vineri, 12 august 2016

Mesaj Urgent către Echipajul de la Sol – Liniile Ley – Thoth, Înaltul Consiliu Siriusian al Luminii


Prin Anna Merkaba

Salutări tuturor! Acest mesaj se adresează în special acelora dintre voi care lucrați acum la curățarea Liniilor Ley. Dacă rezonați cu acest mesaj, atunci este pentru voi. Înainte de a împărtăși canalizarea pe care am primit-o de la Thoth și de la Înaltul Consiliu Siriusian al Luminii, aș vrea ca mai întâi să împărtășesc cu voi 2 chei sacre pe care ei le-au adus în conștientizarea mea pentru a fi descărcate și aduse vouă tuturor pentru a fi folosite în aceste momente. Am cerut unui minunat artist pe nume Kashif cu care lucrez îndeaproape, să aducă la viață pentru voi aceste imagini pe care eu le primesc, deoarece eu nu sunt un artist grafic.

Prima cheie se numește ”Sigiliul Atlantean al Ascensiunii” și este pentru uzul acelora dintre voi care lucrează la curățarea energiilor distorsionate care au fost lăsate în karma umană ca și colectiv, din timpul Atlantidei. În canalizarea pe care urmează să o citiți, ei fac referire la cristalele galactice care sunt ascunse undeva pe fundul oceanului în Oceanul Pacific. Nu-mi este clar dacă aceste cristale sunt cristale fizice sau eterice, dar energia lor ar trebui să ajute la schimbarea karmei umane colective din vremurile Atlantidei care este stocată în acea zonă.

Cheia pe care o vedeți aici este pentru a fi folosită de către inițiații care lucrează la eliberarea respectivelor energii în scopul de a echilibra întreaga datorie karmică a tot ceea ce a fost pe Pământ în acea perioadă. Mi se spune că veți ști cine sunteți și cum să folosiți acest sigiliu.

În același timp, am mai primit un sigiliu, și acesta este unul care se poate folosi de oricine nu numai de către cei care lucrează cu Liniile Ley, de cei care se vor simți dintr-o dată foarte inconfortabil în propria lor casă și în care s-au simțit foarte bine înainte.

Motivul, așa cum mi se explică, este că chiar acum nu numai energiile blocate din perioada Atlanteană sunt curățate, ci și că energiile recent blocate în ultimii 2000 de ani, cu un mare accent pe ultimii 200 de ani, sunt transmutate.

Pentru a fi folosit la transmutarea energiilor din ultimii 2000 de ani, punându-se accent pe ultimii 200 de ani. Poate fi folosit de oricine dorește să-și curețe propriul spațiu de energiile asociate cu războiul și conflictele globale. Puteți vedea un format mai mare al acestei imagini la sfârșitul acestei postări.

Mi se spune că curățarea acestor energii va fi resimțită în special în Europa, Orientul Mijlociu și Țările Mediteraneene. Motivul este toate războaiele care au avut loc acolo. Așa că aceia dintre voi care locuiți într-un loc în care în ultimii 200 de ani a avut loc vreun război și vă simțiți dintr-o dată incomod, să știți că acest lucru se datorează faptului că energiile care au fost lăsate din acele vremuri încearcă să se curețe.

Are loc chiar acum o IMENSĂ schimbare în acele țări, aceste energii trebuie să plece, și pare că totul se prăbușește, dar nu este așa. Tot haosul la care suntem martori chiar acum este asemănător cu faptul de a te uita la o clădire care se află în curs de renovare. Dacă v-ați uitat la o clădire în curs de renovare ați putut vedea că, de obicei, balcoanele sunt scoase și că zidurile de beton ale clădirii sunt găurite, iar clădirea arată ca și cum ar fi aproape distrusă, dar, dimpotrivă, ea este îmbunătățită și făcută să fie mai rezistentă!

Același lucru se întâmplă și acum. Diferite structuri sociale sunt renovate, și așa cum găurirea care are loc în clădire îi face pe locatarii săi să se simtă foarte inconfortabil din cauza zgomotelor re-construcției, același lucru este valabil și în cazul curățării energiilor blocate. Amintiți-vă că noi toți acționăm ca transmutători a diferitelor energii.

Așa că, încă o dată, dacă vă aflați în aceste zone și începeți să vă simțiți inconfortabil, înseamnă că voi curățați aceste energii blocate și aveți nevoie de un ajutor pentru a face acest lucru. Și astfel ne este dată următoarea cheie sacră de către Înaltul Consiliu Siriusian al Luminii.

Deci, cum veți folosi această cea de-a doua cheie? Sunt informată că în acest sens fiecare dintre noi ar trebui să-și asculte propria intuiție, dar ”strategia” generală dacă doriți, este să plasați această rețea oriunde simțiți disconfort în casa voastră sau în orașul în care locuiți și apoi să cereți să aibă loc echilibrarea energiilor. Nu am să vă dau o metodă specifică pas cu pas deoarece este vorba de o experiență total diferită pentru fiecare în funcție de tipul de energii cu care vă întâlniți și prin ascultarea ghidării interioare veți ști ce aveți de făcut.

.................................................................................................................................

”Dimineața Glorioasă a Soarelui care Răsare setând Mileniul, continuă să aprindă pasiunea celor care refuză să lase în urmă vechile energii ale sălașului pământesc și să păseașcă pe deplin și cu încredere în noul Mileniu. Pentru că noul Mileniu al păcii și armoniei, al fericirii și respectului pentru tot ceea ce este se apropie rapid de tărâmurile voastre și făcând acest lucru curăță calea pentru ca pacea, armonia, iubirea și lumina eternă să scalde planeta în acompaniamentele pline de veselie ale sălașurilor cerești.

Și, prin urmare, restructurarea amintirilor din trecut, natura egotică, pesimistă și provocatoare a ego-ului uman, sunt înlocuite cu natura iubitoare și de spirit liber a sufletelor lor, ajutându-i pe toți să găsească un echilibru complex și delicat între ceea ce a fost, ceea ce este și ceea ce este de venit.

Făcând astfel, restructurarea vechiului continuă să agite continuumul de timp și spațiu cunoscut în prezent în care voi vă aflați, și astfel toate vehiculele voastre de timp și spațiu sunt restructurate pentru a fi capabili să dobândiți stăpânirea de sine în timp ce vă aflați în vehiculul uman, pentru a fi capabili să dobândiți un echilibru de proporții complexe care să vă permită să dețineți cea mai mare cantitate de lumină care este necesară pentru transferarea nou găsitelor coduri ale ascensiunii care vă conduc la eliberarea de gânduri și eliberarea de acțiune și la transformarea cognitivă completă de la frecvența trei dimensională a supraviețuirii la frecvențele cinci dimensionale ale FIințării.

Și astfel, momentul de imens potențial pentru vehiculul uman, pentru sufletul uman și înțelegerea umană a FIințării, se apropie convingând fiecare conștiință colectivă a omenirii să înțeleagă și să-și recunoască cele mai profunde frici și să dea drumul acelor sentimente de limitare astfel încât să se poată acorda pe deplin la adevărata natură a binevoitoarelor lor sine mai înalte.

Timpul tiparelor de gândire depășite se apropie de sfârșit, schimbând rapid, fervent și radical imaginea a tot ceea ce este atât de drag și de familiar tuturor celor care sălășluiesc pe Gaia. Pentru că vechile tipare de gândire nu mai aprțin acestor tărâmuri și sunt curățate cu viteza cuantică a luminii, forțând vehiculele voastre de timp și spațiu să se adapteze la noile frecvențe pentru a vă ajuta să-i ajutați pe cei care se trezesc la adevărata natură a FIinței și la adevărata natură a ceea ce este, în timp ce noi vorbim.

Astfel, aceia dintre voi care lucrează cu Liniile Ley ale acestei planete, cu curățarea evenimentelor din trecut, a traumelor din trecut, mergând până în Atlantida, vă sugerăm următoarea cheie pentru a reînvia generozitatea păcii, armoniei și luminii din pachetul pierdut al cristalelor galactice aflate adânc în miezul pământului, pe fundul oceanului din zona voastră care este cunoscut ca și Oceanul Pacific de sud.

Cei care în prezent curăță energiile din vremea Atlantidei veți descoperi că următoarea Cheie Atlanteană Sacră este esențială și importantă ajutându-vă în schimbarea energiilor din vremea Atlantidei pentru a vă ajuta să eliberați pe deplin numitele energii, să echilibrați numitele energii și făcând acest lucru, să echilibrați sistemul rețelei karmice al Liniilor Ley aflate în discuție.


Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”  

Notă personală: Această traducere nu este traducerea completă a mesajului postat de Anna Merkaba, ci doar traducerea acelor părți care am considerat că reprezintă interes pentru mine. Cei care doresc, pot citi întreg mesajul de la adresa de mai jos:


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.