marți, 2 august 2016

Vara Nemulțumirii Voastre – Consiliul


Prin Ronald Head

Mulți dintre voi vă simțiți ca și cum totul s-ar fi dus la #%&t sau poate naibii-cu-totul. Cam așa vă pare că ar arăta situația actuală. Și când priviți în jur, vi se pare că și lumea este o foarte bună ilustare a acestui lucru.

Acum, am fost ales să vorbesc despre acest lucru pentru că Eu Sunt Sinele Mai Înalt al unuia dintre voi, al celor ce veți citi acest mesaj, și am fost, totodată, acolo unde voi vă aflați acum de multe ori în ceea ce voi numiți trecut. Nu există nici un motiv ca să știți vreun nume. Noi nu folosin nume aici, iar cel/cea despre care este vorba îmi va (re)cunoaște instantaneu vibrația.

Această energie din prezent amenință să vă arunce pe mulți dintre voi într-o buclă, așa că haideți să o privim dintr-o perspectivă mai înaltă și să o punem într-un context care intenționăm să vă ofere o înțelegere cu care să puteți trăi pe termen scurt. Nu vorbim aici despre pe termen lung. Aceasta va fi ca orice altceva în curgerea fluxului conștiinței voastre. Vi se va părea interminabil și apoi vi se va părea ca și cum și-ar fi luat zborul. Este aproape ca și cum v-ați simți atât de ușori pe cât puteți. Așa că, care este situația?

La început, un mic aranjament de scenă. Vi s-a spus de către mulți dintre comunicatorii voștri că aceste câteva luni care urmează vă vor aduce o mare schimbare. Acest Consiliu v-a spus că cele mai importante schimbări sunt cele care au loc în voi și pentru voi. Și ați experimentat o creștere constantă – bine, în cea mai mare parte constantă – în intensitatea energiei are forțează în multe feluri schimbarea.

Acum, acest lucru a început să vă dea o senzație de urgență. Energia în sine conține o senzație de urgență. Ei bine, gândiți-vă la timpurile în care v-ați confruntat cu un termen limită. Nu este aceiași senzație? Aici nu este vorba de un termen limită, dar este un indicator și un punct de cotitură definit. Și aici este punctul, sunteți hotărâți să fiți pregătiți.

Acum, de multe ori când ne referim la ”voi”, noi vorbim despre, sau includem, întregul voi. Nu pierdeți din vedere faptul că, de departe, cea mai mare parte din voi se poate spune că este încă în planul nostru, încă în dimensiunea noastră. Așa că, în eforturile voastre de a fi pregătiți, voi descoperiți toate lucrurile care nu vor fi în sincronizare cu energia care vine și le aruncați peste bord.

Vi s-a spus acest lucru și înainte. Dar acum este aici, și după cum descoperiți, este o mare diferență între a auzi despre ea și între a o trăi. Acum, haideți să vă oferim ceva ce v-ar putea ajuta să treceți mai ușor prin această situație.

Încercați să gândiți mai puțin în direcția ”Și acum ce fac?” și mai mult în ”În sfârșit. Hai să terminăm odată cu asta.” Acum, noi nu spunem că după 1 ”Noiembrie” totul va fi grozav. Ceea ce spunem este că viața este pe cale să devină puțin mai puțin dificilă la nivel personal. Cunoaștem forma în care se află lumea voastră. Și voi știți că va fi un pic de lucrat pentru ca lumea voastră să se întoarcă la grădina care a fost menită să fie. Dar este, în același timp, adevărat că dacă viața voastră personală de zi cu zi este plină de încercări, nu vă mai rămâne prea mult timp să fiți eficienți în sfera mai largă. Adevărat?

Acă că, vă aplaudăm pentru curățarea punții pe care o faceți.

Voi ați cerut acest lucru. Voi v-ați rugat pentru asta. Și adeseori v-ați îndoit că va veni ca să treacă. Ei bine, zăvorăște ușa Katie, că uită că-i aici.

Bucurați-vă de noile voastre sine.


Mi se spune că am acoperit subiectul, așa că mulțumesc pentru șansa care mi s-a oferit pentru a vorbi cu voi. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.