vineri, 19 august 2016

Pregătirea pentru cel de-al Treilea Val și Schimbarea Liniei Temporale


De Sandra Walter

Binecuvântări, Preaiubit Trib al Luminii

Al Treilea Val al nostru din 2016 va fi foarte important pentru procesul Ascensiunii noastre. Foarte multă lumină inteligentă se prezintă pentru această Poartă specială, aveți mai jos detaliile.

Schimbarea Liniei Temporale: De-a lungul ultimelor câteva luni, inteligența ne-a re-amintit despre posibilitatea liniei temporale disponibile în Septembrie. Cel mai puternic val de lumină din ultimii zeci de ani este pe cale să intre în tărâmurile noastre și el aduce acordurile pre-stabilite de noi, și care sunt în vigoare, de a face o alegere între accelerare sau o desfășurare constantă.

Aceste divizări de linii temporale colective au apărut de mai multe ori pe parcursul Schimbării. De obicei, aceste decizii sunt în mâinile Păstrătorilor/Deschizătorilor Porții și Galacticilor; vom revedea ce face colectivul, ce poate el gestiona și să se ajusteze în mod corespunzător. Acum, pentru că sunt atât de mulți treziți, atât de mulți implicați în practicile Ascensiunii și a tiparelor bazate pe inimă, accelerarea poate fi mult mai substanțială. Cu toate acestea, este nevoie să fie o alegere conștientă a Tribului de Înaltă – vibrație de a accelera liniile temporale ale Ascensiunii. Trebuie să facem această alegere înainte ca valul din Septembrie să intre, pentru că lumina va fi codificată în mod corespunzător experienței pe care o alegem.

Ca și Păstrător/Deschizător al Porții și ca Legătură pentru această inteligență, îi cer fiecăruia să-și facă cu înțelepciune alegerea, pentru că următorul val se prezintă și el cu o divizare în linia temporală – o diviziune a experimentării Ascensiunii. Întotdeauna avem experiențe unice-pentru-tine în acest tărâm, pentru că sunteți un Creator-În-Carnat, cu toate acestea ni se prezintă o diviziune și avem șansa de a trece toată lumea la o experimentare mult mai expansionată, mai intensă a Iubirii Divine pe măsură ce Ascensiunea se desfășoară pe Gaia.

Posibilitățile pentru liniile temporale sunt numeroase, cu toate acestea, ocazional, avem puncte de declanșare în Schimbare în care liniile temporale mai înalt vibraționale se prezintă pentru a putea fi alese de către colectiv. Fiecare are numeroase posibilități pentru modul de manifestare, dar experiențele principale sunt descrise mai jos.

Sunt două posibilități de linii temporale principale care se prezintă pentru Portalurile din Septembrie:

1. O linie temporală a unei Ascensiuni Christice accelerate, care va accelera procesul și va pregăti un număr mai mare de suflete pentru schimbarea dimensională din 2017. Aceasta implică o curățare mai accelerată, o revelare deplină și experimentarea unei întrupări mai profunde pentru cei care participă la Ascensiune.
2. O linie temporală a Ascensiunii (în acest punct toate sunt linii temporale ale Ascensiunii), care va permite o desfășurare a Ascensiunii în mod constant pentru întregul colectiv (într-un ritm mai lent, cu mai puțină intervenție Divină). Aceasta poate fi frustrantă pentru mulți treziți, dar totuși, un bun instrument pentru învățarea răbdării și acțiunii colective.

Portalurile, asemeni liniilor temporale, au avut întotdeauna legătură cu posibilitățile; oportunități ca noi să accelerăm/ridicăm nivelul sau să păstrăm un ritm constant al Schimbării. Acțiunile conștiente ale multor Lucrători în Lumină treziți au ridicat în mod continuu colectivul prin împuternicire, ridicarea ștachetei prin Munca la Porți, Munca la Rețele, și practicile constante Globale și personale bazate pe inimă ale Ascensiunii. Primele două valuri ale lui 2016 i-au scos din echilibru pe mulți Lucrători în Lumină și mulți sunt absorbiți de propria lor experimentare a fizicului. Dacă intenția voastră este Conștiința Unității, este momentul să vă reuniți cu Oamenii, cu toate acestea voi puteți și vă răspândiți Lumina iubirii pe care ați ajuns să o stăpâniți. Faceți acest lucru în aliniere cu Noua Lumină; repetarea obiceiurilor și creațiilor din vechea lumină va fi simțită ca nebunie.

Cum să alegeți pentru toți linia temporală mai înaltă accelerată:
- Aliniați-vă toate cuvintele, faptele, acțiunile, gândurile cu Iubirea. Învățați Acum acest lucru și practicați-l în fiecare moment.
- Revizuiți-vă practicile Ascensiunii și păstrați trinitatea Suflet – Spirit – Formă pe deplin angajată cu întruparea sa Christică.
- Evitați încurcăturile emoționale cu activitățile liniilor temporale de vibrație mai joasă (mass-media, politică, probleme financiare, declanșatoare emoționale, etc.) Să vă pese, dar să nu luați cu/în voi.
- Membrii Consilului Galactic: Aduceți aceste lucruri în întâlnirile voastre, renegociați-vă contractele pentru a vă alinia cu accelerarea, aduceți-vă împreună Echipele și cereți-le susținerea deplină pentru linia temporală accelerată. (Observați cine se opune – asta poate fi edificator.)
- Ieșiți afară pe Gaia și co-creați cu Ea și cu tovarășii voștri Umani. Cereți ca linia temporală accelerată să se desfășoare. Aceasta este o practică de Păstrător de Portal atunci când liniile temporale se divizează, cereți ca realitatea mai înaltă să se dezvăluie pe sine tuturor. Ea există deja ca și posibilitate, acum îi împământăm lumina în această realitate prin creațiile noastre.
- Folosiți-vă cristalele, meditați, dansați, cântați, creați, deschideți-vă Portalurile Christice, deschideți-vă ADN-ul, curățați Pământul și rețelele, luminați această planetă și rețeaua inimii Umane în fiecare zi. Dacă sunteți chemați să călătoriți sau să lucrați într-o anumită zonă înainte de val, luați aminte la acea chemare.
- Reflectați experiența mai înaltă; cum se simte, ce faceți în călătoria mai accelerată? Uitați-vă la activitățile voastre, la emoțiile și gândurile voastre și aliniați-le cu acea realitate.
- Spuneți-vă Adevărul și fiți blânzi cu toți. Este un pasaj foarte încărcat pe măsură ce acest  val intră. Stați în Măiestria voastră ca Ființa suverană, smerită și binecuvântată care sunteți. Mențineți-vă centrați și neatinși de încurcăturile mai joase, fără judecată, fără nici o îndoială, fără frică.

Este disponibilă o mare posibilitate de activare a inimii. Entuziasmul plutește în aer. Tărâmurile mai înalte ne binecuvântează, cu toate acestea, alegerea colectivă a liniei temporale trebuie să fie făcută de cei care au aspecte în formă.

Portalurile Triplei Eclipse: Portalurile Triplei Eclipse din 18 August (Lunară); 1 Septembrie la 2:01 am PDT (12:01 România) (Solară) și 16 Septembrie la 11:54 am PDT (21:54 România) (Lunară) ajută la aducerea acestor energii de schimbare a conștiinței colective. Tratați-le ca și afluxuri de Portal; deschideți-vă portalurile, deschideți-vă pe voi înșivă pentru a primi. Gaia monotorizează în mod conștient și răspunde la gândurile, emoțiile și creațiile voastre. Arătați-i ce doriți, cereți-i (verbal – folosiți-vă vocea) să elibereze codurile și frecvențele pentru a ridica Tribul și a oferi experiența accelerată.

9 – 11 Septembrie: Intrarea Inițială a Valului: Cel de-al Treilea Val începe să se prelingă în tărâmurile noastre în perioada 9 – 11 Septembrie. Cei mai mulți dintre voi îi puteți simți de pe acum alcătuirea, el afectează deja SOARELE cu puternicele sale frecvențe. Plasma solară va fi foarte afectată, ceea ce afectează magnetismul Pământului activând coduri (foarte) străvechi pentru schimbarea dimensională. Acesta este un mare impuls pentru linia accelerată a Ascensiunii. Acest lucru nu se întâmplă fără ca noi să-l comandăm, fără intenția noastră și abilitatea de a trece (imediat) la acțiune în ceea ce privește crearea Schimbării.

22 Septembrie: Echinocțiul: Echinocțiul are loc în data de 22 Septembrie la ora 7:21 am PDT (17:21 în România). Acesta aduce deschiderea de Portal pentru noul nivel de conștiință. Onorați-l în mod corespunzător, ieșiți afară pe Gaia cât mai mult posibil. SOARELE și Gaia vor avea o puternică legătură pe timpul acestui Portal, iar intențiile noastre pentru echilibru, pace, armonie și Ascensiune vor fi puternic amplificate.

26 – 29 Septembrie: Cel de-al Treilea nostru Val al lui 2016: Acesta este cel mai puternic aflux al nostru de zeci de ani. Fiți entuziasmați, haideți să o facem corect! Aceste frecvențe puternice accelerează mai mult aceste frecvențe ale Ascensiunii și vor continua să curgă pe planetă timp de câteva săptămâni. Poate că ați observat că Lumina nu mai scade între valuri. Acesta este un lucru bun; suntem în măsură să menținem nivelele mai înalte ale luminii fără perioade de integrare ca și în trecut. Fiecare val din acest an a ridicat nivelul de lumină foarte mult și a accelerat Ascensiunea. Activitatea de purificare, de revelare continuă să crească pentru a îndeplini cerința Sursei pentru ordine, armonie și Ascensiune.

În momentul în care acest val va lovi, vom fi ales în mod colectiv posibilitatea accelerării. Simt că suntem capabili să experimentăm o accelerare fără prea multă presiune, sau, cel puțin suntem suficient de pregătiți să ajutăm colectivul în mod corespunzător. O exprimare bazată pe inimă, întruparea stării de pace Christice, are o putere imensă pe măsură ce toate acestea se defășoară. Mulți experimentează efectul neutralizator al nivelului cristalin al Iubirii Divine. EU SUNT încrezătoare că Tribul Luminii va curge prin acest pasaj cu ușurință și grație.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

Completare adusă de Sandra

Binecuvântări preaiubiților - Zarah Zyankali a cerut clarificări dacă Tribul poate gestiona o accelerare. Aceasta este o întrebare la care trebuie să cugetăm cu toții - nu este o decizie pripită, și necesită integritate pentru că veți fi chemați în serviciu dacă aveți abilitățile necesare. Voi scrie mai multe despre *Accelerare=Responsabilitate* săptămâna următoare. Sunt multe lucruri de făcut înainte de a pleca de pe Muntele Shasta în data de 2 Septembrie, iată un scurt răspuns:

Decizia nu este o intenție de a trece peste binele cel mai înalt al colectivului, este alegerea unei accelerări maxime în interesul cel mai înalt al tuturor părților implicate. Mulți ar putea spune ”Eu aleg” și apoi să nu demonstreze acest lucru în activitățile lor (demonstrând de fapt alegerea unei linii temporale mai lente). Aceasta este o oportunitate pentru Lucrătorii în Lumină să dea la o parte plângerile legate de dificultățile cu care se confruntă, vechile sisteme de credință și să meargă înainte prin inimă. 

De asemenea, înseamnă clemență pentru multe ființe, ceea ce înseamnă MULTĂ iertare de partea noastră. Este nevoie de o mai mare transparență din partea Tribului Luminii (de a crea transparență pentru toți), acțiuni creatoare care să dezvăluie adevărul mai înalt al Ascensiunii (mai degrabă decât așteptarea unui eveniment) și pregătirea pentru a primi un nou val de treziți, cu claritate și fără nici o judecată (afară din peșteră, în acțiune).

Fiecare linie temporală principală are multe ieșiri secundare și terțiare – acesta este unul dintre acele momente în care o mare accelerare este posibilă, și eu simt că este și probabilă. Valul sosește indiferent de alegerea noastră; este vorba de puterea impactului și capacitatea noastră de a invoca aspectele sale cele mai puternice, lucru pe care îl vom decide în următoarele 2 săptămâni. 

Lumina mai puternică va intra, indiferent de alegerea noastră. Ceea ce noi creăm cu ea – realitatea noastră colectivă – este ceea ce va fi afectat de manifestarea liniei temporale. Codurile/frecvențele mai puternice îi vor accelera pe cei pregătiți să le experimenteze, în timp ce linia temporală colectivă a trezirii, revelației, dezvăluirii, etc. poate fi accelerată în interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați. Alegerea experienței individuale poate suprascrie ceea ce este disponibil; această alegere a liniei temporale are drept scop transparența și expansionarea mai departe a conștiinței. Mai multe treziri spirituale rapide, mai multă susținere disponibilă pentru Oamenii conștienți. Noi nu căutăm ca oamenii să fie întorși pe dos/storși/centrifugați, ci mai degrabă ca ei să devină împuterniciți și să înceapă să creeze realități în aliniere cu ieșirile bazate pe inimă, pașnice, mai înalte. 

Voi scrie despre *Accelerare=Responsabilitate* săptămâna viitoare. Trebuie să fiu liberă pentru a lucra puțin cu Shasta. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Vă iubesc, vă binecuvântez, vă mulțumesc.

În Lumină, Iubire, Serviciu,
Sandra.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.