treia. De fapt, chiar și realitățile patru dimensionale au aurele suprapuse. Prin urmare, toți cei care se află în Planul Astral patru dimensional, cu excepția celor pierduți încă în Planul Astral de Jos, au aurele suprapuse.

În dimensiunea a cincea, starea de conștiință a fiecăruia este clară tuturor, tot așa cum sunt gândurile și emoțiile. Aici există o contopire a aurelor, conștiinței, gândurilor și emoțiilor. NU există nici un concept de ”posesiune” pentru că toată lumea împărtășește. NU există război pentru că toată lumea comunică cu iubire și acceptare.

Cum poate intra cineva în această dimensiune minunată? Unde este și cum ajungeți acolo?

Răspunsul este că sunteți deja acolo pentru că voi sunteți multidimensionali. Prin urmare, nu trebuie să deveniți cinci dimensionali, deoarece sunteți deja. Nu trebuie să mergeți în dimensiunea a cincea, pentru că sunteți deja acolo. De fapt, sunteți deja în multe dimensiuni în realitățile mai înalt dimensionale ale atemporalului ACUM al lui UNU.

Da, sună simplu. Doar eliberați toate versiunile sinelui trei/patru dimensional și îmbrățișați-vă SINELE celei de-a cincea dimensiuni. Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de simplu. În toate întrupările voastre, faptul de a avea un corp trei dimensional a însemnat că sunteți ”în viață.”

Prin urmare, dacă vă părăsiți corpul trei dimensional, acel ”voi” ar fi după cum voi ați știut, ”mort”. Cu toate acestea, ”mort” este un termen trei dimensional. De fapt, dacă ar fi să ”muriți” pentru recipientul trei dimensional al SINELUI vostru, ați transmuta în recipientul patru dimensional pentru SINELE vostru.

Asta este ceea ce trebuie să vă amintiți, că nu ați părăsit niciodată dimensiunea a cincea sau a patra. Conceptul separării este o componentă a gândirii trei dimensionale și nu există în nivelele mai înalte ale dimensiunii a patra și dincolo de ea. Prin urmare, gândirea voastră este cea care trebuie să facă saltul ca vă îngăduiți să aveți suficientă încredere în voi înșivă ca să:

       VEDEȚI nevăzutul,
              AUZIȚI neauzitul și
                       SIMȚIȚI invizibilul.

Vă puteți aminti această abilitate înnăscută prin expansionarea ”simțului de sine” dincolo de conceptele trei dimensionale ale separării și limitării. Apoi puteți să le îngăduiți mai mult viselor și ideilor voastre creatoare patru dimensionale să fie la fel de REALE ca mașina pe care o conduceți spre casa în care locuiți.

S-ar putea să fie dificil să credeți ceea ce nu puteți percepe. Cu toate acestea, dacă percepțiile voastre sunt limitate la timp și spațiu, s-ar putea să credeți că numai dimensiunile a treia și a patra sunt reale. Prin urmare, este de folos să vă amintiți cum să vă expansionați conștiința în dimensiunea a patra, chiar și a cincea, în timp ce încă vă purtați vehiculul fizic. Această expansiune a conștiinței a fost studiată în multe dintre întrupările voastre.

Prin urmare, dacă puteți avea încredere în ghidarea voastră interioară, veți fi în stare să vă amintiți, întoarceți la și chiar să vă extindeți capacitatea să vă expansionați conștiința dincolo de limitările corpului vostru trei dimensional și de aura voastră patru dimensională.

Din momentul în care v-ați expansionat ”simțul de sine” ca să vă includeți și corpul astral patru dimensional, comunicările cu SINELE vostru cinci dimensional vor deveni treptat normale. Pe măsură ce comunicările cu SINELE vostru cinci dimensional, și dincolo de el, devin o componentă a vieții voastre de zi cu zi, conștiința voastră va rezona din ce în ce mai mult la frecvența celei de-a cincea dimensiuni.

Deoarece frecvența conștiinței voastre direcționează frecvența percepțiilor voastre, percepțiile voastre mai înalt dimensionale vă vor ajuta în mod continuu să-i îngăduiți conștiinței voastre să vă expansioneze simțul de sine și viziunea asupra realității pentru a cuprinde și expresiile cinci dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional.

Prin urmare, este important ca voi să vă găsiți ”miezul multidimensional” și să rămâneți conectați cu SINELE vostru Mai Înalt. ”Miezul vostru multidimensional” înconjoară forța Kundalini în miezul coloanei voastre vertebrale, precum și Corpul vostru de Lumină cinci dimensional care așteaptă ”întoarcerea voastră la SINE”.

Pe măsură ce meditați la baza Miezului vostru și îi îngăduiți ”șarpelui adormit” al forței voastre Kundalini să se trezească și să se ridice pe coloana voastră vertebrală, vă începeți procesul de întoarcere la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Tot așa cum sinele vostru trei/patru dimensional este conținut de către vehiculul vostru fizic pământesc, SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional este conținut în Forța Kundalini care-i așteaptă acestuia trezirea la baza coloanei voastre vertebrale.

În acest fel, pe măsură ce conștiința voastră se întoarce la ”SINELE Interior” înnăscut cinci dimensional și mai mult, vă veți crea rapid sau treptat un nou corp care să conțină expresiile mai înalt dimensionale ale Sinelui.

Mulți Maeștri, așa cum și voi veți fi un Maestru al Energiei, mențin o versiune a sinelui lor fizic pentru cazul în care doresc să comunice cu cei care continuă să poarte un vehicul pământesc pe trei dimensionala Gaia.

Pe măsură ce miezul vostru multidimensional este activat, simțul vostru de sine și experimentarea realității va transmuta în următoarea octavă a celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Această transmutare vă va conecta pe deplin cu adevăratul vostru SINE în timp ce vă urmați Calea pe care v-ați ales-o înainte să vă luați această întrupare.

Pe măsură ce ”urmați această Cale a Ascensiunii”, vă veți expansiona câmpul perceptual dincolo de limitările realității trei/patru dimensionale ca să cuprindeți realitatea cinci dimensională care sosește pentru a:

       VEDEA ceea ce a fost cândva nevăzut
                  AUZI ceea ce a fost cândva nevăzut și
                          SIMȚI ceea ce a a fost cândva invizibil.

Și cel mai important, vă veți împărtăși percepțiile expansionate cu alții ca să ajutați în procesul comun al Ascensiunii Personale și Planetare.

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.