vineri, 12 august 2016

Portalul Manifestării Divine – Hathorii – Poarta Leului


Prin Anna Merkaba

Salutări tuturor! Azi vin la voi cu un mesaj din partea Hathorilor despre Portalul Manifestării care se deschide în data de 7 August și ține până în data de 13 August. Se deschide un mare Portal al Manifestării în aliniere cu Poarta Leului. Acest lucru s-a mai întâmplat și înainte, dar în acest an, datorită muncii susținute pe care am depus-o cu toții, energiile sunt cu mult mai puternice, cu mult mai clare și disponibile tuturor.

În canalizarea pe care urmează să o citiți, Hathorii sunt entuziasmați să ne comunice că o zeitate foarte specială a intrat în lumea noastră. O zeitate care nu are un nume care să ne fie familiar, dar care a fost foarte activă pe această planetă, chiar la începuturile sale atunci când planeta a fost însămânțată cu viață.

Când am întrebat mi s-a spus că nu este o ființă fizică, această zeitate nu s-a manifestat pe sine în fizic, ci este mai degrabă o colecție de energii care au fost integrate în lumea noastră. Aceste energii sunt considerate în lumea noastră a fi de natură feminină și, prin urmare, ghizii noștri folosesc acest concept pentru ca noi să înțelegem despre ce este vorba. Aceste energii sunt energii creatoare, de tip matern, energii iubitoare care sunt canalizate pe pământ prin ființele de lumină care au fost capabile să-și schimbe vibrația și care ”plutesc”, dacă vreți, în jurul Pământului pentru a proiecta aceste energii ale manifestării către cei care sunt pregătiți să le primească.

Mulți dintre noi cei care ne aflăm în formă fizică și care lucrăm cu energiile manifestării participăm în acest portal prin faptul că primim aceste energii și le distribuim mai departe celor care sunt pregătiți să le primească. După cum v-am spus și într-un mesaj anterior, noi toți acționăm ca niște sateliți, dacă vreți, și suntem situați peste tot în jurul globului formând o ”matrice” prin care frecvențele mai înalte pot fi împărtășite cu toate ființele Pământului. Același lucru se întâmplă și în această perioadă, nu numai că suntem în măsură să ne împărtășim din aceste energii și să ne punem în acțiune propriile dorințe, dar și să acționăm ca și transmițătoare ale acestei energii magnifice pentru tot ceea ce se află în jurul nostru.

.................................................................................................................................

”Briliante salutări tuturor fraților și surorilor noastre de lumină. Venim în pace pentru a sărbători trecerea în lumea voastră a unui mare Înțelept și Ghid, care a ajuns în cele din urmă în sălașurile voastre pământești și își va începe fără întârziere manifestarea ca și principiu uman de lumină. Marele Maestru al Manifestării a ajuns în tărâmurile voastre și va aprinde Puterile Manifestării în cei care se vor acorda la frecvențele manifestării.

Marele portal de lumină și oportunitate pentru avansarea pe propria cale de viață aleasă înainte de intrarea în această matrice umană, a sosit și va începe să-i cheme pe toți cei care sunt pregătiți să se împărtășească din sus-numita cunoaștere. Marele Maestru al Manifestării a intrat în sfera voastră de existență și Ea va invoca sfera luminoasă de influență pentru a-i ajuta pe toți cei care au cerut cerului ajutor în manifestarea tipului de experiență la care doresc să ia parte. Și astfel îi va ghida pe cei care doresc să ia parte rapid la sus-numitele influențe pe căile alese pentru următoarea fază a călătoriei lor pe planeta Pământ.

Prin urmare, mulți dintre voi sunteți ghidați să vă conectați cu numita Ființă Divină de Lumină, deoarece ea își împărtășește cunoașterea Ei divină tuturor celor care o cer. Conexiunea cu această Ființă de Lumină este la fel de simplă ca și faptul de a suna un vechi prieten cu care nu ai mai vorbit de o eternitate, pentru că Ea este într-adevăr un vechi prieten al omenirii, care a sosit din nou în tărâmurile lui Gaia și care va propulsa toate sufletele care și-au pierdut legătura cu Divinul să se reconecteze cu energiile Ei ale manifestării și să înceapă să-și schimbe impulsurile/avântul către pace și iluminarea FIinței.

Să se știe că energia mai sus-numită este disponibilă tuturor celor care vor să se împărtășească din ea. Traducând numitele frecvențe prin diferite vehicule ale alegerii, noi aducem un mesaj de pace, armonie și fericire. Noi vă aducem un mesaj al manifestării, strălucirii luminii și a unei megatonice translocări a structurilor realității.

Cei care doresc să ia parte la numita experiență vor fi în măsură să facă acest lucru conectându-se cu această Ființă în zilele care urmează prin Portalul care își deschide porțile pentru toată lumea. Porțile sălașurilor cerești. Poarta Leului, așa cum este cunoscută în realitatea voastră prezentă. Deci, prin urmare, dacă doriți să vă împărtășiți din numita cunoaștere interioară și să experimentați împărtășirea din numitele frecvențe, va trebui ca pur și simplu să chemați acest Maestru Ceresc și Ea vi se va arăta în toată puterea și slava Ei pentru a vă reconecta cu legăturile pierdute cu adevăratul vostru Sine și cu adevărata și propria voastră cunoaștere, pace, armonie și iubire interioară.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”

Notă personală: Mesajul a fost tradus parțial și am ales pentru traducere acea parte care am considerat că prezintă cel mai mare interes. De asemenea, vă rog să nu uitați că o energie o dată intrată pe planetă nu ”dispare” și nu se ”evaporă”, ea pur și simplu devine disponibilă fiecăruia dintre noi atunci când este pregătit să o acceseze. Prin urmare, nu contează că ați ”ratat” Poarta Leului din anul 2016, acest moment este doar momentul din care energia acestei minunate Zeități devine disponibilă celor pregătiți să o acceseze, primească și lucreze cu Ea.

Namaste!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.