luni, 8 august 2016

Cinci Concepte pentru Noul Om


Această canalizare a fost oferită în direct în Red Deer, Alberta, Canada
În data de 7 Februarie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Vă spunem din nou că numele de serviciul magnetic este o metaforă, pentru că rețeaua magnetică a planetei conține ceea ce noi numim starea conștiinței. V-am spus și înainte că nu puteți trăi pe această planetă fără aceasta. La început, v-am spus că atributele Pământului au trebuit să se schimbe din cauza schimbării în conștiință care vine. Acest lucru era necesar pentru ca totul să fie pregătit pentru ceea ce urma să vină. Acesta este serviciul pentru care am venit inițial, iar acum pentru că acest lucru a fost dus la îndeplinire de către grupul meu de rețea, eu sunt pur și simplu un mesager.

Oamenii au întrebat ”Ei bine, de unde vii tu cu adevărat Kryon?” V-am spus în această dimineață că eu nu sunt o entitate și că nu sunt singular. Prejudecata umană este cea care consideră că mesajele vin dintr-o singură sursă. Eu vin, în schimb, din sursa creatoare, așa ca și voi. Eu reprezint conștiința pură a iubirii și compasiunii și vorbesc prin această Ființă Umană pe care voi o vedeți stând pe un scaun.

Este acest lucru prea neobișnuit pentru voi? Treizeci de ani după moartea celui pe care voi îl numiți Isus, Saul din Tarsus se afla în închisoare. Cu toate acestea, numele lui este acum Paul, și el scria ceea ce va deveni într-o zi Sfintele Scripturi. Stă acolo de unul singur și este plin de bucurie – lacrimile îi curg pe obraji și în semi-întunericul din celula sa, el inscripționează cuvintele pe care atât de multe milioane de oameni le vor citi într-o bună zi. Ei le vor numi cuvântul lui Dumnezeu, dar nu sunt. Acestea sunt cuvintele lui Paul, scrise sub influența frumosului său Dumnezeu. Aceasta este canalizarea. El primește în mod direct informații despre minunea lui Dumnezeu, ceea ce s-a întâmplat pe Pământ și de maestrul iubirii.

Dar când un om modern stă pe un scaun și vă oferă mesaje actualizate de la sursa creatoare despre marea schimbare, sunt mulți care vor obiecta și vor spune ”Imposibil!” Acesta este discernământul vostru, dragilor și nu există nici o judecată în ceea ce privește credința voastră. Dar vom continua să vă cerem să discerneți – cel puțin să discerneți această situație și să o simțiți. Discerneți energia a ceea ce auziți chiar acum. Veți continua să ascultați aceste cuvinte și să le înțelegeți și să le auziți sau le veți simți? Vă invităm să simțiți compasiunea și iubirea pentru fiecare dintre voi sau v-ați luat deja constructul mental că acest lucru nu se întâmplă?

Întrebarea Sufletului Bătrân

Această canalizare de astăzi va fi un răspuns la o întrebare care este pusă adeseori de un suflet bătrân care se trezește: ”Dragă Kryon, dragă Spirit, dragă Dumnezeu în această energie nouă, în schimbare, ce este ceea ce pot face sufletele bătrâne nu numai pentru a ridica această energie, dar și pentru a ne ajuta pe noi înșine? Ce se va întâmpla? Ce putem face? Ce ar trebui să facem?”

Dragilor, v-am mai spus și înainte că de fiecare dată când se răspunde la această întrebare, răspunsul evoluează pe măsură ce timpul vostru liniar merge mai departe. Potențialele se schimbă, prin urmare, voi stați într-o realitate pe care nu ați mai experimentat-o niciodată înainte. Aceasta este nouă. S-ar putea să o simțiți ca și ieri sau alaltăieri, dar potențialele s-au schimbat peste tot în jurul vostru. Tipul de schimbare pe care voi personal o așteptați s-ar putea să nu apară niciodată, ci în schimb să apară una mai bună. Situația voastră este întotdeauna dinamică [variabilă]. Nu există o anumită cantitate de energie care să vă fie furnizată pe baza unui anumit program, dragilor. Conștiința voastră schimbă potențialele vieții voastre tot timpul. Este frumos.

Pot să vă dau aceste informații pe care am să vi le dau pentru că au existat precedente în alte lumi așa ca și a voastră, iar unii dintre voi ați trecut prin asta deja. Ați fost acolo. Akasha voastră spune ”Este din nou această situație și știu ce am de făcut. Am mai văzut asta și înainte.” Nu este pentru prima dată. Stați pe pragul unei schimbări Umane majore pe această planetă. Ce puteți face ca să vă căsătoriți cu această energie?

Cinci Concepte

Am să vă dau astăzi cinci concepte și ele nu sunt ușoare. Nu este o listă pe care să o îndepliniți, dragilor, deoarece noi nu dăm liste. Acestea sunt mai degrabă concepte, iar primul pe care îl voi spune este chiar primar – adică, cum s-ar spune, va fi primul de fiecare dată când vom discuta acest subiect.  

Primul

Cunoaște această experiență. A cunoaște este o expresie englezească care vag înseamnă cimentarea credinței. Credeți că există gravitație pentru că ați văzut-o de când v-ați născut. Este invizibilă, dar credeți în ea cu atâta putere încât nici măcar nu vă puteți gândi la ea. Ea pur și simplu ”este”. Ați cunoscut gravitația. Nu este ceva în care să credeți așa cum ați crezut în Zâna Măseluță, de exemplu, copil fiind. Nu, aceasta este cunoscută și ea și devine parte din voi până la ultima voastră suflare. Credeți în gravitație.

Vă vom cere să cunoașteți credința că energia în care intrați este foarte diferită de energia din care veniți. Aceasta este prima și este primară. Va trebui să cimentați acest lucru în sistemul vostru de credință atât de tare încât tot ceea ce veți face de acum încolo să recunoască noua energie ca și pe noua normalitate. Niciodată nu vă veți mai întoarce la ceea ce a fost și face parte dintr-un plan nou. Este aproape ca și cum ați murit și v-ați întors cu o gravitație mai mică și ați putea face mai multe lucruri. Este pentru totdeauna și trebuie să cunoașteți acest lucru.

Dragilor, acesta trebuie să fie întotdeauna primul din cele cinci deoarece nu veți fi în stare să faceți nimic altceva până când nu veți crede că această schimbare a avut loc și că este reală. Schimbarea este dinamică și ea continuă să se schimbe. Cu toate acestea, așa cum ați întoarce pagina, citiți cuvinte noi într-un roman nou, dar pagina rămâne întoarsă. Nu vă veți întoarce înapoi să citiți ce s-a întâmplat înainte de asta. Ați trecut acum de întoarcerea paginii, experimentați noua energie și o cunoașteți prin faptul că credeți că se întâmplă.

Al Doilea

Numărul doi este ”permiterea schimbării”. Oh, Ființă Umană încăpățânată, obișnuiește-te cu schimbarea! Lucrurile se schimbă și poate nu se schimbă în direcția în care voi ați planificat? Ce simțiți în legătură cu asta? Oh, Ființă Umană singulară, poți să înțelegi că permiterea schimbării înseamnă să te maturizezi? Poți gândi în afara cutiei singularității? Poți să stai acolo și să spui ”Asta sau ceva mai bun? Permit creșterea, permit schimbarea conștiinței în mine care mi-ar putea schimba viața în moduri în care nu m-am gândit niciodată.” Cât de mult te temi de acest lucru? Frica are legătură cu schimbarea, nu are legătură cu încotro merge, are legătură doar cu cuvântul în sine – schimbare! Așa că, al doilea în acest set de cinci este să-ți îngădui ție însuți să accepți schimbările fără frică.

Uitați-vă la numerologia acestor lucruri. Numărul unu este întotdeauna noi începuturi, asta-i ușor. Numărul doi are de multe ori de-a face cu dualitatea și dualitatea este adeseori frica primară de schimbare. Pur și simplu nu vreți ca realitatea voastră să iasă din acel punct central cu care sunteți obișnuiți, nu-i așa? Adeseori este vorba despre supraviețuire între lumină și întuneric. Dualitatea cu care ați fost obișnuiți, acel echilibru dintre lumină și întuneric, este confortabil. Acum, dintr-o dată, spiritul vrea să-l împingă un pic astfel încât voi să puteți primi un pic mai multă lumină și întunericul începe să se diminueze în viața voastră. Asta va face ca aproape totul să se schimbe! Îngăduiți acest lucru sau nu? Credința și permiterea schimbării sunt primele două.

De pe cealaltă parte a vălului, ne uităm la voi și știm că tot ceea prin ce treceți este ca și ruperea vechilor obiceiuri. Dar sunt doar obiceiuri, asta-i tot ce sunt. Voi sunteți ca și cineva care are super puteri: Puteți zbura, dar este pur și simplu mai confortabil să vă plimbați. Metafora este clară – îngăduirea schimbării.

Al treilea

Următoarele trei sunt mult mai practice, dar sunt foarte dificile. Cu credința voastră intactă și cu îngăduința voastră ca schimbarea să aibă loc, sunteți pregătiți acum pentru unul dintre cei mai mari pași. Numărul trei este acțiunea plină de compasiune. Tot ce faceți de acum încolo va fi dintr-un punct de vedere al compasiunii.

Imaginați-vă că mergeți pe stradă și sunteți într-un vehicul și cineva vă taie calea! Vă claxonează și se comportă ca un idiot și un prost și urlă ceva la voi. Cum vă simțiți? Este posibil să priviți acest scenariu dintr-un nivel de compasiune? Într-adevăr? Răspunsul este da. Mai întâi de toate, nu-l lăsați să vă afecteze. Există cumva vreo lege universală care să spună că trebuie să fiți furioși la rândul vostru? Voi sunteți o persoană plină de compasiune, așa că lăsați butoanele furiei și frustrării să fie deconectate până în punctul în care nu există nici o reacție. Ceea ce puteți gândi în schimb, este că acea persoană a avut o zi proastă. Așa că încetiniți, lăsați-i mai mult spațiu astfel încât să se simtă mai bine. Nu este nevoie să țineți pică, nu-i nevoie să ripostați și nici să urlați înapoi la el. Voi acționați plini de compasiune în tot ceea ce faceți.

Vi se pot întâmpla lucruri în viața voastră în comunicarea cu alți indivizi și care în mod normal ar putea să vă rănească sentimentele. Viața voastră este unică și sunt lucruri pe care oamenii le spun și care v-ar putea răni inima. Este vorba despre dezamăgirile pe care le aveți legat de cei din jurul vostru și de felul în care aceștia acționează. Dragilor, acest lucru este pur și simplu uman. Dar dacă tot ceea ce faceți ca rezultat al acestor dezamăgiri vine dintr-un suflet plin de compasiune care vede totul altfel? Într-un mod plin de compasiune, nu există de fapt nimeni care să poată să vă rănească vreodată sentimentele, pentru că voi știți cine sunteți. Ei nu vă pot defini și să vă facă ceva ce nu sunteți pentru că spun tot felul de lucruri. Adevărata problemă este că acești indivizi sunt probabil dezechilibrați în acel moment și doar au o zi proastă. Înțelegeți ce spun?

Acțiunea plină de compasiune vine dintr-o inimă plină de compasiune indiferent despre ce ar fi vorba. Aceasta este o poziție de putere și înțelepciune. Acum, unii dintre voi cei ce ascultă aceste lucruri, aveți nevoie să auziți asta: Nu este o slăbiciune să fii plin de compasiune. Maeștrii care au umblat pe această planetă au emanat compasiune! Au difuzat-o! Chiar aceia cărora s-ar putea să vă închinați au toți legătură cu compasiunea. Ei nu au fost slabi, dragilor. Așa că orice vi s-ar fi spus despre o persoană blândă, plină de compasiune, va trebui să vă re-aranjați percepțiile. Echilibrul este putere. Compasiunea este putere. O Ființă Umană echilibrată se va îmbolnăvi foarte rar, știați asta? O Ființă Umană echilibrată va beneficia de ceea ce voi numiți sincronicitate. Unii îi spun noroc. Sincronicitatea înseamnă să fii la locul potrivit în momentul potrivit când se întâmplă lucruri perfecte, pentru că ele sunt rezultatul unei acțiuni pline de compasiune. Compasiunea este de fapt o energie care împinge ideea de partea norocului sau șansei. Voi vă controlați realitatea.

Este un ambalaj frumos nu-i așa? Când intrați pe calea acțiunii pline de compasiune, totul se schimbă. Acesta a fost numărul trei. Acum, în numerologie trei este catalizatorul. Catalizator este un cuvânt folosit adeseori în chimie pentru acea substanță care schimbă lucrurile în jurul său, în timp ce aceasta rămâne adeseori aceiași. O persoană plină de compasiune îi schimbă pe cei din jurul său, în loc să fie afectată de ei. Nici o negativitate nu se va atașa de voi. Este o poziție de atât de mare putere, încât alții vor vrea adesori să fie împreună cu voi. Voi schimbați Pământul pe unde umblați!

Al patrulea

Numărul patru – vederea spirituală. Aș vrea să începeți să vedeți imaginea de ansamblu. Aș vrea să-l vedeți pe Dumnezeu în toate. Aș vrea să priviți afară și să-l vedeți pe Dumnezeu în copacii și în murdăria și în lumina care vine de la soare. Aș vrea ca voi să simțiți căldura lui Dumnezeu strălucind asupra voastră, chiar și atunci când sunteți în întuneric.

Compasiunea este un lucru, dar cu vederea spirituală puteți vedea sursa creatoare în toate lucrurile și în alți oameni. Cel care v-a tăiat calea îl are pe Dumnezeu în el, exact la fel ca și voi. Vederea voastră spirituală, căsătorită cu acțiunea voastră plină de compasiune spune ”Acolo se află o creatură la fel cu mine, care nu știe încă despre ea însăși – nu încă.”

Sufletul plin de compasiune, care a fost numărul trei, care are o vedere spirituală este cel care îl poate vedea pe Dumnezeu în toată lumea. Acest lucru vă ajută să deveniți plini de compasiune, nu-i așa, atunci când cineva vă urlă în față și în loc de furie, ceea ce vedeți pe fața lor este Dumnezeu? Puteți face asta? Trebuie să gândiți într-un mod diferit. Poate că ar trebui să fiți mai mult ca și maeștrii spirituali ai planetei, pentru că asta este ceea ce ei au făcut.

Dragilor, aceste lucruri pe care vi le dau sunt o reprezentare adevărată și plină de acuratețe a noii Ființe Umane. Nu veți avea pe deplin, 100% succes în fiecare din acestea decât dacă le practicați. Numărul unu a fost să cunoașteți ceea ce s-a schimbat. Când cunoașteți ceva, acest lucru nu se întâmplă instantaneu. Va trebui să lucrați la el. Credința trebuie să fie cimentată treptat în creierul vostru pe măsură ce vedeți dovada ei și în cele din urmă se va cunoaște pe sine. Voi de fapt vă antrenați pe voi înșivă să cunoașteți și să credeți. Îngăduirea schimbării este antrenarea voastră înșivă în acceptarea lucrurilor care ar putea fi diferite. Voi lucrați la asta tot timpul. O personalitate plină de compasiune vine treptat, nu dintr-o dată. Nu simțiți că ați dat greș pentru că ați devenit frustrați sau chiar furioși. Acest lucru este doar o reamintire a faptului că nu ați devenit încă plini de compasiune. Și vederea spirituală vine cu timpul, dragilor, vine cu timpul.

Va veni un moment în care tot ceea ce priviți va fi în lumina lui Dumnezeu, o perspectivă total diferită. Chelnerul care vine la masa voastră să vă servească la restaurant, nu este deloc persoana care vă servește, această persoană este mai degrabă o Ființă Umană care poartă lumina lui Dumnezeu. Îi zâmbiți acelei persoane și doar vreți să o îmbrățișați și să-i mulțumiți că a venit la masa voastră. Este prea ciudat pentru voi? Este prea ciudat să vezi mai întâi frumusețea în locul judecății și criticismului? În cele din urmă îi veți trata pe ceilalți într-un mod diferit și asta nu este o slăbiciune. Cea mai mare putere pe care o puteți avea vreodată ca Ființă Umană este să-l vedeți pe Dumnezeu în alții. Afară îl vedeți pe Dumnezeu în copaci și știți că există un sistem Divin din care faceți și voi parte și care face parte din voi. Puteți fi copleșiți cu bucurie și iubire și numai fiind parte a sistemului. Este atât de diferit față de ceea ce ați fost învățați.

Al Cincilea

În numerologie, cinci este schimbarea și este unul dintre cele mai grele atribute, deoarece cere răbdare. Ființa Umană vrea totul acum. Vedeți? Știu cine este aici! Este înnăscut în voi să vreți lucrurile imediat. Am mai discutat acest lucru de atât de multe ori. Când autoritățile vorbesc, ele vor acum ceva. De fiecare dată când există instrucțiuni și ceva de îndeplinit, există impulsul de a face acel lucru în acel moment, nu mai târziu. Ființele Umane vor ca lucrurile să le fie oferite rapid și vor ca acțiunea să aibă loc imediat.

Va trebui să practicați relaxarea cu sincronicitatea. Ascultați: Lucrurile pe care mulți dintre voi le cereți depind de alte lucruri care să se petreacă mai întâi! Relaxați-vă!

Aceste alte lucruri vor fi lucruri asupra cărora aparent nu aveți nici un control, dar potențialele pentru ca ele să se schimbe sunt acolo. Dacă puteți aștepta după ele și să nu fiți frustrați sau furioși, asta este sarcina. Cu ani și ani în urmă când am început procesul de canalizare cu partenerul meu, am vorbit despre a avea biletul de tren și a sta pe peron. Ați câștigat și ați plătit biletul. Trenul vine, doar că voi nu știți când! Dar pentru că sunteți o persoană răbdătoare, veți ști că trenul vine, veți fi mulțumiți de acest lucru, și veți petrece un timp plăcut ca să-l așteptați. Asta în loc să vă plângeți că întârzie. Răbdare!

Răbdarea spirituală este aur curat. Este grea. Nici unul dintre aceste cinci lucruri nu vă este propriu nici unuia dintre voi. Nu v-ați născut cu nici unul dintre ele și acesta este motivul pentru care sunt atât de dificile. Dar ele sunt atât de realizabile, dragilor!

Nu lucrați pe ele pe rând, câte una o dată, cu excepția primului. Faceți-l mai întâi. Cunoașteți ceea ce faceți. Înțelegeți și credeți, și apoi pe restul puteți lucra pe toate deodată. Unii dintre voi vor fi mai buni la unul decât la altul, și asta datorită faptului că sunteți unici și personalitățile voastre sunt un cuprins al lecțiilor și experiențelor voastre din viețile trecute. Nu vă comparați notițele cu ale altora și apoi să simțiți că faceți lucrurile greșit. M-ați auzit? Există tendința de a aduna și omogeniza totul pe o listă și apoi dacă nu vă încadrați în acea listă generică, voi nu faceți lucrurile corect. Nu puteți face asta, nu cu lucrurile astea, nu cu sufletul individual care sunteți, după ce ați trăit atât de multe vieți.

Știați că ceea ce ați făcut ultima dată când ați fost aici are impact asupra voastră chiar acum? Temperează cât de bine vă veți descurca cu aceste cinci lucruri. Unii dintre voi sunt pregătiți pentru ele; unii dintre voi nu. Și unii dintre voi vor practica mai din greu decât alții. Așa că apropiați-vă de ele individual și lucrați puzzle-ul independent de ceea ce v-ar spune alți că trebuie să faceți. Sunteți foarte diferiți unul de celălalt!

Vreau să știți că toate astea, și învățarea lor, este total și complet normală și acceptabilă în fața lui Dumnezeu. Nu veți da greș. Nu vă comparați cu alții. Vreau să priviți drept înainte în ochii Creatorului și să știți că voi sunteți Dumnezeu și că tot ceea ce v-am spus este adevărat și posbil. Acesta este doar începutul. Asta am venit să vă spun astăzi.

Eu Sunt Kryon, îndrăgostit de Omenire!

Și așa este!

KRYON


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.