joi, 11 august 2016

Un Punct Roșu mic într-o Imensă Pădure Verde – Suzanne Lie


BUNĂ și BINECUVÂNTĂRI TUTUROR
Din PĂDUREA REDWOOD din California de Nord

Intrăm într-un timp foarte special pe măsură ce începem o nouă frecvență a realității.

Multe scrieri vechi, cărți moderne și site-uri web arată că ne aflăm pe pragul unei ere în care vălurile uitării vor fi îndepărtate unul câte unul.

Apoi conștiința noastră se va expansiona pentru a cuprinde componentele sinelui nostru care au fost reprimate, ignorate și uitate.

Dacă ne-am putea aminti și fi pe deplin conștienți de toate componentele adevăratelor noastre sine, am fi conștienți de lecțiile și de motivele provocărilor, a fiecărei provocări din viețile noastre.

Aceste provocări ar continua să existe, dar confuzia și probabil chiar și îndoielile, ar putea fi eliminate din experiențele noastre.

Prin urmare, acceptați o lecție de la acești copaci măreți. Ei ”nici nu trudesc nici nu se învârtesc”, dar nici un om în toată splendoarea sa nu ar putea egala noblețea și smerenia acestor copaci.

Primiți un sfat de la Copacii Redwood și uniți-vă rădăcinile cu toate rădăcinile altor ”copaci” din ”pădurea” voastră astfel încât să puteți trăi în mod constant în unitate cu întreaga viață. De la cel mai înalt copac la cea mai mică ființă care trăiește pe acești copaci ...

”Toate sunt UNITE,
Ele/Ei sunt Toate UNA.”

Rădăcinile Copacilor Redwood se împletesc cu rădăcinile copacilor din jurul lor pentru a forma o vastă platformă de rădăcini împletite între ele. Această ”platformă de rădăcini” previne răsturnarea chiar și a celui mai înalt și masiv copac atunci când solul ajunge să fie saturat și complet umed pe perioada inundațiilor prelungite.

Copacul Redwood trăiește în medie între 500 și 800 de ani. Cu toate acestea, sunt unii copaci care au trăit chiar și mai mult de atât. Cel mai bătrân Copac Redwood aflat încă în viață are între 2000 – 2200 de ani.

Protejarea acestor copaci bătrâni este considerată esențială de către oamenii de știință pentru că 96% dintre toți bătrânii Copaci Redwood au fost uciși de către cei care devastează pădurile.

Astăzi, bătrânii Copaci Redwood sunt protejați de către Statul Redwood și Parcul Național din California de Nord. Atunci când un Copac Redwood ”moare”, el se prăbușește la pământ și devine casă pentru multe dintre creaturile lui Gaia.




Când mă aflu în Pădurea Redwood, mă simt ca și cum m-aș afla în Inima lui Gaia.


Copacii Redwood se află aici de aproximativ 2000 de ani. 
Haideți să-i protejăm ACUM. 
Gaia are nevoie de acești copaci-prieteni ca să o ajute în ascensiunea Ei.


Traducere Monica Poka

Notă: Un apel din partea Copacilor Redwood ne-a fost transmis și prin Aurelia Louise Jones și a fost publicat în cărțile sale Telos volumele I-III. Am găsit acest link către respectivul mesaj, pentru cei interesați să afle mai multe. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.