luni, 15 august 2016

A Deveni Conectat – Partea Întâia


Această canalizare a fost oferită în direct în Portland, Maine
În data de 9 Aprilie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Ceea ce aș vrea să vă prezint în această seară ar putea fi înțeles greșit. Aceasta este o informație avansată și este o informație care poate crea confuzie, așa încât am să-i cer partenerului meu să o ia încetișor și să folosească exemplele pe care am să i le dau.

Chiar acum se întâmplă ceva frumos în acest scaun și acest lucru se numește conectare. Motivul pentru care canalizarea este atât de controversată pe această planetă este că există încă atât de mulți care își vor da ochii peste cap și vor spune că acest lucru nu este posibil, sau ocult, sau pur și simplu mult prea ciudat. Mai mult de atât, mulți vor spune că nu este propriu-zis. Așa că ați putea spune că omenirea este influențată spiritual împotriva ei.

Cert este că partenerul meu este, într-adevăr, conectat cu sursa creatoare. Este în regulă să fii conectat prin rugăciune și meditație, dar destul de des canalizarea depășește limita. Cu toate acestea, ea este reală, iar partenerul meu se dă la o parte pentru acest mesaj. Literalmente, el își ia ceea ce este conștiința lui și o contopește cu a mea, îngăduindu-mi să folosesc tot ceea ce este în el pentru a transmite acest mesaj. Dar el nu este în totalitate aici.

Cu mult timp în urmă a spus că nu va permite o preluare atunci când canalizează, iar eu i-am spus că nu există nici o preluare în noua energie. Acesta este un parteneriat, o contopire. Este o preluare atunci când ai gânduri minunate, intuitive? Zbori într-o transă ciudată atunci când primești o bună îndrumare spirituală? Nu. Lucrurile s-au schimbat în ultimele decenii în ceea ce privește abilitatea unui Om de a sesiza îndrumarea Spiritului.

Cu 30-40 de ani în urmă, cei care erau canale de transmitere îmbătrâneau atunci când canalizau pentru că erau preluați. Unii dintre ei ar fi luat foc pentru că ceea ce ei făceau nu era o contopire; era muncă, menținerea unei stări de a umbla între două lumi. Aceea era o preluare, dar acum nu este.

Lucrătorii în lumină, vindecătorii și cei care fac citiri știu acest lucru. Atunci când intră într-un loc unde primesc un flux intuitiv care le spune unde să atingă o persoană ca să o vindece mai bine sau ce să-i spună unei persoane atunci când îi fac acesteia o lectură/citire, ei nu intră într-o stare de convulsii sau într-o poziție ciudată, în-afara-corpului. Ei rămân centrați, devin pașnici și conectați. Un intuitiv medical știe ce să spună atunci când el/ea simte tiparele Merkabei și apoi există un moment de liniște și, probabil, o frumoasă respirație de curățare pentru a primi conectarea.

Aș vrea să vorbesc mai mult despre această conectare deoarece poate fi mai diferită decât credeți voi. Lucrurile devin ceva mai complicate atunci când este vorba despre conectarea voastră la Spirit. Lucrurile ezoterice ajung în punctul în care discernământul va fi necesar în fiecare punct de legătură pentru a ști că conectarea voastră este pură. În interiorul vostru dragilor, în fiecare bucată și parte a structurii voastre celulare există această micuță moleculă de ADN despre care noi vă vorbim tot timpul. Când am scris cartea Cele douăsprezece Straturi ale ADN-ului am vorbit despre acest lucru. În interiorul vostru, la un anumit nivel care nu poate fi măsurat chimic, există o parte din chiar sursa creatoare a tot ceea ce există. Aceasta este ”Dumnezeu în voi” și care este mai mare decât credeți voi. Dovada acestui lucru se află în civilizațiile trecute, pentru că oricât de departe ați merge în urmă, cei din vechime credeau că exista oarecum ceva mai mare decât ei înșiși în fiecare dintre ei. Mulți au atribuit această parte lui Gaia, și au avut parțial dreptate.

Ei au simțit că exista undeva un fel de creator și au existat tot felul de credințe și tot felul de venerări a acestei surse. Cu toate acestea, lucrul pe care l-au avut în comun cu toții a fost că ei știau în mod intuitiv că erau parte din ceva mai mare.

Deci, ceea ce eu stabilesc din nou este că în voi, în ADN-ul vostru, există ceea ce vom numi componenta spirituală care crează intuiția că există, într-adevăr, o sursă creatoare. Această înțelegere intuitivă este responsabilă de crearea tututor sistemelor de credință de pe planetă. Gândiți-vă la asta: omenirea nu are nici o problemă cu a crede în Dumnezeu. Cei care nu cred în Dumnezeu sunt o minoritate infimă. Cea mai mare parte a planetei cunoaște un singur Dumnezeu. Deci, acest lucru este ceva intrinsec și intuitiv pentru omenire în general și are loc în interiorul fiecăruia dintre voi. Dragii mei, această intuiție începe să crească și să se schimbe.

Ideea ”Dumnezeului interior” începe să devină mai elegantă, în anumite feluri, și mai prost înțeleasă în altele. Ceea ce vreau să spun prin asta este că acest Pământ al vostru și această omenire a voastră începe să se schimbe și acest lucru nu-i afectează numai pe Lucrătorii în Lumină, numai sufletele bătrâne, ci întreaga omenire. Odată cu schimbarea rețelei magnetice a acestei planete și cu faptul că sistemul vostru solar intră literalmente într-un loc nou în jurul galaxiei, o zonă nouă, aceasta este umplută cu energii pe care nu le-ați mai văzut niciodată înainte. Acestea schimbă totul. Schimbă heliosfera Soarelui vostru și, astfel, acest lucru vă afectează rețeaua magnetică. Unii se uită la toate acestea și văd unele radiații noi de care se tem de fapt. Ați văzut recent vreo diferență în comportamentul Soarelui vostru? S-ar putea să nu dețină exact aceleași tipare de radianță pe care le deținea în trecut. Toate aceste lucruri reprezintă o confluență de energii care vor schimba omenirea. Vor influența modul în care gândiți și modul în care simțiți. Vor expansiona idei și percepții și vor afecta, de asemenea, prejudecățile spirituale pe care omenirea le-a purtat cu ea de eoni.

Acum, sufletele bătrâne care au fost aici și au făcut acest lucru timp de vieți (cei care au experiență), sunt cei care vor înțelege de ce se întâmplă acest lucru. Voi sunteți cei care veți fi viitorii învățători deoarece cei din jurul vostru vor veni la voi la muncă și joacă, sau în familie, și vă vor întreba cum sunteți în stare să rămâneți pașnici sau plini de bucurie. Voi sunteți aceștia! Acesta este motivul pentru care ascultați/citiți această canalizare. Este o sarcină care nu va fi dificilă dacă nu sunteți în frică, dar vreau să înțelegeți conectarea pentru că acolo vor fi ceea ce vom numi unele puzzle-uri.

Dragilor, o parte din ADN-ul vostru este multidimensional. Acest lucru nu este chiar atât de controversant. Partenerul meu a semnalat unele lucruri în legătură cu biologii cuantici care cunosc acest lucru și care continuă să-l studieze. Într-adevăr, o parte din ADN este mai mult decât credeți voi. Este arătat și dovedit prin experimente că ADN-ul nu este doar chimie. Există dovezi pozitive care pun în evidență că însăși prezența ADN-ului într-un experiment controlat va schimba rotația unei particule atomice într-un câmp cuantic. Acest lucru le spune oamenilor de știință că acolo este o acțiune de tipul cauză și efect care este cuantică și că, prin urmare, ADN-ul trebuie să fie o mică sursă cuantică.

Ultima dată când ne-am întâlnit, într-una dintre canalizări v-am dat o informație care sună așa ”Nu puteți vedea o acțiune cuantică fără să aveți o sursă cuantică.” Așa că, dacă este să aveți o nouă și frumoasă invenție cuantică, aceasta trebuie să fie dezvoltată dintr-o sursă cuantică. Nu puteți crea cu o sursă 3D un efect cuantic. Acum, ceea la ce se reduce rezumatul nostru de astăzi este că ADN-ul vostru are un atribut cuantic, ceea ce-l califică drept ”sursă” pentru schimbări cuantice. Conștiința voastră face parte din ADN-ul vostru. Conștiința umană începe să crească, iar voi veți face cu conștiința voastră lucruri care îi va face pe alții să se înfioare. Primul este capacitatea voastră de a întineri și a vindeca boli, cu precădere în propriile voastre corpuri.

 Deci, creșterea în înțelepciune va începe mai întâi cu voi și apoi, odată cu trecerea timpului, se extrapolează la alții. Dar dragilor, asta începe cu voi. Acum, tocmai v-am spus ceva mai devreme. Am spus ”Această schimbare este pentru toată lumea.” Am să menționez și faptul că aceste schimbări sunt lente și s-ar putea să nu fie evidente imediat. Dar când începeți să aveți o intuiție mai bună și începeți să folosiți mai bine soluțiile la problemele de fiecare zi, oamenii vor veni la voi și vă vor întreba cum v-ați dat seama, iar voi nu veți avea nici un răspuns. Aceasta este noua intuiție și ea începe să se manifeste cu precădere la sufletele bătrâne.

Aș vrea să vă dau un exemplu și este vorba despre o metaforă. Acest exemplu va avea legătură cu una dintre mamiferele voastre preferate – o balenă. Balenele călătoresc către locurile lor de împerechere și locurile în care se hrănesc folosind magnetismul. În sistemul balenelor există ceva numit magnetită.* Aceasta interferează cu conștiința și cu creierul lor pentru a deveni un descoperitor de direcție intuitiv. Ele au o busolă interioară, dar balenele nu știu acest lucru. Ele doar își urmează intuiția.

Pentru a vă demonstra acest lucru, am să vă duc înapoi cu 20 de ani. Poate că vă amintiți că multe balene eșuau singure pe plajă în mod regulat, unele dintre ele chiar pe această coastă [Coasta de Est a SUA] și acest lucru a produs îngrijorare multora. Ceea ce era ciudat era că ele se opuneau salvării. O balenă care ar înnota singură pe plajă și apoi ar fi trasă de coadă înapoi în ocean. Eliberarea i-ar fi făcut să ovaționeze pe toți cei aflați în barcă în jurul ei, doar că balena se arunca din nou pe plajă! Ce se întâmpla, dragilor? V-am spus. Rețeaua magnetică a fost schimbată, așa cum v-am prezis atunci, așa că acum ”nordul” era ușor diferit față de cel de dinainte. ”Acul busolei” automat pe care balenele l-au folosit de generații le ducea acum direct pe unele plaje în loc să le ofere o călătorie prin marea deschisă. Ele urmau pur și simplu aceleași linii magnetice de influență pe care le-au urmat întotdeauna timp de generații. Și acest lucru vă arată cât de mult s-a schimbat magnetismul în acei ani. A fost nevoie de o întreagă generație, sau mai mult, pentru ca balenele să înțeleagă că era nevoie de o nouă cale și să ocolească. Astăzi, ele nu mai eșuează așa cum au făcut-o atunci. Acum,  de ce vă povestesc acest lucru?

Haideți să ne prefacem pentru un moment că balena avea un intelect un pic mai mare decât credeți voi și că ați putea să o intervievați pentru a afla ce gândește balena despre acest lucru și ce s-ar putea petrece în mintea ei. Așa că haideți să-i luăm un interviu D-nei Balene:

”Ce este, D-nă Balenă, ceea ce vă permite să călătoriți către aceste zone de împerechere și hrănire peste tot pe planetă? Se pare că știi încotro să te duci.”

Și balena s-ar putea să vă răspundă ”Habar n-am, micuțule; doar o fac.”

Dragilor, dacă acum v-ar întreba cineva de unde știți că există un Dumnezeu, ce i-ați răspunde? ”Pur și simplu știu”, s-ar putea să spuneți. Este același lucru. Este intrinsec și instinctual. Este în conștiința voastră faptul că creatorul este în voi. Pentru ca să înțelegeți mai bine acest lucru, trebuie să vă spun că există literalmente o parte a creatorului în voi. Nu este o amintire sau doar un metaforic cordon de argint care vă conectează. Nu, acesta este fizic și cuantic în ADN-ul vostru.   

Acesta este motivul pentru care vă simțiți atât de acasă atunci când vă conectați. Atunci când ajungeți într-o stare, dragilor, în care vă simțiți conectați și echilibrul triadei este funcțional (inima, glanda pineală și creierul), voi vă treziți acea parte din ADN-ul vostru și sistați totul. Nici măcar nu îmbătrâniți! Știți că conectarea este reală și acesta este momentul în care s-ar putea să stați și să plângeți de bucurie că aveți așa o conectare cu toate. Asta este tot ceea ce voi sunteți. Sunteți o parte a creației și știți acest lucru. Știți acest lucru și îl discerneți și sunt mulți cei care pot intra în această stare sacră și să simtă această bucurie, mai ales în această energie nouă.

Dar iată ceea ce vreau să vă spun: Datorită acestei noi energii, alții simt o parte din această conectare și încep să o folosească, dar asta nu are nimic de-a face cu sursa creatoare spirituală. Sunteți confuzi? Am să vă pun o întrebare, o întrebare retorică, și puteți să-i răspundeți în minte: ”Este spirituală o persoană care îndoaie linguri?” Gândiți-vă un moment. Ei au trebuit să treacă și să ajungă la partea multidimensională a ADN-ului cuantic și să-l tragă în conștiința lor pentru a-l putea folosi și a produce schimbări fizice. Auziți: Ei fac acest lucru și este real. Așa că conștiința lor funcționează la un nivel foarte înalt pentru a putea afecta metalul din lingură. Ei pot face acest lucru din nou și din nou și oamenii se vor uita la ei, iar unii dintre ei îi vor chiar venera pentru că ei au ”ceva special”.

Aici este ceea ce vreau să vă spun: Puteți face toate acestea și să fiți spirituali. Puteți face toate acestea și să nu fiți nici măcar conectați spiritual. Haideți să luăm lucrurile puțin mai personal. Haideți să spunem că pe planetă există un maestru vindecător care poate începe să aducă în manifestare lucruri [să creeze obiecte] și care poate vindeca mulți oameni. Aceasta este o metaforă. Nu vorbesc despre o persoană reală. Vă dau o metaforă și vreau să vă opriți și să vă întrebați ”Este conectată această persoană?” Și veți spune ”DA! Trebuie să fie! Uită-te ce face! Asta trebuie că vine de la Dumnezeu!” Dragilor, dați-mi voie să spun de unde vine. Ea vine de la o nouă conștiință umană care începe să devină mai elegantă și are o eficiență mai mare. Aceasta este o conștiință care începe să folosească acea parte cuantică multidimensională interioară care poate produce schimbări fizice și care vede tiparele și ajută oamenii, totuși ar putea să nu fie conectat.

Acest lucru are de-a face cu discernământul mai mult decât a avut vreodată. Dacă ne întoarcem la povestea cu balena – brusc poate avea loc o schimbare, să spunem, și balena noastră începe să devină mai intelectuală. Balena spune ”Uite, eu am ceva în interior care este aproape ca o busolă, dar în loc să fie automată și ascunsă, acum este controlabilă. Pot să mă duc spre est sau vest sau nord-vest sau nord-est pentru o vreme, doar ca să văd ce-i acolo. Busola mea interioară îmi permite să mă duc oriunde ca să explorez, iar apoi mă pot întoarce la cursul către zona de reproducere.”

Balenele nu fac niciodată asta. Ele urmăresc o pistă care are de-a face cu supraviețuirea lor. Asta este ceea ce fac ele și din această cauză le puteți găsi întotdeauna în aceleași locuri. Ele au o busolă care este automată, dar haideți să spunem că unele dintre ele au decis că ar putea face altceva. Ar face asta balena cu ceva diferită? Explorarea noului dar care este inculcat în ele le-ar face să fie iluminate?

Dragilor, ceea ce se află în voi este o piesă multidimensională de ADN care este menită să fie conectată la sursa centrală. A fi cu adevărat conectat înseamnă să fi ajuns la un echilibru al triadei. Vă aducem din nou această informație: Ființa Umană completă, cea care este în totalitate conectată poate să facă toată lucrurile pe care eu le-am menționat mai sus, dar ”cea mai mare dintre toate este iubirea”. Această iubire și compasiune este contopirea dintre creierul logic, inima Umană și glanda pineală. Într-un mod echilibrat, glanda pineală este cea care trimite și primește energia sacră și este asistată de către ADN-ul cuantic pentru a se conecta la sursa creatoare. Ascultați, dacă distrugeți glanda pineală și nu o folosiți niciodată și vă suprimați inima, sunteți în totalitate cerebrali. Dar totuși mai puteți folosi încă ceea ce este ADN-ul multidimensional! În noua energie vor fi mulți care vor ieși în față și vor părea că fac lucruri dincolo de ceea ce pot face ceilalți. O vor face sub masca spiritualității, dar totuși ei NU sunt conectați. Acestea sunt o parte din problemele și puzzle-urile de care vă spuneam că vor începe să apară în noua energie a omenirii. Nu este o folosire greșită, dragilor, pentru că asta poate fi făcută chiar fără nici o intenție. Este pur și simplu ignoranță deoarece ei nu știu că nu sunt conectați.

Dă-mi voie să-ți spun ceva suflet bătrân: Aproape fiecare din această cameră este conectat în vreun fel. Viață după viață, așa ca balena, voi aveți busola, iar acum ați învățat să mergeți în orice direcție doriți. Învățați să vă folosiți conectarea pentru a vă îmbunătăți viața. Puteți vorbi celulelor voastre și manifesta realități diferite. Dar dacă nu sunteți conectați la iubire, faceți doar ca lucrurile să fie mai bune pentru voi înșivă.

Vindecătorul care este cu adevărat conectat va experimenta o creștere exponențială în puterea de vindecare față de cum a fost aceasta înainte, nu doar puțin mai eficientă. Cineva care doar se joacă și îndoaie metalul, acesta doar se joacă și îndoaie metalul. S-ar putea să fie și ei conectați, dar cum ați putea ști voi acest lucru? ”Dar cea mai mare dintre toate acestea este iubirea.” Dragilor, orice persoană conectată își va arăta bunăvoința, bucuria, iubirea și compasiunea lor față de alții. Feriți-vă de vindecătorul frustrat, furios. Feriți-vă de îndoitorul de linguri frustrat, furios. Dacă sunt furioși, ne-echilibrați, conduși de ego și supărați, ei nu sunt conectați. Nu este greu de spus, dragilor, dar veți vedea mai multe astfel de lucruri.

Cei care spun că canalizează, dar în jurul lor există dramă, s-ar putea să nu canalizeze nimic altceva în afară de pe ei înșiși. Cei care spun că canalizează dar sunt frustrați și furioși, s-ar putea să se canalizeze doar pe ei înșiși. Puteți simți acest lucru în vocea lor sau în ceea ce vă spun: Vă impun ceva atunci când canalizează sau vă fac să vă simțiți înjosiți? Vă spun să faceți lucruri pe care nu doriți să le faceți sau folosesc ”instrumentul frică” pentru a vă speria? În această situație, ei nu sunt conectați la sursa creatoare, frumoasă și plină de compasiune.

Nu este chiar atât de dificil să discerneți cine este echilibrat și cine nu și asta este cheia. Vă ascultă? Manifestă iubire în viețile lor? Vor fi mai mulți cei pe care va fi nevoie să-i discerneți. Urmăriți bunăvoința reală, bunăvoința ”din spatele scenei” nu ceea ce vă arată în mod public. Uitați-vă dacă trăiesc o viață bazată pe iubire și bunătate. Nu este chiar atât de greu de văzut, și asta este ceea ce triada vă aduce.

Suflete bătrâne care ascultați aceste lucruri și în această cameră, ascultați. Nu a existat niciodată un timp mai bun ca să vă conectați. Dacă sunteți în frică și frustrare în acest moment, mă întreb dacă v-ați dat seama de acest lucru. Gândiți prea mult, sunteți grei-de-cap în acest proces și v-am mai spus acest lucru și înainte. Într-adevăr, creierul trebuie să fie implicat în triadă. Creierul vostru este un instrument de supraviețuire și este nevoie de el. Dar trebuie să vă implicați și inima și glanda pineală în mod egal cu creierul. Supraviețuirea înseamnă să fugiți din fața tigrului bengalez. Supraviețuirea înseamnă să reacționați la frică. Dar această nouă energie este reacționarea la iubire.

Aceasta, în timp ce umblați pe planetă, este noua supraviețuire. Este prezentarea măiestriei voastre pentru tot ceea ce vedeți. Oriunde mergeți, Gaia știe că un maestru umblă pe acolo. Ați putea spune, ”Eu nu sunt un maestru, nu chiar.” De unde aveți această informație? Cine v-a spus asta? Dați glas la ceva ce ați învățat de la alții? Poate că părinții sau profesorii voștri v-au spus că erați ”mai puțin decât”? Poate credeți că este înfumurare sau egoism ca voi să purtați iubirea lui Dumnezeu? Nu este! Aș vrea să stați drept știind că meritați să fiți conectați. Puteți pleca din acest loc și înțelege că conștiința voastră poate schimba toate lucrurile din viața voastră, chiar și vindecarea pe care vi-o doriți. Sunteți mai în măsură să controlați decât ați fost vreodată înainte.

Nu mai lăsați situațiile să vă definească. Lăsați ca iubirea lui Dumnezeu să vă definească. Lăsați ca partea care este multidimensională și conectată la triadă să vă definească. Când se prezintă vechea energie, așa cum de multe ori o va face, nu o lăsați să vă definească. Puteți zdrobi vechea energie cu o privire de iubire, mă auziți? Puteți zdrobi vechea energie cu bunăvoință și o inimă curată. Vechea energie va fugi de voi și nu vrea să vă aibă prin preajma ei.

Vechea energie nu se poate etala ca dramă cu voi în preajmă, știați asta? Nu poate. Prietenii sau alții pe care-i cunoașteți și care încă se mai învârt în vechea energie o vor lua în altă direcție atunci când vă apropiați pentru că știu că voi nu veți face parte din învârtitul lor. Ei știu acest lucru! Este o ciocnire, mai mult decât oricând, între Oamenii din vechea energie și cei din noua energie. Asta este ceea ce se întâmplă pe planetă chiar acum. Nu puteți avea o energie barbară atunci când lumina începe să fie aprinsă. V-am spus și înainte că vechea energie de pe planetă are probleme. O va lua pe alt drum urlând și țipând. Vechea energie nu vrea să moară, dar totuși moartea sa este iminentă cu trecerea precesiunii echinocțiilor. Toate calendarele noi și vechile profeții drescriu această schimbare.

Sistemele care nu au integritate vor cădea în cele din urmă în nas din această cauză. Aceste sisteme vechi vor crea probleme schimbării, până când va veni un moment în care vor fi desființate, iar sufletul bătrân va fi prezent în toate acestea. Dragilor, voi sunteți în prima linie pentru toate acestea și tot ceea ce trebuie să faceți este să vă amintiți că ”Cea mai mare dintre acestea este iubirea.”

Nu există frustrare atunci când acceptați iubirea lui Dumnezeu. Nu există sacrificiu atunci când acceptați iubirea lui Dumnezeu. A fost nevoie de patru ani ca să-l convingem pe partenerul meu atunci când a început să stea pe scaun că era în regulă să canalizeze. Toate obiecțiile pe care le-a ridicat au fost prejudecățile pe care le-a învățat în cei câțiva ani care i-a trăit pe planetă. Acestea au fost ”ceea ce alții i-au spus” și nu propriul său discernământ. Când în cele din urmă a renunțat la aceste obiecții și l-a lăsat pe Dumnezeu să intre, totul s-a schimbat. Vă va spune el, totul s-a schimbat.

Vă invit pe toți, în sunetul acestei voci sau citind acest mesaj să lăsați ca totul să se schimbe. Recunoașteți prejudecățile drept ceea ce ele sunt. Ceea ce v-au spus alții poate fi real sau nu? Asta va fi realitatea voastră? Chiar aveți de gând să luați de bune vorbele altora și să-i închideți ușa la Dumnezeu în viața voastră? Asta nici măcar logic nu este. Lucrurile se schimbă. Întrebați-le pe balene! Asta nu a fost o metaforă.  


Și așa este.

KRYON



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.