vineri, 11 ianuarie 2019

Activarea Chakrei Poarta Stelară


Deveniți una cu universul, cereți și întrupați tot ce aveți nevoie pentru viața voastră prezentă

De la Lady Nada

În această Capsulă Lady Nada vine să vă ghideze într-o meditație care vă împuternicește să vă restabiliți conexiunea cu Chakra voastră Poarta Stelară. Vă explică de ce o conștientizare și o comunicare cu Chakra voastră Poarta Stelară este vitală acum și vă invită să explorați modul în care puteți folosi scopul acestei chakre în practica voastră spirituală și în viața voastră de zi cu zi. Lady Nada vă susține în co-crearea cu această chakră înalt vibrațională pentru a primi de la Univers și de la Grupul vostru de Suflet tot ceea ce este necesar și aveți nevoie acum pentru evoluția realității voastre spirituale și fizice. Lumina de curățare a lui Lady Nada vă susține explorarea mai profundă cu Poarta voastră Stelară în timp ce vă ajută să înțelegeți cum să comunicați cu Universul, cerând și realizându-vă Sinele întreg, complet și împlinit. 

”Astăzi eu, Lady Nada, doresc să vă ghidez într-o activare în care claritatea și limpezimea sunt esențiale. Această activare este activarea Chakrei voastre Poarta Stelară, o chakră care se află deasupra Chakrei voastre Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru. Chakra voastră Steaua Sufletului menține lumina Sufletului vostru și o distribuie în întreaga voastră ființă în timp ce treceți prin realitatea voastră de zi cu zi. Chakra Steaua Sufletului este ca o poartă sau o punte de legătură între voi și Universul Creatorului. Prin Chakra Poarta Stelară accesați, activați, primiți și trageți în întruparea voastră tot ceea ce aveți nevoie din Universul Creatorului și știm că în Universul Creatorului este tot ceea ce Creatorul este și tot ce este nevoie să existe în împlinire, plenitudine și completitudine pe Pământ și în planurile interioare. Așa că, Chakra voastră Poarta Stelară este portalul vostru, ușa voastră, puntea spre Universul Creatorului, spre o realitate care este, da, dincolo de realitatea voastră fizică prezentă și totuși există în mod simultan cu realitatea voastră fizică prezentă. Chakra voastră Poarta Stelară vă ajută să accesați întreaga înțelepciune, cunoașterea, înțelegerea pe care Creatorul o deține, care se află în Universul Creatorului, iar Universul este plin de cunoașterea și înțelepciunea tuturor Sufletelor și Grupurilor de Suflet.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 45 min și 09 sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 27  min și 54 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 44. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Vă rugăm, de asemenea, să verificați și durata de valabilitate a link-ului pentru a putea face descărcarea acestor minunate Capsule.
Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.